Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uraniumbanyasz

30 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fantasy Art * Alien 2009.03.30 18:10:00
Az Alien, vagy ahogy elvetemült rajongók nevezik Xenomorph, egy kitalált földönkívüli életforma, az Alien-franchise legfontosabb karaktere, amit H.R. Giger svéd szürrealista festő tervezett meg. A sci-fikben előforduló legtöbb földönkívülitől eltérően az idegenek nem egy…..
Most a Warcraft világának egyik legikonikusabb szörnyét, a murlocot vesszük szemügyre. Nem lehet úgy eldobni egy paladint Azeroth partvidékein, hogy ne üssön fejbe jópárat ezek közül a kétlábú, halszerű humanoid rémségek közül, akik groteszk módon mégis a játék…..
Fantasy Art * WoW FanArt 2008.12.02 19:01:00
Ide gyűjtöttem néhány rajzot, videót, linket a FS!-ról. Ha WotLK, akkor új fanartokArthas fan artokWoW Speed Paint: Ork fanartokTroll fanartok..
Fantasy Art * Újabb Elf Galéria 2008.11.26 00:18:00
Alan Gutierrez: Pirotess on a pale horse Joseph Corsentino: Woods Linda Ravenscrof: Golden Marc Potts: Autumn splendour És az utolsó szintén Marc Potts ..
Újabb speed painting videók, ezuttal sárkányokról. Mégtöbb a Tovább gomb után.     ..
"Speed painting" vérfarkasokról minden mennyiségben a Tovább gomb után.          ..
Nem valószínű, hogy a Tekerd vissza, haver című filmet sokan fogjátok moziban látni, -nekünk is a mammutba, annak is a legkisebb mozitermébe kellett elzarándokolnunk érte- mégis megéri valahogy megnézni. Persze csak ha szereted a Jack Black vígjátékokat. Mégis azzal kell kezdenem,…..
Rövidítések röviden: World of Warcraft - Wrath of the Lich King, Éjféli ŐrületMost szerdán éjfélkor jelent meg kedvenc MMORPGénk (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) legújabb, sorban a második kiegészítője. Ennek a jeles eseménynek az alkalmából több boltban is…..
Uraniumbanyasz 2008.11.20 11:50:52
Fantasy Art * Thesztrálok 2008.11.18 14:53:00
Ezek a lények a Harry Potter könyvsorozat ötödik részében jelentek meg először. Csak olyan emberek láthatják őket, akik már láttak valakit meghalni. Testalkatuk sovány, csontjaik jól láthatók, fekete bőrük lazán tapad a testükhöz. Lapockatájékuknál egy pár csontos,…..
Fantasy Art * Az angyalok neme 2008.11.18 12:22:00
Az angyalok nem feltétlenül mind lányok. Az arkangyalok ugyebár mind férfineveket viselnek (Mikhaél/Mihály, Gábriel/Gábor, Rafael, Uriel), a heraldikában pedig a telamonként, vagyis címertartó angyalként kifejezetten fiatal fiúkat ábrázoltak (pl. a történelmi magyar kis- és…..
Eddig mindig csak utólag tudósítottunk bulikról, és ezt a hagyományt szeretném megtörni ebben a cikkben. Ugyanis egy kedves ismerősöm -mondhatni haver- zenekara új albumot adott ki. A zenekar a Nuke A lemez a Soul Injection A buli pedig a lemezbemutató koncert a Ráday Music…..
Tegnap végre megnéztük a nagy izgalommal várt hűdehiperszuper mód beharangozott Max Payne filmet. Bárcsak ne tettük volna. Először is, mentsük ami menthető szellemben nézzük a film jó pontjait. A zene. Nem tudom pontosan mi volt az, de jó volt. Hangulatos, kellemes a fülemnek és…..
Ez most itt a reklám helye! Mert folyó hónap 15-én kerül megrendezésre a Közgáz Gólyabál, ami számunkra kb az év legnagyobb, legjobb, legszuperebb öltönyös bulija. Ugyanis ez az egyetlen. Ez persze még nem is lenne számunkra elég indok, hogy itt reklámozzuk, de a kedvcsináló…..
rock raszta satöbbi Banán Bárka 2008.10.30 23:39:00
Ha szeretnél sírvaröhögni a moziban, és csíped a drogos humort, feltétlenül nézd meg az Ananász Expresszt, a Felkoppintva és a Superbad alkotóinak új vígjátékát. Néha frissítő a tudat, hogy úgy ülsz be egy filmre, hogy tudod a történetre egyáltalán nem kell odafigyelni.…..
