Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molnark

41 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Partra magyar! felhívással folytatja a Magyar Turizmus vízparti kampányát, amelynek középpontjában a Balaton, a Tisza-tó és a Velencei-tó áll. A HG 360 által készített kreatívokkal a belföldi turizmushoz kapcsoló szemléletet akarják pozitívan formálni.  ..
Annyira kedves reklámot készítettek az ausztrál Woolworths szupermarket számára, hogy még a hétfőt utálók is elfelejtik a morgást, és elkezdik dünnyögni: "Monday, Tuesday, Wednesday, I Love You". A melbourni Goosling - aka Helen Croome - egy 40-es évekbeli big band klasszikust…..
Egy norvég fiúkórus szponzora a DNB Bank, amely a kapcsolatot a legegyszerűbb módon népszerűsítette decemberben: a bankba telefonálókat a nyomasztó automata helyett éteri énekhang fogadta, és navigálta a menüben. Az ötlet sikeres volt, a 4,9 millió lakosú Norvégiában…..
1400 pályázat közül a legjobbak közé választották be a magyar imázsfilmet egy nemzetközi turisztikai fesztiválon. A Kreatív Online-on közzétettük a nyertes hazai és a Grand Prix-vel díjazott mexikói filmet, de a Szívlapáton bővítjük a sort, és mind a kilenc díjazott szpotot…..
A torontói Jonh St. a reklámipar változásait figyelembe véve elindította a világ első macskavideó-divízióját. Szerintük senki nem akar már reklámokat nézni, de cicavideókat igen.  Hogy a catvertising az ügynökség új iránya, vagy egy remek önpromó, nem tudjuk. Mindkettő…..
Egy csomó vicces teatojást találtunk a neten keresgélve. A dinó, a polip, a robot, vagy a cápa gyomrába rejtett teafű vidámabbá varázsolhatja az előttünk álló sok és hosszú téli estét.    Találtunk filtertartós bögrét azoknak, akik macerásnak találják a szálas…..
A Liszt Ferenc emlékév 2011 fontos napja október 22-e, a zeneszerző születésének 200. évfordulója. A Szívlapát egy kis reklámcsokrot készített az alkalomra, a filmekben Liszt zenéjét használták.   Stella – Magyar rapszódia   McDonalds – Magyar…..
Az esti buli előtti szauna akár másképp is elsülhet. A brit Rattling Stick Specsaversnek készített kisfilmje ugyanolyan vicces, mint az Optifog gegparádéja volt.   ..
Az interaktív citylight után egy újabb ötletes - ezután offline - megoldással állt elő a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ). A papírmeghívóval a most alakult, korhű hangszereken játszó barokk zenei együttes koncertjére invitálnak. A meghívón egy barokk figura szerepel, akinek a bal…..
A Disney-mesék ihlették meg Katie Alves-t, aki szemhéjra festette Aladdint, Alice-t, vagy éppen a filmek elején feltűnő híres neuschwansteini kastélyt. Szép munka, de sminkként viselve az asszimetria miatt igazán ijesztő lehet. (Képek a kattintás után!)AladdinAlice…..
A mozikban nemcsak a 3D az egyetlen attrakció, egyéb programokkal próbálnak vendéget csalogatni a vásznak elé: ilyen például a konzolverseny, a sportközvetítés és a könnyűzenei koncertek mellett az opera-előadások vetítése is – írjuk a Kreatív Online-on a mozis…..
molnark 2011.02.03 10:07:40
@BBm: köszi a linkeket, bajban is voltam, h a sok remek videó közül melyiket rakjam ki!
ha érdekel, itt klasszikusok.blog.hu/2011/02/02/grande_gustavo_sei_uno_di_noi már van egy élménybeszámoló a koncertől.
Az elmúlt egy hónapban jónéhány olyan reklám került a blogokba, ami kapcsolódik a focivébéhez, ám emlékezetünk szerint kimaradt egy Pepsi szpot, amiben Fernando Torres, az idei vébégyőztes spanyol csapat játékosa szerepel. A reklám arra az ötletre épül, hogy a spanyol focista…..
A sajtó kategóriában szerda este is több olyan kampány díjaztak, ami már kapott oroszlánt: például az outdoor ezüstöt szerzett Almap BBDO Billboard magazin hirdetései ezúttal Grand Prix-t értek. Míg outdoor-ban kedd este a Diesel kampánya lett a fődíjas, addig szerdán egy…..
