Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agci

66 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erdekes napnak indult, egesz jol kialudtam magamat, kivittem a kolykoket,integettem a buszsofornek, megkostoltam edesanya baracklevarat (allati kiroa) aztan elmentem parihba. Mar ujnak indult a nap, a la defense-os hev-vel mentem, onnan meg az eszaki oldalra.A metron kezdodott. Ugyanis a zenem…..
A francia föld Zsonak ajanlom 2009.12.12 00:07:00
 Leszallt az ejszaka leple. A tunderkes bogrebol egy earl grey tejes tea mosolyog ram. A hajam belove. Az ausztralomtol megszereztem a kengurus polojat. A ruhaim 4oraja a szaritoban. Hatalmas kupleraj a szobamban, ruhak mindenhol szetdobalva, kosz a foldon...Tokeletes a pillanat egy kis…..
A francia föld Beavatasi ceremonia 2009.11.05 17:44:58
 Parih es kis lakhelyem kozotti ingazasban szanok vegre egy kis idot, hogy krealjak egy blogocskat, itten van mar az ideje.  Megtortent a varva vart pillanat. Elso napom igazi kis „parisienne”kent bekovetkezett. Az biztos , hogy nincs meg egy ehhez hasonlo. Masik…..
agci 2009.11.05 20:50:29
csak hogy végre máár!!!!! nem tudom tegnap írtam e vagy sem, de mindenesetre akartam, h keddre ígérted, v mifene. no a lényeg h élsz.gyönyörű lehet és meseszép, tényleg mint a filmekben, remélem te azért boldogabb leszel a művészet illetve fertő egyik legnagyobb fellegvárában, mint Carrie, de ha bármi is lehangolna, csak arra gondolj, te most azokat a macskaköveket koptatod, amit egykor nagy szerelmem Ady is koptatott, s még oly sokan mások...
a családról nem szóltál(nem meglepő módon:)) sem a mignon pasidról, de erre a pár percre amíg olvastalak teljesen olyan érzésem volt, mintha ott sétáltam volna ezekben a napokban veled, és a szemem előtt látom a vizes macskaköveket és a szajnát. ez is mutatja, h az írói vénád még mindig remek, sőt, nekem talán ez volt a legélethűbb bejegyzésed eddig;)
hiányzol mint mindig, a hideget nem bírom elviselni, szenvedek, és jobban mint mások, mert mindenki állítja, h milyen rossz neki ha hideg van, ne hidd el. Jobban megvisel ez, mintha a te hajad minden áldott nap begöndörödne és bepállana az ázott sapka alatt....:)
milyen a francia metró amúgy? arról csinálhatnálegy képet nekem, csak mert érdekel:) amúgy meg ne szegje kedved ha udvariatlanok, csak maradj kis mosolygós magyarnak is a leghülyébb időjárás ellenére is és bármit mondanak vagy tesznek is ezek a maguknak való népek.
várom a következő írásod, most légyszi ne kelljen ennyit várni, mert ezen a héten minden áldott nap megnéztem, van-e új bejegyzés.
am a képeket te csináltad a gépeddel aznap este.
elóvií
Huuuu de regen nem volt blog, aztamindensegit! Bocsi skacok, ezer dolgot csinaltam, es nem volt humorom se osszeszedni magam egy oldal erejeig.Lassuk a legfontosabbakat.-udvozlunk zso kozottunk! bar nem tudom kimondani a kinai neved, sot azt se ertem pontosan, hogy miert nel volt jo a japan…..
agci így van? 2009.10.08 22:07:00
mostanában sokat csuklik. valóban? alátámasztja ezt más is? avagy megint csak egy figyelemfelkeltő kifejezés volt ez a részéről?? szerintetek?..
agci így van? 2009.10.08 22:07:34
A francia föld érdekesség 2009.09.24 13:22:26
Felmondtam.Bovebben nem birom most elmagyarazni, de igerem elfogom, a hetvegen talan osszeszedem magam, most gozerovel munkat keresek barmilyen normalis varosban, es igazabol barmit.Es mielott remenykednetek, nem, nem megyek haza, itt keresek munkat, lehetoleg Parizsban. Van korulbelul egy honapom.…..
agci 2009.10.05 22:13:53
A francia föld szeptember 1 2009.09.01 20:35:51
Kis pajtasaim,ha meg azok vagytok, es erdeklek itten barkit is. Lett volna egy remek szovegem keszuloben szeptember 1 alkalmabol, de a mai nap soran semmi  nem jott ossze, es meg baguettet is a kocsmaros szallitott nekem hazhoz.Mind a harom kishulye itthon van, mert a suli csak csutortokon…..
agci 2009.09.03 22:30:16
@Zsüli*: melegítenénk mi személesen is!!!! HIPHIP HURRÁ, hogy jössz haza!!!!! várunk szeretettel:):)
akkor egy partyt kéne szervezni? hol szeretnéd? kikkel? de szerintemt úgyis intézkedsz sebesebben, mint én még csak el is képzelném a te bulájod...
képzeljétek, ma délelptt felhívtk a koliból, hogy van nekem egy hely, de hát már lebeszéltem a rékával, hogy hozzá megek, szóval mindegy:s remélem a családom nem fog éhen halni miattam.:( majd igykszem valami pluszmunkát elvállalni....
