Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peetee

0 bejegyzést írt és 2702 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerdai Olasz Kupa-meccs előtt a Juventus keretéből kimaradt Cristiano Ronaldo, és szerencsére a másodosztályú SPAL ellen nélküle sem volt gondja az Öreg Hölgynek, hiszen a Juventus 4-0-ra nyert. A Calciomercato értesülései szerint pedig az ötszörös Aranylabda-győztes úgy döntött, hogy pihenő…..
Ha valaha főztél paradicsomszószos ételt, biztos ismerős a jelenség: a sűrű szaft (még ha nem is forralod a legmagasabb fokozaton) egy ponton életveszélyes iszapfortyogóvá válik. Ha nem feded le, nemcsak a közvetlen környezete lesz csupa piros maszat, de könnyen téged is megégethet a sűrű, forró…..
Peetee 2020.11.09 23:30:34
Az elmúlt hónapokban szinte ömlött a médiából „a hogyan fertőtlenítsünk és takarítsunk otthon” téma. Én rájöttem, hogy keveset tudok. Mivel sokat ültem otthon, elhatároztam, hogy kiokosítom magam. Hátha tudok segíteni másoknak is. Ez jó és nemes elhatározás volt, de rájöttem, hogy legegyszerűbb…..
Az ismerkedés nagyon élvezetes tud lenni, főleg, amikor a két fél passzol, tudnak beszélgetni és élvezik egymás társaságát. De, mint mindennek, ennek is van egy árnyoldala, ami megelőlegezi a lekoptatást...
Lassan itt a nyár (ami a naptárt illeti, már benne is vagyunk), s a kijárási korlátozások enyhítésével mind többen döntenek úgy, hogy a szabad hétvégének legalább egy részét az erdőben túrázva tölti el - profi túrázók elengedhetetlen kellékként tekintenek a túrabotra, amelynek ma egy speciális…..
Kínában már most látszik, hogy sokan szeretnének szabadulni a házasságukból. Rengeteg válópert kezdeményeztek, de ez a tendencia már a járvány előtt is jellemző volt: egyre többen döntöttek úgy az utóbbi években, hogy elég a hagyományos nemi szerepekből és az áldozatvállalásból, inkább kiszállnak a…..
Aki egy kicsit érdeklődik a futással kapcsolatos érdekességek, megdöbbentő, felháborító, vagy épp vicces történetek iránt, bizonyára hallotta már Rosie Ruiz nevét. A kubai származású futónő azzal vált híressé, vagy épp hírhedté, hogy úgy nyerte meg a bostoni maratont, hogy tulajdonképpen le sem…..
Gyakran írjuk le a bejegyzéseinkben, hogy a sok álolasz és kamutörök (attól még, hogy a tulaj török vagy olasz, az ételek nem feltétlenül autentikusak) étterem mellett alig találunk magyaros éttermet a városban. Ha pedig már ennyit írunk a jelenségről, akkor illendő is utána járni, hogy ez tényleg…..
Egyik ügyfelünk hosszú évek óta kikéri a véleményünket az energiaracionalizálási elképzeléseiről. A földgáz számlájától szeretne szabadulni, mint sokan mások. 13 évvel ezelőtt napkollektorokat telepített, sorozatunk első részében kiszámoltuk, hogyan alakulna a következő 30 év költsége, ha elektromos…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Mt! Megpróbálom röviden leírni a történteket, a lényeg hogy kb. 2018. augusztusától dolgoztam a tapéta-, parketta-, függönykereskedelemmel foglalkozó szakáruházban Miskolcon, mint értékesítő. A napokban történt,…..
Kriszta meglepődve látta, hogy hiába járt le a Fundamenta futamideje, a csoportos beszedési megbízás a szerződött 49 hónap után is pörgött tovább. A plusz két hónap után is csak azért tudta leállítani, mert utánanézett a banki utalásainak. Most attól fél, hogy mivel ez szerződésen kívüli összegnek…..
A nagy visszatérés bizony, sokak örömére, még többek bánatára, de a Munkahelyi Terror blog a mai naptól újra üzemel.  Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Olvastam egy 2012-ben közzétett cikküket, mely az "Embertelenül…..
B. két Booking.com-os tapasztalatát írta meg nekünk, ebből az egyik bosszantóbb, mint a másik. A második pedig még fájdalmas is: a lépcsőn teleltetett muskátliktól nem lehet rendesen elférni, aminek baleset lesz a vége. De kinek az érdekeit védi ilyenkor egy szállásadó oldal? A szállásét, vagy a…..
Saláta- és Paksfóbiával válaszoltunk az 1986-ban a Csernobilban történt atomkatasztrófára. Persze több napos késéssel...
Olvasónkat óriási bajban van, miután egy furcsa fordulattal az autókölcsönzés után közel egymilliós mínuszba került a számlája. Az a számla, amin nincs is hitelkeret. Nem értik, mi történhetett, de a bank nem tud mit tenni: újabb utazást, ügyvéd fogadását és kölcsönt javasol.  Kedves Homár! Az…..
Marokkó - a hely, ahova régóta vágytam. Az egyik legkülönlegesebb fapados úticél Budapestről. Az ország, amelynek kultúrája gyökeresen különbözik a miénktől. A hely, ahol ugyan csak három napot töltöttem, ami édeskevés, de nem nyűgözött le. Ennek ellenére ajánlom mindenkinek: menj el, nézd meg,…..
Peetee 2019.10.15 09:01:35
@élhetetlen: A rámenős árusok és az arra hajlamos férfiak messziről kiszúrják a legnagyobb pancsert a tömegben, a gombszem-mackót aki értetlenül pislogva forgolódik, lökdösi a tömeg, láthatóan nem találja a helyét. Itt is erről lehet szó....
Közismert tény, hogy a svédek szeretnek adót fizetni. Miközben a magyarok számára az adó szinte szitokszó, és az NAV/APEH maga a közellenség, addig a svéd “skatt” szó nemcsak adót, hanem kincset is jelent. Az itteni adóhivatal, a Skatteverket kifejezetten nagy népszerűségnek örvend, és a lakosság…..
Peetee 2019.09.23 14:30:58
@CSOKKI MÁLNA: Látom Te még sosem másztál ki a borsodi zsákfaludból, csak Orbán apád ingyen adja a netet, oszt' nyomatod a hülyeséget...
A tengerjáró hajók a világ legszennyezőbb járművei közé tartoznak, az Európai Közlekedési és Környezetvédelmi Szövetség adatai szerint a Carnival, a legnagyobb ilyen luxusutakat ajánló cég hajói tízszer annyi szennyeződést bocsátanak ki, mint az Európában közlekedő 260 millió autó összesen. A…..
FuraTermék Blog Dinnyeszeletelő 2019.06.14 16:16:01
Úgy látszik, hogy a FuraTermék Blogon már nem fog úgy eltelni év, hogy ne foglalkoznánk valami igazán dinnyés dologgal...de nincs mit tenni, a dinnyekedvelők egyre népesebb tábora által támasztott (egyébként jogos) igényeknek is muszáj megfelelni. Szóval a "Tovább" gomb után nézzük meg, mi fán…..
"Azt sajnáljuk, hogy nem olvastuk el a többi 200 kommentet a foglalás előtt!"  Na kérem, ez itt a lényeg. Jön a nyár, végre itt van a szabadság, ne tessék már olyan helyen elkölteni a véres verejtékkel megkeresett pénzt, ahol nincsenek visszajelzések. Ahol meg vannak, olvassuk már…..