Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aritus

0 bejegyzést írt és 8784 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Hónapok óta, Magyarországon és Angliában ezernyi fenyegető és trágár üzenetet kapok egy B. Mátyás nevű személytől. Ma a blog.hu szíves közreműködésével, jotunder néven tudott belépni egy citromailes címmel és több kommentelőt is zaklatott. Amíg nem történik változás, a blogolást felfüggesztem.…..
aritus 2021.04.28 08:03:18
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
aritus 2021.02.13 22:27:17
@Kettes: miért a rogán milyen, hogy néz ki?! ráadásul vagy 20 évvel öregebb a csajnál
aritus 2021.04.23 07:46:20
@velőtanya: vajon milyen 25 ezret ünnepelt hollik?
aritus 2021.04.23 12:43:05
@mafi mushkila: ezeknek a fideszeseknek kicsit rossz az ütemérzéke.
     ABC News.   Official: Chinese vaccines' effectiveness low.   Washington Post.  Effectiveness of Chinese vaccines not 'high' and needs improvement, says top health official.   Al Jazeera.    Chinese vaccines' effectiveness low, official admits.   Mandiner.     Vágó István még mindig a kínai…..
aritus 2021.04.23 06:07:27
@incze: nyugodtan kérjél a háziorvosodnál oltást, anélkül, hogy regisztráltál volna a "központban"
Ha van vakcinája a háziorvosnak vagy tud olyan oltópontot, ahol van, akkor szólni fog neked.
Esteleg hetente szóljál neki, hogy te kéred az oltást.
Mondom, a mi családunk (4 fő) egyike sem regisztrált rogánnál, és be vagyunk oltva.
aritus 2021.04.23 07:41:12
@kemény keleti kommentelő: így van.
És nagyon úgy néz ki, hogy sikeresen
csernobil
aritus 2021.04.23 08:28:56
@velőtanya: @incze: "Orbán arról is beszélt, hogy miután minden regisztrált magyarországi lakost beoltottak, megnyitják az oltás lehetőségét a világ bármely részén élő magyarok előtt. Illetve arról is beszélt, hogy megkezdik a 16 éven felüli fiatalok oltását is a Pfizer védőoltásával. "
444.hu/2021/04/23/orban-mar-varja-hogy-a-teraszan-bedobjon-egy-pofa-sort

Ebből én azt szűröm le, hogy lesz pfizer. Most nyomatják a kínait meg a szputnyikot ezerrel, de van és lesz pfizer (moderna). nyugodtan mondjátok a háziorvosnak, hogy ti csak mRNS alapút kértek. Van, lesz.

