Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fakoffer

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rákospalota-Újpest (akkor még Palota-Újpest) vasútállomás 1899-ben. Persze, hogy mindig is Palotán volt! Ha igaz (és ha közreműködtök tippekkel, lásd legalul a felhívást), egy ritkán jelentkező sorozat indul az Urbanista blogon, melyben a kerületek, városrészek, illetve a…..
Csak a mauritániai Nouadhibou-ba kell valahogy eljutnunk a következő passport.blog-beli látványossághoz. Innen indul ugyanis – naponta háromszor – a világ leghosszabb (és legnehezebb) vonata, a Vasérc-expressz, vagy közkeletűbb nevén a Szahara-expressz. A Szahara-expressz a "fedélzetről",…..
Bornai Tibor Horthy hangján 2012.06.16 13:23:00
A magyar élelmiszerlánc kokakólát reklámoz egy régen halott magyar színész-óriás képével és hangjával. Amit ő annak idején nem mondott, azt parodistával pótolják. Felmerül bennem, ez vajon ízléses-e? Szabad-e valakinek a halála után szájába adni olyasmit, amiről az ő…..
fakoffer 2012.06.16 19:31:59
Nem először szerepel a blogon olyan eset, amikor valaki a diplomáciai mentességgel visszaélve hágja át a szabályokat és közlekedik úgy, mintha mások ott sem lennének. Cork77 mellett is elsuhant egy ilyen nem túl szabályosan. Ráadásul ez az autó nem "kivételesen most az…..
fakoffer 2011.04.07 14:41:10
Egy különleges belvárosi kis tavacska képével lepett meg Balázs barátom, a Vörösfenyő formáció énekes-gitárosa. (Nagyításért klikk a képre!)   Helló!  Néztem a mostani árvizes posztot és eszembe jutott egy kép, amit az ablakomból fotóztam amikor beköltöztem. Ez…..
 Kedves Olvasóink!Az Indexen hibásan szerepel a hír. Láng Zsolt sem az igenlő, sem a nemleges válaszok mellett nem foglal állást. Csak a kerületi lakók véleményére kíváncsi. egypar.blog.hu Telefonon folytatódik a szavazás az Elvis térről. Ahogy azt már pár napja…..
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
fakoffer 2011.02.24 16:05:51
Jól kicsinálja az Eletromos Művek azokat a családokat, amelyek átalánydíjas részszámlákkal fizetnek az áramért. Ez annyit tesz, hogy az aktuális havi fogyasztástól függetlenül egy évig havonta ugyanakkora összeget kell befizetniük, majd egy év elteltével, márciusban, megnézik…..
Általában azt gondolom, hogy a hiper- és szupermarketek elrontott árazásai, címkéi NEM valamilyen aljas konspiráció eredményei, mert túl bonyolult és szétaprózott munka lenne ilyen módszerrel érzékelhetően javítani ekkora forgalmú cégek nyereségén. Vagyis marad az egyszerű…..
fakoffer 2010.12.20 13:16:21
December 3-ával végleg bezárta kapuit az Erste Bank Fehérvári út és Kondorosi út kereszteződésében lévő fiókja. Ez a bank arról volt nevezetes, hogy rendszeresen jártak ide pénzért, de fegyverrel. Legutóbb július 9-én látogatta meg egy férfi és egy nő, és egy dobozt is…..
Vizuális típus vagyok. Korábban mindig nehézséget okozott a Mengyelejev féle periódusos rendszer elemeit elképzelnem. Az oktatásában ma világszerte általánosan elterjedt a periódusos rendszer használata. A kémiai sajátosságok különböző formáinak …..
Dotkom A Google a jövőben turkál 2010.10.11 08:35:00
„Az autódnak saját magát kellene vezetnie. Az csak egy bug, hogy az autót előbb találták fel, mint a számítógépet.” (Eric Schmidt, a Google vezérigazgatója a TechCrunch Disrupton 2010. szeptember végén) A hétvége legnagyobb tech-durranását kétségtelenül a Google…..
fakoffer 2010.10.11 14:37:06
Ezt a számítógépipar vs autóipar poént valaki egyszer már ellőtte. (Bár állítólag nem történt meg az eset.)

At a computer expo (COMDEX), Bill Gates reportedly compared the computer industry with the auto industry and stated: "If GM had kept up with the technology like the computer industry has, we would all be driving $25.00 cars that got 1,000 miles to the gallon."
In response to Bill's comments, General Motors issued a press release (by Mr. Welch himself) stating:
If GM had developed technology like Microsoft, we would all be driving cars with the following characteristics:
1. For no reason at all, your car would crash twice a day.
2. Every time they repainted the lines on the road, you would have to buy a new car.
3. Occasionally, executing a manoeuver such as a left-turn would cause your car to shut down and refuse to restart, and you would have to reinstall the engine.
4. When your car died on the freeway for no reason, you would just accept this, restart and drive on.
5. Only one person at a time could use the car, unless you bought 'Car95' or 'CarNT', and then added more seats.
6. Apple would make a car powered by the sun, reliable, five times as fast, and twice as easy to drive, but would run on only five per cent of the roads.
