Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joe84

0 bejegyzést írt és 590 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
Budapesten a Rákóczi híd (leánykori nevén Lágymányosi híd) Szerémi úti felhajtója nem éppen a legszerencsésebb megoldások közé tartozik. A vasúti felüljárónál a Dombóvári útról ugyanis be lehet csatlakozni, csakhogy a Szerémi út íve miatt a kereszteződés nem…..
Movie Tank A zongorista (2002) 2014.11.09 08:00:00
Életek váltak semmivé, sorsok omlottak össze, lehetőségek porladtak el a háború, a holokauszt, a fajgyűlölet tüzében. A gettóba tömörített zsidóság számára nem létezett nap, csak árnyék, nem volt jóllakottság csak éhezés, nem volt remény, csak fájdalom és kín.…..
Attention! Prêt! A legjobb az volt tizenöt éve, amikor egy hatalmas csúszdán keresztül kellett szaladnia a szakácsoknak egy tortával a kezükben, miközben a nyúlnak, kacsának vagy épp tyúknak öltözött játékosok a csúszdán lecsúszva megpróbálta elkaszálni a szakácsokat, hogy…..
1940. szeptember elején London 76 napon át tartó tűz alá vételével kezdetét vette a blitz, amelyben összesen 43 ezren vesztették életüket; Hitler célja a civil lakosság és az angol kormány megtörése volt. Az angol légvédelmi rendszer teljesen tehetetlenül nézte a Luftwaffe 12…..
Csodálatos beszélgetésre bukkantunk a Sportklubon, egészen pontosan a Dodzsem május 9-i adásában. A két műsorvezető, Czollner Gyula és Balogh Tamás, ahogy az lenni szokott, különböző sporttémákról "ütköztette a véleményét". Az egyik téma az volt, hogy Franciaországban…..
Amikor olvasom, hogy ki és mit ír erről a négy évről, egy szempont rendre hiányzik. Egyre távolodunk ugyan a kezdetektől, de érdemes felidézni, hogy az egész kétharmad, a túlnyert 2010-es választás, az erő nagyságát tekintve történelmi kivételként létrejött hatalom minden…..
Ma sikeresen lezajlott a Vona-Orbán miniszterelnök-jelölti vita, amit Vona halálbiztosra beígért a múlt héten.Készítettek az eseményre plakátot, és kiküldték a meghívót a teljes sajtónak, sőt a Ustreamen volt élő közvetítés is. A vita telt ház előtt, jó hangulatban…..
Joe84 2014.04.05 13:43:24
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Te sem gondolod komolyan, hogy ez a kettő ugyan az a kategória. Vona a közvélemény-kutatások szerint a legnépszerűbb ellenzéki politikus és egy 20%-os párt elnöke.
Egyébként Mesterházyval sem vitázik Orbán, ő szintén egy 20% körüli párt elnöke.
Ez bizony gyávaság, hogy a legerősebb ellenzéki kihívóival nem mer vitatkozni.
Budapest 1994. Ennyi a címe annak a huszonöt és fél perces Youtube videónak, amit ma reggel egy falat meg nem rágott kajával a számban néztem végig. A sztori viszonylag egyszerű: az M3 bevezetőjétől elmegy valaki egy 123-as Mercivel Budaörsig a Hősök tere, Andrássy út, József…..
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..
A kérdést ugyan többen fölvetették, de elfogadható magyarázatot nemigen lehetett olvasni sokáig. Végül mostanára eljutottunk egy olyan elképzeléshez is, hogy a Sorstalanságot a korabeli kritika elhallgatta. Ám ez a vélekedés még mindig mintha csak a városi legenda szintjén ülne,…..
< E-Tanú > Alul maradt a Skoda 2013.04.07 17:55:12
Bármennyire is erőlködött,  nem sikerült legyorsulni egy Opelt egy Skodának Budapesten, a XI. kerületben. A Fehérvári úton, az Andor utcai kereszteződésnél az Etele út felé tartó Skoda próbálkozott azzal, hogy a lámpánál indulásnál a külső sávból beelőz. Először…..
Joe84 2013.04.08 18:34:54
Jelenet Budapesten, az ELTE lágymányosi kampuszán. Két autós parkolt rá a Magyar Tudósok körútján lévő kerékpárútra, ahol egy fiatal nő közeledik feléjük biciklin. Kerékpáros: Bicikliút. Rajta állnak a bicikliúton. Autós1: Hol? És? Eltolod? Kerékpáros: Nem az én…..
Joe84 2013.03.14 17:09:14
Már én is rendszeresen olvasom Csikós reggeli hírlevelét. Mivel, ha jól értem, Kati alól lassan kirohad az autó, Zsolt megint vadászgat a hirdetési oldalakon és barátian megosztja velem a zsákmányt. Rutinos ember lévén, mindig kerül valami érdekes az asztalra, a reggeli kávém…..
Joe84 2013.01.29 23:28:36
Híradóriportot készíteni nagyon komoly szakmai feladat. Kivenni egy több órás rendezvényből a lényeget, érthető módon interpretáltatni valakivel, idézni egy-egy mondatot úgy, ahogy elhangzott, és miközben az információ lényegét megosztod, hasznos érzékeltetni valamit az…..
Döbbenetes sokkok érték a magyar futballt a mai napon. A két eset messze nem tartozik egy lapra, de mindkettő hatása kíméletlen. 2012. január 8.-án 19:00-kor a FIFA nyilvánosságra hozta, hogy zárt kapus meccsen kell lejátszanunk a románok elleni sorsdöntő VB-selejtezőt, ami…..
Joe84 2013.01.09 13:07:09
@Démonmac1: Mi is kapunk ilyeneket, amiken persze jól megsértődünk, meg felháborodunk, de nincs belőle büntetés, meg zárt kapus meccs.
Elég érdekes, hogy van egy nép, amelyiket nem szabad kritizálni, mert egyből jön a büntetés.
Joe84 2013.01.09 14:01:58
@nyisziati: Dehogy, az izraeliek még egy palesztin gyereket sem öltek meg, és nem is zárják gettóba őket, nem végeznek erőszakos betelepítéseket... az izraeliek ilyet soha nem tennének.
Meccsen meg tilos csúnyát mondani rájuk (ahol magyarozni, de mondjuk románozni is következmények nélkül lehet), mert keményen büntetik.
Az elmúlt két évtizedben Szlovákia nemcsak felzárkózott, de meg is előzte Magyarországot, ahol csak lehetett. Posztunkban kitallózott adatok alapján, közép-európai összehasonlításban Szlovákia többnyire a középmezőnyben végzett, Magyarország pedig Ukrajnával csatázik az…..
Több, mint két esztendeje utazom rendszeresen a MÁV-al. Nem szeretném sem a járatot, sem a gyakoriságot, sem a nevemet megadni. Mondjuk azt, hogy Ibolyának hívnak és egy vidéki városból utazom, mégpedig úgy, hogy normál személyvonatot és IC-t is használok.Összességében…..
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..