Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kcha11 (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
testmódosítás Huncut mosoly 2010.04.28 00:23:05
Huncut mosoly, ésnéhány gyönyörűen kivitelezett testmódosítás. A mellkason kereszt alakú subdermal implantátum, tünde fülek, transdermal szarv implantátumok, és egy csomó szép tetoválás. A lány Dani Danger, a testét alakító művész pedig Steve Haworth. ..
kcha11 (törölt) 2010.05.09 19:08:43
Listákat írni jó, már persze ha van türelme az embernek meg is írni, nemcsak kitalálni, hogy kellene egy lista arról, hogy.  A napokban voltam olyan rendes magammal, hogy 1977-től végigpörgettem a brickset.com-ot és kigyűjtöttem, mik azok a készletek, amelyeket mindenképpen…..
Szamárpad Hamis papírokkal 2009.10.06 13:45:00
  Mondhatni felsőoktatási alaptéma a nyelvvizsgák ügye. Ugye?! Már megint kiderült, hogy az idén egytemen, vagy főiskolán végzettek negyede(!), nem vehette át a diplomáját c-tipusú nyelvvizsgát igazoló papír hiányában. A Nyíregyházi Főiskola végzősei tartják a…..
Ma úgy döntöttünk, hogy nem írjuk tovább a napokat a blogon. Természetesen továbbra is folyamatosan beszámolunk, hogy mi a helyzet. Mai napon elmentunk Ximenbe körülnézni, semmi extra. Ebédeltünk, sétálgattunk, metrozgattunk, buszozgattunk. Este viszont elnéztünk egy Night…..
A szokásaimmal egy kicsit szakítva ma nagyon frissen érdekezett asztalkákat osztok meg veletek, mert én is csináltam ezt, de nem azért amiért Zonyi, hanem hogy szivassam az osztálytársaimat :) Szia! Még középsuliban ezeket a háttereket használtam, párszor megviccelte a tanáraimat…..
kcha11 (törölt) 2009.04.22 20:15:07
Van valami abban a lanyban aki tudja mit akar,es azt is,hogyan erheti azt el.mindenkit megigez maga korul.nem is tudod,hogy miert,de vonzodsz hozza.nem az szamit,hogy magas,vagy alacsony,divatos vagy nem,mindenki ora figyel.van velemenye,es el is mondja.es mindenkit elgondolkodtat,hogyan erte el…..