Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KentaurBen

1525 bejegyzést írt és 945 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2020 végén saját készítésű fény-színezőket, ún. "fénycsapdákat" kezdtem el készíteni. Szerettem volna valami olyat alkotni, amit egyszerűen ki lehet helyezni az ablakba, ahol szerintem a legjobban érvényesülhet a színes üveg, ahol megmutathatja magát, legyen szó egy szép vázáról vagy akár stúdió…..
Ha azt a szót halljuk, hogy 'bohemian' stílus, akkor lakberendezésileg egy bohókás, színes-szagos valaminek kellene megjelennie a képzeletünkben, sokféle textillel, párnával, kiegészítővel, hippis, napfivér-holdnővér beütéssel, tulajdonképpen hallottam már azt is rá, hogy cigányos, meg csicsás,…..
Vagyis 6 éves az ÁAT :3..
    Már csak pár nap, és igen, megerősítem a hírt: itt a karácsony!   A családösszejövős,  veszekedős, egésznappizsamábanlevős,  kibékülős,  degeszrezabálós,  templombamászkálós,  későnkelős,  nincsegynormálisműsoratévében de…..
'VintageBazaar' Judit és Gábor fejéből pattant ki korábban az ötlet, hogy mi lenne, ha bloggereket megkeresve egy színvonalasan fotózott könyvbe rendeznék azok egy-egy megvalósítható ötletét.  A BOOOK kiadónál leltek értő fülekre, így év végére meg is született a…..
Fel... ...és le...  ...vezető lépcsők. Maradhat natur fa színű is, hiszen ápolva/lakkozva szépen érik idővel, vagy kaphat valami padlószőnyeg-borítást (ez talán a leggyakoribb amivel én találkoztam házon belül), de mivel elég látványos és nagy felületről beszélünk,…..
Amszterdamban azt láttam, hogy nagyon pörög a kacsatojás szín. Mind a bútorok színében, mind a lakberendezési kiegészítők színében. Mindenhol ott van. Jól kijön a neutrális színekkel ill a szürke árnyalataval, fehérrel, feketével. Kíváncsi vagyok rá vajon nálun is ilyen…..
Kezdetben volt a blog. Aztán lett a blogból egy bolt. Milyen jó is lett volna, ha már megírtam volna azt a posztot, ami erről szól :) Akkor emlékeznétek rá, hogy a boltindításnál azt terveztem, hogy valami "aktivitást" kapcsolok a boltos hétköznapokhoz. Persze először azt hittem,…..
Bejön? Nem? Miért nem? Nem csatlakoztál még az ÁAT-hez a Facebookon?  Az meg hogy lehet? :) Gyere! Várunk! Itt ni: klikk ide. Ha pedig valami szép/érdekes/kedves tárgyat szeretnél az otthonodba, nézz körül a blog…..
Oh la la! Nem csatlakoztál még az ÁAT-hez a Facebookon?  Az meg hogy lehet? :) Gyere! Várunk! Itt ni: klikk ide. Ha pedig valami szép/érdekes/kedves tárgyat szeretnél az otthonodba, nézz körül a blog boltjában, a Szimpla Design…..
Mert néha érdemes legalább elgondolkodni azon, hogy ne csak egy színnel fessük telibe az össze falat... ..
Mától átköltöznek a blogra az eddig csak Facebookon megosztott napi-kisszínesek :) Ez itt a mai adag: régi bőrfotelek. Nekem úgy kéne egy ilyen... Nem csatlakoztál még az ÁAT-hez a Facebookon?  Az meg hogy lehet? :) Gyere! Várunk! Itt…..
Duplabukta volt a nyaram legjobban várt nyaralása. Előszöris, akikkel mentem volna pár napra egy kis tengerpartozásra, lemondták. No sebaj, akkor is előttem van még bő 5 nap, majd csak lesz valahogy, legfeljebb csillagtúrázgatok az országban, reggel el, estére vissza...nya, a…..
