Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harpi

463 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bayer Zsolt nem kedves ember. Hanem egy igazi, kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis proli egy amorális, szétcsúszott, nárcisztikus, alkoholista faszkalap pojáca, segg, bunkó, debil, együgyű, bárgyú barom kretén fasz becstelen gyáva szar gazember mocskos…..
A németeknek ott a Niebelung mondakör, a keltáknak Artúr király története, a finneknek a Kalevela és sorolhatnám - a mi régi eposzunk sajnos feledésbe merült, viszont a kormányunk úgy tűnik, szeretné visszahozni Kásler irányításával. Mért ne írnánk meg a nagy magyar őstörténeti mondát, sokan…..
Napok óta dúl az olykor méltatlanságba sodródó vita arról, hogy ki látható az 1956-os központi kampány óriásplakátján. Beszéljen egy – illetve két – kép, aztán döntsön ki-ki a saját belátása szerint. Az annak idején a Life magazinban megjelent fotó képaláírásában megjelölt hajdani "pesti srác"…..
Mintha az agyamat karistolnák egy kicsorbult pecsenyevillával. Krrr... Hrrr... Krrr... Hrrr... És mindezt vasárnap, hajnali fél kilenckor. És mindezt csak azért, hogy még a meleg takaró alatt, csendes agyi zsibbadásomban, a konyhából gomolygó halvány kávéillat felhőjében, a sötétítő függöny…..
Hogyan csináljunk egy maroknyi emberből tömeget? Ezzel a címmel jelent meg az Index.hu címlapján egy Nyíregyházára címzett anyag arról – hogyan csinált maroknyi emberből tömeget a királyi hírmédia (a cikk itt olvasható). Van ilyen, láttunk már hasonlót, nem egyet, ezt a…..
Harpi 2015.11.14 12:58:09
Harpi 2015.11.14 13:19:30
@SzatmáriVitriol: A lényeg nem ez, hanem az, hogy akkor, amikor ez az írás született, a cikk még ott volt, olvasható volt. És az a galéria, amely leleplezi az MTVA hazugságát, még mindig látható.
Ennyi.
A mai híradásokban láttuk: az áthatolhatatlannak szánt migránsellenes pengedrótos kerítés, bizony, sok helyütt, például szimpla földutaknál, harmadrendű vasútvonalaknál is megszakad. A kép a Monty Python dramaturgiáját idézi, Graham Chapman, ha élne, vélhetően sírva…..
Valamit nagyon elnéztek az urak ezzel a déli határkerítéssel! "A legrövidebb határidőn belül kell felállítani a 175 km-es kerítés a szerb-magyar határon - mondta Lázár János a kormányülés szünetében tartott rendkívüli Kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter…..
Ugye, milyen szép? Reitter Ferenc 1867-ben akadémiai székfoglalójában ismertette talán legjelentősebb, mégis méltatlanul elfeledett elképzelését. A kiváló városépítész nem kevesebbet álmodott, mint hajózható csatornát a mai Nagykörút helyére. Itt az ideje megvalósítani a…..
Vidám március tizenötödikei konzervatív outfit, autentikus gyermek-gumicsizmákkal, valamint a félregombolt dolmánnyal mind anyagában, mind színében pompásan harmonizáló öltönynadrággal és stílusos up to date business casual lakkcipővel.  Zseniális önkarikatúra, nagy…..
Az orosz elnök csak 17-én, kedden jön, de az aznapi korlátozások előkészületei már zajlanak – írja a vs.hu. Budapest 14 kerületében lesznek hosszabb-rövidebb ideig tartó lezárások csaknem 20 különböző útvonalon. Biztos, ami biztos, a csatornafedeleket is odahegesztették…..
Ez az örkényi történet a morálisan megingott, beszari alattvalók által vezérelt társadalmunk kórisméje két percben. A jó hír: a kutya a hivatalos szervek áldozatos intézkedései ellenére megmenekült. A helyszín Nyíregyháza kertvárosa, 2015, pár nappal Újév után. A vizes…..
Persze, tudjuk: nem egyszerű nyelv az magyar, könnyű hibázni...Na jó, de címlapon? Az vezető anyag szalagcímében?Innen gratulálunk az MAI Belváros igényes szerkesztői munkájához. Ezek után mindössze egyetlen kérdésünk maradt: Vajon a RTL Klub Híradója a aktuális…..
Rondán beleszaladt a pofonba Pártunk és Kormányunk ezzel a trafikpályázattal! Sőt, valójában pofonok egész sorozatába szaladt bele. Azzal a trükkel például, hogy végül papíron adták ki az azt kérő szervezetnek a teljes pályázati dokumentációt, nem hogy lecsendesítették, de…..
Kéretik békén hagyni a Szabadság téri "megszállási emlékművet"! Elég a félremagyarázásból, nincsen azzal a világon semmi baj. Az üzenete világos, csak épp' szem kell hozzá, hogy lássuk: nem sas az, hanem turul. Hívjuk segítségül az állatrendszertan tudományát, hogy végre…..