Velőtanya, te pedig azonnal keress magadnak egy háziorvost!
A fiamnak se volt lényegileg (sose járt nála), nyomásomra átjelentkezett most az én háziorvosomhoz és tegnap már megkapta az első modernát. Először szputnyikkal kínálta meg, azt nem kérte, másodszor modernável
     Szüksége van-e Magyarországnak a Fudan Egyetemre?      Mondjuk úgy, szüksége lehet Magyarországnak valamire, amit esetleg megkaphat a Fudan Egyetemmel történő együttműködéstől.      Szüksége van-e a Kínai Népköztársaságnak erre a bizonyos együttműködésre?    A kínai kommunista vezetés…..
aritus 2021.04.21 08:56:33
@labrys: és ne hagyjuk ki a tűpontos felsorolásodból azt az aprócska, de mégsem elhanyagolható körülményt, hogy ez a kínai államnak egy fillérjébe sem fog kerülni, ez magyar állampolgárok fillérjeibe fog kerülni olyan feltételekkel, hogy a végén a kínai állam tulajdona lesz az itt létrehozott kihelyezett Fudan egyetem.
aritus 2021.04.21 09:10:40
@fortin2: Az, hogy te mit kétlesz és mit nem, az csak fantázia, a te fantáziád. Mivel nem tudunk semmit a részletekről és nem is fogunk tudni, mert minden titkosítva van, nem tudhatjuk, hogy az ingatlan kinek a tulajdona lesz.
Mivel a kinaiak hitelezik, addig, amíg nem fizeti vissza Mo a hitelt, addig nem Mo a tulajdonos. Ha megnézzük más országokban hogy működik a kínaiak hiteleznek projekt, azt látjuk, hogy többnyire olyan feltételekkel adnak hitelt, amit előbb-utóbb nem képes teljesíteni az adós, jelen esetben Magyarország. És akkor láss csodát, már is a kinai állam lesz az ingatlan tulajdonosa.
aritus 2021.04.23 06:03:04
@Kettes: pontosan.
Ahogy a kettős állampolgárságnál is esküdöztek égre-földre, hogy nem lesz szavazati joguk a ht magyaroknak, és aki erről beszél, az riogat, rémhírt terjeszt és gyűlöletet szít magyar testvéreink ellen.
és láss csodát, mivel járt a kettős állampolgárság? Szavazati joggal.
Ami természetes, mert hogyan lehetne kétféle állampolgár, az egyik szavazhat, a másik nem a jog szerint.
Az más kérdés, hogy orbánék gyakorlatilag megvalósították ezt a kétféle állampolgárságot, a ht magyaroknak minden eszközzel segítik, hogy szavazhassanak, a külföldön dolgozó állampolgároknek meg minden eszközzel megnehezítik, hogy szavazhassanak)
       "Media organizations’ goal of profit-making has been further integrated into the disciplinary power of capitalism, the hegemony of heteronormativity and patriarchy. "        A Fudan Egyetem januári "New Media and Gender Studies" online konferenciájának ismertetőjéből idéztem.        Ha…..
aritus 2021.04.22 15:48:24
@Rhonin: és a dühítő az, hogy a CEU és Civil tv visszavonása épp elég lesz Ursula von der Leyennek, hogy orbán pénz esőben fürödhessen és mégjobban megszilárdítsa egyeduralmát.
aritus 2021.04.22 15:49:09
@Kettes: a képen kik az elvtársak?
aritus 2021.04.22 16:00:18
@kemény keleti kommentelő: tényleg, miket veszel észre!
          1925. április 25.-én Róma alapításának évfordulóján adták ki a Fasiszta Értelmiség Kiáltványát.  Olyan olasz értelmiségiek írták alá a Manifesto-t, mint Luigi Pirandello, Gabriele d'Annunzio,  Ungaretti, Malaparte vagy Marinetti. Nem Jókai Anna, Kovács Ákos vagy Fekete György.         A…..
aritus 2021.01.25 06:11:38
@ámbátor: a XII. kerületben az egyszem Kovács Gergő megy utána és hozza nyilvánosságra az emberarcú fideszes Pokorni vezette önkori korrupciós ügyeit. A többi ellenzéki mit csinál ott, nem tudom. Szóval nem vicc párt ez.
Mondom ezt úgy, hogy abszolút összefogáspárti vagyok, mert csak ebben látom annak esélyét, hogy ez a velejéig rohadt, korrupt, tolvaj, cinikus és gonosz banda eltakarodjon.
aritus 2021.02.05 08:58:14
@netukki: és a lényeg:
"A jövőben a költségvetési szervek és állami tulajdonú gazdasági társaságok csak olyan közbeszerzési szaktanácsadókat alkalmazhatnak, akikkel előzetesen keretszerződést kötött az állam. Ezzel egyből irányíthatóbbá válik a 2021-től érkező uniós források elosztása."
mégegyszer:
Ezzel egyből irányíthatóbbá válik a 2021-től érkező uniós források elosztása."
444.hu/2021/02/05/a-kormany-azonnali-hatallyal-atalakitotta-a-kozbeszerzesi-szakertoi-piacot
aritus 2021.04.22 06:03:29
@Kettes: már Székesfehérvár polgija is arra kéri az ellenzéket, hogy ne zavarja meg a köznyugalmat előválasztással, szinte szó szerint ugyanazt mondva, mint a kecskeméti polgi.
telex.hu/belfold/2021/04/21/elovalasztas-kecskemet-szombathely

Most ez a brossúra van kiadva, várható, hogy az összes fideszes polgármester előáll és arra kéri az ellenzéket, hogy ne zavarja meg a köznyugalmat holmi előválasztással, hiszen békére vágynak a magyar emberek ebben a járványsújtotta kishazában.
        A magát Kötter Tamásnak nevező Biczi Tamás, Orbán bizalmi embere, írta le az alábbiakat 2021-ben. Nem 1951-ben, hanem 2021-ben.     "Szóval ha legközelebb bementek az USA nagykövetségre a szokásos eligazításotokra, a szendvics zabálás közben ezt is említsétek meg a gazdinak, hátha rászól…..
        Magyarországnak tíz év múlva X darab nemzetközileg kiemelkedő és Y darab rendkívül képzett, élvonalbeli mesterséges intelligenciával, gépi tanulással, adattudománnyal foglalkozó kutatóra, fejlesztőre, Z darab a mesterséges intelligenciát napi szinten alkalmazni képes mérnökre,…..
aritus 2021.04.20 13:08:32
@lmate: pontosan, egyetértek.
Palkovics ezt volt képes nyilatkozni:
" minden kínai egyetem alapító okiratában találni olyanokat, mint a Fudan chartájában, amiben az szerepel, hogy az egyetem hű a Kínai Kommunista Párthoz, de szerinte ezt tévedés lenne ideológiai képzésnek gondolni. "
és
" Ez az egyetem egy pont olyan módon működő egyetem lesz, mint bármelyik angol egyetem. Oda is egyébként bejutnak magyar hallgatók"

ami Palkovicstól nem meglepő, de a szomrú az, hogy ennyi pont elég az orbán híveknek, hogy megnyugodjanak (ha egyáltalán felizgultak a hírre) és ezt szajkózzák.

