Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mókusélet

745 bejegyzést írt és 258 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mókusélet CT 2021.11.16 14:19:05
Mindig kész van 1 hét alatt. Most 1,5 hete várom, naponta tízszer kérem le az adatokat ....és nincs. Az agyammal tudom, hogy itt a 4. hullám, sok a beteg, el vannak havazva, de a szívem egy jeges kéz markolja, hogy azért nincs még meg, mert találtak valamit. Találtak és most nézegetik. Én meg…..
Mókusélet Milánó 2021.11.02 12:59:59
Villámlátogatásra érkeztünk Milánóba. Kora reggel mentünk, késő este jöttünk, közben meg megtettünk 19 km-ert és kűzdöttünk (így többes számban, valójában szegény Beike küzdött én meg rohadtul együttéreztem vele) egy vesegörccsel. A reptéren se személyi, se covid kártya, se kitöltött mijafaszom…..
Mókusélet 42 2021.10.13 12:53:19
Hát istenem, ő is öregszik  :-) Szombat reggel elmentünk a kedvenc pékségünkbe reggelizni, aztán csatangoltunk egy nagyot. Este- hogy legyen mit elfújni- kapott egy kis tortát.    ..
Mókusélet Szilvalekvár sütőben 2021.09.14 13:52:06
Józsi bácsi leszedte a szilvát. Kértem 5 kilót, hogy megegyük, gombócot csináljak és morzsa sütit. Mire oda mentem 10 kiló lett belőle :-) Mostanában mindenhol a sütőben készült lekvárról olvasok. Egyszerű elkészíteni és olyan az íze, mint az üstben készülté. Persze nekem azonnal ki kellett…..
Kurva covid! Egy csomó időm volt mindenféle blogokat olvasni, mindenféle okos emberek videó összefoglalásait nézni. Az egyik ilyenben hallottam először a super food-okról. Már a neve is SUPER FOOD! Bármi is ez, kell nekem! 2 féle cucc létezik, az egyik 27 féle  liofilizált zöldséget tartalmaz, a…..
Évek óta járunk vissza Akaliba nyaralni, de még sosem voltunk ennyit kirándulni a környéken. Persze megnéztük már Dörgicsét, voltunk néhány szép és kevésbé szép kis faluban, de leginkább gasztroélményekért. Most viszont elmentünk meglátogatni a Hegyestűt, felmásztunk a Kőtengerhez Szentbékkálán,…..
Ha létezik a legfelkapottabb állatvédelmi kérdések toplistája, akkor az állatkínzás nagy valószínűséggel a dobogó legtetején áll. Kérdés viszont, hogy tisztában vagyunk-e azzal, mit is jelent állatot kínozni? ..
Mókusélet 2021.05.19 17:28:43
@Örömhernyó: a 2 kilós kutyám épp pulcsiban didereg a pokróc alatt. Lehet, hogy szerinted nem való lakásba, szerintem meg inkább ide, mint ahonnan megmentettem......egy udvarból novemberben a fagyhalál széléről.
Mókusélet 2. 2021.04.29 15:33:53
Tavasszal nyílik a pitypang.....kutyatej bassza meg, de úgy nem annyira fennkölt. Fura kis virág az. Mikor sárgállik, mindenki utálja, és írtjuk, mert egy gyom. Mikor gömb lesz belőle.....nincs olyan ember, aki ne fújta volna el gyerek korában és nézte ahogy a szél felkapja a kis ejtőernyőket és…..
Mókusélet Ajaktöltés 2021.03.17 19:47:02
Évek óta szemezek az eljárással. Volt is rá időpontom, de a betegség keresztül húzta. Idén viszont úgy döntöttem, hogy leszarom a covidot, hogy maszk alatt úgysem látszik, nekem szép szám lesz. Mindig keskeny szám volt, és a gravitáció is ellenem dolgozik, szóval a felső ajkam olyan lett, mint egy…..
Mókusélet Bank, bankom, bankod 2021.03.17 17:24:26
Annyiszor, de annyiszor megfogadtam,hogy soha többet! Lejárt az 5 év, amennyi időre kölcsön kértem az öcsémtől 5 millát. Okos vagyok, mint Emese- és már sokat is láttam- ezért velem nem basztok ki alapon, jó korán bementem a bankba megkérdezni, hogy mit hogyan csináljak, hogy utaljanak…..
Annyira sajnálom szegény kis hülyémet. 2 kiló csöpp kiskutya-mondjuk a pofája akkora, mint a bécsi kapu- most szenved. MIATTAM! Hétfőn imét szurikat kapott- a dokinő szerint jobban van- mondjuk nem tudom honnan a faszomból veszi, mikor tegnap nem ő volt bent. Nincs jobban! Mondtam, hogy…..
Mókusélet Dézi beteg 2021.01.25 08:25:07
............és én tehetek róla! Ez a legrosszabb az egészben. Gyakorlatilag az egész vasárnapot végig bőgtem miatta, hogy hogy lehettem ennyire hülye! Maradt egy nagy darab szalonnabőr, amit belefőztem a kajába. Zsír nincs rajta és vajpuhára főtt. Gondoltam felcsíkozom és oda adom nekik. Kb 3 perc…..
