Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the Zen experience

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már két napja nem adott életjelet magáról a 23 éves Kristina Ćurković, a horvát szélsőjobboldal látványos performanszait kiötlő és megvalósító, radikális aktivistája. Barátai szerint korábban halálos fenyegetéseket is kapott és az életééért aggódnak. Splitbe…..
the Zen experience 2014.01.05 21:49:23
@♔batyu♔: ecsém, nemis tudtam, hogy heller az horvát náci! bakker, újra kell olvasnom az összes lukácsgyörgyöt!!!!
Orbán Viktor egyik kedvenc vesszőparipája a kereszténység, a keresztény kulturális gyökerek, a magyar történelmi, eltagadhatatlan keresztény mivolt felemlegetése. Nem csak szavakban, de tettekben, alaptörvényi szövegezésben, pénz kiosztási preferenciákban is megnyilvánul ez a…..
the Zen experience 2012.12.25 21:03:59
@Énvezettem?: természetesen az Ószövetség included, természetesen mit SZERETET (1Móz 1:26-31; 2:21-25; 1Móz 3:15; 22:8; Ézsaiás 53; etc. etc.), természetesen teljes szabadságban az egyéni szabadságáról ÖNKÉNT Istennek lemondott egyén számára... :) (tudod: rabszolgaság - csak ez önkéntes:)
the Zen experience 2012.12.25 21:20:54
@Énvezettem?: nevetni jó dolog :)
és lám tényleg, a szabadságról való szabad lemondás valóban szabadság :)
további jó bibliaolvasást, dude! :)
hepi krsztmesz!
the Zen experience 2012.12.25 22:43:17
@Énvezettem?: azért még olvasgasd kicsit. Meg gondold végig, amiket irkáltál. Esetleg több szempontból is. Igen, ez a fárasztó része, a tejbepapi dókinsztól meg a hasonlóktól persze fincsibb. Könnyebb, olyan mekisebb. Mint az egysíkú gondolkodás, haver.
Talán néhány év héber és görög, de leginkább alázat-tanulás után számodra is megnyílhat egy kis rés az igazság felé:-)
Ami egyáltalán nem egysíkú.
Menj, és szeresd az embereket, az alacsonyabbrendűző cimbikkel együtt :) BÉKESSÉG!
Megy vagy marad-e Semjén Zsolt, az itt a kérdés. Amikor hónapokkal ezelőtt megírtam a Schmitt lemond című posztot, nem volt nehéz a folytatást megjósolni, mert a kilővési engedély már átjött a sajtón. Most viszont még nem, de vannak más különbségek is a Schmitt-esethez…..
Szándékosan félreérteni egy nyelvbotlást – hazugság. Feltűzni a sárga csillagot – az áldozatok emlékének meggyalázása. Nácinak bélyegezni a jobboldal kulturális identitását – gyalázatos kirekesztés. Indokolatlan félelmet kelteni – hideg cinizmus. Antifasiszta tüntetést…..
 Egy Holly Solomon nevű arizonai nő szándékosan elütötte a férjét egy parkolóban, mert az nem szavazott a választáson, és így "hozzájárult" Obama győzelméhez. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, a nő tíz-tizenöt évet  fog ülni. Arizona tizenegy…..
Bizonyára mindenki hallott már Stephan Ozsvath felháborító magyarellenes gyűlöletbeszédéről, amelyet a nyugatnémet rádió sugárzott Észak-Rajna-Vesztfáliában. A német nyelvű sajtó – és ezt nem lehet elégszer és eléggé hangsúlyozni – túlnyomórészt a '68-as…..
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
Hartland Óvodai antiszemitizmus 2012.07.19 11:02:00
Tegnap nem más írt nekem, mint Ballibber Balambér, a neves falleológus és véleményformáló értelmiségi:Tisztelt Hartland!Másfél évembe került, mire kihevertem a Thai Tamás és Káromkodó Károly által ellenem intézett karaktergyilkos támadást. Összesen hatféle gyógyszert…..