És orbán simán megússza, hogy eladósítja az országot
1, az oroszoknak Paks2-vel
2, a kínaiaknak Budapest-Belgrád vasúttal
2, megint a kínaiaknak a Fudannal
A két utóbbival nemcsak eladósítja, hanem ki is árusítja a kínai gyarmatosításnak. Adósrabszolgát csinál az országból, és ezek a cuccok előbb-utóbb a kínai állam, azaz a kínai kommunista párt tulajdonai lesznek, úgy, hogy ők csak kerestek rajta, fizetni mi fizettünk a köz pénzével.
    "Kapusunk az ellenkező irányba tett nyilatkozatot." (Orbán Viktor Gulácsi Péterről)   Orbán Viktor ma utasította Marco Rossi szövetségi kapitányt és Szalai Ádámot a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, hogy Gulácsi nyilatkozata miatt tegyen bizonyos lépéseket, nem világos, hogy…..
aritus 2021.04.10 10:17:40
@Kettes: ha engem kérdezel, én biztos ezért nem rúgtam volna ki az edzőt.
Hogy a klubja miért döntött a kirúgás mellett, vannak spekulációk, hogy miért. De ezt összekeverni azzal, hogy Németorsazágban nincs szólásszabadság, az pont olyan, mikor a vincentet azzal vádolják, hogy cenzúráz.
Szólásszabadság eltiprása, cenzúra az állam versus állampolgár között lehetséges, nem egy magáncég és alkalmazottai vagy egy magán blog és kommentelői között.

Annak azért örülök, hogy a világnak vannak olyan részei, ahol a kirekesztés a ciki, nem pedig a befogadás. Annyira ciki, hogy egy magáncégnek üzletileg nem éri meg kirekesztő alkalmazottat foglalkoztatni.
aritus 2021.04.10 12:21:00
@combo: lehet beszélni a cigányok és a bűnügyi statisztikák kapcsolatáról, csak nem mindegy hogy hogyan.
Senki nem mondta, hogy nem lehet erről beszélni, sőt nagyon is kell erről beszélni, és a "liberálisok" szoktak is erről beszélni.
De ha az a nagy tabu döntögető beszéd, hogy a "cigányok" lopnak, meg koszosak, büdösek, meg a nagypapa kúrogatja a kisunokát, meg direkt ütik kalapáccsal a terhes nők hasát, hogy emelt családi pótlékot kapjanak, sőt csak azért szülnek, hogy kapjanak családi pótlékot stb, stb, azt én nem a témáról való beszélgetésnek gondolom, hanem gyalázkodásnak. De azt tapasztaltam, hogy akik tabudöntögetésre vágyakoznak, meg megvádolják a "liberálisokat", hogy ők ezekről a problémákról (pl miért van börtönben arányosan több cigány, mint fehér, miért van arányosan több cigánygyerek kisegítő osztályban, mint több fehér) nem akarnak beszélni, valójában csak gyalázkodni akarnak.
aritus 2021.04.10 12:27:27
@Kettes: Egyébként ez tényleg rémísztő, ahogy kilopják a közvagyont, ellopják az országot. És olyan tv-t gyártanak, amivel gondoskodnak arról, hogy ha feltéve de meg nem engedve elveszítik a választást, ezt az irdatlan lopást ne lehessen visszacsinálni, sőt tovább is folytathassák, sőt Magyarországot nélkülük ne lehessen működtetni.
444.hu/2021/04/09/mintha-az-egyetemek-cegek-lennenek-az-allam-nagyszabasu-leepiteserol-vitatkoztak-a-parlamentben
444.hu/2021/04/09/az-orrunk-elott-roviditik-meg-magyarorszagot

Fogalmam sincs, hogy ezzel mit lehet kezdeni ha el is vesztik a választást.