Próbálom újra élesztgetni a blogot, mert most már tényleg egyre több olyan anyag gyűlik a gépen, ami normális poszt formáját kezdi felvenni... addig is jöjjön egy kis gif.mozi. Akik mérhetetlenül régóta követik a blogot, emlékezhetnek rá, hogy évekkel ezelőtt - mikor még…..
Mostanában kicsit leterheltem magam, a bolt mellett párhuzamosan zajlik egy house staging-munkám, amit nagyon szeretek (is előzetes: itt épp egy toszkán "tájat" festek az egyik szoba falára),   lassan ugyan, de gurul a Yetiboci Factory is, és a bolton belül még két olyan projekt,…..
ágy - asztal - tv Ház a sziklán 2015.02.12 11:12:47
Tulajdonképpen nem csak egy ház kerül ma bemutatásra, hanem négy (hehe), mert olyan rég volt már teljes házat bemutató house-tour, a Facebookon is el vagyok mostanában foglalva a napi-kisszínesekkel (amiket azért remélem élveztek :)...szóval összeszedtem pár figyelemreméltó…..
Nem tagadom, időnként rendesen rá tudok kattanni egy-egy sorozatra, és akik hasonló cipőben járnak- hozzám hasonlóan - biztos megvan az a mondjuk top10 olyan kedvence, amit bármikor előszedhet jó kis maratoni punnyadáshoz.   Természetesen benne van a listában az Így jártam…..
2010 január 12-én éjjel született az első blogbejegyzés. Ugh. Jó sok minden történt azóta.   A blogra előbb felfigyeltek az Indexesek, aztán idővel mind több olvasója lett, Goldenblog-versenyek jöttek, ahol mindig benne volt az első 10-ben, közben a Facebookon is egyre…..
Itt vagyunk hát a karácsony kellős közepén. Az elmúlt bő egy hónap vágyakozása beteljesült. Olyan lett, amilyet szerettél volna?  Remélem igen :) Boldog, békés ünnepet kívánok minden olvasómnak :3 Egyrészt egy Fodor Ákos idézettel: "Belső csönddel,…..
Aki követ egy ideje, észrevehette, hogy bírom a furacsodálatos dolgokat, elég csak belelapozni ebbe az albumba. Mára is egy ilyesmit hoztam: ijesztő, borzalmas, para és egyben zseniális, gyönyörű és csodaszép is, ami Betsy Youngquist (és R. Scott Long szobrász alkotótársa)…..
  Több évnyi blogolás és megannyi virtuális spanyol house-tour után még mindig szeretem ezetek a spanyol enteriőröket. Szerintem lassan már ti is össze tudnátok szedni pár pontban, mik a főbb jellemzői: - beige vagy fehérre meszelt vagy kőburkolatú falak, - látszó gerendák,…..
Bevallom, nekem bejönnek a mindenféle régi sportszerek (akár lakásdekorként való használatként is). Medicinlabda, szép öntöttvas súlyzók, boxzsák, tornaszőnyeg... és talán páran emlékeznek erre a képre, amit egyszer régen megosztottam: A mára hozott lakástúra szereplője…..
Bende Tamás: Nem fordulsz vissza Néha félálomban újra látom, ahogy a napba nézel és elmosolyodsz.Minden veszteség felmorzsolódik egyszer,majd megbújik a lábujjak között, és sebesre dörzsöli a bőrt. Nem felejtem el, hogy valamikor befogadtad a bennem nyüszítő állatot,amely…..
Van egy mappa a gépemen, ahová azokat a képeket teszem, amelyek p̶u̶c̶é̶r̶n̶ő̶k̶e̶t̶ ̶á̶b̶r̶á̶z̶o̶l̶n̶a̶k̶ valamiért megérintettek, és időnként utána nyomozok a Zinternetben, hátha megtalálom a ház többi részét is. Így került ez a mai svéd ház is a…..
Sokszor olvasom a kommentek között, hogy hiányoljátok a színeket az általam bemutatott lakásokból. Valójában az van, hogy nagyon ritkán találok olyat, ahol szépen, kiegyensúlyozottan képesek sok színt egyszerre "tálalni", olyat, ami színes, de nem uralkodó, színekkel teli, de…..