Avagy megerőszakolhatók-e a közgazdaságtan alaptörvényei? Nem lenne meglepő, ha egyes közgázos szakkollégiumokban már kurzust hirdettek volna a heti Matolcsyzmus tudományos igényű cáfolatára, s a magyar szakértelmiség csütörtökönként azért olvasná a Heti Válaszban…..
the Zen experience 2012.07.03 12:36:06
Úgy tűnik, hogy a Fegyvernepper című népszerű hollywoodi film folytatása éppen most íródik – a hírekben. Victor Bout, a híres/hírhedt orosz fegyverkereskedőt ugyanis Thaiföld villámgyorsan kiadta az USA kérésére. Ugye, beszámoltunk már korábban a két éve zajló…..
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
biztonságos? Hinni jó? 2010.06.25 18:23:00
Őszintén sajnálom az egyetlen teremtő istenben hívőket. Mert gyermekkoruk óta szorongásokkal plántálták teli a pszichéjüket. Mert folyamatos logikai és önellentmondásba keverednek, amikor a jóságos mindenható istenük nem akadályoz meg tömegmészárlásokat, vérengzést, nemi…..
Belsőség Félelem bére revisited 2009.12.27 13:52:00
Remélem, nem én vagyok az egyetlen ember, akit érdekel ez a film, hiszen Magyarországon szerintem minimum hússzor lejátszották különféle adókon az elmúlt negyven évben, szerintem a nagyon-nagyon régi időkben mozifilm is volt. Az én generációm számára például igazi kult-cucc. A…..
Senki nem kért rá minket. Csak segíteni próbáltunk, olyan embereknek akiknek nem lehetett igazi boldog ünnepük.Számtalan történetet hallgattunk végig...és hálásak voltak érte!Éjszaka indultunk el Diácskával...magunkhoz vettünk 50 db szenvicset, 4 kiló szaloncukrot, meleg…..
the Zen experience 2009.12.26 11:24:19
Tudod mit mondok? Radikális keresztény vagyok és fertőző mocsoknak vélem az életviteledet.
Az én Bibliám azonban ezt mondja:
Amikor az Emberfia eljön dicsőségében, és vele együtt az angyalok mindnyájan, akkor leül majd dicsőséges trónjára. Összegyűjtenek eléje minden nemzetet, ő pedig elválasztja őket egymástól, ahogyan a pásztor elválasztja a juhokat a kecskéktől. A juhokat a jobbjára állítja, a kecskéket pedig a baljára. Akkor a király így szól a jobbja felől állóknak: „Jöjjetek, Atyám áldottai, vegyétek birtokba az országot, amely nektek készült a világ teremtése óta. Mert éheztem és ennem adtatok, szomjaztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen voltam és felöltöztettetek, beteg voltam és meglátogattatok, fogságban voltam és eljöttetek hozzám.” Akkor az igazak megkérdezik majd tőle: „Uram, mikor láttunk téged éhezni, és tápláltunk téged, vagy szomjazni és inni adtunk neked? Mikor láttunk mint idegent, és befogadtunk, vagy mezítelenül, és felöltöztettünk téged? Mikor láttunk téged betegen vagy fogságban, és meglátogattunk téged?” A király így válaszol majd nekik: „Bizony, mondom nektek: amikor megtettétek ezt egynek e legkisebb testvéreim közül, nekem tettétek.” Ezután a balján levőknek ezt fogja mondani: „Távozzatok tőlem, átkozottak, az örök tűzre, amely az ördögnek és az ő angyalainak készült. Mert éheztem és nem adtatok enni, szomjaztam és nem adtatok inni, idegen voltam és nem fogadtatok be, mezítelen voltam és nem öltöztettetek föl, beteg voltam és fogságban, és nem látogattatok meg engem.” Erre azok is megkérdezik: ”Uram, mikor láttunk téged éhezni vagy szomjazni, mint idegent vagy mezítelenül, betegen vagy a fogságban, és nem szolgáltunk neked?” Akkor ő így felel majd nekik: „Bizony, mondom nektek: amikor nem tettétek meg ezt egynek e legkisebbek közül, nekem nem tettétek meg.” És elmennek majd, ezek az örök gyötrelemre, az igazak pedig az örök életre.« Mt 25,31-25,46
Megkövetlek. Térj meg, és többet ne vétkezzél!
the Zen experience 2009.12.26 12:05:33
Fuck To The Music BOTRÁNY!!!!! 2009.10.17 08:00:00
Rögtön az első tartalommal ellátott posztbeirásának napján sikerült rottyra elintéznem magam olyan szinten hogy még Paksi " sok volt a kínálgató jóbarát és ezért énekképtelenre ittam magam, amin a többi zenésztársam és a közönség is kiakadt " Endre is…..
