Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jawbone

0 bejegyzést írt és 217 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Hétvégi játékcsaj: Scotia 2012.07.07 18:01:00
Tudom, hogy Mother Brainnel már a múltkor kitoltam veletek, de most ráteszek egy lapáttal: megint nem csinos/dögös játékcsaj következik, hanem egy emlékezetes főellenség (aki mellesleg át tud alakulni dögös csajjá is, ha éppen ahhoz van kedve). Scotiáról van szó, a Lands of Lore…..
Ismerkedjünk meg V. Sándor 29 éves monorierdei lakossal, aki társaival együtt kifejezetten aktív volt az elmúlt években. Amit a rendőrség kijelentő módban ír róluk:(Figyelem, a szereplők és történetek nem a képzelet szülöttei) "2008. december 19-én a délelőtti órákban…..
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
Ahogy látjátok, a hangolás már elkezdődött és amíg a hajrák és mocskosok legutolsó rejtett poénjai is leesnek, felkonferálnánk minden vébék legrokonszenvesebb felvonását. Az utolsó előtti vébémeccs mindig a túlteljesítők és a csalódottak terepe. Kisdöntőben már nem…..
jawbone 2010.07.10 13:37:33
@Cunning Linguist:akkor minden egyes fault csalas
egy rossz is becsuszas csalas
ilyan alapon a vilag osszes jatekosat el kellene tiltani "10-20hetre" muhaha ezt honnan vetted?
megkapta a jogos bunteteset, tizi piroslap, arrol beszelj inkabb nekunk hogy a ghanai baratod miert nem birta eltalani a kaput nagyjabol pont 11m-rol?!
mellesleg ez az ugyanaz a ghana, ahol a legjobb jatekosuk azzal kezdte a selejtezocsoportot, hogy 3 hettel a vb elott eltorte Ballack labat.(FA cup final, gondolom errol azert tudsz?)

legyszives egy kicsit most errol is hoborogjel, mert latom angyon objektiv es elfogulatlan vagy, tehat biztos ez is kurvara bant
jawbone 2010.07.10 13:54:05
@Cunning Linguist:
hat ez is egy allaspont
szal nalad ha vkit honapokra lerugnak az nem gond, csak kezezes ne legyen
gz
Mivel úgy vagyunk nekiindulva, hogy ma este játsszák a dél-afrikai világbajnokság döntőjét, komoly terjedelemben estünk neki a felvezető beharangozónak, ami index anya hasábjain is megjelenik majd. Gyáva módon Az újságírás szabályait szem előtt tartva konkrét állásfoglalás…..
Érdekes módon a nyugati ág elődöntőjében inkább Hollandiára mondanánk először, hogy nem érdemelte meg a bejutást, mint Uruguayra. A dél-amerikaiak nehéz csoportból, nehéz ágon verekedték át magukat, a hollandoknak pedig a brazilokkal szembeni csörte volt az első fajsúlyos…..
Hihetetlen sikersztorit ír ezen a világbajnokságon az uruguayi válogatott, a két-három kulcsembert leszámítva kevés figyelem esett eddig a csapat egészére. Ez ugyanis tényleg csapat, minden poszton jó játékosokkal, néhány klasszissal, óriási szívvel és rengeteg munkával. Egy…..
Spanyolország a sok nyekergés ellenére elrendezheti, hogy csak egy dél-amerikai jusson az legjobb négy közé, és újrajátszhassák a 2008-as Eb-döntőt a világbajnokság elődöntőjét Németországgal. Hogy ez a spanyol csapat nem olyan erős, mint az akkori, azt látjuk (meg azt is,…..
jawbone 2010.07.03 23:34:54
@értelmetlen_nevű:
attol fuggetlenul hogy azert ez az angol/argentin csapat nem az volt mint aminek hittek oket, igazad van

spanyoloknak nagyon fel kell kotni a gatyat ezek ellen
jawbone 2010.07.04 00:42:51
@rajaram:
"@rizla: De. Meg lehet venni. Meg a fél Sevillát is, meg Özilt is, meg Schweinsteigert,meg Fabregast. Miért ne. De nekem ez unszimpatikus, ezen kár is vitatkozni, mert az ellenkezője igaz. Felesleges meggyőznünk egymást, mert nincs értelme. Te így gondolod, én úgy. "