Bár nem mai darab, de most jutott el hozzám az Orosz Csoda, az Éjszakai őrség, mind az eredeti könyv, illetve a belőle készült film formájában. Nagyszerűen bemutatásra kerül mindkét feldolgozásban a moszkvai panelvalóság, ahol csótányok rohangálnak százszámra, a hősök…..
Who watches the Watchmen? Ez a kérdés sokszor jelenik meg -általában házfalakra graffitizve- a Watchmen című képregény hasábjain. És bár eredetileg 1986-'87-ben adták ki, most mégis aktuális írni róla, nem csak a 2009 júniusában esedékes filmváltozat, de a friss magyar kiadás…..
Ma megvolt az első 3D élményünk. Megnéztük Az Utazás a föld középpontja felé című technológiai remeket a Corvinban, spéci szuper mindentlátó szemüveggel. A 3D cucc nagyon jó, baromi látványos módon kapkodnak az arcunk felé mindenféle csápok, és többször arconöntöttek…..
Ha létezne urban fantasy top10, Laurell K. Hamilton könyve, az Anita Blake vámpírvadász sorozat abszolút dobogós lenne. Amerika, St. Louis, napjaink. Pár évvel vagyunk az Addison kontra Clark ügy után, ami újrafogalmazta, hogy mit jelent az élet, és mit jelent a halál: a…..
fairytale gone bad kis help 2008.10.13 21:39:00
Kis segítséget szeretnék adni olyan kezdő (és talán angolul még nem olyan jól tudó) internetes manga olvasóknak, amilyen én is voltam 2 évvel ezelőtt.Kezdjük az alapfogalmaknál:manga - japán képregénymahwa - kóreai képregény, ált. balról jobbra kell olvasnimanhua - kínai…..
Uraniumbanyasz 2008.10.17 11:48:28
Remélem mindenki repesve várja már a God of War-os cikkem folytatását, illetve előzményét, ami a God of War 1-ről szól.  Aki nem, azt meg vigye el a lupus. Szóval azért írok az első részről másodszor, mert én is ebben a sorrendben játszottam végig őket, és a róla alkotott…..
Uraniumbanyasz 2008.10.17 11:47:23
fairytale gone bad 2008.10.12 16:24:21
Általában hülyének nézik azt, aki csak úgy önmagában hangosan beszél, függetlenül attól, hogy van-e hallgatóság, vagy nincsen. A XXI. századra szükségszerű volt, hogy létrejöjjön eme elmebajnak a modern változata: a blog. Hangosan való gondolkodás, ami egyáltalán nem…..
Ha nem láttam volna, el sem tudnám képzelni. Ekkora ökörséggel találkoztam ma reggel netszörfözés közben. Ami nem más, mint a Blind Myself legújabb videóklipje, a Lost in Time. Gróf Balázs nevű kiváló magyar művészünk rajzolta és animálta az egészet, és olyan jó munkát…..
A The Melancholy of Haruhi Suzumiya bizonyos szempontból egy átlagos anime: műfajilag a romantikus komédia és a sci-fi között egyensúlyoz. Megtalálható benne az összes fontosabb animés lánytípus, mint a domináns és erőszakos alfanőstény, a csöndes, antiszociális, de megbízható…..
Na, mégis írok ide. Mert ez a baromságot...örülök, hogy sok pihentagyú, ráérő ember van, aki örömet szerez. Rég fulldokoltam már a röhögéstől ennyire. Először kaptok egy normális trélert, ti, akik nem ismeritek a filmtörténet eme klasszikusát, meg ti is akik igen, de…..
Sok pletyka keringett a neten, a youtube hónapok óta tele van állítólagos, a fanok által készített trailerekkel, mi viszont nem akartunk hinni nekik. De nem tagadhatunk többé, ez száz százalékig igaz. Varázsfelhőn közeledik a mozik felé, és 2009 áprilisában érkezik Amerikába.…..
Uraniumbanyasz 2008.10.09 19:11:43