Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TD223

0 bejegyzést írt és 1116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbik politikai sikerének záloga: saját politikusai. A Jobbik ugyanis azért kap bizalmat szavazóitól, mert jobbnak és különbnek látják őket a többi politikusnál. (Fotó: Index) Az elmúlt hónapban a Jobbik számos politikusa kellemetlen helyzetbe került rendezetlen magánélete,…..
TD223 2010.03.29 11:30:09
@AnnaKarenina: Tudod elég nehéz nyugodtnak maradni, ha a lelepleződött hazugságot még mindig igaz tényként írják meg, ezzel is hülyítve az ingadozókat.

Egy bankrabló saját vallomása szerint eljátékgépezte a lopott pénzt. A testvére, valószínűleg szintén bűnöző valamelyik kereskedelmi tv-ben vagy ATV-ben arc nélkül azt vallotta, hogy SZERINTE a Jobbiknak adta a tesója a lopott pénzt. Ezt megírják mindenhol tényként. Namost a rágalmazó nem perelhető, mert azt mondta "szerinte", de kaphatott ezért az állításért valószínűleg egy vaskos összeget.

A Jobbik utánanéz és látja, CS. Istvántól nem kaptak pénzt. De ez nem érdekli a média egyes szereplőit.

Mert amúgy is valószínű, hogy odaadja egy pártnak valaki a bankrablásban szerzett pénzt.
TD223 2010.03.29 11:31:45
@Terézágyú: Amúgy meg a Fidesz is évekig azt mondta, nem volt rendszerváltás, el kell számoltatni a komcsikat. Most akkor ők is lázadnak a rendszer ellen, vagy lázadtak?
Vastagbőr Elnöki kegyelem 2010.03.20 09:01:00
2009. szeptembere: "Egy család: apa, anya és 6 gyerek. Aput meg anyut a bíróság 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte, mert a gyerekek nem jártak iskolába. A gond a két nagyobb gyerekkel volt, az anyjuk szerint reggelente a gyerekek elindultak otthonról, de az…..
  „Ne nagyon kérdezgess az ügyben senkit, mert gyanús leszel. Mindenhol betonfalakba fogsz ütközni. Senki nem tud semmit, és ha tudnának is valamit, se fogják elmondani” – mondta a Mandinernek egy kormányzati forrás. Mi mégis elmentünk a falakig, hogy…..
Az első képek a hetedik Harry Potterből. Remélem az mindenkinek tiszta, hogy az utolsó könyvből két film lesz, így a második felvonást csak nyolcadik filmként fogom emlegetni. Nem mondanám, hogy eme két kép eszeveszett akcióról árulkodik, de most még nem is baj. Szóval akit…..
TD223 2009.12.03 21:04:38
www.imdb.com/title/tt0926084/board/thread/152661642

Jó lenne, ha kb igaz lenne ez az imdb-s info.

Reméljük nem lesz elcseszve a 7-8, mint a 6.
Hétfőn a parlament megszavazta a költségvetést, ami azt jelenti, hogy a választásokig már nincs nagyon szükség a "koalícióra". Vajon jót tesz-e Magyarországnak, hogy a kormány arra rendezkedik be, hogy a választásokig úgy-ahogy elbukdácsoljon? Nem hinném ... mondjuk…..
Sárdobáló Vége a gyereknapnak 2009.12.02 06:00:00
Most már hivatalos, az Egyesült Államok újabb erősítést küld Afganisztánba. Barack Obama amerikai elnök nem sokkal ezelőtt élő adásban tájékoztatta döntéséről az amerikai népet. Szavai valószínűleg senkit sem értek meglepetésként, hiszen a Fehér Ház már napokkal…..
TD223 2009.12.02 09:44:01
@Horváth Andor Márton:

Miért kéne gazdaságilag erőltetni a fejlődésüket? A fél világ le van maradva. Majd a miller muszlimok felhúzzák őket. Ők legalább nem annyira idegenek ott. Meg hadd ők döntsék el, kell-e nekik Coca-Cola.

Emberi jogok? Azzal a világ minden országában bajok vannak. Lásd Magyarország (kisebbségek előjogai, többség elnyomása).

