Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vivax

0 bejegyzést írt és 454 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem nagyon hatja meg a vezetés közben telefonálókat, hogy ezért büntetés járhat, mert kicsi a lebukás esélye. Pedig veszélyes is lehet a dolog, mint ahogy Réka újdönsült kedvence is kacsázott össze-vissza majdnem balesetet is okozva, ráadásul amikor dudaszót kapott jutalmul a…..
Belsőség Durva dolgok Belgiumban 2010.07.29 07:00:00
Sokkal kisebb kockázat egy olyan autóval elindulni 3000 kilométeres túrára, amelyben már van tíz-húszezer, majdnem problémamentes kilométer, mint egy olyannal, amit ezer kilométerrel ezelőtt szereltünk össze, ráadásul kevés gyári, széria alkatrésszel. A cél a Spa Francorchamps…..
Az extrém kalandokat kedvelő turisták körében igen nagy népszerűségnek örvend pancsolni a Viktória-vízesés peremén. (további hűsítő vízesések) A Viktória-vízesés 1708 méter széles vízzuhatagával a legszélesebb a világon. Legmagasabb pontján (kb. 110méter) található a…..
vivax 2010.07.16 10:28:32
Kedves Despota!  Történetem, illetve feleségem története egy klasszikus terror leírása, belőlünk mégis mosolyt fakasztott. Az olvasókra bízom, hogy ez a mosoly a részükről is a vidámság mosolya lesz-e, avagy inkább az irónia, vagy esetleg a kárörvendés mosolya.  Maga…..
Belsőség Ki hallgat el többet? 2010.07.07 14:06:00
Az, hogy a Subarun keresztül jutunk el a kérdésig, csak véletlen. Ezt elöljáróban szeretném tisztázni, mielőtt bárkinek vérbe borulna a szeme. A jelenlegi Imprezát szépnek csak jelentős jóindulattal nevezhetnénk. A sokat kritizált külső tény, a nagyobbik baj az, hogy az Impreza…..
Persze nem mind, csak 90-95 százalékuk. Mégis, nem lenne elvárható, hogy aki jogsit kap, akár a szédítő ötvenet is el merje érni? Vélemények az azonos című írásunkról...
Az iSuppli szerencsére nem bírt magával, és megint kiszámolta, hogy mennyibe kerül az aktuális iPhone-generáció gyártása az Apple-nek. Ezt úgy csinálta, hogy megnézte, mennyibe kerülnek az alkatrészek, a számokat összeadta, aztán kijött az, hogy 188. Már hogy dollár, ami az…..
SF.blog Medence a világ tetején 2010.06.28 16:15:00
A szingapúri Sands Skypark egy medence, park és kaszinó egyben, szokatlan helyszínen. Az egész 50 emelet magasságba nem egy, hanem három felhőkarcoló tetejére épült, amik együtt alkotják a a Marina Bay Sands hotelt. A medence maga csaknem 150 méter hosszú és nincsen látható…..
Amikor először láttam ezt leírva, azt hittem csak elolvastam valamit. De aztán kiderült, hogy nem erről van szó, hanem arról, hogy akadt egy őrült, aki ezt valóban célul tűzte ki maga elé. Na de ne rohanjunk ennyire előre. A történet ugyanis 1960-ban kezdődik, amikor az űrverseny…..
vivax 2010.03.30 12:47:39
@Normális: Kittinger 988km/órás sebességgel zuhant...
Minden évben megfigyelhető, hogy a tavasz beköszöntével, amint kisüt a nap és a hőmérő higanyszála mondjuk 14 fok fölé kúszik, megjelennek az utcán a rövid ujjú pólós, ne adj isten pólós-rövidnadrágos fiatalok. Mai posztomban elsősorban hozzájuk szólnék, de aki nem érzi…..