Kinga tökéletesen elemezte káoszunkat a BGF-en, de azért még nem adjuk fel!:) és hétfőn már lesz neted is meg midnen?? királyság!! remélem Rék drágám i tervezi, hogy hamarosan bekösse...
egyébként a lakásod akkor neked gyakorlatilag 5 percre van a sulitól?? csak meg ne szakadj reggelente:D:D
na mindegy Kingával majd ezeket személyesenmegbeszéljük, Juli drágám veled pedig igyekszem már én is hamarosan nyomni egy msn partyt(bár úgyi lelépsz csodanyúlként:D), de a étvégém még kérdéses, holnap Niki, szombat este elvileg Edi, vas meg már fent vagyok, és ott meg ugye csak reménykedünk az internetben, szóval majd valamikor utána próbálkozunk, oksi??
addig is készíts gyönyörű képeket végre a szarosaidról is, na meg a vadiúj hajadról;) (amúgy h h új a hajad, hát a távozásodr lett új, nem??)
még egy utolsó kérdés: mi van az angol nőddel?? nem nagyon értettem azt a részt.
puszeszmuszesz:*
A francia föld draga augusztus 20. 2009.08.20 13:42:00
 Emlekezzunk meg kedves honunk alapitasarol barhol vagyunk is. Azert megnyugtato, hogy van hova hazaternem, ahol tudjak mi a soproni,a tokaji es balatonboglari merlot,  a palinka, a froccs, a pick szalami, a voros hagyma, a fuszerek, a rendes alma,     na meg az alfoldi…..
*annak a bizonyosnak ajanlom az entréet:d'abord: édes ; nagy; luke és orult kicsi agcimnak nagyon boldogsagos 20. szuletesnapot kivanok! tudod, mar eddig is olyan voltal nekem , mint egy testvér, aki mindig megnyugtat, felvidit, pszichologus es hulye egyben : ) by the way ez egy remek…..
agci 2009.08.17 14:51:12
hi my darling!
ezer köszönet a gyönyörű szülinapi köszöntésért, még aznap olvastam, csak hát nem volt időm reagálni...
én is örülök, hogy már sokkal jobb kedvvel írtál, hát még annak, hogy már most felüti a fejét a plusz munka lehetősége! hamar rá fogsz jönni(vagy már meg is történt), hogy a kicsinyke pénz amit fizetnek lófasz, és mekkora szerencse, ha lehet menni a család barátaihoz sittingelni! sajna az én gastmuttim baszott beajánlani akárhova is, de akiket ajánlottak, csinos kis összegeket akaszthattak le, sokszor több órás tévézésért, amíg a gyerkőc fent aludt a szobácskájában...
szóval csak fel a fejjel, nekem már most szimpatikus a femilid, hogy visznek ide-oda, az enyémek nem nagyon tették.
sajna a francia szavaid nem nagyon értem, lévén, hogy sohasem tanultam, de tudom milyen, mikor átáll az agyad a nyelvre és magától értetődőnek tűnik, ha te ismered ezt a nyelvet, mindenki más is;) legalább ragad rám valami-vagy nem:P
a szívhasadás most kezdődik, mert ma reggel felpakoltam a pesti voncsira az én drágámat, és most megint szingliskednem kell és nélküle kell lennem, ami már most megvisel, de hát eddig is mindent túléltem, ezt is túl fogom.
a képeid sajnos nem tudtam megtekinteni, lehet én vagyok a nyomi, mindjéárt megpróbálom még egyszer, különben csak képzeletben álmodozom a hatalmas házról:)
millió puszi neked, írjál ide sokat, az unalmas szürke hétköznapokról is!;)
Halihó mindenkinek!Hát igen..holnap megint kedd, ami egyenlő azzal, hogy már csak 4 napom van a családnál. Hétvégén átcuccoltam a szobába, és ez a szombati nap is említésre méltó. Kijelenteném, hogy a németek igenis segítőkészek, íme egy példa: Szombat reggel 9 órakor 3 jól…..