"diktátorok, terroristák, olajsejkek kezében összpontosul a hatalom"

Diktátorok is vannak mindenhol: Mo., Kuba, Észak-Korea... Terroristák is vannak máshol is, pl. Izrael. Olajsejkek helyett meg találsz bankárokat a "civilizációban".

Minden országnak, népnek saját fejlődésen kell keresztülmennie. Nem lehet teljesen más kultúrákra ráerőszakolni egy idegen világot. Hiába öltöztetjük az ősembert öltönybe, ősember marad.

Európa, kövesd Svájcot!!!
TD223 2009.12.02 11:22:06
@szcsongor: Kádártól sem siettek megmenteni minket.
  Megvált a Duna TV Apáti-Tóth Kata műsorvezetőtől. Az ok: a közszolgálati csatorna vezetői szerint túl keményen kérdezte Mesterházy Attilát és Szijjártó Pétert (Szijjártó azonban azt nyilatkozta, hogy teljesen korrektnek találta a beszélgetést és kikérte magának,…..
Olvasói levél következik: "Az írott (Népszava) és az elektronikus (Napló, Echo TV) média is foglalkozott az ajkai Bánki Donát Szakképző Iskola és Kollégium diákjainak demonstrációjával. 2009. november 27-én, pénteken tartottak csendes tiltakozást a diákok az igazgatójuk…..
Hosszas halogatás után a Fidesz végül kirukkolt a költségvetési hiánycéljaival. A 7,3%-os adat kiverte a biztosítékot az IMF-nél."Az IMF nem tolerálna a 7 százalékos államháztartási hiányt jövőre - mondta újságírói kérdésre James Morsink. "Találkoztunk a Fidesz…..
Mandiner blog Vándorbajusz 2009.11.28 17:31:00
  Gereblyézzünk webszemetet: a nap híre, hogy Mesterházy Attila, az MSZP kormányfőjelöltje megvált ikonikus bajusz-szakáll kombójától, az Index fotósa el is kapta a történelmi bejelentést. A neves arcszőrzet a Hírszerző aktuális publicisztikájában tűnt fel…..
Sárdobáló Delej 2009.11.28 12:00:00
Kábeltolvajok munka közben trehányul otthagyták a lopás alatt álló vezetéket, így az rálógott egy lámpaoszlopra, amely megrázott egy BKV-dolgozót – írja az Index.A kérdés csak az: vajon miért nem volt leföldelve a lámpaoszlop?A cikk említ valamilyen izzó…..
TD223 2009.11.28 16:09:12
@calam (cvd): Vedd be a nyugtatót, mert a haragod náczuláshoz vezet és kitesz az antináczik brigádja.
Azt nyilatkozza egy budapesti sportklub és lőtér főnöke, hogy nálunk van Európa egyik legszigorúbb fegyvertartási torvénye. Ezt mondja, s közben nem esik rá az egész plafon, s nem szakad le a képe. Milyen szigorúság az, ahol olyan ember lehet lövész-sportoló, ráadásul kaphat a…..
Blogunk tagja a bloggeruniónak, aminek legújabb hirdetője a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű jogvédő szervezet. Ez alkalomból a kezdeményezők interjút készítettek a szervezet elnökével, Dénes Balázzsal, amit sok szeretettel ajánlunk Mikor és milyen céllal indult el a…..
TD223 2009.11.27 19:41:31
@Avatar: Kirívó eset volt 2006. Szerintem leginkább NJSZ és NJA segítettek.

TAKSZ most meg a gárdistákat akarja bebörtönözni Sajóbábony ügyében, mert semmit sem csináltak. Meg nem egyszer bizonyították, ők alkalmaznak kettős mércét.
TD223 2009.11.28 10:18:16
@bm613: Hát de, történt.

@calam (cvd): Az elmúlt hónapokban a TASZ-tól csak és kizárólag polkorrekt nyavalygást hallottam. Szegény cigány így, szegény buzi úgy...

Az MDF is volt valaha nagyjából normális, de ma már egy cseppet sem az. Van ilyen.