Mókusélet Szörnyű egy év volt? 2021.01.06 16:04:34
Egyrészről igen, mert a covid19 mindent kereszte vágott. Elmaradtak utazások, baráti találkozók. Nem volt Borfesztivál, Bortér.......Szeged, pedig imádom! Sok ember elveszítette a munkahelyét és ezt is szörnyű látni. Másrészt a home office bevezetése nagyon jó dolog. Nem mondom, hogy mostantól…..
Mókusélet A földrajz vajon mi? 2020.12.27 19:08:16
Évek óta tagja vagyok egy gazdikat ellenőrző országos csoportnak. Arról szól, hogy ha valaki örökbe szeretne adni egy kutyát, cicát és az örökbefogadó messze lakik, akkor megkeresik a közelben lakó önkéntes állatmentőt, hogy menjen ki környezet tanulmányra. Így kerültem ma Tökölre egy helyet…..
Mókusélet #acsáladazcsalád 2020.12.17 17:42:43
Napok óta tudom, hogy meg fogja szavazni 133 bátor ember, és nem is csalódtam. Igazából nem érint, de valahol mégis. Már nem fogok szülni, sem örökbe fogadni és hetero vagyok. Azt gondolom, hogy mindenkit kell/ene, hogy érdekeljen! Majd aznap elolvastam szinte mindent, ami megjelent a témában,…..
Mókusélet Céééép fehér 2020.10.19 16:43:39
Egyébként tetszik a fehér szín. Még a lakberendezésben is. Nagyon elegáns, kifinomult. Nézegetem a katalógus képeket és határozottan tetszik. Csak nem nálam! Mikor beköltöztünk a házba, semleges színeket választottunk.  Fehér a bútor az étkezőben. Elefánt csont színű a konyha. Én citrom…..
Mókusélet Nekem a Balaton...... 2020.08.11 16:53:17
Már sokszor írtam.....és idén sem maradtunk nélküle. Picit felemásra sikeredett, mert az idő....finoman szólva nem volt kegyes hozzán. Ha kevésbé lennék szofisztikált, mondanám, hogy ráasztunk. Hétfőn éjjel olyan vihar volt, hogy féllábszárig hömpölygött az eső. Az elősátorba nagy mennyiségű…..
Mókusélet @assza meg! 2020.07.09 20:11:04
Ma ráálltam a mérlegre. Aztán gyorsan betoltam 4 gombóc fagyit, hogy fel tudjam dolgozni a látottakat. Szerintem ennyi voltam, mikor szülni mentem.............és csodálkozom, hogy nem jön rám semmi???? Heti 4* edzek! Kétszer súlyzós és 2 zumba, amit újra kezdtem egy srácnál és imádom! A kaját…..
Mókusélet 1. 2020.04.30 11:57:30
Ugyan ilyen nagyon szép tavaszi nap volt. Ugyan ennyire meleg volt. És én ugyan ennyire magányos voltam. Sosem felejtem el azt a délutánt. Ültem egyedül a tó parton a sziklán, és zokogtam. Annyi minden történt azóta. Néha úgy érzem ki kell írni magamból, aztán mégsem tudom. Múlt héten megvolt…..
Az elmúlt 1 hónapban háromszor voltam színházban. Nem is tudom, hogy miért járok ritkán, illetve de! tudom én. Egyrészt, mert rohadt nehéz normális áron jó darabokra jegyet szerezni (sok kötsög jegyüzér felvásárolja) másodszor egy jegy 7-10 000 ft között van. Két embernek már nem kevés, plusz egy…..
  Valaki jár a fák hegyénki gyújtja s oltja csillagodcsak az nem fél kit a reménymár végképp magára hagyott én félek még reménykedemez a megtartó irgaloma gondviselő félelemkísért eddigi utamon valaki jár a fák hegyénvajon amikor zuhanokmeggyújt-e akkor még az éntüzemnél egy új…..
Tag vagyok egy csoportban, ahol csak 40 feletti nők beszélgetnek egymással. Legtöbbször az admin dob be egy témát (menopausa, hogy viseled a hőhullámot, vagy hogyan kezdtél új életet 40 felett stb) amit a csoport jól kiveséz. Most meghírdettek egy sminkes összejövetelt, ahova Sárát az Inglot…..
Mókusélet Mákos kalácsfelfújt 2020.01.21 12:35:47
Imádom a mákot! Rosszul vagyok a máktól! Úgy tűnik, elköszönünk egymástól. Megy a kagyló, a marcipán és a mandula után az imádom, de szarul vagyok tőle tasakba. Hétvégén maradt egy fél szikkadt kalácsom. Nézegettem, hogy mihez kezdjek vele. Aztán eszembe jutott, hogy karácsonyról még van vagy 30…..
Mókusélet Segítstáska...... 2020.01.20 16:20:47
Azt gondolom, hogy a föld egy sokkal jobb hely lenne, ha mindenkoi a lehetőségeihez mértn, egy picit segítene. Mindegy, hogy a szomszéd Juli néninek mész el bevásárolni, vagy egy menhelyre kutyákat sétáltatni. De addig, míg az emberek furán néznek rád, hogy te a szabad idődből-ne adj isten a…..
A legfontosabb, hogy kell a forralt borba. Aztán a szilvás gombócot is jól megszórom vele, mert az úgy jó! És a jó a szellemek ellen is. legalább is Mariann szerint. :-) Két lábbal állok a földön, azt hiszem el a mit látok. Hithű ateista vagyok, bár ugye a betegség kapcsán a HOLD-al bensőséges…..