Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KentaurBen

1524 bejegyzést írt és 957 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azt a szót halljuk, hogy 'bohemian' stílus, akkor lakberendezésileg egy bohókás, színes-szagos valaminek kellene megjelennie a képzeletünkben, sokféle textillel, párnával, kiegészítővel, hippis, napfivér-holdnővér beütéssel, tulajdonképpen hallottam már azt is rá, hogy cigányos, meg csicsás,…..
Vagyis 6 éves az ÁAT :3..
    Már csak pár nap, és igen, megerősítem a hírt: itt a karácsony!   A családösszejövős,  veszekedős, egésznappizsamábanlevős,  kibékülős,  degeszrezabálós,  templombamászkálós,  későnkelős,  nincsegynormálisműsoratévében de…..
'VintageBazaar' Judit és Gábor fejéből pattant ki korábban az ötlet, hogy mi lenne, ha bloggereket megkeresve egy színvonalasan fotózott könyvbe rendeznék azok egy-egy megvalósítható ötletét.  A BOOOK kiadónál leltek értő fülekre, így év végére meg is született a…..
Fel... ...és le...  ...vezető lépcsők. Maradhat natur fa színű is, hiszen ápolva/lakkozva szépen érik idővel, vagy kaphat valami padlószőnyeg-borítást (ez talán a leggyakoribb amivel én találkoztam házon belül), de mivel elég látványos és nagy felületről beszélünk,…..
Amszterdamban azt láttam, hogy nagyon pörög a kacsatojás szín. Mind a bútorok színében, mind a lakberendezési kiegészítők színében. Mindenhol ott van. Jól kijön a neutrális színekkel ill a szürke árnyalataval, fehérrel, feketével. Kíváncsi vagyok rá vajon nálun is ilyen…..
Kezdetben volt a blog. Aztán lett a blogból egy bolt. Milyen jó is lett volna, ha már megírtam volna azt a posztot, ami erről szól :) Akkor emlékeznétek rá, hogy a boltindításnál azt terveztem, hogy valami "aktivitást" kapcsolok a boltos hétköznapokhoz. Persze először azt hittem,…..
Bejön? Nem? Miért nem? Nem csatlakoztál még az ÁAT-hez a Facebookon?  Az meg hogy lehet? :) Gyere! Várunk! Itt ni: klikk ide. Ha pedig valami szép/érdekes/kedves tárgyat szeretnél az otthonodba, nézz körül a blog…..
Oh la la! Nem csatlakoztál még az ÁAT-hez a Facebookon?  Az meg hogy lehet? :) Gyere! Várunk! Itt ni: klikk ide. Ha pedig valami szép/érdekes/kedves tárgyat szeretnél az otthonodba, nézz körül a blog boltjában, a Szimpla Design…..
Mert néha érdemes legalább elgondolkodni azon, hogy ne csak egy színnel fessük telibe az össze falat... ..
Mától átköltöznek a blogra az eddig csak Facebookon megosztott napi-kisszínesek :) Ez itt a mai adag: régi bőrfotelek. Nekem úgy kéne egy ilyen... Nem csatlakoztál még az ÁAT-hez a Facebookon?  Az meg hogy lehet? :) Gyere! Várunk! Itt…..
Duplabukta volt a nyaram legjobban várt nyaralása. Előszöris, akikkel mentem volna pár napra egy kis tengerpartozásra, lemondták. No sebaj, akkor is előttem van még bő 5 nap, majd csak lesz valahogy, legfeljebb csillagtúrázgatok az országban, reggel el, estére vissza...nya, a…..
Próbálom újra élesztgetni a blogot, mert most már tényleg egyre több olyan anyag gyűlik a gépen, ami normális poszt formáját kezdi felvenni... addig is jöjjön egy kis gif.mozi. Akik mérhetetlenül régóta követik a blogot, emlékezhetnek rá, hogy évekkel ezelőtt - mikor még…..
