Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoltán999

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hanyatló nyugat a messzi keleten kitartóan próbálkozik a béketábor vívmányainak átvételével! Hát nem szemérmetlen lopás az észak-koreai játékipar vívmányát, a mintacsaládok jutalomfalatját csak úgy lemásolni, és a déli kapitalisták által kizsákmányolt tömegek elé,…..
zoltán999 2020.11.17 05:23:49
Röviden arról, hogy miért kezdett el érdekelni ez a téma: Nagyjából egy éve kezdtem el Python programozást tanulni egy nagyszabású projekt miatt, és gyakorlásként vettem egy Raspberry Pi 3-at is, hiszen ezen az olcsó miniszámítógép gyárilag képes Python programok futtatására, és a GPIO porton…..
A szingli lét egy életstílus. Nem magányosság, csupán az átmeneti időszak pozitív megélése, amíg elérkezik Ő, akiért érdemes feladni, és egy másik stílusra váltani. De miért tart oly soká az az állapot, amíg társat keres egy 25-30 év fölötti férfi, vagy nő? Ha belegondolunk az első szerelembe,…..
Több olvasónk jelezte, majd mi is megbizonyosodtunk róla: hatalmas rendőri erőt csoportosítottak az országgyűlés környékére. A rendőrök a rakparton és a környező utcákban parkoló kisbuszokban várakoznak – eddig ismeretlen okból...
Bár a "méret nem minden", ha a következő turisztikai nevezetességeknek nem néztetek pontosan utána, könnyen lehet, hogy csalódni fogtok a nagyságukban. Nem tagadom, én is jártam már így. Most következzen az a 10 látnivaló, amitől nagyságilag mindenki kicsit többet vár...   © Bored Panda Mona-Lisa,…..
Továbbra is nagyon dinamikusan áraznak a derék ultra fapadosok, ami azt jelenti, hogy a jegyeik nagyjából fele irreálisan drága, 20 százalékuk simán drága, 20 százalék reálisan árazott és kábé 10 az, ami olcsó, amit érdemes megvenni. Ezekkel viszont szerencsére egészen tuti helyekre repülhetünk,…..
A boltokban annyi féle Túró Rudi hasonmás kapható, hogy kíváncsiak lettünk: tényleg a Pöttyös-e a legfinomabb és mennyire gagyik az olcsó Rudik. Érdemes-e a drágábbat venni? Ezért megvásároltuk a környéken kapható összes fajta túró készítményt és nekiláttunk kóstolni. Tesztalanyok: 2 felnőtt és 3…..
Ebben a posztban Európa legrövidebb, legkihasználatlanabb, legfölöslegesebb metróit nézhetjük meg. Rögtön az elején el kell, hogy szomorítsam a kedves olvasót, mert bármennyire is azt gondolta, Budapest zöld színű metróvonala sajnos nem lesz benne a sorban, annál sikerült értelmetlenebbet találni,…..
Azt mondtuk rá, a nyár legjobb filmje, és ezzel nagyon sokan értettek egyet, ráadásul Amerikában nagyon szépen nyitott, a Cinema City mozihálózat műsorán viszont hiába is keresnénk a csütörtöki premierek között A majmok bolygója: Forradalom című filmet. Hogy Magyarország…..
zoltán999 2014.07.16 17:04:08
@Zalaba_Ferenc:

Én dolgoztam a WE CC-ben topvezetőként. Egy premier film jegyárbevételének 45-55 %-át kell a premierhéten leadni a fogalmazónak, ami a bemutató után hetente csökken kb 5-5 %-kal. Szerintem az Intercom étvágya most túl nagy volt, és a CC beintett, mert így is vegzál. Elvileg ez 2 cég független üzleti döntése, amiben a fogyasztó szív, csak nem érti miért. Meglátjuk mit hoz a vége. Pont mint az RTL és a kormány esetében:-)))
Biztos mindenki olvasta már azokat a felvetéseket, hogy legyen ingyenes a fővárosi tömegközlekedés, mert ha többen utaznak tömegközlekedéssel (továbbá csak tk.), akkor kevesebb lesz a dugó, kevesebb lesz a szmog, egészségesebbek lesznek az emberek és végül, de nem utolsó sorban a gazdaságot is…..
A Nagy Médiaháború hetedik napján az RTL Klub Híradója újabb frontot nyitott, és kicsit megpiszkálta Orbán Viktor lányának esküvőjét is, illetve az ott történt Sajnálatos Események utóéletét, egy olyan csodálatos riportban, hogy azóta is csettintgetünk. Van itt minden, de…..
Tinireménységek nélkül maradt a The Voice, a Tv2 tehetségkutatónak is nevezett énekversenye. Tegnap egy adásban hullottak ki a Szécsi-ikrek és istenfélő Henderson Dávid, a legjobb nyolc közé pedig csak olyanok kerültek be a jógaoktató tatár nő mellé, akik már legalább egy…..
zoltán999 2013.01.12 15:01:09
Sajnos én is ezt a 4-et látom döntősnek, de van esély arra (HALLOD CARAMEL? - bocs az ordításért), hogy a 60-40-es szabállyal (www.voice.hu) kigolyózza Berkest (ha meri árral szemben). Mondjuk ehhez Bálintnak is ütni kell egy hatalmasat, RNBt, nem szingeset.

Nádor is hamis volt, de muszáj lesz Maleknek elengedni Swartz feminim, vinnyogó kezét, így nincs jobb onnan.

Nikát sajnálom, de valóban kevés ide. És megtanulhatna kiöltözni a színpadra...

Azért van füle is a közönségnek, ezért nem kérdés az első hely sors V, mint Voice.

UI: Nem tetszik a formátum, nem lehet azonosulni emberekkel, jók hullanak mint a legyek, a rosszak meg közepes csapatban továbbjuthatnak. Szerintem a közönség is abszolút sorrendet szavaz, érdekes lenne látni, hogy erős A csapat kiesője hányszor kapott több smst, mint gyenge B csapat bentmaradója. (ezt Simon Zsoltnak is üzenem, régi kollégámnak, már csak a hitelesség kedvéért megérné, ha már ezt is bebuktátok, megint)
A svéd amatőrgárda elnöke nem tűri a homofóbiát. Hetedosztályú Sörskogens IF csapatának vezetősége a komplett első keretet kirúgta, miután játékosai nem bírtak magukkal a nyíltan "HBT" (homo-, bi- és transzszexuális) Stockholm Snipers  ellenében. Az Aftonbladet…..
Egy MILF találkozik a görög istennel.Kedves Mindenki, Az én történetem mottója az lehetne, hogy jobb(?) mindent tisztázni az elején. A pasi a netről volt ismerős, egy társkeresőről. Szimpi volt tel.számig jutottunk, annyit tudtam róla, hogy magas, jófej, valami programozóféle. A…..
 Ezt a parancsolatot mindenki írja fel magának: "Csak nem nagyon akartam lefeküdni vele. Hiba is volt benyúlni a bugyijába a tengerparton, mert a fél éve kiéhezett nő nehezen bírt magával. "Az ügyfél Maréknyi ügyfelet kísértem incentive utazásra. Épp nagyon nem…..
zoltán999 2009.10.16 13:11:35
@Kiraaaaaa:
Egyszer, 20 éve, az én hibám volt (a megbecsülést nem kapta meg), el is veszítettem végleg, pedig lángolt.

@jaffandi:
Épp tegnap olvastam egy pszichológiai kutatást. A válasz igen. Persze nem minden egyednél, csak tömegesen. Oka: az utódok felnevelésének nagyobb valószínűsége (tehát nem ruhára kell) Genetika.

Most mennem kell, éjszaka megpróbálok belenézni a posztba.

Örülnék, ha az én szapulásom helyett (nem kell felmentés, kösz) például szegény nő helyzetétbe magyarázna valaki bele valamit. Mert az kicsit rejtély. Szerintem kicsit több érzelmet vitt bele, bármit is igért vagy mondott, de nem vagyok benne biztos.
 Tényleg lássunk már a szitán, ha van szemünk és van szita. Kedves Szakítósok! Rendszeresen olvasom a történeteket,sőt,már írtam is egy szakítós történetet is,ez a mostani a legfrissebb,mindössze egy hetes. A történet szereplői: Én 34 éves nő,a pasi, Zs.32 éves,öccse…..
Talán a 16 ezres sztorinkat is veri ez a novellafüzér.  A konferenciaturizmus a legjobb dolog a világon, beutazni Tolnát, Baranyát, megoldani világválságokat, ismerkedni a szemináriumok és workshopok kávészüneteiben. Amikor utazom, akkor mindig nagyon sokszor meghallgatom ezt a…..
zoltán999 2009.02.18 18:12:19
Na beszállok, én írtam.