És akkor az ellenzék mivel van elfoglalva?
444.hu/2021/04/10/a-vakcinaregisztracio-eltorleset-keri-az-ellenzek

Valóban értelmetlen faszság a regisztráció, nem is szolgálja a lakosság beoltását, vszinüleg sanda célokat szolgál.
De könyörgöm ez most a legfontosabb???? Amikor ellopják az országot
   Tudták, hogy  Petry azt mondta, hogy a német határőrségnek fegyvert kellene használnia az illegális bevándorlókkal szemben? Ez volt a német szélsőjobb megerősödéséhez vezető nyilatkozat, amiből országos botrány lett. Petry tagadta, hogy explicit tűzparancsra gondolt, de azért mindenki úgy…..
aritus 2021.04.08 08:51:46
@Emmett Brown: érdekes, a legtöbbször, amikor valaki arról beszél, hogy tabuk nélkül kellene beszélni a cigányokról, bevándorlókról, feketékről, muszlimokról, melegekről stb, az szinte mindig azt jelenti, hogy lehessen őket gyalázni, általánosítva szidalmazni őket stb.

Én az ilyenfajta beszédet nem tabuk nélküli beszélgetésnek gondolom, hanem uszításnak.
aritus 2021.04.08 08:53:51
@jotunder: kérlek erről írjál poszot, meg arról, hogy a Vidnyánszky féle SZFE-t kibaszták a szinművészeti egyetemek uniójából.
Lécci, lécci
aritus 2021.04.08 08:57:46
@Ménkűnagy Bundáskutya: hát ezt mondom én is.
És az a pökhendi öntudat, ahogy reagált erre. Így gondozzuk a mi kis gecijeinket...Nem ám olyan csúnyán véleményterrorral elbánunk velük, mint Németországban.

"Kósza információk jutottak el hozzám, miszerint néhány hallgatónak nem tetszik az a világnézeti alap, amelyről a migrációs órát tartom. Sőt állítólag feljelentést
írtak ellenem!!!

Ez a sunyi magatartás mélységesen felháborított. Az oktató feljelentése világnézeti alapon a legrosszabb kommunista időkre emlékeztet. Ilyet Sztálin és Rákosi alatt csináltak az ifjú kommunisták. Ez a magatartás méltatlan az egyetemi léthez, ez méltatlan az oktató-hallgató viszonyhoz.

