Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butschq

0 bejegyzést írt és 1954 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értem én, hogy nem kellene csodálkozni, meg hónapok óta ez van, meg mit várok a TV2-től. Ez mind megvan és sajnos le is gyalulta az agyamat. Mert most őszintén, írjuk tele az indexet vagy a c:c-t azzal, hogy a lakájmédia valamelyik nyúlványa megint szándékosan, aljas, előre megfontolt szándékból…..
butschq 2018.04.04 22:44:01
@Indriq:
www.youtube.com/watch?v=e-nNF0yFRcA

a 18. másodpercnél nagyon sasolj :)
A 24. hu szúrta ki, hogy a Duna TV vasárnap reggeli vallási műsorában, a Baptista ifjúsági műsorban elég erős nyolc percet sikerült összeállítani a homoszexualitásról, melyből számos dolgot lehetett megtanulni, köztük hogy a homoszexualitás kritikus dolog, hogy fontos megtanulni, hogy kell…..
Tavaly az RTL KLub még egy külön kisfilmet is forgatott Anger Zsolttal és Thuróczy Szabolccsal, na meg Kolosi Péter RTL vezérigazgató-helyettessel arról, hogy lesz Reszkessetek betörők! karácsonykor a csatornán. Idén viszont tényleg szakítanak a hagyománnyal, mely szerint minden évben le kell adni a…..
butschq 2017.12.08 11:30:10
Ennyi hülye vén kurvát! - mondta Szalay Ferenc, Szolnok fideszes polgármestere az új parkoló ellen tiltakozó idős lakókról, csak azt nem tudta, hogy ezt mindenki hallja, mert bekapcsolva maradt a mikrofonja. Ezt megírta az Index is, meg jó néhány másik újság is, aztán páran még azt is, hogy az MSZP…..
butschq 2016.11.11 17:45:55
@élhetetlen: Nem tudom, ezt annyira nem tudom átélni, mivel falusi gyerek vagyok, és ezekben a nagyvárosokban is inkább a kertvárosi részeket kerestem/keresem. Az udvar nálam egy peremfeltétel.

Lehet kicsit élesen fogalmaztam, ettől függetlenül tartom magam ahhoz, hogy a legnagyobb károgók általában az öregek, na nekik aztán semmi se jó.

Mondjuk nyilván nem szép dolog általánosítani néhány rossz tapasztalatból (ismerek én kedves öregeket is).

De hogy maradjak a témánál is, az ember ha kicsit belegondol, egy ilyen kósza kijelentés bármikor bárkinél előfordul. Nem hiszem, hogy például te nem küldtél már el melegebb éghajlatra valakit magadban (főnököt, munkatársat, szomszédot stb.), mert épp rossz napod volt, vagy felidegesített ilyesmi. Ha nem akkor boldog lehetsz, részese vagy a társadalom 1%-nak.
Ennek a manusnak pechje volt.
  Csak szánni tudom azt aki ilyen műsort néz a tv-ben. hát, a helyzet az, hogy megláttam kik vannak a műsorban és mit csinálnak, majd csendben el is kapcsoltam. ez a televíziózás legalja. és lehet áltatni magunkat azzal, hogy ezt nem kell komolyan venni, és nem kell értéket közvetítenie, de…..
Subba Subba mozi: VV André Alekosz 2016.06.12 18:44:20
Az eslő percben sültem el rögtön, egyszer oda, aztán visszafele is. Két univerzum közé puffadt gigász brutyó!!..
Ma este vezette utoljára Várkonyi Andrea a Tények című műsort a TV2-n. A hírblokk végén műsorvezető társa, Pachmann Péter felkapott az asztal mellől egy virágcsokrot, és átnyújtotta kollégájának. Íme a pillanat, amit itt 1:02:51-től mozgóképen is megtekinthet.  A csokor átadása előtt Pachmann…..
butschq 2016.04.30 10:27:38
@Hortenz: Ja mert ha csak annyit mond, hogy gyönyörű vagy akkor lehülyéz.. Ha meg azt, hogy okos, akkor meg lecsúnyázta. Értem én a dolgot, magyarul a szexizmus az amit belegondolunk.
butschq 2016.04.30 10:36:25
@Zorba the Geek: Na az volt a jéghegy csúcsa. A humor és rugalmatlanság teljes hiánya az élethez
butschq 2016.04.30 15:35:45
@Hortenz: Az én véleményem pedig az, hogy inkább azok a nők szexisták akik mindenféle marhaságot belegondolnak egy egyszerű bókba.
Ha én mondjuk egy nőnek azt mondom, hogy gyönyörű és okos nem jelenti automatikusan azt, hogy le akarok feküdni vele (meg se fordul a fejemben).