Először is Pók a király, kurva jól ír!!! Szívesen olvasnék tőle még.

2. Kösz a kommenteket, már dolgozom az átiraton ez alapján. Nyilván azoknak jobban örülök, akiknek tetszett, de abból a kommentből is sokat lehet tanulni, aki útálta. Mindenkinek úgysem tetszhet. Tényleg kicsit "lányregényes", ezért macsóknak inkább nem ajánlott - amíg velük is meg nem történik ugynaez.

3. Tudom, hogy hosszú blogba, ezt a blog szerkesztőjével tudattam is. Szerintem kéne a felvezetőben erre utalni. Bocs, hogy a mai világban nem dívik az olvasás, de önként jöttél ide olvasgatni, ezt fújjolni olyan, mintha panaszkodnál a melegre februárban Thaiföldön. Álszent.

4. Innetől csak az olvassa, akinek tetszett, mert a komment is hosszú:

- Bár nem vagyok rá büszke, de a sztori nem kamu, szóról szóra igaz. Néhány dolgot kihagytam (hogy rövidítsek :-), de ami le van írva az történt.
- Buzi sem vagyok, max romantikus (kihaló félben lévő), de az önfényezés a kommetek tökrében úlzás, igaz a többsége tényleg Beka szájából hangzott el. A Redfordos mondatot kiveszem, már rég nem is igaz. Egyébként nem vagyok álszent, viszont hiú annál jobban. A legtöbb pasi az, sokkal inkább, mint a nők!!!
- Természtesen a nevek és a helyszínek nagy része meg lett változtatva, hogy ne lehessen ráismerni a cégre.
- Meló: nyilván nem multinál dolgoznak azok a blogozók, akik azt hiszi, hogy az a kánaán. Egy önkormányzati képviselő többet keres, mint egy középvezető egy multinál. Nem mondom, hogy nem lehet kényelmesen megélni belőle, de a legtöbben az én szintemen nem mennek haza este 7-nél korábban. És Rolexem sincs, de így legalább nem fenyeget az a veszély, hogy a feleségem kiforgasson a vagyonomból. Mellesleg - és ezért útálni fogtok (de nincs igazatok) - házassági szerződésem van.
- Ez másfél év története másfél órában, tehát jut idő dolgozni is. Én igen, a multik tényleg túlzásba viszik a konferenciákat, a válság miatt le is állítottak mindent.
- Folyékonyan beszélek angolul (kis önfényzés?), de a seducer=csábító szót nem ismertem. Talán mert nem tartozik a mindennapi üzleti szókincshez :-o. De átnézem, miből ered a félreértés, kösz.
- A piával meg tényleg le kell állnom, a füvezés csak egyszer volt.
- A részletességről és pontosságról: a párbeszédek egy része bevésődött az agyamba, az e-maileket és sms-eket pedig archíváltam. Sőt a 10. fejezet körül már fontolgattam a sztori megírását, ezért vázlatokat készítettem. Alapvetően azért ilyen részletes, mert forgatókönyvnek készül(ne).
- A feleség kérdés: az észrevételek többsége jogos. Egyébként pont az ilyen tipusú, inkább a történetre irányuló kommeteknek örülök, végülis ez a blog célja, más hülységéből okulni. Hálás vagyok a feleségemnek, hogy megbocsátott, bár még most is az orrom alá dörgöli néha. Ő nem ismeri a teljes történetet, és az a közös megegyezésünk, hogy ilyen előfordulhat 5-10 évente bárkivel, és amiről nem tud az nem fáj. Hülység ezért eldobni egy 12 éves házasságot, csonka családban felnevelni a gyereket, ha egyébként szeretjük egymást. Más máshogy kezeli, mi így. Egyébként nem a féélredugás bántja, hanem az, hogy szerelmes lettem. És nem számító, de pontosan tudja, hogy nélkülem felkopna az álla.
- Hülye kurva (azaz Beka): Tényleg jól el kellet volna küldenem a fenébe már rég, mert csak játszott velem. De szerettem, és még most is szeretem. Örülök, hogy boldog, a mi kapcsolatunk úgysem működött volna.
- A félmesztelen nős ügy: a cég logóját egy striptíztáncosnő mellére festtettem fel céges bulin, és egy hülye kollégám kiküldte a fényképet Frankfurtba.
- A köldökös fotót szívesen elküldeném, de higgyétek el, tényleg nagy. Picit nőies a csaj, épp 2 kiló felesleg van rajta, hogy jó legyen fogni, és a vodka is beférjen.
- Holnap találkozom Bekával. onferencia..
zoltán999 2009.02.18 18:20:33
Megint én, bocs.