Az egyetemi autonómia leszögezi, hogy az oktatónak a tanítás során alapvető joga a saját értékrendjének megfelelően tanítani. Nemzeti, polgári, konzervatív értékrendet valló oktatóként visszautasítom, hogy bármely hallgató megkérdőjelezze értékrendemet." stb, stb
444.hu/2021/04/07/a-hallgatok-bepanaszoltak-egy-szegedi-tortenesz-oktatot-a-rasszista-es-szexista-kijelentesei-miatt
      „Árpád fejedelem sem állította hadbíróság elé az Európát végigfosztogató vitézeit, hanem kitüntette őket. A rablást, gyújtogatást és erőszakot – »kalandozást« – pedig nem jogi határozatok állították le, hanem az augsburgi csata. Ott az történt, hogy a büdös magyar migránsok ugyan váltig…..
aritus 2021.03.24 22:08:18
@Tzp: nem, nem kúrta el, pontosan azt mondta, amit mondani akart.
Hogy azok, akik a migránsból éveken át tartó, rengeteg adóforintból finanszírozva uszítással elérték, hogy pejoratív jelző lett, büdös magyarok. És nekem sose volt és az írás szerint TW-nek se volt sose a közössége.
A magyar állampolgárság egy jogi viszony, nem pedig érzelmi. Aki ebből érzelmi és identitási kérdést csinál azért, hogy másokat kirekeszthessen ebből a jogviszonyból, az nekem nem a közösségem.
Aki cigánygyerekek ellen uszít, hogy aszongya munka nélkül jutottak pénzhez, mert a szegregált oktatásuk miatt kártérítést kaptak, és aki egyetért ezzel, az nem az én közösségem.
Folytathatnám a sort, de talán ennyiből is világos, hogy ez a mondatod:"Egy alaptalan, hazug és értelmetlen önfikázása a saját közösségének." egy értelmetlen és értelmezhetetlen hülyeség. lásd még@Érvsebész: kommentjét
aritus 2021.03.27 10:29:55
@netukki: ez a minden magyar gyermek egy őrhely az azé a föld, aki teleszüli finomkodóbb megfogalmazása
      Aránylag biztos voltam benne, hogy az Orbán-rezsim nem engedi el a járványt és a végén nem lesz napi száz halott. Elengedte. És meghamisították a halálozási adatokat. Ezért nem tévedtem olyan nagyot látszólag.     Kásler Miklós mai bejelentése:    December 10. környékén 27-30000…..
aritus 2021.02.24 08:43:30
@Podvinecz Marsall: aki nincs a facebookon, ahogy én sem, nem tudja elolvasni
aritus 2021.02.27 18:12:46
@Külsős: már rég megszerezte a ner a portfoliót. is.
aritus 2021.03.17 05:45:27
@aronsatie: nem fog változtatni. Miért változtatna? Amiket sulykolnak, az sosincs köszönő viszonyban sem a valósággal.
A dumájuk a politikai hatalom megtartásával és a lopással van csak és kizárólag összefüggésben.
És bejön nekik, egy most készült 5 ezer fős közvéleménykutatás szerint 250 ezerrel nőtt a fidesz szavazóbázisa. Ezt most március elején csinálták, tehát már berobbant a járvány, akkor. Asszem már az a hétvége is benne van, amikor teljes káosz volt az oltás körül, jöttek-mentek a kormány által küldött sms-k, hogy lesz, nem lesz oltás.
És melyik párt tudott erősödni a fidesz mellett? A jobbik...
Szóval tényleg csak az marad, hogy "fussatok bolondok!"
hvg.hu/itthon/20210316_zavecz_fidesz_jobbik_kozvelemeny_kutatas
      Amikor a féldebil Szilvay Gergely saját faji felsőbbrendűségétől és vallási fanatizmusától  megőrülve kioktatja a világot, amikor Apáti, Bayer, Megadja és a többi nyilaskeresztes szolga őrjöngve fenyegetőzik, emlékezzünk arra, hogy kb. mennyire baszarintotta el a centrális erőtér, a nemzeti…..
aritus 2021.03.06 06:00:51
@ijontichy: és tedd hozzá, hogy az a hír járja, hogy ott vannak a pfizer és moderna vakcinák a kórházakban, oltópontokon, de nem használhatják, mert a kínait kell nyomatni ezerrel.
Nem tudom, hogy igaz-e, de orvosok közt terjed ez a hír.
Én minden aljasságot ki tudok nézni belőlük, és általában az élet bebizonyítja, hogy kicsi a képzelőerőm, mert még annál is nagyobb aljasságra képesek.
Lásd cigánygyerekek ellen uszított Orbán a gyögyöspatai kártérítések ügyében. Apropó, tudja valaki, hogy ezt az ítéletet végrehajtották és kifizették a pénzt a gyerekeknek vagy ennek a végre nem hajtása is következmények nélkül maradt?
aritus 2021.03.06 06:05:45
@Ménkűnagy Bundáskutya: ne haragudj, de azzal, hogy képes vagy azt állítani, hogy vincent első törvénye általában nem igaz erre a kormányra, számomra a mondandód többi részét teljesen hitelteleníti.
10 éve vannak kormányon, 10 éve a bőrünkön tapasztaljuk, hogy mit művelnek és képes vagy azt mondani, hogy általában nem igaz, hogy céljuk a lopás és az öncélű szemétkedés?!
aritus 2021.03.06 06:14:04
@ámbátor: arról nem beszélve, hogy úgy csinálni, mintha kizárólag a vakcina oldja meg a járvány helyzetet, ez is hazugság és orbán dumája. Mert ezzel akarja elterelni arról a figyelmünket, hogy mennyire nem volt képes megszervezni a járvány elleni védekezést.
Ami:
1, szűrés, szűrés és szűrés
2, kontakt kztatás,
3, célzott karantén
4, a munkából aktuálisan kiesők teljes kárpótlása
így nem is kellene az egész országnak leállnia
Ha megnézzük azokat az országokat, ahol sikeresen harcoltak a járvánnyal szemben, ezt a módszert alkalmazták. Akkor még sehol se volt vakcina
.  ..
aritus 2021.03.04 08:19:37
@AdvocatusDiaboli: fizetős, nem tudom elolvasni
    A deputatio már ötödfél órára megérkezett a cultusministeriumba. Maga a titkos kamarás úr  fogadta őket, aki phlegmatikus ember hírében állt, de most izgatottan szítta az ángol burnótját. A legfontosabb financziális projectum volt a Kötelező Olvasmány, amiből százezer kópiát  rendeltek és egy…..
aritus 2021.02.26 15:54:37
@ijontichy: úgy nem lesz peace meg relax, hogy megismétled a saját agymenésedet és Tóth Krisztinának tulajdonítod:
"A NŐI SZEREP ÁBRÁZOLÁSA MIATT kell eltávolítani, kiradirozni, kirúgni, kicenzúrázni, kiröhögni, megvetni, elvetni, pöfujjt mondani, középső ujjat felmutatni (a felsorolás folytatható édes anyanyelvünk gazdag választékából, de végső soron lényegtelen). " Ezt te mondod, nem TK. Ő csak annyit mondott, hogy ne legyen kötelező olvasmány. Ha neked ez a mondat azt jelenti, amit fentebb írtál, akkor:
a, nem érted a magyar nyelvet
b, hazudsz
aritus 2021.02.27 15:29:46
@fáskerti elvtárs: én is gondoltam, hogy idelinkelem, de reménytelen.
Pártállástól, ideológiai meggyőződéstől, nemtől függetlenül megszületett az ítélet:
Tóth Kriszta marketinfogásként gender dumát nyomott, cenzúrázni, betiltani, kitörölni akarja Jókait, aki nemzeti kincsünk, szóval EL A KEZEKKEL Tóth Kriszták Jókaitól.

