Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MüllerPapa (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CulinArtist FÜST A KONYHÁN 2008.12.13 16:21:00
A füstölés sous vide technológia ideális kiegészítője oly módon, hogy a szalmonellahordozó szárnyashúsokat vákuumfőzés előtt sterilizálni tudja a melegfüstölés funkcióval.  Egyedi ízek is elérhetők vele,a füstölés utáni zárt tasakban. A Sous Vide ételek tálalás…..
CulinArtist TÉVHITEK VÁKUUM ALATT 2009.12.06 16:44:28
....avagy mennyit kap egy korrupt séf, ha megírja milyen frankó a fagyott husit sous-videolni, pontosabban zacsiban pacsmagolni abban a hitben, hogy a protein denaturációhoz majdnem 80 fok szükséges, bármilyen gagyi sütőben lehetséges, ja és a halakat nem szabad nem szabad vákuum alatt…..
MüllerPapa (törölt) 2009.12.08 19:04:20