Most vettem észre, hogy lemaradt a sztori vége, úgy 2 fejezet, 12.000 karakter - már annak, aki még bírja
:-)

Ez nem vicc, anélkül tényleg sete-suta:

21
Nem is tudom miért rendeltem egymás melletti szobákat. Hiszen már Brnoban rájöhettem volna, hogy nem stimmel valami (megint). De virág nem volt. Ismét alig egy héttel vagyunk később, ezúttal a Cég főhadiszállásán Frankfurtban. Izabell és csapata mint házigazda egy sereg külsős vendéggel. Vacsora alatt beszélgettünk pár szót, Rebekával is, akin látszott hogy túl van a nagy feladaton, és felszabadult. Zéró kisugárzás, zéró vonzódás. Jó lett volna privát beszélni. Éjfél után kaptam 5 percet a hotel bárjában. Nem hangzott jól.
- Menjünk a szobádba – kezdtem.
- Nem, itt és most. – vágta rá szigorúan. Nem folytathatom veled a dolgot. Robert kijelentette, hogy nem tűri el, ha bárkivel is csak flörtölni merek. Ezúttal vissza kell fognom magam. Ami közöttünk van, az csak kémia, a szexi hangod, a helyes frizurád és csinos új inged...
Csend, ez voltam én, sokkolva. Valóban az ő kedvéért mentem előző nap fodrászhoz és tudtam, hogy dögös az új ingem, de azért itt ennél jóval-jóval többről van/volt szó, nem?
- Ugye megértesz? – folytatta megenyhültebben.
- Aha.
- Meg kell, hogy értsd!
- Aha.
- Nincs más választásod, mint hogy megértsd, ugye tudod. - Egy picit elmosolyodott.
- Aha. - mormogtam még mindig sokkolva. És mikor jutottál erre a végkövetkeztetésre? Mit csináltam már megint rosszul? Megbeszélhetnénk nyugodt körülmények között?
- Nem fogunk a szobámba menni, felejtsd el, meg akkor sem, ha szomszédos a tiéddel.
Hát nem mentünk, ő ment, én nem.
Három whiskyt és három sört toltam be egyhuzamban. Hiszen úgyis vége volt már vagy 6 hónapja, nem, Akkor meg mit idegesíted magad.
Másnap olyan világvége hangulatban ébredtem fel, mint még soha, de tényleg soha az életemben. És ez a hangulat nem múlt el a zuhanyzással vagy a reggelivel. Rányomta a bélyegét az egész aznapi bemutatóra, agyatlan zombiként jártam-keltem, tettem a dolgom. Izabell főnöke, aki úgyis utált már, meg is kérdezte, hogy ugye nem amiatt a hírhedt félmeztelen nős (!) ügy miatt rossz a kedvem, ami miatt megremegett a székem is. Hát nem az volt, de ráfoghattam. Izabell rárakott egy lapáttal:
- Úgy nézel ki, mint egy durcás kisgyerek, akinek elvették a játékát.
- Ja, tulajdonképpen nagyon a fején találtad a szöget, ügyes észrevétel.
És tényleg, milyen igaza volt. De legalább békén hagyott ő is. Tudtam, hogy tudja, ami később ki is derült. Kerültem Rebekát egész délelőtt, sőt udvariatlanul átnéztem rajta ha mellém került.
- Menj a pokolba - akartam a fejéhez vágni százszor, ezerszer, és meg is tettem, némán.
- Mellém ülsz? – merészelte megkérdezni tőlem kedves hangon ebéd után a reptérre tartó buszon.
Ez volt az a pillanat, az én pillanatom, de képtelen voltam. Némán leültem mellé és egy rövid felszínes fecsegés után nyitott szájjal, leomló hajjal, bájosan elaludt mellettem. Nem mertem hozzáérni. Stílusosan az „All you need is love” jött az mp3 lejátszómból, mintha valaki direkt szórakozna velem. Az út mentén pedig óriásplakátok hirdettek egy új terméket a következő szlogennel: „All you need is love”. Valaki nagyon vicces kedvében van odafent, a fenébe is. Majd sírva fakadtam a keserű meghatódottságtól.
Mikor felébredt, már nem voltam ott, legalábbis ő nem látott. Én voltam ismét a láthatatlan ember. Megkapta, amit akart, hogy tudja: soha nem veszít el teljesen, mindig kitartok mellette és bármit megbocsátok neki. Egy Lúzer vagyok, nagy L-lel, kémiailag örökre hozzá (egymáshoz?) kódolva. Mikor egy órával később elindult a gépe nem tudtam megállni, hogy ne küldjek egy smst. Ott álltam a váróban, előttem a hatalmas üvegablakon túl karnyújtásnyira lassan gördült ki a gépe. Csak bámultam kifelé, szinte megérinthettem volna, megállíthattam volna a gépet:
- Ne szállj fel, szeretlek – ordíthattam volna.
De csak álltam ott némán, húzott lefelé egy érzés, és senki nem állította meg a gépet sem én, sem ő. Olyan csak a filmekben van.
- Utálni akarlak, de nem tudlak. Minden jót... - küldtem el még felszállás előtt. Nem vártam rá választ, nem is kaptam. Utálom a reptéri búcsúkat. Ez volt mind közül a legrosszabb.
Másnap Izabell felhívott és - mintegy véletlenül - szóba hozta, mi történt Rebeka születésnapján abban a bárban. Izabell nem hitt bennük, nem hitt bennünk sem, együtt sem, külön-külön sem, így elég objektív tudott maradni. Egy utolsó sms-t írtam Rebekának. Az agyam nem akarta elküldeni de a kezem önálló életet élt.
- Tudom mikor döntöttél úgy, hogy vége köztünk mindennek. Amikor a születésnapi partidon az ünneplés alatt Robert nyakában szerelmesen zokogva rájöttél, hogy soha nem akarod őt elveszíteni.
Éreztem, hogy ez kicsit gonoszkodó, ráadásul lebukom, hogy honnan lehet az információ. Pedig igenis járt nekem egy tisztességes magyarázat, és egyébként sem vártam választ. De jött:
- Kérlek, soha többé ne írj.
Nyilvánvaló volt a bevitt telitalálat. Mégsem örültem, sőt.
- Kérlek soha többé ne találkozzunk. – Komolyan gondoltam.
Persze nem így lett, és előre tudtam is. Egy héttel (sem) később...