Mostanában kicsit leterheltem magam, a bolt mellett párhuzamosan zajlik egy house staging-munkám, amit nagyon szeretek (is előzetes: itt épp egy toszkán "tájat" festek az egyik szoba falára),   lassan ugyan, de gurul a Yetiboci Factory is, és a bolton belül még két olyan projekt,…..
ágy - asztal - tv Ház a sziklán 2015.02.12 11:12:47
Tulajdonképpen nem csak egy ház kerül ma bemutatásra, hanem négy (hehe), mert olyan rég volt már teljes házat bemutató house-tour, a Facebookon is el vagyok mostanában foglalva a napi-kisszínesekkel (amiket azért remélem élveztek :)...szóval összeszedtem pár figyelemreméltó…..
Nem tagadom, időnként rendesen rá tudok kattanni egy-egy sorozatra, és akik hasonló cipőben járnak- hozzám hasonlóan - biztos megvan az a mondjuk top10 olyan kedvence, amit bármikor előszedhet jó kis maratoni punnyadáshoz.   Természetesen benne van a listában az Így jártam…..
2010 január 12-én éjjel született az első blogbejegyzés. Ugh. Jó sok minden történt azóta.   A blogra előbb felfigyeltek az Indexesek, aztán idővel mind több olvasója lett, Goldenblog-versenyek jöttek, ahol mindig benne volt az első 10-ben, közben a Facebookon is egyre…..
Itt vagyunk hát a karácsony kellős közepén. Az elmúlt bő egy hónap vágyakozása beteljesült. Olyan lett, amilyet szerettél volna?  Remélem igen :) Boldog, békés ünnepet kívánok minden olvasómnak :3 Egyrészt egy Fodor Ákos idézettel: "Belső csönddel,…..
Aki követ egy ideje, észrevehette, hogy bírom a furacsodálatos dolgokat, elég csak belelapozni ebbe az albumba. Mára is egy ilyesmit hoztam: ijesztő, borzalmas, para és egyben zseniális, gyönyörű és csodaszép is, ami Betsy Youngquist (és R. Scott Long szobrász alkotótársa)…..
  Több évnyi blogolás és megannyi virtuális spanyol house-tour után még mindig szeretem ezetek a spanyol enteriőröket. Szerintem lassan már ti is össze tudnátok szedni pár pontban, mik a főbb jellemzői: - beige vagy fehérre meszelt vagy kőburkolatú falak, - látszó gerendák,…..
Bevallom, nekem bejönnek a mindenféle régi sportszerek (akár lakásdekorként való használatként is). Medicinlabda, szép öntöttvas súlyzók, boxzsák, tornaszőnyeg... és talán páran emlékeznek erre a képre, amit egyszer régen megosztottam: A mára hozott lakástúra szereplője…..
Bende Tamás: Nem fordulsz vissza Néha félálomban újra látom, ahogy a napba nézel és elmosolyodsz.Minden veszteség felmorzsolódik egyszer,majd megbújik a lábujjak között, és sebesre dörzsöli a bőrt. Nem felejtem el, hogy valamikor befogadtad a bennem nyüszítő állatot,amely…..
Van egy mappa a gépemen, ahová azokat a képeket teszem, amelyek p̶u̶c̶é̶r̶n̶ő̶k̶e̶t̶ ̶á̶b̶r̶á̶z̶o̶l̶n̶a̶k̶ valamiért megérintettek, és időnként utána nyomozok a Zinternetben, hátha megtalálom a ház többi részét is. Így került ez a mai svéd ház is a…..
Sokszor olvasom a kommentek között, hogy hiányoljátok a színeket az általam bemutatott lakásokból. Valójában az van, hogy nagyon ritkán találok olyat, ahol szépen, kiegyensúlyozottan képesek sok színt egyszerre "tálalni", olyat, ami színes, de nem uralkodó, színekkel teli, de…..
Egyilyetatelekre sorozatunkba passzol a mai dán kis kulipintyó, az időzítés tökéletes, most, mikor lassan mindenki épphogy hazacuccol a kis vidéki nyaralójából.  (vagyis gáz, villany lekapcs, vízvezetékek víztelenítve, romlandó dolgok elfogyasztása/hazahozása, kitakarrítás…..