Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akiak

0 bejegyzést írt és 199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a jó a Ken Block-féle vírusvideókban, hogy egy jó akciófilm látványvilágát kapjuk gagyi történet, gáz beszólások, és egyéb sallangok nélkül. Sokan bohócnak tartják, de szerintem csak irigységből, hiszen melyik autóbuzi csinálna mást, ha ekkora vagyonon ülne?  Azóta…..
Budapest 1994. Ennyi a címe annak a huszonöt és fél perces Youtube videónak, amit ma reggel egy falat meg nem rágott kajával a számban néztem végig. A sztori viszonylag egyszerű: az M3 bevezetőjétől elmegy valaki egy 123-as Mercivel Budaörsig a Hősök tere, Andrássy út, József…..
Így járt Kopasz, a Becsületesnepper az első Faluvégi Faroláson, fogadjátok szeretettel: Az előző pályanapok után elhatároztam, hogy nem hagyok mindent az utolsó pillanatra, mindent megcsinálok időre.  A múltkori fékproblémám után csak a fékolajat és a hátsó féktárcsát…..
akiak 2013.11.04 14:35:24
@becsületesnepper:
Isti, cseppet se aggódj, a kakucsi pálya nem a kezdők barátja..
Menjünk ki jövőre Tökölre driftedzésre, ott bólya van csak, meg nagy tér.. már kaparnék erősen én is, gyenge volt ez az utóbbi két évem
Mi értelme az ötvenes táblának a három sávos úton? Miért kell hetvennel cammogni az autópálya-bevezetőn? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
András olvasónk küldte be a hírt és a videót, köszönjük neki. Lényegében bearanyozta a napunkat, annak ellenére, hogy ismét a halmozottan súlyos szabálysértés öndokumentációjának tipikus példányával szembesültünk. Amit nyilván elítélünk és szomorú, de mindezek…..
Első sorban azért, mert meg bírod fizetni. Másrészt azért, hogy pár év múlva legyen elég használt azoknak, akik nem bírják. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A tavalyi svéd verseny után megfogadtam, hogy idén biztosan visszamegyek. Nyáron aztán megfogadtam, hogy tutira nem megyek. Persze, hogy ott voltam. Alább egy meglehetősen szubjektív beszámolót olvashattok. Sokan olvasták a tavalyi beszámolóimat (1, 2) a havas versenyről, de…..
A kvalifikációval és egy itthon elképzelhetetlenül nézőbarát gyorsaságival elkezdődött az idei Svéd Rali. Úgy tűnik Loeb ezt is komolyan veszi. Az FIA hivatalos beharangozó videója Az egyik kedvenc versenyem a svéd VB futam, pedig még nem jártam ott. Vannak ugyan svéd…..
Guerlain Chicheritnek sikerült(?) megcsinálnia a világ első raliautós hátraszaltóját, ami Monstertruck-show-k esetében ugyan már évek óta ismert elem, de ez mégis más. Ha valaki nem hallott volna róla még eddig, a francia fiatalember raliversenyző és profi síző (ráadásul…..
A BMW érti a módját: az idei karácsonyi kisfilmjük is benzinszagú, gumifüstös sebességmámor. Csatahangulat, egymással gladiátorként összecsapó férfiak. A két csúcsmodell harcol egymással: az autó az új M6, a motor pedig az S1000RR HP4, a legsportosabb német utcai…..
TComment A polgár ne kérdezzen 2012.12.05 05:45:00
Bárki által hozzáférhető kilométeróra-állás? Van ilyen, elméletileg. Okmányirodai capriccio, hepiend nélkül. Különben is péntek van. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
akiak 2012.12.05 15:33:07
Gödöllőn az okmányiroda pénteken már nincs is nyitva :)

@geegee.: Igen de ha megcsináltatod az eredetiségvizsgálatot akkor kapsz a kezedbe egy Kérelem nevű nyomtatványt, majd egy számlát hogy a vizsgálat kész... Viszont az eredményről csak az átíráskor kapsz tájékoztatást!