22
Ez a szezon utolsó konferenciája, bemutatója, ismét a Cég főhadiszállásán, Frankfurtban. A hotel szlogenje: „Az ön második otthona”. Hát tényleg, a csapos már kérdezés nélkül teszi elém a Heinekent. 2 nappal a saját csapatom előtt érkezem, úgymond tapasztalatot gyűjteni. Valójában most jönnek a lengyelek és Aga. Jól meglepődött, amikor ráköszöntem a reptéren. Még a magas sarkúja is beragadt a kijárat rácsába. Mivel senki nem segített az ezúttal 100 fős testőrségéből, kénytelen voltam letérdelni, úgy feladni rá a cipőjét, mint a Hamupipőkében a herceg. A többiek csak bámultak, Aga pedig a feje tetejétől a lábujja végéig lángba borult. Jól kezdődik, nem mondom. Ettől és néhány csábos pillantástól eltekintve nem nagyon tudtam közelebb kerülni hozzá. Így Izabell-lel iszogattam a bárban.
- Nektek nincs közös jövőtök – mondta, Rebekára gondolva.
- Tudom, mégis...
Izabell kivételesen jó hangulatban és vadászós kedvében volt. Neki is betelt otthon a pohár (Nem először. Azért váltott országot, mert el kellet válnia a főnökétől, még a kislányát is hátrahagyta egy időre. Azóta jóban vannak, ma is itt volt a srác). Szerencsére köztünk soha nem izzott a levegő, ezt évekkel korábban egy kósza csók után meg is beszéltük. Bár én elszálltam pár hétre a csóktól, hamar rájöttem, hogy ő tényleg nem az, aki nekem kell. Innentől jobb lett a viszonyunk, igaz mindig én vagyok a fekete bárány a csapatban, szakmailag és emberileg is, ezért szerintem rossz napjain komolyan utál. Jót beszélgettünk. A bár bezárt. Egy utolsó italra a recepcióra mentem. Kiléptem a liftből.
Aga az ölembe hullott, szó szerint.
- Segíts rajtam Zoltán – kérlelt.
Sík részeg volt. Szorosan átöleltük egymást, mintha soha nem akarnánk elengedni a másikat. Pedig a szűk testőrsége, tucatnyi részeg lengyel pasi, megpróbáltak erőszakkal szétválasztani minket. Végül ránk hagyták, de árgus szemekkel figyeltek bennünket.
- A férjem elhagy egy fiatalabbért, egy csinosabbért, segíts rajtam Zoltán.
Hát ezért, nagy világbánatában rúgott be. Fura a világ, a csinos és fiatal nőt, akit fel akartam szedni, elhagyják. Megpróbáltam megértő lenni, és nem tolakodó:
- Hogyan segítsek? Meg akarlak csókolni.
- Szó sem lehet róla. Hozz egy teát kérlek. Forog velem a világ.
Közben keményen káromkodott és a testét simogatta. Nagyon ki volt szegényke. Szereztem egy kólát. Mikor visszaértem szó nélkül ledugta apró nyelvét a torkomon. Nem mondom, hogy rosszul esett, bár kicsit agresszíven csókolt. Nem sokáig csókolózhattunk, mert ekkor közbelépett a testőrség. Kollégái kitépték a karjaimból és elhurcolták, miközben „diszkréten” a fülembe ordított, hogy mindenki hallja:
- 516
Sajnos 10 perccel később nem nyitott ajtót. Vagy elaludt, vagy direkt más szobában fektették le biztonsági okokból. Ez van.
Másnap a reggelinél próbáltam tisztázni vele a dolgot, de hamar lerázott:
- Hamarosan előléptetnek. Vigyáznom kell a hírnevemre. Neked nem kell.
Hát szép, de félek igaza volt. Az egész napot a nyomában töltöttem, az ő csapatában, mint megfigyelő, mégsem sokat foglalkozott velem. Ismét az ismert szerepben, a láthatatlan ember köpönyegében voltam. Az mindenesetre kiderült, hogy mit szúrtam ki benne a típusán kívül. Végi ő vitte a szót, ezt tetszett meg benne. A második este józan maradt és zárkózott. A reptéren kértem tőle pár percet.
- Tudod miért jöttem 2 nappal a csapatom előtt?
- Hogy tanulj, nem?
- Igen, és hogy lássalak. Meg akartalak csókolni, végül te csókoltál meg engem. Mindig ilyen agresszíven csókolsz?
- Kérlek hagyj, nemsokára előléptetnek.
- Vonzódunk egymáshoz, ezt nem tagadhatod.
- Nem lesz több csók, haza kell mennem hogy elintézzem a válásomat és megnyugtassam a kislányomat. Minden jó Zoltán.
Ezzel nem lehetett és nem is volt értelme vitába szállni. Meg sem ölelt. Egy héttel később bocsánatot kértem tőle levélben. Kaptam egy -t.
Egy órával azután, hogy felszállt Aga, leszállt Rebeka. Csinosabb volt, mint valaha, hiába, ez a szerelem. Egy köszönésen kívül kerültem, maradtam a kollégáim társaságában. A másnapi bemutatón már-már szóba álltunk egymással, végül is muszáj volt, dolgozni mentünk. A vacsorához gyönyörű kisestélyit vett fel, úgy nézett ki, mint Audri Hepburn. Csak ámultam és bámultam, messziről. Készített rólam pár fotót. Később a hotel bárjában futottunk össze, Izabellt győzködte, milyen fantasztikus kapcsolatban is él most. Mintha magának bizonygatta volna... Nem akartam tolakodni, de mellettem ültek, így csatlakoztam. Hűvös voltam, és nyugodt. Ettől ő is megnyugodott, majd hamar aludni tér. Izabell folyatta a 2 nappal korábbi beszélgetésünket:
- Nekik sincs közös jövőjük – Rebakára és Robertra gondolt. A barátom órákat beszélgetett vele a születésnapi bulin, és nem OK a pasi. Önző, rámenős, kapuzárási szindrómával. Egyet kellett vele értenem.
Másnap már nagyon fáradt voltam. Negyedik napja éjszakáztam, gyűrött fejjel nem voltam valami szexi, az biztos. Nem tudom mi késztette Rebekát arra hogy keresse a társaságomat. Odasodródásnak álcázta, kisebb szívesség kérésnek, majd modellt álltam neki, mint anno Horvátországban. Szerintem pocsék képek lettek, a modell hibájából. Felszabadultan fecsegtünk, egyszer csak megláttam a pillantást. A felfalóst. Kémia, mi...? Pedig tényleg pocsék állapotban voltam. Gyorsan visszalendült, nem tartott 2 másodpercig. Később még sokat beszélgettünk, sajnos szigorúan barátilag, a reptéren pedig megkaptam tőle a szokásos két hatalmas puszit ismét 200 férfikolléga előtt (emlékeztető: havasok). Ezúttal gond nélkül álltam az irigy tekinteteket. Onnantól ismét láthatatlan lettem. A váróban még háromszor összefutottunk, de észre sem vett. Már megkapta, amit akart, elégedetten mehetett haza. Azóta, 8 hónapja, nem láttuk egymást.