A tények. Te jössz a tényekkel. LMAO.
Sárdobáló Két légy 2009.11.27 12:00:00
A HVG legfrissebb száma révén igazi gordiuszi megoldás lehetősége jutott eszembe. Ha kicsi is rá az esély, talán van rá valami remény, hogy teljesül. Hát minden esetre az nagy oltás lenne, két legyet egy csapásra... Kattintson az „Olvasom tovább”-ra, és elárulom,…..
TD223 2009.11.27 13:28:39
@bm613: Már nincs antiszemitizmus a szó eredeti értelmében. Az antiszemitizmus már csak egy bélyeg, amit megkapnak az igazságot akaró emberek és mindenki, akiknek a pofája nem tetszik legalább egy zsidónak.
TD223 2009.11.27 14:01:52
@kolbenheyer: Az antiszemitizmus egy bélyeg, amit zsidó emberek, szervezetek vagy velük kollaboráló nem zsidó emberek, szervezetek rásütnek politikai ellenfeleikre, másképp gondolkozókra, más ideológiát vallókra, vagy olyanokra, akik bármit kritizálnak, ami zsidónak kedves.

Valahogy így.
Kedves Olvasóink!Itt már annyiszor elmondtak minket libsinek és zsidónak, hogy ha bevallom, hogy ismerek szabadkőműveseket, akkor ezt már az Isten se mossa le rólam. Hát ne is mossa, vegyetek nyugodtan zsidónak, cigánynak, feketének, büszke leszek rá!, és közben azzal kérdkedem,…..
Sárdobáló Telepítés 2009.11.25 07:00:00
Benjamin Netanjahu hatalomra kerülése óta a korábbi izraeli teleppolitika megfordult. A vitatott vagy egyértelműen palesztin területeken ismét bővítik a zsidó telepeket. Ez talán relatíve olcsó lakhatást biztosít a beköltöző fanatikusoknak, akiknek az a megnyugtató, hogy itt…..
TD223 2009.11.25 16:52:53
@Horváth Andor Márton: Mitől lesz a Hamasz terrorszervezet? Attól, hogy sokan mondják?

Ha a Hamasz terrorszervezet, akkor Izrael egy terrorállam. (Izrael így is úgy is terrorállam)

Januárban Izrael 100-szor annyi embert ölt meg, mint a Hamasz. És civileket. Ki is a terrorista?

A palesztinoknak nincs egy tankjuk, nincsenek repülőik, nincsen műholdjuk, nincsen atombombájuk. Nincsen felszerelésük. Van pár kézifegyverük, esetleg 1-2 vállról indítható rakéta és robbanóanyag. Mégis hogy a fenébe harcoljon etikusan valaki az ellenség ellen, ha az ellenség totális létszámbeli, katonai, technikai, gazdasági fölényben van?

Ezen kívül Izrael visszatartja a vizet, az élelmet, a gyógyszereket, a segélyeket, az építőanyagot a palesztinoktól.

Próbálja valaki beleélni magát a palesztinok helyébe. Megtámadják őket, totális túlerő holokausztot folytat ellenük és még az önvédelem jogát is elvitatja a világ, közben a területeiket is folyamatosan rabolják.
TD223 2009.11.25 19:43:23
@Horváth Andor Márton: Ez is szubjektív, hogy milyen állam van és milyen nincs. Kinek kell elismernie egy államot, hogy az létezzen?

Ami nem szubjektív, az népek elhelyezkedése. Nem a palesztinon múlik, hogy az USA elismeri-e őket. Ha én lennék a miniszterelnök, Izrael nem létezne számunkra.

"A Hamasz civilek ellen intézi a támadásait"

Izrael nem? De még mennyire.
TD223 2009.11.26 11:40:58
@kolbenheyer: "És hiába mondja a kriminalisztika meg a szociológia, hogy az ilyen típusú bűncselekmények (lopás, betörés stb.) szociális státushoz kötődnek, nem etnikai származáshoz."

Ilyet a kriminalisztika nem mond.