Nagyon, nagyon szomorú vagyok, de feladtam. Ma Magyarországon a NANE a ciki, nem a családon belüli erőszak. A feminizmus a ciki, nem a rendszerszintű nemi elnyomás.
A 444.hu-n egy darabig volt a feminfó, akkor még lehetett kommentelni, minden poszt alatt tobzódott az indulat és a gúny.
Ez az ország még annál is ócskább, mint elsőre látszik. Ócska, elavult és gonosz.
aritus 2021.02.27 15:34:49
@thegabcsi: Ha elolvasod itt a kommenteket, zömében azt találod, hogy ekézik TK-t, pont ugyanazt mondják róla, mint a pártsajtó, pedig itt nem rezsimszolgák és/vagy rezsimhívek kommentelnek.
      Kirúgtak egy újságírót a New York Timestól mert egy szót használt. Az újságíró Peruban megkérdezte valakitől, hogy egy személy használta-e a szót. Az volt a verdikt, hogy a szót szándéktól függetlenül nem szabad használni. Amennyiben az újságíró visszakérdezett volna, hogy akkor most mondják…..
aritus 2021.02.14 12:02:15
@aronsatie: Ha Kiss Lászlóról beszélsz, az kurva nagy kiközösítés volt, hogy évtizedekig lehetett zavartalanul edző, mindenféle kitüntetéseket kapott stb
És mint a szocialista rendszer áldozatáról beszélt magáról, koncepciós pernek nevezte az ellene folyó büntetőpert, pedig nem ez volt az első csoportos erőszakolós esete, ami miatt végül elítélték, de azt se kellett végigülnie, és rögtön mehetett versenyezni.
A végén valóban azt kapta amit megérdemelt. Nem csak az évtizedekkel azelőtti cselekménye miatt, hanem azok miatt, amiket a hosszú edzősködése alatt elkövethetett. Hogy honnan gondolom, hogy megtette? Hát onnan, hogy mint ártatlan bárányról beszélt magáról, tehát sose esett le neki a tantusz, hogy mit művelt. Azt is megtapasztalhatta, hogy tul.képp megúszta, mindenki leszarja a gyerekeket, fiatalokat, tehát azt csinálhat továbbra is, amit csak akar.
aritus 2021.02.15 23:08:26
@aronsatie: Sikeres és méltó pálya?! Ezt Kiss Lászlóról írod? Miben méred a méltóságát? Hogy jól szerepeltek az úszók a versenyeken? Hogy milyen áron, az le van szarva?
Akkor szegény Károlyi Bélának is sikeres és méltó pálya végén lett kidobva a kukába, pedig ott is aramyeső volt "áldásos" tevékenysége nyomán:
444.hu/2018/01/24/az-amerikai-tornaszok-zaklatasi-botranya-maga-ala-temette-a-vilaghiru-erdelyi-edzot-karolyi-belat

Mivel Kiss nem ismerte el mit csinált, nem látta be, nem szégyelte magát, sőt, koncepciós per ártatlan áldozatának állította be magát, ezekután odaengedni, hogy gyerekeket, fiatalokat edzzen, az megerősítése annak, hogy ugyan, nem történt semmi, fiatalság bolondság stb és garancia arra, hogy tovább folytassa a zaklató viselkedést bűntetlenül.