Vége

Utószó

El kell engednem, el kell felejtenem, tudom. Én soha nem lehetek ott állandóan, 500 km igenis számít. Egyébként is túl kockázatos, nem hiszem, hogy megérné feladni a családomat miatta. Volt idő, amikor így hittem, de annak vége. Túl sokszor ejtett pofára, kiszámíthatatlan, olasz temperamentum. Akárhogy is, mégis köszönettel tartozom Rebekának hogy megmutatta mi a szerelem. Szegényebb lennék nélküle, bár biztos sokkal tovább élnék. De minek.

Pedig még mindig szeretem. Ez már nem a hormonokból jön, hanem a zsigerekből. Mert megismertem, ha kiismerni nem is tudtam. De már nem szenvedek, és csak néha jut eszembe és csak nagy ritkán próbálok írni neki.

Mit akartam én? Ítélje meg az olvasó. Szentté biztos nem leszek avatva, de nem vagyok sem csaló, sem szemét. Csak egy férfi. A döntés mindig a nőé, lehetünk mi pasik akármilyen tutyimutyik vagy rámenősek. Néha azt kívánom, bárcsak sose jött volna be aznap éjszaka a szobámba.
- Miért jöttél be a szobámba?
- Mert mertél kikezdeni velem és nagyon kíváncsi lettem rád.
Ennyi.

Végszó

Kíváncsi vagyok Rebeka megtalálja-e amit keres. Egy biztos, hamarosan anyuka lesz. Bízom benne, hogy ezúttal ki tudja hordani és tényleg nagyon boldog lesz. És hogy nem lesz egyedülálló anyuka, mint a saját mamája. Az új pasija ugye nős, otthagyott 3 gyereket, önző és kapuzáráshoz közelít. Hiába jómódú, jóképű és szexi, vajon mi lesz, ha a szerelem elmúlik (és elmúlik). Talán épp ezért akarja Svájcba kölzöttetni Rebekát, távol a családjától, távol a cégtől.
Hogy honnan tudom mindezt? Természtesen Bekától. Volt mersze felhívni fél év után. Én bezzeg azonnal felvettem, de nem udvariaskodtam
- Tudtam, hogy hívni fogsz előbb utóbb. Miért hívtál?
- Hallani akartam a hangodat.
- Esküdni mertem volna, hogy csak akkor hallok rólad, ha teherbe estél vagy elhagyod a céget
- Mindkettő, de boldog vagyok és tudni akartam, hogy te is jól vagy.
Hát, mit mondhattam volna. Nem voltam jó formában, azzal búcsúztam, hogy hívom. Azóta többször beszéltünk, levelezünk, nagyon kedvesen. Szerintem hiányzom neki, valami megint nem tökéletes otthon, hiába győzköd. Ismerem mint a rossz pénzt. De hiába gondolok rá egyre többet, ez a hajó attól tartok sajnos elment, mindkettőnknek...