"Te hallottál már olyat, hogy egy férfi kollégánál méltatnák azt, hogy milyen jóképű?!"
Az a különbség a nők és férfiak közt, hogy a férfiak elmondják a női kollegináknak, hogy szépek, a nők meg a barátnőiknek. Szóval, ha nem is közvetlen de igen, hallottam már olyat.
Lehet ütni nyugodtan, de én szeretem a Nagy Duett-Sztárban sztár típusú műsorokat, mert szórakoztatónak tartom, ahogy profi énekesek csinálnak hülyét magukból, illetve amatőrök tesznek meg mindent azért, hogy túléljék azt a két és fél percet a színpadon, amiben számukra (elméletileg) tök idegen…..
butschq 2016.04.25 11:12:23
@Aponya Kaponya: Az Édes Élet részei el vannak csúsztatva néhány nappal. Tehát nagy valószínűséggel Berki múlt héten kért tanácsot Cseke Katinkától a tegnapi fellépéséhez. Ha kiesett volna, több mint valószínű, hogy ugyanúgy leadják ezt a részt ma.

Azért nem kell mindenbe a fasságot bele látni.
butschq 2016.04.25 12:52:26
@Magentax: Nekünk sem működött Berkinél. Meg is jegyeztem, hogy biztos azért, mert a pirosra szavaztunk :D
Kedves naplóm! Dolgok, amiket nem hittem, hogy látok 2016-ban a tévében: - Kék színű, Superman-logós alsónadrágban, félmeztelenül bohóckodó Varga Viktort.- Egy kitömött medve öleléséből, egy szál bőrszoknyában vonyító Cinthya Diktátort, akinek a hangja olyan, mint egy lehangolódott tekerőlant.-…..
Miki Tímeát, az Echo Tv korábbi vezérigazgatóját nevezték ki a Tények felelős szerkesztőjének. A hírt az érintett telefonon megerősítette a comment:comnak. Miki Tímea 1985-1997 között a Magyar Televízió Híradójának rendezőjeként dolgozott, 1997-2006 között már volt a TV2-nél, hasonló feladatot…..
butschq 2016.04.05 15:47:34
@Pop40: Ja mert a másik oldal nem ezt csinálja. Na ne már..
És ne gyere nekem ezzel a mi adóforintjainkkal, ha zavar old meg...Ne adózz
butschq 2016.04.05 17:14:33
@közösperonos átszállás: ezaz vissza Gyurcsányt, ő olyan jó volt nekünk... hánynom kell
butschq 2016.04.06 10:02:54
@közösperonos átszállás: Felőlem annak néznek (itt) aminek akarnak. Nekem ettől se jobb se rosszabb nem lesz, aki meg ezt az egészet itt komolyan gondolja meg is érdemli.

de azért kicsit segítek:
-Annyit írtam, hogy végre beindult a jobb oldali média (talán írtam egy smile-t is).
-Majd írták, hogy büszke lehetek a hírhamisítő/részlehajló stb médiámra.
-Írtam, hogy a baloldali média sem jobb (igaz nem úgy írtam , hogy média hanem másik oldal, ez igaz)
-Erre felvetted azt a bizonyos inget, és jössz nekem a 2002-2010-es évek mpsz-jével.
Most komolyan menjünk bele? Azt ne mond, hogy a Gyurcsány éra annyival jobb volt. Ott nem herdálták el a pénzeket mi? Nem voltak csókosok, rokonok stb. Nem volt elegük az embereknek belőle? Hogy tudott akkor 2/3-os fölénnyel nyerni a Fidesz?
Igaz, ott nem a médiában látták a pénznyúlás lehetőségét. Volt attól jobb. Kíváncsi vagy, hogy tudtak emberek meggazdagodni pl. egyszerű autópálya építésekből? Egész közelről ismerek sztorikat.
De felőlem nyomhatjátok tovább a hülyeséget. Kicsit vicces, hogy manapság a kommentelők 90%-a egy egyszerű témánál is, mondjuk kutyatenyésztés, már Orbánoznak, meg narancsoznak. Na én az a maradék 10% között vagyok. Lehet nem is én vagyok az óvodás?

Szóval komoly hangvételű beszélgetésre ne számíts, ez nem az a felület.
A Hvg.hu úgy tudja, hogy a kedd reggeli értekezleten bejelentette felmondását Kőrösi Gábor, a Tények szerkesztő-műsorvezetője. Kőrösi dolgozott az esti Tények szerkesztőjeként, a reggeli hírblokk műsorvezetőjeként és a Napló munkatársaként...
Aszongya, áradjon a THÉTA felétek!  Feléd meg a végtelen nyányó B)  ..
butschq 2016.02.08 22:10:25
@Philip F. Queeg: "A théta (Θ θ) a görög ábécé nyolcadik betűje, a th betű és hang.

Kisbetűs kézírásos formáját (ϑ) műszaki írások nyomtatásban is használják.