A Cannes Lions régi adósságát törleszti: eddig nem adhattak Grand Prix-t a társadalmi célú kampányoknak, azonban idén erre van esély, mert az arany oroszlánt kapott TCR-ek közül az egyik megkapja a "Grand Prix for Good" elismerést. Ha csak a kedd esti díjátadót nézzük,…..
A nyolc kategóriából már csak kettőben van esély arra, hogy magyar siker születhessen, hiszen a vasárnapi shortlistek után a hétfőiek sem kecsegtettek túl jóval: a zsűri nem szavazott be magyar munkát a legjobbak közé sem az outdoor, sem a rádió, sem pedig a média…..
Az adatok szerelmesei számára idén is vaskos köteggel álltak elő a Cannes Lions fesztivál szervezői, különböző táblázatokban elemzik a verseny múlthoz viszonyított jelenét.Először is: idén indiántáncot járhattak örömükben, mert a tavalyi jelentős visszaesést (a…..
Legalábbis olyan érzésünk támadt, amikor lesétáltunk a fesztiválközpont idén türkizkékbe borult alagsorába. Sorbaálltunk a nyakbaakasztóinkért, aztán sorbaálltunk a welcome-csomagért, és a türkiz szőnyegre borítottuk a tartalmát, hogy lássuk, mi is jár idén a 2600 eurós…..
molnark 2010.06.20 15:39:08
Pincérek és hostessek fakadtak dalra, míg a közönség az esti előadás kezdetére várt a Művészetek Palotájában (Müpa). Persze nem amatőrök énekelték a népszerű operarészleteket, hanem beöltözött és így elvegyült énekesek, az akció pedig a ház  születésnapi…..
Az izlandi vulkán kitörésről tudósítóknak nemcsak a helyszín viszontagságaival kell megküzdeniük, hanem az Eyjafjallajökull szó kimondásával is. A helyiek jót vidulnak a külföldi újságírók tudósításain, amiben elhangzik a vulkán feletti gleccser neve. Itt egy videó a…..
molnark 2010.04.19 12:37:20
@kalapácstollú: wikipédia hu.wikipedia.org/wiki/Eyjafjallaj%C3%B6kull szerint: az Eyjafjallajökull egy gleccser Izland déli részén. A gleccser jege alatt egy 1666 méter magas hasonnevű aktív vulkán található.
molnark 2010.04.19 12:57:18
@kalapácstollú: ok, pontosítottam.
A brit Aldi reklámban nyoma sincs a hazai álvideós megoldásnak, a szigetországban békebeli húsvéti készülődés közepette ajánlják az akciós termékeket, köztük a Budavár nevű Merlot. A halvány nemzeti büszkeség azonban egy kis google-ozás után nyomban eltűnik: a Tékozló…..
Hogyan használ(hat)ják a médiát a médiacelebek gyerekei? Mit néznek a tévében? Mi a kedvenc reklámjuk? Mit gondol egy ötéves, hogyan kell reklámozni egy könyvesboltot? Gyerekszáj...
A gigamelltartós és óriási rúzsos street art után újabb nagy és színes szobrok jelentek meg Budapest utcáin: Lego-szerű lovak nyergébe ültetett nem éppen nyalka huszárok vigyázzák a forgalmas tereket. Március idusa felé közeledve kétségünk sincs arról, hogy ki rendelte el a…..
Bár az üdítőital-szezon még odébb van, a Coca-Cola már most erőteljes kommunikációba fogott: a Fantát nemcsak tévészpot, hanem Out of Home megoldások is népszerűsítik. A McCann Erickson és a Starcom hirdetőoszlopot és a Ferenciek terén a 7-es busz megállóját brandingelte: az…..
Koszbrigádnak nevezi az idióta Anyuka családját a Tomi Kristály fülsértő szpotjában, a Tibi pedig emberes kakaóbabbal szemlélteti, hogy prémium csokijába bizony sok kakaó kerül. A Pannon reklámja a bye-bye-tól hangos, először azt gondoltam, hogy szakmai vicc tanúja vagyok, vagyis…..
A Raiffeisen hasitasijáról már az erstés Terka kapcsán született egy-két komment, most iderakjuk a szpotot az elmúlt időszak néhány aktuális kampányával együtt. De itt a Magyar Bormarketing első imázskampánya, amiben például Zséda, Ákos, Stahl Judit, Rudolf Péter, Borbás…..