Itt élünk mi :)
akiak 2012.12.05 15:37:14
Így nyerj Mikulás Rallye nevezést! Lehet, hogy lassan beleér a kezem a bilibe, és be kell fejezzem az álmodozást, de én még vakon bízom abban, hogy megérkezik a rendes hó a Veszprém-környéki pályákra, és 2010-hez hasonlóan ismét havas-jeges verseny lesz a Mikulás…..
akiak 2012.12.03 20:32:34
@Peetee: És Szentkirályszabadja nem az a szélmentes terület :)
TComment Tuti vétel 2012.11.28 05:45:00
  Titkos tipp? Tuti vétel? Kétliteres vagy 2.2-es turbódízellel, ismert előélettel bátran bele lehet vágni, ajánlja a guru, szeretik a tulajdonosok és ha ön meg tud békélni a tudattal, hogy egy Fordban ül és a közlekedést nem kihívásként, hanem szükségszerűségként…..
Belsőség Nem sport, szórakozás 2012.11.21 13:26:08
Club Loose: School's Out | MikeK Media from Mike Koziel on Vimeo. Igen, sokak szerint a drift nem sport. Én pedig valahogy úgy vagyok vele, hogy bár csak ne lenne az és inkább megmaradna hétvégi szórakozásnak, ahol egymást kedvelő ún. barátok jönnek össze egy-egy jó…..
Irigylem azokat a megszállottakat, akik képesek egy húszéves, teljesen átlagos autóval hetekig vagy akár hónapokig foglalkozni, hogy azt többé senki ne keverhesse össze a több tízezer hasonlóval. Előre szólok, hogy az alábbiakban egy szó sem esik majd ízlésről, most az…..
Tessék: a jó fej gazdag ember, van ilyen. Farmeringek helyett Lamborghini Miurákat gyűjt, minden szava tízezer dollárt ér és mégsem hordja fenn az orrát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
akiak 2012.08.15 14:47:00
A telefon ismét megszólalt, és ekkor a vonalban lévő illető kicsit határozottabban, de ugyanígy kezdte. Tényleg ő volt Orbán Viktor. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
akiak 2012.08.08 12:29:15
@froton: ahogy mondod
Mindig is a murvás versenyek voltak a kedvenceim, mert ott mindig van látvány. A csúszós talajon tök mindegy, hogy milyen kocsival megy a versenyző, bármivel lehet látványosan menni. Köztudott, hogy a skandináv versenyzők a murvás versenyzés királyai, de most az Auto24 Estonia Rally…..
Egyelőre még csak a felénél jár a világbajnokság, de eljött az az időszak, amikor már illik elkezdeni a találgatásokat a jövőt illetően. Vannak persze konkrétunok is, de a legizgalmasabb dolgokra még nem derült fény, ezért vagyunk kénytelenek találgatni. Tuti, hogy…..
TComment Ezt most elbaltáztuk 2012.07.26 23:28:09
Extra rövid Égéstér-adásunk kommentposztja...
akiak 2012.07.27 09:51:04
@akiak: bazz, a bukóteret hallgattam :DDD
Nincs ORB-futam Rallye Dream fotópályázat nélkül. Lőj három képet, töltsd fel a facebookos oldalunkon található applikáción keresztül! A közönségszavazatok alapján a tíz legjobb között ajándékokat sorsolunk ki, emellett pedig a Rallye Évkönyv zsűrije szakmai I. díjat is…..
akiak 2012.07.16 20:25:11
Itt szurkolj velünk Norbiéknak! Update! Új képek, és Kapócs Zsóka kalandja videón. (Csak annyit mondok: húúúúúúúvazzzzz.) Szóljanak a fanfárok, zúgjanak a harangok, Mogyoródon a WTCC mezőnye! Ez mégis csak valami, világbajnokságot rendezhetünk. Emellett még másféltucat…..
akiak 2012.05.06 08:49:48
@Urv: Nem is állítottam az ellenkezőjét, amit mondtál :)
Én csak kíváncsi lennék rá.. ennyi.
Zokogó politikusok, könnyeikkel küszködő, rohanó vállalkozók: végre rendet vág a trükközők sorában az új jogszabály? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Jajj,de csúnya! Pink naezmiez 2012.03.21 12:00:00
Régen volt naezmiezünk, így most ezzel kedveskedünk: Lovely car. Mindent a csajosságért. Szívecske nélkül.Annyit segítek, hogy felénk nem ismert sem a márka, sem a típus, és ráadásul hülye neve is van.Aki kitalálja, annak egy vacsoralehetőséget ajánlunk fel Kiszel Tünde…..
akiak 2012.03.21 18:39:03
akiak 2012.03.21 18:40:05
@akiak: is van benne :)