A θ betűhöz kapcsolódó fogalmak

-gerjesztés az elektrotechnikában
-tehetetlenségi nyomaték a fizikában
-théta-hullámok az agyban
-használatos szögek általános jelölésére (fizika, matematika)
-gömbi koordinátáknál a z tengellyel bezárt szög, alkalmanként polárkoordináták jelölésére
-ellipticitás meghatározására kiroptikai spektroszkópiában (CD, korális anyagok szerkezetvizsgálata, gyógyszerészi kémiai vizsgálati módszer)"

forrás: Wikipédia
üdv egy másik vidéki
Ez most nem átbaszós cím, és nem az derül ki, hogy egy jótékonysági ketrecharc-viadal keretein belül a fejvédős-fogvédős realityhőst kicsit megverte egy szénné varrt ketrecharcos, hanem az, hogy a palit kajakra nagyon szétütötték. ..
butschq 2016.01.13 16:24:33
@Bergyilkos Bohoc: Nagyjából igen :)
butschq 2016.01.13 16:28:03
@Látens Inszinuáció: Az ilyen hangvételű emberek azok akik a legkeményebbek a konditeremben, vagy netalántán valami brutál küzdősportban.

Aztán fél óra fizikai munka után kifulladnak, meg sír a szájuk, én meg csak jót röhögök rajtuk.
A Fidesz frakcióvezetője a TV2 Mokka című műsorában járt ma reggel, ahol a kötelező körök (Magyarország jobban teljesít, 2016-ban merjünk optimisták lenni, történelmi rekordokat dönt a foglalkoztatottság) mellett Kárász elvitte egy kanyarra nőügyben is, ami, legalábbis Kósa első reakcióját elnézve,…..
butschq 2016.01.06 12:31:38
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
butschq 2015.11.19 15:26:55
@dr. mesterseges szinezek: Hiszen az iskolákban direkt félretanítanak minket, elhallgatják az igazságot, hogy a gonosz háttérhatalom irányítása alatt maradhassunk.
butschq 2015.11.20 13:31:34
@HGabor78: Azoknál az embereknél, akik nem jártasak az anyagtudomány világában az a szó, hogy nano mindig valami űrtechnológiát jelent. Ez megmosolyogtató dolog.

Az, hogy nanotermit annyit takar, hogy az alapanyagok (vas-oxid, alumínium) nano méretűek. Magyarul nagyságrendekkel kisebb, mint a hagyományos termit.

Konyhában is elő tudod állítani, semmi űrtechnológia nem kell hozzá, csak megfelelő arány.

"a cucc képes pillanatok alatt elolvasztani az acélgerendákat, sima égés erre nem képes"
Ezt a vasúti munkásoknak is mond már el, hagy röhögjenek körbe. Hiszen ők hagyományos termittel javítják a síneket. És ott is becsületesen megolvad az acélsín.

Tessék egy kis demonstráció:
www.youtube.com/watch?v=gY_Khg9i9yc

a nano és hagyományos termit között annyi a különbség, hogy a nanotermitnél az égés gyorsabb sebességgel jön létre.

Egyébként, ahhoz hogy az acél szilárdsági tulajdonságai leromoljanak (ötvözőktől függően) elég 4-500 celsius fok.

Vagyis nem kell hű de nagy hőméréskelt ahhoz, hogy elveszítse tartó funkcióját, és összedőljön.

"Tekintve, hogy minőségi vitára képtelen vagy(és a haverod is), többet nem válaszolok sem neked, sem másnak, egyszerűen nincs értelme."

Addig míg alapvető anyagtudományi és anyagismereti hiányosságaid vannak már ne haragudj, de te vagy képtelen minőségi vitára.

Ilyenkor jobb lenne elgondolkodni, és és bővíteni az ismereteket, talán akkor te se vennél be minden konteós marhaságot.
Mit hittek? Hogy ez vicces? Frappáns? De most komolyan, hány ember kezén megy át egy címlap, mire kimehet az utcára? Senkinek nem jutott eszébe, hogy EZ NEM JÓ VICC? ..
butschq 2015.10.16 20:13:56
Subba Majdnem péntek 2015.10.15 08:11:29
butschq 2015.10.15 10:17:58
Subba Parenting goes wrong 2015.10.02 11:19:56
Persze, hogy orosz kisklambó már most nagyobb állat, mint te B) ..
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
Subba Alszanak, mint állat 2015.09.13 13:04:48
Ritka erős másnappal állok szemben, legyetek türelemmel, mindjárt jövök B) ..
Na jó, már el is múlt, ki az ágyból takonyok B) Mr. Pickles tribute, imike...
Már az AXN tévécsatorna is a december 18-i Az ébredő Erő-premierre gyúr: októberben levetíti mind a hat Star Wars-mozifilmet! Tehát a Csillagok háborúját, A Birodalom visszavágot, A Jedi visszatért, a Baljós árnyakat, A klónok támadását és A Sith-ek bosszúját…..
 Atyaég, pont 13 év telt el azóta, pedig olyan mintha 12 éve nézett mindenki az ég felé  ..