Amikor a Kiss László botrány kipattant, elég sok visszaemlékezés jelent meg arról, hogy általában mit művelnek az edzők. Tehát az aranyak mögött a legtöbbször megkínzott gyerekek vannak, de szarunk bele, mert milyen sikeres az edző.
aritus 2021.02.18 13:02:37
@Muad\\\'Dib: A cionizmus a Dreyfus perre volt reakció, nem a nacionalizmusra. Hanem a nyílt antiszemitizmusra.
      " Ehhez elmesélte azt is, hogy 2017 után egy évig a Farkas-hegyen készenlétben tartott egy kisrepülőgépet, hogy ha arról van szó, bármikor Bécsbe tudjon menekülni. Elmondta, hogy például Schmidt Mária felől is kapott olyan üzeneteket, hogy „felmossa vele az Indexet”.  (A 444.hu Bodolai…..
aritus 2021.02.13 10:40:28
@velőtanya: tényleg? vajh mi történhetett?
aritus 2021.02.14 12:14:37
@frissen regisztrált troll: :)))
Most így hirtelen nem jut eszembe, csak megosztottam az érzést, ami keletkezett bennem, olvasva, asszem pont a Prücsököset.
De mingyár megnézem:)) és visszajövök.
aritus 2021.02.14 12:35:34
@frissen regisztrált troll: Szóval most nincs kedvem végigolvasni.
Nem is az az érdekes, hogy Rejtő korának megfelelően gondolkozott a nőkről, azért minden női szereplője valójában a férfiak védelmére szorult, szóval ez a gyenge nő, becsületes hallgatag erős férfi párosítás, és a nőnek ott véget is ér az élete, hogy férjhez megy A FÉRFIhez.
Inkább az lepett meg, amikor mostanában újraolvastam az egyiket, hogy ifjúkoromban ez engem nem zavart, nem tünt fel. Ahogy a rasszizmusa sem. Míg most nagyon is. Tehát a bennem történt változásra figyeltem fel, az volt számomra érdekes.
       A  szabad véleménynyilvánításhoz  való  jog  a  véleménytannak érték-  és  igazságtartalmára  tekintet  nélkül  védi.Egyedül ez  felel meg  annak az  ideológiai  semlegességnek,amelyet az  Alkotmánynak az  1990. évi  XL. törvénnyel  valómódosítása azzal  fejezett ki,  hogy  törölte  az…..
aritus 2021.02.06 10:23:20
@mafi mushkila: igen, cigányok voltak, és a bíró érvelése az volt, hogy a lényegét tekintve, hogy olyan primkók, hogy nekik nem fájt annyira a szanadságuktól igaztalanul megfosztás, mint más, emelkedettebb egyéneknek.
aritus 2021.02.06 10:23:53
@dr Brcskzf Gröőő: ja, most látom, hogy te meg is találtad az esetről szóló írást
aritus 2021.02.06 13:47:49
@Ménkűnagy Bundáskutya: ha képtelenek magukat fenntartani az egyházak, akkor lehet a nadrágszíjat kellene meghúzniuk, nem a közpénzt pumpolni, kivéve ha olyan célra kérnek/kapnak, ami közfeladat. Abban meg én nem látom a különbséget egy közfeladatot ellátó civilszervezet és egy egyház között. És azt szeretném, ha a törvény sem látna köztük különbséget.
        (A kérdés nem a poszt címére vonatkozik. A posztban szereplő okfejtéssel kapcsolatban szeretném tudni pl. a Defacto blog véleményét. Egyszerűen azért, mert bennük bízom, másokban meg nem. Én nem vagyok közgazdász, csak szeretek számolgatni. )       Magyarország éves GDP-je nagyjából 30000…..
aritus 2021.01.30 09:01:11
@Kettes: kőtörés helyett, Mészáros a megmentő:
"Mindezek miatt volt aki úgy vélekedett, hogy az üzem egyben csak ezzel a vevővel maradhatott meg.

Mészáros megjelenésének így végső soron még társadalmi haszna is lehet, igaz az ő hatalma és kapcsolatrendszere mindenképpen szükséges volt ahhoz, hogy ezt így meg lehessen csinálni"
aritus 2021.01.30 22:41:36
@Kettes: ja, megköszönjük az erőszaktevőnek, hogy megerőszakolt. Fasza.
    Itt nem csupán reformokról van szó, hanem világlátásról, szellemiségről.... nagyobb hangsúlyt kap majd a nemzeti jelleg....mivel nagy igény van történelmi és irodalmi adaptációs filmekre, szeretnénk, ha hangsúlyosabb lenne a hallgatók történelmi témákra való hangolása. " (Sára Balázs SZFE-s…..
aritus 2021.01.30 17:00:46
@combo: bameg, nem arról van szó, hogy én láttam zsidózást, hanem ott van a viseóban, amit linkeltem, ha vennéd a fáradságot és megnéznéd, te is látnád.
Elvileg ez egy magasztos nemzet és haza és becsület és összetartozás megünneplésére összegyűlt tömeg volt, oszt mégis a vége az lett, hogy mocskos zsidók. Miért is?
444.hu/2021/01/26/a-gyilkosok-emlekmuve

