Adatok
MüllerPapa (törölt)
0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A füstölés sous vide technológia ideális kiegészítője oly módon, hogy a szalmonellahordozó szárnyashúsokat vákuumfőzés előtt sterilizálni tudja a melegfüstölés funkcióval. Egyedi ízek is elérhetők vele,a füstölés utáni zárt tasakban. A Sous Vide ételek tálalás…..
....avagy mennyit kap egy korrupt séf, ha megírja milyen frankó a fagyott husit sous-videolni, pontosabban zacsiban pacsmagolni abban a hitben, hogy a protein denaturációhoz majdnem 80 fok szükséges, bármilyen gagyi sütőben lehetséges, ja és a halakat nem szabad nem szabad vákuum alatt…..
MüllerPapa (törölt)
2009.12.08 19:04:20
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Viszont ezek a "szuvidolozott" kaják nekem nagyon light ízűek.