Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bálint E

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik fogyóban van az egykori B kategóriás mozihősök pénze, különösen azoké, akik nem kerültek be az Expendables-be. Jean Claude Van Damme a Sony Pictures,  Chuck Norris a cseh T-Mobile kedvéért vállalt el egy-egy reklámszerepet, most pedig a színészi játékot…..
Bálint E 2010.12.06 17:04:44
www.youtube.com/watch?v=kVaC-IEUHcg

Steven Segal-nak nem ez az első reklámszereplése... Ha már tényleg "reklámbuzi"-k vagyunk illene tudni.

Ez a reklám nekem személy szerint nagyon tetszik ;-) Kár, hogy itthon nem lehet kapni a terméket.
Szent György-hegy - Már reggel nótaszó hallatszott a  Szent György-hegy lábánál    meghirdetett tegnapi gyülekezők helyszíneiről, még a borutak bejárása előtt.A kedden megnyitott tizenhetedik Szent György-hegyi napok  tegnap ismét a hegyre csalogatták a…..
Az utóbbi időben szinte kivétel nélkül csak szemlesütős reklámok kerültek terítékre a Reklámszemle rovatban, és most is nagyon kellett dolgoznunk azon, hogy egy olyan darabot kerítsünk, ami nem váltja ki a kommentelőkből a reflexszerű fikázást. Választásunk végül a MOL nem…..
Alapvetően nem vagyok különösebben nagy borbarát, a borsznobság pedig aztán végképp távol áll tőlem, így nem tudom pontosan megmondani, hogy egy igazi borlovag mit szól az isteni nedű szódával való íigításához. A Magyar Bormarketing Kht. nyolcmillió forintból …..
Mai posztunkban barátságból lesz szerelem, vagy legalábbis valami ehhez hasonló, amiben sok az utazás, a féltékenykedés és félrekúrás. De ki szopat kit? Sziasztok! Régóta olvasom a blogot, egyszer-egyszer hozzá is szólok. Sőt meg is említettem már, hogy nekem is van egy…..
Kettős Mérce Viktor és a medve 2008.08.14 14:47:00
Orbán Viktor rövid interjúja, amelyet az orosz-grúz konfliktusról adott az InfoRádiónak, várhatóan még jobban ki fogja vágni a biztosítékot az orosz nagykövetnél, mint Németh Zsolt napokban kiadott közleménye a FIDESZ hivatalos álláspontjáról. Nagyon helyes, tenném hozzá…..
Bálint E 2008.08.14 17:38:28
El Mondo blog De mit hisz Obama? 2008.08.07 07:41:00
"Isteni energiát közvetít" - egy tipikus rajongói ömlengés a sok közül Barack Obamáról, aki lassan még Orbán Viktornál is spirituálisabb vezető kezd lenni. Hol Robert Kennedy, hol Martin Luther King alteregójának tartják, és mindenki azt lát benne, amit szeretne.…..
Tegnap egy igazi hímsoviniszta reklámot tárgyaltunk ki, ezért a politikai korrektség azt kívánja, hogy most a másik oldal felé lengjen ki az inga. Erre a célra tökéletesen megfelel a Blush fehérnemű hirdetése, amelynek alapgondolata csak nehezen lenne fennköltnek nevezhető. Arra…..
Kissé angyalosra vett, ártatlan arcú lány néz ránk buja szemekkel a fotóról. Érdekel, hogy nem szűz? Nagy baj, hogy tudod, nem te leszel az életében az első? Ugye, hogy szinte mellékes, hogy korábban  már volt dolga más férfival? Ugyanezt fogod érezni egy használt BMW…..
Bálint E 2008.07.19 13:36:18
A hollandiai, meglehetősen különös nevű Usual Suspect ügynökség azt a felkérést kapta a Greenpeace szervezettől, hogy az óceánok védelmében indított programjukat népszerűsítse valamilyen olcsó és hatásos módon a fiatalok között. Mivel Hollandiában még nálunk is több…..
Az RTL klub a kreacionizmus híve, állapítottuk meg, amikor megnéztük a halálos kerékpáros kereszteződésekről készített filmjüket. A civil szempontból egyébként örvendetes műsorban ugyanis elhangzik: „A Critical Mass biciklis szervezet segítségével számba vették Budapest…..
Földhöz ragadva Balaton 2008.05.28 15:31:00
Nagyon rövid post lesz, de le kell írnom, tanuljanak belőle. Tavasszal dolgoztunk egyet a Balaton északi oldalában lévő ipici, takaros falu iparterületnek parcellázott részén, a legszélső házaktól majdnem egy kilométerre. Acélszerkezetes műhelyt építettünk, ahogyan az a…..
A Homár ugyan távol marad az államilag elrendelt szervezett tömeges zabáltatástól, de szerencsétlen ismerőseit eltaxizta az Aréna Plázába, akik a Szfinx nevű gyorsétteremláncot próbálták volna be, ha nem kellett volna az asztalfoglalás ellenére 1,5 órát várniuk a konyhára.…..
Na, a beküldő egy nagyon ismert arc volt a sulijában - ezt ő állítja magáról. A bosszúból baszó csávókat kerüljük, tisztelt hölgyeim. Általában tartózkodni szoktunk attól, hogy a beküldőt minősítsük, de nem tudok elmenni amellett, ahogy magáról és a lányról…..
Éjjel a Super Bowlon senki nem szakított - jelentem. Ezzel az infóval talán sikerül valamit helyrehoznom a reggeli baki miatt. Verespálné finom stílusban üvöltözött velem, amikor én még mindig a Giants győzelme miatt sírtam. Ha valakit érdekel Verespálné artikulátlan üvöltése,…..