Vona Gábort és hű fegyverhordozóját, Pörzse Sándort a londoni belvárostól a Hyde Parkig űzték a brit antifasiszták, így végül a szélsőjobb kiváló hagyományait követve, vérbeli hordószónokként volt kénytelen megtartani kampánybeszédét. De vajon ez valóban beéégés…..
Segítsünk a Magyar Nép Vezető Ereje, Pártunk és Kormányunk propagandistáinak, találjuk ki együtt az idei tavasz jelszavait! Gondolatébresztőnek itt van a Magyar Nép Vezető Ereje, Pártunk és Kormányunk jelszóajánlata 1988-ból. Szerintetek van olyan lózung a listán, amelyik ma…..
Kínzó kérdést vet fel a ma kipattant hír, amely szerint markáns kormánytámogatás mellett májustól új, exkluzív magazint indítanak közelebbről meg nem határozott Fidesz-barát körök. A Magyar Krónika című lapot Orbán Viktor mellett többek között Bencsik Gábor, Bencsik…..
Mentés közben szenvedett halálos balesetet egy tűzoltó a Rám-szakadékban. Mint kiderült, az elhunyt lánglovag a szabadidejében mentősként dolgozott. Vajon jól van ez így? A tűzoltónak a szabadidejében nem pihennie kéne? Pénteken este riasztották a tűzoltókat a…..
A közszolgálati magyar televíziózás legújabb mélypontját produkálta az m1 Híradója október 1-jén, kedden. Ezen a hűvöskés őszi napon a jótét magyar polgár ebédjéhez egy két nappal ezelőtti, vasárnapi hír újrafeldolgozását szervírozta feltétként a királyi tévé. A…..
Az alkalmi díszletépítés nem újkeletű tudomány. A nyolcvanas években a kádári vezetés meghívására a cívis városba látogatott Helmut Kohl német kancellár. A minden bizonnyal roppantul tartalmas program részeként bemutatták neki a debreceni Újkerti lakótelep ABC áruházát…..
Harpi 2013.09.07 13:35:13
@Mitzimackó: Azért 1980 után már voltak bajok...
Harpi 2013.09.10 16:37:23
@látjátok feleim szümtükkel: Te ott voltál, akkor, Debrecenben? Mert én ott voltam, az Újkerti ABC melletti házban laktam, nap mint nap ott vásároltam.
Mellesleg 1987 óta vagyok főfoglalkozású újságíró, úgyhogy eszmélt fővel éltem meg a nyolcvanas éveket. Kétségtelen, hogy az emlékeket megszépíti a múlt – de bizony 1980-tól egymást érték az áremelések, és egyre kevesebbet ért az a bizonyos biztos fizetés. Édesanyám a két gyerekét egyedül nevelő pedagógus volt, és, bizony, azok a boldog és felhőtlen vidéki egyetemi éveim, az ingyenes felsőoktatás iszonyú terhet jelentett a családnak. Nagyon is számolgatni kellett, hogy miből fizetjük ki a tankönyveket, a menzát, nem is tudom, hányszor ettem az önkiszolgáló étteremben zóna krumplifőzeléket pörköltszafttal, mert többre nem futotta...
És az ABC-ben soha nem volt Persil mosópor, Unicum, és még a nyolcvanas években is csak ritka látvány volt a déligyümölcs és a Milka csoki.
Harpi 2013.09.11 10:33:20
@látjátok feleim szümtükkel: Látom, elhatároztad, hogy hülye vagyok, nem nagyon tudok helyes választ adni neked... :)))
Nos, én nem dolgoztam az egyetem mellett, hanem versenyszerűen sportoltam, hosszútávfutó voltam az egyetemi sportegyesület országos szinten jegyzett atlétacsapatában, mégpedig úgy, hogy nem hogy külön juttatást nem kaptunk érte, de MINDEN sportcuccot (a gatyától a cipőn át a téli edzőruháig) a saját pénzünkből vettünk.
De hát, biztosan ez is úri huncutság... :)
..
Jól felfújták ezt az asszonyverő csingapilóta-ügyet! Pedig ha valaki idetéved a civilizált világból, lehetne több esze annál, mint hogy egyedül csámborog a városban! Vagy valahol egészen másutt gyökerezik a baj? Egy Magyarországon élő brit állampolgár az a terhes anya, akit…..
Nem kicsit cinikus módon, éppen a Magyar Sajtó Napján, 2014. március 15-én lép életbe az új Polgári törvénykönyv, amely gyakorlatilag ellehetetleníti Magyarországon a sajtófotózást – sőt, általában a fotózást. Az új törvény szellemében Feszty Árpádnak alaposan újra…..
A minden rekordot megdöntő 2013-as dunai árvíz Wesselényije kétségkívül Orbán Viktor lesz – legalábbis ő láthatóan erre a babérra tör. A miniszterelnök árvízi ámokfutása a nyugati hírmédiumok figyelmét is felkeltette, nem véletlenül. A fejlett demokráciákban ugyanis nem…..