Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Legslie

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Üvöltve csapkodtam a mosdókagyló peremét, miközben keserű könnyzáporom a lefolyón végigszánkázva ordította szét a zegzugos csatorna émelyítő szagú visszhangjában fájdalmam. Sikerült elvesztenem azt, aki évek óta a mindenem volt. Fojtogató légszomj gyötört, zihálva…..
comment:com Hajdú Péter álma 2010.02.08 16:22:00
Hajdú Péter megcsinálta. Nem hiába mentette el vezető szocialista politikusok számát, nem hiába szólította apukának Medgyessy Pétert, vagy hogy annyit vacsorázott Friderikusz Sándorral. Így visszatekintve pedig még az sem volt rossz befektetés, hogy annyiszor csináltak belőle…..
Legslie 2010.02.09 13:43:13
@Dr. Mitakarsz Tudni: Hiába nem nézik a TV-t 7 millióan mert a nézettségi adatokat csak pár ezer ember tv nézése alapján állítják össze akik jelentkeztek erre... vagy tudomisén. A lényeg hogy nem azt nézik hányan nézik hanem hogy ebből a pár ezer emberből hányan nézik a tv-t.
Belsőség Bunkóbbak a nők? 2010.01.27 06:51:00
  Csak a tendencia szomorít el. Ha tíz sofőr nem enged át, abból nyolc biztosan nő. Vélemények azonos című írásunkról...
Legslie 2010.01.27 09:32:01
  Idén az OMV-nél tankolnak az állami szervek, legfeljebb évi 50 millió liter benzin erejéig. A döntésben az osztrák társaság által ajánlott, 2-3 forinttal kedvezőbb literenkénti ár volt a meghatározó, a kúthálózat csak 10%-os súllyal bírt a tenderben (a Molnak…..
Megvan az eredeménye az Erzsébet hidas felhívásunknak, jópáran kiszaladtatok fényképezni - ahogy retekblog írja - A királyné új ruháját.Ha tegnap hallgattátok Winklert és Bazsót a Neo-n, ők jól megfogták a kivilágítás lényegét: a híd diszkrét, de nem hivalkodó és…..
Szemptember végétől hivatalosan is biciklizhető a Lánchíd, a kerékpárosok hamarosan már nem kényszerülnek a szűk járdára. A Városházát a Kerékpáros Klub kereste meg a régi problémával, amely a Margit híd lezárása miatt vált égetővé.   Nappal az autók, éjszaka a…..
Azt mindenki tudja, sokszor elmondták már, hogy a Margit híd felújításának idején nem szabad biciklizni a hídon, csak a gyalogosok, a BKV járművei és a taxik számára szabályos az átkelés. Látványra egyébként elég meglepő a híd, főként éjszaka, amikor kihaltságával…..
Legslie 2009.08.25 14:21:24
@MoxNox: Ez csak egy újabb érv volt amellett, hogy vannak idióta biciklisek akiknek nem a bicikli út fogja megváltoztatni a viselkedési normájukat. Persze látom kiragadtuk megint a lényeget :)
Legslie 2009.08.25 14:11:48
@MoxNox: Magyarországon ez a youtube videó tudod hogy nézne ki? Lennének a rendes átlagos kerékpáron közlekedők és mellettük ugyanazok az idióták akik most is kint vannak az utakon és tolnák le a többieket, csengetnének, felpattannának a járdára majd vissza a bicikliútra, vagy a záróvonalon átlépve kerülnék meg a többieket.

Sajnos EZ a baj. Egyszerűen van egy kaszt akik attól még nem változnak mert több lesz a bicikliút.

Vagy csak a közelmúltból jusson eszembe egy példa, amikor a bicikli út helyett (mert az nem elég jó vagy tudom is én) az útra ment rá a biciklis, én el mellette motorral és mutatom neki, hogy ott a bicikli út. Persze ő volt felháborodva... aztán mikor elmagyaráztam volna neki, hogy ha nem én vagyok ott akkor egy autós simán elgázolja ésatöbbi... ezt már nem fogja fel a kicsi agya.

Ne papoljon itt nekem senki arról, hogy így meg úgy bicikli, mikor biciklivel közlekedve is egy biciklis ütött el majdnem... gratulálok.
A rendőrség közlekedési szabálysértés miatt indít eljárást néhány biciklista ellen, akiket a szerdai kerékpáros felvonuláson igazoltattak, mondta Tafferner Éva, a BRFK szóvivője. Az eset érdekessége, hogy a helyszínen a rendőrök bizonytalanok voltak, hogy milyen címen…..
Legslie 2009.04.24 17:40:26
@Bambalazs: Talán csak annyi jutott eszébe, mint probléma, hogy a drága kerékpárosok hőzöngenek a KRESZ miatt miközben azt maguk nem tartják be. Lásd piros lámpán átgurulás, zebrán LESZÁLLNI és áttolni a biciklit. Megkarcolt autó utáni agyonverés... szval hogy a szabálytalanul közlekedő biciklisek még pattognak, hogy nekik mennyire rossz. Csak senki nem fizeti ki az autómba keletkezett kárt mert egy faszkalap kétkerekes futár a parkoló autóm mellett kellett hogy felmenjen a járdára... vagy a bicikli út helyett az úttesten közlekedik aztűn ha rászólok mert nem férek el tőle még neki áll feljebb.

Nevelődnie kellene még ennek a nemzettségnek hogy toleránsan és kultúráltan tudjunk közlekedni... és nem az autósok a hibásak néha nem ártana magunkba nézni!
Ha már délelőtt a jó idő okán képbe kerültek a motorosok is, jöjjön most Potha levele az autózzblogbeliekhez, ami valami egészen fatális véletlen miatt egy motorost állít főszereplőként a történet középpontjába. Gyönyörű idő volt ma vasárnap(04.05). Elmentünk…..