A cannes-i filmfesztiválon debütáló Antikrisztus címéhez méltóan megbotránkoztató és rémisztő vízió. Az emberiség egyik legnagyobb félelme - a halál mellett - a világvége és az összes élőlény pusztulása. A Bibliában ezt az Apokalipszis-lovasainak és a gonosz uralmának…..
A pénzügyi válság miatt a kapitalizmus végéről értekeznek kárörvendő módon a fősodorhoz tartozó és a jelentéktelen szélsőbalos gondolkodók, eközben pedig már a magyar jobboldal is azon sajnálkozik, hogy a magyar baloldali pártok nem is igazán baloldaliak. Sőt a jobboldal…..
the Zen experience 2009.08.13 19:12:56
@SoBe: Jézus foglalkozását tekintve (amiről biztosan tudhatunk a Biblia alapján) vándor csodatévő/ördögűző volt és nem vállalkozó, üzletvezető v. kereskedő (mint. pl. Mohamed:), az evangéliumon átszűrődő tanítása mindenek előtt teológiai (kegyelem a törvény felett) és második hermen. rétegében etikai. Sztem bajos az Emberfia Jézus tanításaiból gazdaságelméleti/gyakorlati következtetéseket direkt levonni/le nem vonni.
Szélesebb kontextusban egységesen vizsgálható a Biblia egésze a zsidó és az újszövetségi írásokkal egyetemben, ami már pontosabban mutat a keresztények jelenkori gazdasági dimenziójának értelmezésére. Midehhez persze hozzáértendő az Isten Országa-teológia is, ami földi valóságban (ketten/hárman együtt) bizonyosan utal az Isten szerinti gazdasági rendre is (ami mint hatalmi forma, szintés Istentől való).
the Zen experience 2009.08.13 19:13:30
@SoBe: Jézus foglalkozását tekintve (amiről biztosan tudhatunk a Biblia alapján) vándor csodatévő/ördögűző volt és nem vállalkozó, üzletvezető v. kereskedő (mint. pl. Mohamed:), az evangéliumon átszűrődő tanítása mindenek előtt teológiai (kegyelem a törvény felett) és második hermen. rétegében etikai. Sztem bajos az Emberfia Jézus tanításaiból gazdaságelméleti/gyakorlati következtetéseket direkt levonni/le nem vonni.
Szélesebb kontextusban egységesen vizsgálható a Biblia egésze a zsidó és az újszövetségi írásokkal egyetemben, ami már pontosabban mutat a keresztények jelenkori gazdasági dimenziójának értelmezésére. Midehhez persze hozzáértendő az Isten Országa-teológia is, ami földi valóságban (ketten/hárman együtt) bizonyosan utal az Isten szerinti gazdasági rendre is (ami mint hatalmi forma, szintés Istentől való).
A Magyar Nemzetnél nincs uborkaszezon, még ilyen dög melegben is túrják a minisztériumi honlapokat ... "Több mint tizenöt hivatalos útra utazott el Vadai Ágnes az elmúlt egy évben a honvédelmi tárca pénzén. A szocialista politikus kiküldetéseire tavaly év közepétől…..
A fiú azt sugallta, hogy ő az egyetlen, akinek kellek, mert mint nő, nem vagyok vonzó. A kép innen Kedves Szakítósok! A történet in medias res: az első szerelmem megcsalt, sejthető, teljesen összeomlottam, az illúzióknak annyi. Hogy miért, nyilván, ennek is vannak okai, utólag…..