7. Oil, water temperature and alternator warning lights would be replaced by a single 'general car default' warning light.
8. New seats would force every-one to have the same size butt.
9. The airbag would say 'Are you sure?' before going off.
10. Occasionally, for no reason, your car would lock you out and refuse to let you in until you simultaneously lifted the door handle, turned the key, and grabbed the radio antenna.
11. GM would require all car buyers to also purchase a deluxe set of road maps from Rand-McNally (a subsidiary of GM), even though they neither need them nor want them. Trying to delete this option would immediately cause the car's performance to diminish by 50 per cent or more. Moreover, GM would become a target for investigation by the Justice Department.
12. Every time GM introduced a new model, car buyers would have to learn how to drive all over again because none of the controls would operate in the same manner as the old car.
13. You would press the 'start' button to shut off the engine.
Szőcs úr, a kultúráért felelős államtitkár szerintem a kormány leggyengébb láncszeme, fogalmunk sincs, hogy mit csinál, de össze-vissza beszél mindenféle hülyeséget (giccsadó, pornóadó, finnugor-elmélet és a genetika stb). Egy szép nagy portré az államtitkár úrról itt.…..
Markoferko, a legjobb magyar webkettes Afrika-kutató, parádés fotósorozatot posztolt be a Tumbleres blogján az afrikai Obama-bizniszről. Ki hagyná kihasználatlanul, ha a szomszédjából származna az amerikai elnök? Mi tutira nem. Kedvencünk a kenyai Obamamobil, színes kijelzővel és…..
Zseniális, pofonegyszerű ötlet: nem kell hozzá pénz, grafika, trükkös elhelyezés, vicces szlogen, bevállalós vírusfilm, és mégis végigsöpör az interneten.Szinte nyomasztó kihívással kell szembenéznie annak, aki ismertté szeretné tenni a Magyar Könyvvizsgáló Kamara…..
Ma bementem egy CBA üzletbe ahol az első dolog ami szemet szúrt az egy édesség. Érdekes a csomagolása főleg, hogy gyerekeknek(?) gyártják. Vettem belőle 1 darabot. Kibontás után jött a következő pofon. Kinézetre mint egy darab sz@r. Ez vajon a gyártó véleménye az általa…..
fakoffer 2010.09.15 01:52:26
Méghozzá akcentus nélkül. Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers sztárja két szabaddobás közben szólt be nevetve a vele szemben szabálytalankodónak. A "puši kurac'" (kb. "szopjál le" vagy még szabatosabban "kapd be a faszomat") a legtöbb délszláv nyelvben…..
fakoffer 2010.09.09 11:25:03
"1 kg-os kemencés kenyér a Fogarasi úti TESCO-ból" - mondja Greg. "Az ismert hipermarketlánc újraértelmezte a barlangos test fogalmát" - válaszoljuk mi. ..
Mostanában rendszeresen jelentkező, Éjszakai backdoor című sorozatunk mai, "Vak Pali és az Elnök törvénytelen szeméttárolói" című darabját Rez találta a postaládájában. A cetli a "társasházi üzengetős" műfaj egyik csúcsteljesítménye. Az igen erős…..
Rengeteg szenvedélyes backdoor kommunikációs üzenetet inspirál a sárga irigység. Talán még soha nem láttam ennél plasztikusabb példát a jelenségre. A képet a Tumblren találtam, egyéb kommentár nélkül, ha olyan szerencsénk lenne, hogy valaki olvassa a Homárt a házból, írja…..
fakoffer 2010.08.27 12:59:48
Arról, hogy a Csendes-óceánban az elmúlt évtizedek alatt szépen lassan kialakult egy szinte elképzelhetetlen méretű, lassanként majdnem egy új földrésszel vetekedő nagyságú szemétfolt létezéséről tudtam már korábban is, így maga a film témája nem volt meglepő. Ennek…..
fakoffer 2010.08.21 14:48:31
BDBY barátnője hagyta magát rádumálni egy számlanyitásra, pedig eredetileg egy cégnek szeretett volna befizetni. Vesztére az immár saját számlájáról online indított utalás egy avatatlan kollegina kezébe került, aki sikeresen elküldte a pénzt egy ismeretlen…..
Szexügyben is kéne mondania valamit a Vezényló Pénzfüggöny Úrnak, ez így nem mehet tovább! Már a peterakó Homár sem tűrheti a családi értékek meszes pálcalábbal tiprását. Hadd ne mondjuk, hogy ez is kinek a hibája. A szemnyitogató aláhúzást köszönjük Neomatseknek. ..
Naszóval itt az Artisjus válasza a főként a MAHASZ-t ért támadásokra: Július 7-én „Miért maffia az Artisjus?” címmel jelent meg poszt a Homáron egy névtelen „szakmabeli olvasótól”. A poszt több ponton (2., 4., 5., 6.) azt hiszi az Artisjusról, hogy ő a…..