kovetkezo hsz-ben meg benyogod hogy amugy a Chelsea-t azt birod

lol@u
Eredetileg az volt a terv, hogy az ilyen szösszeneteket csak Facebookon toljuk ki, de a drámai események után jól jön egy kis feszültségoldás, és a videó – a meccshez hasonlóan – epic darab, senkit sem foszthatunk meg tőle. Emmanuel Eboué neve a továbbiakban csak a…..
Habár felül a GHÁNA, s alul a víznek árja, azért a víz az URU?! Bocs, de a Pink Floydot ma már láttuk, csak az előzenekar van hátra - az a kérdés, hogy a Body Count, vagy a Rage Against the Machine játszik-e majd. Minden esetre kommenteljetek ide.....
Tántoríthatatlan olvasóink tudják, hogy a szerkesztőség kapcsolata bármiféle misztikummal kimerül a hullámzó sikerességű üveggömb-olvasásban. A következő poszt sem a csiribiri oldaláról fogja meg a vébét, bár számmisztikai jellegét tekintve egy Sportfogadásba illene…..
jawbone 2010.07.01 13:24:20
@Strigo a divatdrukker:
Zolika a Poolba tart?
:D
Nou San Trafford C-csoport, 16.00 2010.06.23 13:43:00
Szlovénia-Anglia, Port ElizabethEgyesült Államok-Algéria, Pretoria Ebben a négyesben is lehet még bármi, akár pénzfeldobás is. Ha az Angolok győznek, továbbmennek - azt nem mondjuk, hogy megérdemelten, de legalább valamit mutatnának hozzá. Tovább után egy kis duma, egy kis…..
jawbone 2010.06.23 16:19:58
@Walmer:
John Giles es Liam Brady szerint az:P
naluk reklamalodjal lol
jawbone 2010.06.23 16:28:42
@Higuain le, Milito be!:
idealis esetben az olaszokat, nemeteket is meghivhatnak:D
jawbone 2010.06.23 16:36:20
@Walmer:
jo hagyjuk, vegulis mindketten kozeppalyasok voltak, es koruknak nem eppen a legszarabbjai, majd beirok nekik a studioba hogy hagyjak mar ezeket a faszsagokat mer "A" walmer megmondta a frankot lol
Kisvártatva valóra válik, amit igen sokan szeretnének: Franciaország válogatottja nem rontja tovább a világbajnokság légkörét és a két futballozni hajlandó amerikai csapat továbblép a legjobb tizenhat közé. A világbajnokság előtt közzétett jóslataink is…..
jawbone 2010.06.22 15:51:05
@jawbone:
ugy ertem miota UJRA Angliaban van Anelka:P
jawbone 2010.06.22 16:49:00
@montipájton:
hat ebbe belenyultal :D
jawbone 2010.06.22 17:40:29
@horas:
nem
mier, van valaki aki ismeri? :D
Egy könnyed portói vagy bosszú 66-ért?..
jawbone 2010.06.21 14:55:50
@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa:
azert rolad qrva sokat elmond hogy "elefantok"at akarnad tovabbmenni latni

a vb eddigi legsunyibb, gusztustalanabb csapata, akik tegnap egesz nyiltan megprobaltak minel tobb brazilnak eltorni a labat

gz bzm
jawbone 2010.06.21 15:09:41
@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa:
jo, akkor majd rohogjel te, egyelore per pillanat rajtad rohog itt mindenki
jawbone 2010.06.21 15:33:59
@pancho_sanza:
hat pancho ha te bukast josolsz neki apam, akkor mar megyek is felteszem a fizetesem h. mesterharmast rug a kovetkezo meccsen lol
Hat csapat mutatkozott be szombaton. Kettőben csalódtunk: Nigéria és Görögország főleg hozzáállásuk miatt váltott ki belőlünk szúrós tekinteteket. A másik négy azt hozta, amit mindig is vártunk tőle: Dél-Korea gyors volt és pontatlan, Argentína hozta a kötelezőt, USA…..
Mivel majd’ 20percig nem tudtam eldönteni, hogy szerintem a Hamburg most feltámad és jól elveri a Fulham-et, vagy a kelj fel és járj! felszólításra annyit mond, hogy mi vagyok én, bazzeg, előfizetett nőklapja, hogy járjak? jó nekem a padlón fekve!, ezért majdnem nem írtam…..
jawbone 2010.04.23 15:43:12
@Csöncsön:
teljesen igazad van bzm, mint mindig !!!!

