Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heaven

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este utoljára szerepel a Jóban Rosszban sorozatban a Pongrácz Barbarát alakító Mészáros Kitty, aki maga döntött úgy, hogy távozik a képernyőről. Barbara egy hatalmas robbanás áldozata lesz karácsonyi ajándékozás közben és ugyan súlyos sérüléseket szenved, de nem…..
Lenalife Twilight - Alkonyat 2008.12.21 17:17:00
Szerdán (12.17) láttam a filmet. Azóta őrülten keresgélek mindenhol: hol tudnám letölteni a könyve(ke)t magyarul, a zenéket, magát a filmet? A zenéket sikerült leszednem pénteken, az első könyvet elméletileg megkapom karácsonyra, a másik három még nincs magyarul, a filmet pedig…..
Lenalife Pletykák rólam 2008.12.21 16:47:00
Ebben a postban szó lesz rólam, Brianről, Danről, Johnnyról, és úgy az összes fiúról az osztályomban, a téma pedig a pletykák. Figyelem, osztálytársaknak, és ismerősöknek a továbbra kattintani nem ajánlott, az igazság fáj, és ha megtudod, Lena üt!Nos, először is a főbb…..
Lenalife Change 2008.12.21 16:44:00
Még a hét elején szembesítettek azzal, hogy mennyire megváltoztam mostanában. Bunkó lettem, beképzelt, és lenézően viselkedek mindenkivel. Ma pedig rájöttem, hogy bármennyire is igyekeztem minél több dolgot megtudni, annál kevesebben merik elmondani nekem a titkaikat. Pletykás…..
Olvasnivalót ajánlunk hétvégére, mégpedig a Hősök első részének forgatókönyvét, amiben még csak nem is Petrellinek hívják az emófrizurás világmegmentőt, és ez csak egy a sok furcsaság közül. Vajon így jobb lett volna a sorozat?  ..