N. "A bunkóságtól két diploma sem ment meg" címet adta a posztjának, de egy kicsit segítsetek nekünk, mert mi nem találjuk a bunkóságot. A mi értelmezésünkben a fiú randizott egy lánnyal, ott kiderült mindkettőjük számára hogy nem passzolnak, ezért elkezdett nála egy…..
Budapest Száksz Budapestikum 2010.03.29 07:40:00
Vonaljegy: 320 forintHavi Budapest-bérlet: 9800 forintKortárs művészet élvezete utazás közben: felbecsülhetetlen..
Vicceskedünk, vicceskedünk? - gondoltam magamban, amikor átfutottam a Martin küldte linket, amelyben meglehetősen negatív színben tüntetnek fel egy lakást. Fiktív hirdetést feltenni a Comra olykor jó poén, de hosszú távon nem annyira. De! Itt úgy tűnik nem erről van szó, mert a…..
Pár nappal ezelőtt határozott körvonalakat kezdett ölteni tízes listánk. Gyurmáztuk a jelentkezőket ide-oda, míg végül szűkült annyira a kör, hogy a Volvo, CX és Porsche után bemutathattuk a következő autót, a tegnapi Alfa 75-öst. Feltűnt azonban, hogy listánk egyre kevesebb…..
vivax 2010.03.29 08:33:16
2008-ban bombaként robbant a hír, hogy Jean Paul Gaultier piacra dobja a férfi sminktermékeit. Az akkoriban nagy közfelháborodást okozó hír, lassan elcsendesült és csak ámulva néztük az alapozók egekbe szökő eladási adatait.Múlt héten amikor a Douglas-ban nézelődtem, egy…..
„Ezután kiderült, hogy a déli parton minden jó nő megvolt neki..." – meséli következő posztunk szerzője, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. A hibát magában keresi, ugyanis megfigyelte, hogy amióta elégedett magával és jól érzi magát a bőrében, az erősebb…..
Ma Magyarországon kevés lenézettebb hivatás létezik a kukásokénál. Sokszor eszembe jut, hogy ha ők nem lennének, megfulladnánk az általunk tonna számra termelt szemétben, és anyáznánk, miért van ilyen mértékű rendezetlenség és szemét az utcákon. Persze egy eldobott…..
  A Mazda egy ideje már ott kavar a hot-hatch-ek között. Az előző Mazda 3 MPS-nek azonban még nem sikerült betörnie a belső körbe. Most itt az új, és nem ismer tréfát. Vélemények az azonos című írásunkról...
Checkpoint Charlie Egy fotó 2010.03.24 17:41:40
Szerzőtársunk, Ali Baba nick-je eltűnt valahogy, ezért én posztolom írását.A város telis tele fotókkal. Ezeket emberek készítik.Egy.Középkorú, szemüveges férfi néz ránk. Egyenesen a szemünkbe.  Netán el szeretne valamit adni? Vagy műsort vezet a kereskedelmin? A férfi nem…..
Ennyit változott a világ, ennyire picik lettek a tárolók harminc év alatt. A bal oldali monstrumon a piros gomb akkora, mint a jobb oldali SD-kártya. A bal oldali IBM által összeállított tár nyolc darab 2,5 GB-os részből áll és majdnem kétezer kilogrammot nyom. Az egész monstrum 648…..
Kár, hogy Witaker nem terhes kismama (legalábbis gondolom), sokkal bulvárosabb lett volna a történet, ha nem tud elfutni az őrjöngő taxis elől és jól pépesre veri a teleszkópos vascsővel, ami igazából - mint ahogyan azt már néhány éve tudjuk - taktikai tükörtartó. Hogy…..
Ritka pillanat, ha műfajteremtő piaci szereplőt köszönthetünk a Homáron. Köszöntsük tehát hosszú, ritmikus tapssal az Év Marketingötletének kitalálóját, a bodméri Balogh sírkövest. Emberünk valami olyasmit művelt, mintha egy plasztikai sebész kitalálná, hogy ezentúl nem…..