Regisztráció Blogot indítok
Adatok
virtuarium

41 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki még nem tette meg, annak ideje átgondolnia a tevékenységét a virtuális térből szemlélve.A feladat az, hogy amit lehet online módszerrel kell megoldani! Ennek amúgy több előnye is van egy vállalkozás (de egy Hivatal számára is!) 1. Gondold végig, elérhető vagy-e online a vevőid, a célcsoportod…..
Ilyen volt - ilyen lett:    Még tart a nyár: Ön is kérhet ilyen különleges képeket, ha elküldi a fotóját!..
Május 8-án volt a fagylalt világnapja, így délután fagyizni mentünk a fiúkkal. :) Este pedig megnéztük az Asterix: A varázsital titka című filmet. És egy különleges fagylaltot ettünk, amiről eszembe jutott, hogy ennek az értékét a receptje adja. A titkos recept, ami addig igazán értékes, amíg…..
Társadalmi célú vállalkozások dinamizálása és stabilizálása - piacképes termékek és szolgáltatások előállításának ösztönzésére írt ki pályázatot a Kormány.Pályázhatnak nonprofit szervezetek, gazdasági társaságok, szociális szövetkezetek, egyesületek, alapítványok. A kötelezően megvalósítandó…..
A legtöbb vevőd munkaideje megegyezik a tiéddel, ezért sokan hajnalban vagy késő este szeretnének időpontot foglalni, mert akkor érnek rá.Egy online időpont foglaló rendszer nemcsak a szolgáltató adminisztrációs feladatait, munkaerő kapacitás lekötését csökkenti, növelve így a hatékonyságát, de…..
Előző írásaimban a digitalizáció hatékonyság növeléséről írtam, és ajánlottam ingyenes CRM, (ügyélkezelő), számlázó, raktár- és készletnyilvántartó és hírlevél küldő programokat.Ezen kívül foglalkoztam a webáruházakkal is. Most a Google-nek a cégeknél jól használható, és ráadásul ingyenes…..
Előző írásomban a digitalizáció hatékonyság növeléséről írtam, és ajánlottam ingyenes CRM, vagyis ügyélkezelő programokat.A sort a következőkkel folytatom. 2. Ingyenes számlázó programok3. Ingyenes raktár- és készletnyilvántartó programok4. Ingyenes webáruház programok5. Ingyenes hírlevél küldő…..
Nemrég írtam róla, hogy év elején készítsünk tervet, amiben leírjuk az elérendő céljainkat. A célok elérését nagyban segíthetik a digitális eszközök, szoftverek. Ugyanis s digitalizáció és a hatékonyság növelése összefügg. Azért is fontos ezt hangsúlyozni, mert a vállalkozók fontosnak tartják a…..
Így, Együtt, Ennyien - Bácskai költők antológiája..
Az e-könyv a Virtuarium könyvesboltban vásárolható meg: http://virtuarium.eu/home/224-festhetetlen-festovaszon.html..
Virtuarium Blog Marketing Terv 2019 2019.01.17 14:15:15
Virtuarium Blog FELHÍVÁS 2018.11.16 14:18:06
Két pályázatra szeretném felhívni a figyelmet: 1. Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása: GINOP-5.2.7-18 2. Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása: GINOP-5.1.10-18 Elkészítjük az Üzleti Tervet, marketing tervet, pénzügyi tervet, működési tervet, valamint a sikerhez elengedhetetlen…..
A kisvállalkozók közül is egyre többen látják, hogy szükségük van marketingre, azon belül reklámra. Pedig a marketing nem egyenlő a reklámmal! Elérhető és használandó marketing eszközök: Reklámterv Internet marketing terv Promóciós terv PR terv / publicitás Marketing együttműködések…..
Ez a cikk azoknak szól, akik webáruházat üzemeltetnek. A látogató először a termékek fotóját, majd a leírását nézi meg. Ezért a webáruházunkban használt szövegek legalább olyan fontosak, mint a képek. A termékképek meggyőzik a látogatót, hogy a termék valódi, de a termékleírás lesz az, ami eladja…..
Itt van a nyár, a nyaralás és kirándulások ideje. Sokan szebbnél szebb helyekre mennek: hegyekbe, tengerpartra, ahol kattintgatnak, fotóznak. Ez nagyon klassz, főleg ha kicsit odafigyelnek a beállításra, a háttérre és a fényekre is. De most nem a fotózás rejtelmeiről óhajtok írni, csak egy kis…..
Itt a nyár, mindenki nyaral? Ne maradj le a lehetőségekről, amelyekkel megalapozhatod a céged sikerét!Két pályázati lehetőséget szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. 1. VEKOP-8.3.1-16 Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása Itt 2-3.000.000 (millió!) Ft közötti összegre pályázhatnak 25 év alatti…..
Minden vállalkozó számára érdekes cikk jelent meg az Indexen:https://index.hu/gazdasag/2018/07/19/nem_csoda_hogy_nem_versenykepesek_a_magyar_kkv-k/, amiből fontos, megszívlelendő tanulságokat vonhatnak/vonhatnának le a hazai vállalkozók, illetve cégtulajdonosok. A digitalizáltság Magyarországon…..
SEO: kereső-optimalizálás, vagyis annak a módszertana, hogyan kerüljön a Google kereső találati listájában minél előrébb a weboldalunk a fontos kulcsszavakra. Ez elsősorban a weboldal tartalmától, beállításoktól és a honlapra mutató linkektől függ, bővebben a honlapomon olvashat róla:…..
Itt a nyári szünet, a gyerekek egész nap a számítógép előtt ülnek (vagy a mobiljukat nyomkodják). De mit csinál a gyerek a számítógépen? Sokakban felmerül ez a kérdés, és általában az a vége a gondolatmenetnek, hogy "Nem tudom, én nem értek hozzá és már nem is fogok." Az első és legfontosabb…..
Aki szeret olvasni, az tudja, hogy egy saját könyvtár valódi kincs. Az évek során sokunknak igen sok könyv gyűlik össze, ilyenkor jó szolgálatot tesz egy saját nyilvántartás, amihez egy könyvtári nyilvántartó programra van szükség. Erre akár egy excel tábla is elég lenne, ha tényleg csak egy…..
Egy hirdetés célja ugyebár az emberek megnyerése, hogy bejöjjenek a boltunkba, vagy kattintsanak a hirdetésünkre és úgy jöjjenek el a weboldalunkra, webáruházunkba. Mitől lesz hatásos a reklámunk? Először is kell egy jó cím. Akár kép, akár szöveg a hirdetés, fontos, hogy legyen egy hangsúlyos,…..
- Légyszi mesélj! - De mit meséljek? - Mesélj a Virtuarium novellás oldalán lévő szebbnél szebb mesékből! Azok olyan cukik! Azoktól nem félek, és olyan jót alszom! Sőt, még jobb lenne, ha TE is velem aludnál! Egyébként tudtad, hogy a gazdag szülők 63%-a olvas fel a gyermekének mesekönyvből,…..