Egyébként meg @mafi mushkila: kommentje talán érthetőbben fogalmazza meg azt, amit mondani akarok.
aritus 2021.01.30 17:01:41
@velőtanya: de hát a cigányozás és zsidózás ugyanaz, szerintem. Nekem ugyanaz.
aritus 2021.01.30 17:03:39
@aritus: pontosabban van 2 különbség. Cigányok még vannak, zsidók lényegileg nincsenek. A cigányok most, ma sokkal sokkal veszélyeztetettebbek és kirekesztettebbek, mint a virtuális zsidó (mert tul.képp csak az maradt Magyarországon)
     Remélem egyenesen ülnek az egyetemek, mert Prof. Dr. Stumpf István fogja felügyelni az átalakításukat, értsd örökös FIDESZ-tulajdonba vételüket.  Prof. Dr. Stumpf István úgy kutatóprofesszor, hogy az egyetemi tanárság minimálkövetelményének sem felel meg. Politikai hatalma volt, korábban…..
      Mitch McConnell a szenátus republikánus kisebbségének (oh, yes) vezetője, Trump egykori szövetségese. Felesége, Elaine Chao, Trump közlekedési minisztere volt.      Ezen a videón Mitch McConnell a következőket mondja:     "The mob was fed lies. By the President and other powerful…..
aritus 2021.01.21 13:01:55
@Kettes: jaj, rákattintottam és elkezdtem olvasni, sose bocsátom meg neked, hogy idehoztad ezt a szemetet, ami ráadásul hót unalmas és kiszámítható
         A liberális demokrácia ellenségei támadtak a Capitoliumra?  A QSámán trumpista diktatúrát akar?  Az összeesküvéselméletekbe beleőrülő szerencsétlen nő, akit közvetlen közelről lőttek mellbe, miután be akart mászni egy olyan területre, amit fegyverrel védtek a biztonságiak, fasiszta…..
aritus 2021.01.10 18:40:12
@kemény keleti kommentelő: ja, agybaj, hogy ott ateista nem csinálhat politikai karriert
aritus 2021.01.10 18:58:58
@frissen regisztrált troll: a progresszívek a buzi genderisták, akik a pizzázóban keresztény gyerekek vérét sütögetik, legalábbis bayaz és elvtársai szerint
aritus 2021.01.10 19:02:58
@Bayaz: hüp-hüp
       Az Örülünk Vincent blog szerint az Amerikai Egyesült Államok következő elnöke Joe Biden lesz.      Indoklás: Georgia államban a legtöbb még el nem számolt szavazat az erősen kék Gwynnett megyéből származik, Trumpnak tehát semmi esélye arra, hogy fordítson.  1584 szavazattal vezet Biden.   …..
aritus 2021.01.08 07:16:28
@incze: és a leglényegesebb különbséget nem is említetted.
A tegnapi rombolásba torkollt agymenést maga Trump és jó ideig a republikánus vezérkar, a sajtójuk szította, találta ki, terjesztette
a BLM tüntetéseket nem a dem. politikusok találták, szervezték, irányították, valahogyan viszonyultak hozzá, vérmérsékletük szerint

bayaz kollégával pedig nem érdemes társalogni, lásd @mafi mushkila: kommentjét.
Egyre jobban kilóg a lóláb. Ha nem is fizetett dezinformátor, minimum egy szánalmas összeesküvéshívő
aritus 2021.01.08 10:33:24
@Kettes: :))))
már nagyon uncsi ez a bayaz
aritus 2021.01.10 09:06:38
@Érvsebész: pontosan, én sem értem miért etetik ezt a bayazt, emiatt már teljesen ide szokott és ide piszkít
          Tamás Gáspár Miklós a 444.hu-ban közölt cikket Kurta szó a szólásszabadságról címmel. Tézise szerint a rendőrség helytelenül járt el, amikor előállította dr Gődény Györgyöt, akit általában és joggal koronaszkeptikusnak szoktak nevezni.        Nem vagyok jogász, ezért csak nagy vonalakban…..
aritus 2020.12.12 10:39:01
@kemény keleti kommentelő: rendesen felment bennem a pumpa, ahogy olvastam.
A saját bűntudatát, hogy szar apja volt ennek a gyereknek, hülye összeskűvésekkel, indulatkeltéssel orvosolja
aritus 2020.12.12 10:42:03
@Papadok: abszolút önérdekből állítja ezeket a hülyeségeket. Emiatt van több százezres követő tábora, és így jól keres az eladott "vitamin" készítményeivel.
Pont, mint a Lenkei, vagy nagyobb léptékben Gwyneth Paltrow