Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mókusélet

781 bejegyzést írt és 258 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2 hete az folyik a csapból is, hogy vége a nyárnak, jajjjj jön az ősz....és én egyre idegesebb vagyok ettől. Erre ma reggel Zember megkérdezi kedvesen (miközben zuhog az eső és szürkületben autózunk) hogy fel vagyok-e készülve arra, hogy egyre korábban sötétedik, csípős lesz a reggel stb. Csúnyán…..
Mókusélet Frittata 2022.08.30 10:46:20
Sosem értettem, hogy mit kell flancolni a tojással.  Hogyaszonygya OMLETT meg FRITTATA. A lófaszt kérlek, az egy sima rántotta, bárakárhogy hívod. Nálunk majd minden vasárnap az a reggeli. Cifrázom kolbásszal, szalonnával, gombával, hagymával sőt ezek keverékeivel is. Aztán pár héttel ezelőtt…..
Rohadtul nincs! Ketten diétázunk, ugyan azt esszünk, persze Ő majdnem dupla adagban, mint én. Ő fogy 12 kilót, én 4,5-et! Reggel: 5:45-kor kelek. Letusolok olajos tusfürdővel, az arcom megfelelő titsztítóval megmosom.Felpakolom szépen sorban a tonert, a hialuron szérumot, a C vitaminos szérumot a…..
Mókusélet Az időutazó 2022.08.15 14:48:02
Vannak emberek, akik finoman szólva a tájmmenedzsmentben nem annyira jók. Kevésbé szofisztikáltan: mindenhonnan elkésnek, összeszerveznek faszkalapok. Na egy ilyen az én unokatesóm is. Különben szeretem, mert ha nem szeretném, már rég agyon ütöttem volna egy nagyobb lapáttal és elástam volna…..
Mókusélet Az utolsó út 2022.08.13 14:59:00
Tartottam magam és nem sírtam, pedig Angi annyira zokogott, hogy összeszorult a szivem. Megláttam Gáborkát, akit vagy 20 éve nem láttam- tiszta Öcsi. Átölelt szorosan és én is csak kapaszkodtam belé.....akkor picit könnyeztem. Majd az út előtt megszólalt a zene.. Zoli tememtésén is ez a dal…..
Mókusélet Egyetem 2022.08.10 15:42:39
Mikor Suzy beteg lett, kiírtam egy csopiba a tüneteket és többen Dr. Sterczer Ágnest emlegették, aki az Egyetemen hepatológus, gasztroenterológus. Gyorsan kikerestem az elérhetőségét és időpontot kértem Hozzá. 5 hétrte adtak! Megismétlem ÖT HÉTRE! Egy kutyának basszus.Zokogtam, hogy…..
Mókusélet Nekem mindegy 2022.07.30 18:56:47
Anyu megkapta a 3. kemót. Túl van a felén és szerencsére nagyon jól viseli. Bár 2-3 nappal utána szegénykémnek mindig fájni kezd az összes izülete. Sosem panaszkodik, nem szokott fájdalomcsillapítót bevenni, de ilyenkor vesz be. Fáradt és pihen. Felhívtam, hogy főzök valamit-most indulok…..
Mókusélet Viki beteg 2022.07.29 10:09:23
Ilyen nincs basszus. Vikinek hétfőre hatalmas lett a hasa. Múlt héten kétszer is voltam vele dokinál, mert begyulladt a mandulája. Mondjuk addig nem is tudtam, hogy van neki, de 13 700 Ft-ért jól megmondták. Én már akkor is szóltam, hogy szerintem nagyobb, de a doki szerint csak paramami…..
Mókusélet Fűzfő 2022.07.28 15:43:46
Mondtam már, hogy ahányszor meglátom a Balatont, valami összeszorítja a torkom és könybe lábad a szemem? Hajni Fűzfőn vett házat és én vagyok olyan bunkó, hogy felhívtam és szóltam, hogy lemennénk. 23-án és 24-én is koncert lesz, először Sóstón, másnap meg Füreden. Lefelé ofkorsz megálltunk…..
Mókusélet Festek 2022.07.22 12:48:21
Ezer meg egy éve nem festettem semmi. Ezt a festéket is megvettem 1 éve, aztán szépen betettem a fiókba, hogy majd egyszer. A kis szekrénykéket kb. 4 éve vettem egy fésülködő asztallal együtt. Igazából csak ez utóbbira volt szükségem, de egyben atták el. Első évben kint álltak a teraszon, de aztán…..
Mókusélet Füred 2022.07.10 19:43:08
Minden évben 1 hetet a Balatonnál töltünk. Imádom! Szeretem, mikor gyönyörű tiszta kék az ég és tökörsíma a vízfelszín, de akkor is mikor szürkészöldbe fordul és fehér tarajos hullámok táncolnak rajta. Most ez utóbbi arcát mutatta a víz, nem is nagyon fürödtek benne, pedig előző héten 38 fok…..
Mókusélet Sámson 2022.07.05 15:47:47
Anyunak hullani kezdett a haja. Még mindig bízik, mert többen azt mondták Neki, hogy az első kemo után 12-14 nappal kezdi majd és a másodikra kopasz lesz teljesen. Ehhez képest ma kapta a másodikat és bár egy picit hullik, még nem vészes. Ma reggel ki akarta csikarni belőlem, hogy LEHET, hogy…..