sot tovabbmegyek: az abszolut fair play jegyeben, ha az elso mecsen a barcabol esetleg leserult vki, akkor az inter azonos poszton jatszo alapembere helyett nekik is a tartalekot kelljen jatszatni !!!

lecci lecci toljad nekunk tovabbra is a csodalatos otleteidet, mert ebbol egyszeruen sosem eleg
jawbone 2010.04.23 15:57:51
@Csöncsön:
hat neked aztan rovid a turelmed lol
sztem most eloszor szoltam hozzad
nyugi, utoljara is

esetleg szolj faterodnak is, hatha lekever nekem egyet?
muhaha
Van olyan nálunk, hogy "Lyon szurkoló?" Ezen az ágon Manchester United-Real Madrid elődöntő is kialakulhatott volna, csak hogy odadörgöljük a két versenyben lévő alakulat szrukolói, illetve a semlegesek orra alá, és hogy megforgassuk még egyszer a kést a világ két…..
jawbone 2010.04.22 17:38:38
@chrisred:
te ezt mar honapok ota tudtad?
hat ez erdekes bazz, tekintve h. csak a napokban utasitottak el a nyomorult Portsmouth kerelmet
Volt tegnap egy győztes is a pályán, és ha van meccs, amikor nem arról kell beszélni, hogy ki veszítette el, az Inter-Barcelona biztosan az. Nem tudok nem örülni az Inter győzelmének, mert jelenleg az Inter jelenti az olasz futball csúcsát. Ezt a mondatot igen furcsa kimondani, és nem…..
jawbone 2010.04.21 12:46:07
@Tika_:
visszalegyint

kikop
jawbone 2010.04.21 17:28:12
@FairyHarry:
pedig a 6 eve alatt Torres-en kivul nem vett jo jatekost
lehet nem volt 400 misi, de nem is ez a lenyeg
N'Gog pl ingyen is draga vetel lett volna, es most hadd ne kopizzak ide masik 55 jatekost akik egytol-egyig szegyent hoztak/hoznak a Pool mezere, a legutobbi kirivo baklovese Aquilani, aki 20M-ert nem jatszott lofaszt se egesz evben, nehogy mar ez ne legyen blamazs?!
jawbone 2010.04.21 19:33:20
@originalBalintos:
az utso kettot nem irom ala, a tobbi jogos
Alonso nagyon jo volt a Poolban, jobb mint iden a Madridban
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
jawbone 2010.04.21 01:10:51
@desenvolupador:
"eros kerettel" a Portoban, asszem ez az ev vicce

most meg a lesajnalt Interel kiverte (siman!) a Chelseat, iden a vilagon elsokent egy 3ast dobott a katalanoknak, szerinted ez tok normalis, atlagos edzoi teljesitmeny..
jawbone 2010.04.21 01:36:02
@desenvolupador:
@desenvolupador:
nagy komedias vagy te haver:P
szerinted egy Patrick Kluivert, Marc Overmars, Frank and Ronald de Boer, Edgar Davids, Clarence Seedorf, Winston Bogarde, Michael Reiziger, Edwin van der Sar-al felallo Ajax az gyengebb mint a Deco-s Porto?

hat ez azert minimum nehezen vedheto allaspont
Extrahosszú PL-hétvége elé nézünk, mely bajnokikkal indul, kupaelődöntőkkel folytatódik, és bajnokikkal fejeződik be, de csak szerdán. Ez egyben azt is jelenti, hogy négy csapattal kétszer is találkozunk, és nem kell még további vesztett pontok tekintetébeneket számolnunk (a…..
A bohócliga történéseinek árnyékában márciusban sem telt teljesen eseménytelenül az élet külhoni érdekeltségeinknél. A holland bajnoki címnek alighanem harangoztak, viszont okkal tekinthetünk bizakodva a belga és a ciprusi fejlemények elé. Megvan az első feljutó…..
Gera Zoli megint gólpasszt adott, élete legjobb szezonját futja, ez ám a muníció, ismét el lehet ereszteni pár jobbost, azt sem baj, ha néha övön alul csúszik. A kialakult helyzet a józan gondolkodás követelményeinek meg nem felelő,  avagy illogikus, ez pedig sosem volt a…..