No meg hogy lenne szociális státushoz köthető a Cozma-gyilkosság, vagy a Szögi-gyilkosság, stb...
Mandiner blog Mellénybe, Magyar! 2009.11.26 08:31:00
„Itt az ideje egy országos méretű szolidalítási polgári engedetlenségnek.”    Ki hány fehér inges, fekete mellényes kollégával találkozott az elmúlt napokban a munkahelyén vagy az egyetemen? S hánnyal fog holnap vagy a jövő héten? Hétfő óta tart…..
Ítélet született P. Károly (40), a családját meggyilkoló budai milliomos ügyében. Tavaly nagy visszhangja volt az ügynek, mégse mindennapos az ilyesmi. 2008. október 18-án P. Károly hajnalban felébredt, a konyhában magához vett egy kést, és a gyerekszobában szendergő…..
Állandó toposz a szélső-, de még sokszor a nem szélső jobboldalon is, hogy itt diktatúra van, elnyomás, minden a kormány zsebében van a rendőrségtől a bíróságig. Igen? Jogerősen pert nyert a rendőrség ellen Budaházy György, aki jelenleg terrorizmus gyanújával előzetes…..
TD223 2009.11.25 08:28:32
@Fedor: A múltkori bírónő, aki megbüntette az ügyvédjét, mert azt merte mondani a kommunista megszállók szimbólumának a Dunában van a helye, szerinted ő nem kézivezérelt vérballib?

Nem tudom, hogy túl feltűnő lett volna fordítva ítélni, vagy nem jutott komcsi bíró, de nem lehet totális diktatúrát folytatni, az feltűnne.
TD223 2009.11.25 09:12:30
@Fedor: "kultúrember"

NO COMMENT.
A „cigánybűnözés” szó azt jelenti: olyan bűnözés, amelyet cigányok azért követnek el bizonyos homályos statisztikák miatt gyakrabban, mint a nem-cigányok, mert cigány származásukból (eufemisztikusan: kultúrájukból) öröklik az adott bűnözésre való hajlamot. Ez…..
TD223 2009.11.24 15:26:19
@bm613: :D 1000 hívő és 1000 pogány közül, szerinted melyik csoportban nevelkedtek többen "ne lopj" és társai szerint?
TD223 2009.11.24 20:58:09
@bm613: Ha te ezt olvastad ki abból, akkor sajnállak.
TD223 2009.11.25 08:24:02
@Horváth Andor Márton: Ezért nézlek téged Balogh Artúrnak.
Orbán Viktor kihívója Bokros Lajos lesz – jelentette ki a Klubrádióban Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője. S bár szokatlan, hogy egy ellenzéki pártelnök kapcsán beszél valaki kihívóról (hivatalban lévő elnökök és kormányfők kapcsán szokás ezt a kifejezést…..
  A disznónáthában meg a sok hasonló nyavalyában az a rossz, hogy egyrészt az ember Körmös Bauert megszégyenítő mutatványokra kényszerül a gyerek orrszívó-porszívózása közben, másrészt pedig az asszonyt is meg kell venni virággal meg csokival, hogy ne váljon el, ha…..
Az MSZP és a Fidesz is ráver a fehér ló seggére, ha hozzá közeledik. Azonban a fehér ló mégis megszülte fiát: Miklóst! Hiába üvöltik a „zsidók” önmaguk mentése érdekében, hogy legyen Toldi a vezetékneve. Már a Krisztus-Barabás harcban is rosszkor szóltak (a…..
TD223 2009.11.23 14:32:29
@kolbenheyer: Minden libsi itt úgy tesz, mintha Németország csak haver lett volna NY-ra, akik véletlenül sem akartak beleszólni a belügyeinkbe és se katonai, se egyéb nyomást nem alkalmaztak Mo ellen.

Ráadásul mindenki elfelejti a szomszédos rohadt bandák(szlovákok, románok...) miatti politikai helyzetet.

És a gyűlölt, rohadt kommunisták sem voltak veszélyesek Mo-ra.

És a zsidók Mo ellenes bűneit is polkorrekten el kell nézni mindig is.

Mindezek nem befolyásolták a Mo-i folyamatokat, itt mindenki csak önmagától megnácult.
Az SZDSZ lett a magyar politikai élet mumusa, ami - tekintve, hogy a nevezett párt gyakorlatilag már csak névleg létezik - az egykori liberális párt részéről nem kis teljesítmény. Úgy látszik mostanában ha valaki nagyon be akar égetni egy másik pártot, akkor megvádolja szadeszos…..