A francia föld Turelmi idoszak 2009.08.09 19:46:00
  Papp Lajos : nem vagyok iro. nem vagyok muvesz. nem vagyok sem iro, sem muvész.Marai idézettel szivesebben nyitnék, de otthon hagytam a fuves konyvet :(Noseloszor is nincsenek ékezetek, a kukac és a pont megtalalasahoz is ezer ev kellett; ereztem ahogy oregszem. es egy gyonyoru…..
agci 2009.08.13 21:26:10
kedves drága Juju, akármennyire is hiszed, hogy bármi pasi miatt elhanyagolnálak, vagy bárki mást, tévedsz, egyszerűen csak én(!!) a függő internetes nem ült gép előtt az elmúlt két hétben összesen egy órányit és kb Kaposváron 4 napot tartózkodott összesen, szóval így eléggé nehéz lenne blogot olvasni, de majd úgyis rá fogok állni, és visszatérek a sántosi szürke napokba a számítógépemmel és újra összeházasodom az internettel, szóval akkor majd rendszeres olvasód leszek.
na szóval, a francia billi nem lehet idegesítőbb, mint a német, szal próbálj beletörődni... na meg abba is, hogy kb mindenki leszar. mert sajnos külföldön ez van. és a családot sem érdekled igazán, hacsak nem épp drogot tömsz a gyerekbe a gumimaci mellett. már ha olyan a család, mint az enyém volt, akik rendesek és jók csak épp leszarnak. de ne aggódj. egy idő után átáll az agyad és ez már fel sem tűnik, a lényeg csak az, hogy tekints az egészre mindig msoolyogva és emlékeztesd magad, hogy itthon nem lenne miért itt lenni(én legalábbis mindig ezt tettem) és hatalmas szemekkel tekinteni a népekre és sokat mosolyogni beszélni blabla, aztán reméljük majd akad valaki a horgodra, remélhetőleg egy olyan tökéletes barátnő, mint az én dórikám, és utána ráállhatsz a pasi projektre... tudom tudom, neked a pasik midnig jobb haverjid voltak mint a lányok, de azért nem árt egy lányka melletted.
írjál a gyerekekről is mert most ők a legfontosabbak meg a csali aZTán jöhetnek a juli hogyan hódította meg a normandiai champs elyséest...
love
agci Búcsú 2009.07.29 23:20:52
Holnap már elvileg otthon fekszem le... most valahogy mégsem örülök annyira. Bár ez várható volt. Elvittek ma az Amerseehez, Heikének szülinapja volt, tőlem pedig elköszöntek. Aztán itthon egy pezsgő mellett még ajándékot is kaptam és megköszöntek mindent. Halál édesek voltak.…..
agci Best ever 2009.07.16 23:47:32
Az én gyerekeim. Néha mintha a sajátjaim lennének. Néha pedig a legjobb barátok:) Már keresik az új aupairt, ma Heike mutatta, és most megnéztem az adatlapjukat meg leszedtem a képet. Nagyon-nagyon fognak hiányozni. De bármikor visszajöhetek, azt mondták akár két hétre is, lakhatom…..
Hello mindenki!Na igen...kicsit megint elmaradtam a bejegyzésekkel...A hét elég eseménytelen volt, minden nap ugyanaz, semmi új....őszinténszólva már beleuntam az egészbe....ez az egy év szuper volt, de érzem, hogy itt a vége. Már nem csinálom olyan beleéléssel, talán azért sem,…..
agci Harry Potter 6 2009.07.16 01:52:39
Tudom rég írtam, hamarosan megpróbálok megint, de most csak annyit, hogy épp most jövök a moziból az új HP-ről, és hogy nézzétek meg! Persze nem mondhatok részleteket, mert kb leüvöltenétek (illetve én ezt tenném veletek:D), csak annyit, hogy van pár rész, ami nem is volt a…..
Szervusztok kedveskéim! A blog nem halt meg, csak nem volt miről írnom, illetve elszigetelődtem egy hétre a világtól(soha senkinek nem kívánom ezt az egy hetet, szörnyű volt), de nem feledkeztem meg senkiről.Isten éltesse a drága Művésznőt még egyszer!! A képek sajna nem értek…..
*bocs anyuuuuuu:) de Zsozskó imádja ezt a szót tőlem:D Mert Ágnest már megint minden hülyeségre rá lehet venni.... azóta sem jött le a csillám a fejemről.Ave!..
agci csak kívánni kell... 2009.05.18 23:36:00
München már csak ilyen, tele csodákkal és mesékkel. Örökké az egyik kedvenc városom marad. Most úgy érzem, tényleg bármire gondoltunk, még csak ki sem kellett mondanunk, teljesült:) Najó, mert összekapartuk magunkat-egymást, hogy teljesüljön, de ez már lényegtelen...Ki akartunk…..
agci Visszaút 2009.05.04 15:01:00
Hát szép jó napot mindenkinek, gondoltam megírom a visszautam történetét, nem mintha annyira izgi lenne...Tegnap reggel fél 7 fele meg is érkezett Sántosra a buszos cég feje, mert hogy ő vitt el Hőgyészig(námbör ván falunév) ahol átszálltam a rendes buszra, akik elhoztak egészen…..