Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wegaz Doegdah

2 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oszy ... 2008.04.02 19:23:18
NO COMMENT BAZZEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ..
Wegaz Doegdah 2008.05.31 06:46:27
Ennek az idézetnek a jegyében indítom ezt a blogot (Bohumil Hrabal: Sörgyári capriccio), amit szívesen megfogadnék, mert a mosómacik tényleg hihetetlenül aranyosak. Amellett valószínűleg nem is unatkoznék mellettük. Gyakorlati okokból azonban mégis el kell vetnem az ötletet -…..
Ez az oldal a huszadikszazad.hu internetes napilap szubjektív melléklete, a szerkesztők blogjait olvashatjátok itt. Ha valamelyik megmozgatja a fantáziátokat, vagy akár a portál böngészése közben támad gondolatotok, hát reagáljatok kedvetek szerint! huszadikszazad.hu...
Wegaz Doegdah 2008.05.31 06:44:16
A feljelentő Plus 2008.05.21 15:53:00
Kicsi árak, ez a Plus! Na meg a bunkó ott dolgozók – legalábbis nálunk, itt a „nyóc” közepén, a csarnokban lévő üzletükben. Mivel itt lakom évek óta, sűrűn járok be vásárolni hozzájuk, és ennek megfelelően sűrűn látom a parasztságukat. Ez főleg abból…..
Életkedv :( Magdika 2008.05.23 17:09:49
meg sem érdemli, hogy becézgessem, de mit tehetek, így kaptam.Magdika alattunk lakik, a nyolcadikon. van egy férje, aki a lehető legtöbb időt tölti a lakótelep kiskocsmájában, ugyanazt a korsó sört szopogatván. ebből is látszik, hogy Magdika férje nem alkoholista, csak utál…..
Wegaz Doegdah 2008.05.31 06:37:48
tegnap este, kimentem a szigetre, beesteledett és alkottam. nem tudom mit vagy miért és hogy kinek teccik vagy nem, de nem is érdekel, ilyen az ember. . . olvass, de láss is, mert mindíg a látszat mögött van a lényeg. . . jöjj rá. . . A sziget partján ülök, s nézem, hogy a lemenő…..
Wegaz Doegdah 2008.05.31 06:36:18
42!
Vérmagyarország Ki vagy? 2008.05.25 22:27:00
A falu Zalaegerszegtől nem messze, dombok ölelésében fekszik. Az öregek a 7-es Menedéknek hívják. Egyikük sem tudja persze, hogy van-e 1-es, 2-es vagy 3-as (6-osról nem is beszélve), de ez a kis hazugság valahogy reményt ad mindannyiójuknak. Néha összeülnek, és vitatkoznak arról,…..
LyukasPóni KORG AX5G 2008.05.27 20:02:00
Na most eléggé meg lettem lepődve, mivel hogy mint azt tudni illik, amikor módom van rá megnézem, hogy hányan nézegették a blogomat, mert ha egy nagy számot látok, attól egyből megnő a kukim mérete. Tegnapelőtt 31, tegnap 35 látogató. Ez teljesítmény, főleg, hogy én speciel…..
"...a kölök egy tökös kinézetű keresztes viperában kezd gondolkodni." Rábukkantam egy cikkre, ami azt részletezi, mit kell tennie egy szülőnek abban az esetben, ha a gyereke hüllőre vágyik. Ha abból az alapállásból indulunk ki, hogy a házi kedvencet urbánus –…..
Míg Amerika Szex és New Yorkot (itthon, Június 5), Narnia kettőt (Június 12) valamint, The Strangerst néz Liv Tylerrel, addig nekünk is jutott valami jó, csak ne az Erőszakik címet adták volna neki, hisz így abszolút másnak hallatszik a film, mint valójában...áh, mindegy. Lépjünk…..