Suszka megkapta a plazmát szerdán este. Doki azt mondta, hogy mostmár csak várunk. Várunk arra, hogy legyőzze. Csütörtökön semmi nem történt, így este megint levittem. Megnézték, infúzió, várunk. Reggel el kellett jönnöm dolgozni. Megkértem Margitot, hogy legalább kétszer adjon neki enni, mert…..
Nem tudom mikor láttam ennyire jó filmet utoljára. Úgyhogy KÖTELEZŐ! A csávónak Oscart adnék és a sminkeseknek is tutira. Hosszú, de egy pillanat volt az egész, és azonnal vsszaültem volna újra megnézni. Utoljára mozifilmen ilyet a Szakasznál éreztem, szinházban meg az Őrült nők…..
Ha van égi bográcsozóhely, akkor most ott ülnek ketten, békében és kevergetik a slambucot. Zoli néha odaszól: Mama, hozhatod a paradicsomot, fűszert, sört......Zsuzsi meg ugrik. Ha van menyország, akkor most ketten sétálnak az alkonyatban Káosszal, ahogy sok sok éven keresztül minden este tették.…..
Mókusélet Elmentünk a falig! 2022.06.24 12:21:28
Innen nincs tovább! 10 napja beteg Suszka. Minden áldott nap (na jó, vasárnap nem, de csak azért mert nincs nyitva a klinika) lent vagyunk vele 2-2,5 órát, míg folyik neki az infúzió, kapja a gyógyszereket. Tegnap reggel felhívtam az Egyetemet, mert ott van egy szuper doktornő, hogy időpontot…..
Mókusélet A Királylány beteg 2022.06.20 15:41:50
Pénteken Suzyt az ölembe vettem, és olyan nagynak tűnt a pocakja. Mutattam Zembernek, hogy nézd, szerinted ez mikor lett ekkora? Fogalma sem volt  róla. Mivel olyan, mint egy kis matrica, ha már tegnap ilyen volt, az  feltűnt volna. A kutya jól van, az étvágya rendben, pisil, kakil, szóval csak…..
Picivel több, mint 35 év...............és megérett a gondolat. Nem volt könnyű, de nem hagyták magukat, és milyen jól tették! Az anyakönyvezető nyönyörűen beszélt, én végig zokogtam, majd elhangzott két IGEN. Aztán a bulin meg az, hogy " a nézését, meg a járását! " Legyetek nagyon boldogok még…..
Mókusélet Majd szeptemberben 2022.05.24 15:20:50
Ha nem lennék úrinő, akkor azt mondanám, hogy elmentek ti a kurva anyátokba az egész pereputtyal! De- ahogy Anyukám mondta mindig a Kiskorúnak, ha kiesett a száján az, hogy hülye- hogy ilyen csúnyán nem beszélünk -csak azt mondom, hogy menjetek a faszomba MIND! Anyut elvittem a Félistenhez, mert…..
Mókusélet A dátumfordítás 2022.05.06 13:35:41
3 éve ilyenkor ha a Sátán, Jezus, Allah vagy Krisna maga idetolt volna egy papírt, hogy ott lehetsz a gyereked esküvőjén es utana kapsz még 1 napot, de azzal vége....... gondolkodás nélkül aláírtam volna.! Féltem, mert április 30 nekem egy fekete nap. De elmentem a FÉLISTENHEZ, aki laborba majd…..
Ez a kedves mondat a biatorbágyi jegyző szájából hangzott el, mikor Istiék lementek, hogy szeretnék "hivatalossá tenni" a közel 35 éve tartó kapcsolatukat. A jegyzőnek ez IS a feladata. A munkája! Hogyne mondjam, ezért IS kapja az államtól- vagyis tőlem és tőled és Istiéktől is- a fizetését. De…..
Mókusélet Anyukám, a terminátor 2022.04.13 15:05:29
Kedden dél körül tolták be a műtőbe. Délután utolértem a Dokit, aki elmondta, hogy nehezebb volt, mint várta. Talált egy almányi daganatot az egyik petefészkén, amit nem látott a CT....WTF???.....és több összenövése is volt, szóval jól megtépte a hasát. Minden rendeben ment, nincs áttétre utaló…..
Ha valaki meséli, nem hiszem el. Zsuzsi megint kórházban. Konkrétan olyan állapotban volt, hogy felhívtam Hencsát, hogy készüljön a legrosszabra. Már alig volt észnél, nem ismert meg és nem tudtam felkelteni sem. Hatalmasra nyitotta a szemeit, de tudtam, hogy nem lát. Ültem mellette és simogattam…..
Mókusélet Háború 2022.02.28 16:41:26
Napok óta nézem a híreket, olvasom a sajtót és követek néhány embert az instán. Köztük egy ukrán dietetikust, aki most nem arról posztol, hogy mitől ég a gyomrom, hanem a hazájáról. Napok óta szorongok. Ma éjjel felébrendtem és azon agyaltam, ha átterjed hozzánk, a Kiskorú és a Zember is hadra…..
Mókusélet 21 nap 2022.02.15 14:40:40
MINDENHOL azt mondják, hogy 21 nap kell ahhoz, hogy az ember új szokásokat vegyen fel. 21 nap alatt hozzászoksz, hogy napi 3 litert igyál 21 nap alatt megszereted, sőt hiányozni fog egy új mozgásforma 21 nap alatt átszoksz a kávéról a zöld teára, zellerlére vagy bármilyen gusztustalanságra 21…..