Wegaz Doegdah 2008.05.31 06:30:35
Mandiner blog Melyik ez a falu? 2008.04.25 15:01:00
 „Amikor moziba megyek, kocsmában ülök, amikor az autóból biztatóan kiintenek, vagy amikor múlt héten egy vidéki falubálban felállva tapsoltak az érkezésünkkor, akkor nem ezt érzem.” - válaszolta Gyurcsány Ferenc a Blikk.hu egyik olvasójának. Melyik lehet ez a…..
Póker No Limit Texas Dreidel 2007.12.04 06:57:00
A dreidel egy hagyományos zsidó pörgettyű, egy valódi gambling eszköz, amit hanukakor gyerekek pörgetnek, és a kipörgetett betű szerint nyernek vagy vesztenek - csokit. Eközben persze megemlékeznek a csodára, hogy a Makkabeusok lázadását követően nyolc napig égett az egy napra…..
A Facebook alapítója kerek egy hónapja jelentette be, hogy hamarosan forradalmi átalakuláson megy keresztül a szájt hirdetési stratégiája. A Beacon névre keresztelt marketingötlet abból indul ki, hogy a Facebookban a felhasználók amúgy is publikussá teszik saját online…..
Mostanában gyakran kínoznak képtelen lázálmok, a minap is arra ébredtem hideg verítékkel, hogy kikaptunk Máltán. Brrr, beste lidérc - jó kis napnak nézünk elébe. Kótyagos rutinnal kapcsolom be a közszolgálatot, kotyog a kávé, mikor Kisteleki elnök…..
ezoteria vázlat 2007.09.06 13:57:00
Wegaz Doegdah 2007.12.01 16:16:13
Megjelentek az első képek KITT-ről a készülő új Knight Rider sorozatból. Szerintem az első sokkal, de sokkal jobban nézett ki, mint ez. No majd meglátjuk.Michael Knight visszatér, de a főszerepet a fia fogja alakítani...
Nem tudni, mennyi kötbért kellett volna fizetnie az Aréna Pláza építtetőjének, ha nem adja át ma a cuccot, de Attila - aki az előző posztban anyázott - végül bejutott a félkész épületbe, ahol ilyen körülmények fogadták. A Homár ugyan nem építési vállalkozó, de azért…..
Egy nagycsaládos anyuka sajátos nyomozói módszerről számolt be a Zugügyvédnek. Fenyegetőző rendőrök, szülő nélkül megtartott házkutatás, halálra rémisztett gyerekek. Mindez egy talált mobiltelefon miatt  Kedves Zugügyvéd! A következő tanulságos…..
Nou San Trafford 16 2007.08.05 18:53:00
Na hát ez a Community Shield-meccs (= angol szuperkupa), ez érdekes volt. És ha nem is sokkal, de jobb, mint a kb. két és fél hónappal ezelőtti FA-döntő ugyane csapatok között. Az eleje elég visszafogott volt, a vége ideges és szétesett, de a közepe azért húzós,…..
Nem, nem egy Google Store nyitott valamelyik sétálóutcánkban. A kép állítólag a törökországi Marmarisban készült. Nehéz elhinni, hogy a Google-nak bármi köze lehet ehhez a bolthoz, mindenesetre, aki fake Jobs után fake Google fürdőnadrágra vágyik a nyaralás alatt, annak ez sem…..
Így az elején egy a DAH-filozófiához igazá közel álló részletet dobok nektek, mely az Egri Csillagok történetét dolgozza fel! A cucc elég régi, de örökzöld:) ..
A kalauzok is tudnak ám örjöngő anyaoroszlán módjára védelmezni. Végre egy jófej kaller, aki tudja mikor kell büntetni és nem kakil be a kihívástól. Helló!   Történt 2006-ban, hogy egy este egy barátom felhívott, hogy lent van Széplakon a nyaralójukban pár ismerőssel.…..
Wegaz Doegdah 2007.06.25 15:07:46
Ezen a héten nem lesz iWiW-válogatás, elsősorban azért, mert olyan jó viccet úgysem tudnánk, mint maguk a népszerő böngészőgyilkos weboldal szerkesztői. Találd meg a hibát a képen, amely ma az összes felhasználót üdvözölte! ..