Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prekker

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy neves elméleti fizikus szerint az időutazás valóban lehetséges, de csak a jövő fele, és nem pedig a múltba.   Most azonban kissé megváltoznak a fizikai elméletek, ugyanis a NASA hivatalosan bejelentette, hogy léteznek féreglyukak, melyek a téren és időn át kaput…..
prekker 2013.09.25 12:36:54
@Acsabi44:
Na ja. Csak a NASA esetében ezekben nagyobb a fluxus, amit a fluxuskondenzátorral tartósítanak.
Tegnap reggel Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője a köztelevízióban a választási feliratkozásról beszélt, és többek között ezt mondta: „A regisztráció, azaz a feliratkozás egy új intézmény lesz a magyar választójogi eljárásban, és ami a legfontosabb, hogy jóval…..
Méltánytalanul kevés szó esett eddig itt a blogon a legfontosabb túlélési "kellékről", amire mindenkinek szüksége lesz, mégpedig a vízről. Elengedhetetlen minden preppernek valamennyi vizet tárolnia, de a víz súlya korlátozza a lehetőségeinket, ahogy nagyobb mennyiség…..
Az LMP feloszlatná a TEK-et annak szerdai akciója után, az MSZP-nek és a Jobbiknak pedig sikerült kiadnia az esetről egy-egy viccesnek szánt közleményt. Mindeközben általában hatalmas buktának lett elkönyvelve az eset, érthetetlen módon beillesztve az elmúlt két év bohókás és…..
prekker 2012.09.14 10:05:16
@Disintegrator Rising:
NA és ha kihallgatták, akkor hétfőn nem mehet be egy élessel lövöldözni?
Azt gyanítom, hogy itt is két csapat van. VAn a meglágyult agyú orbánzombi, akinek bármi jó, ha orbán embrei csinálják.
És van aki nem ilyen, na ezeket az orbánzombik szdsz-es libsibolsizzák:)
prekker 2012.09.14 10:30:38
@Disintegrator Rising:
Te tuti, hogy román vagy.
Csak az ilyen szőröstalpúaknak érdeke, hogy a magyarokat olyan hülyének állítsák be, mint amilyen te vagy.
Ha beütne a krach, legyen az természeti katasztrófa, gazdasági válság, polgárháború vagy akármi más - egyedül vagy csoportban lenne a jobb és könnyebb túlélni? Magányos farkasok, társaságot kedvelők, előnyök és hátrányok a mai cikkben. A vita alapja Sok ember számára a…..
prekker 2012.09.10 01:33:58
@Martin Blake:
Igen-igen, ezek nyilvánvaló dolgok. A kérdésem a kis túlélő csapatra vonatkozik, amibe te is vagy én is lennénk.
Mit kellene csinálni, hogy az első 3 hónap után is mi legyünk azok, akik majd ruhát varrnak és megalapozzák a következő időszakot.
Mert ez így tervnek jó, de ha ott állsz, hogy bevered a patika ablakát a gyógyszerekért, akkor már nem baj, ha van elképzelésed, mit is fogsz vagy akarsz csinálni.
Le tanyára növényeket és állatokat tartani? És ha nincsenek, mert fertőzött minden?
Tovább menni? De merre? Hova?
prekker 2012.09.10 10:40:25
@elfmage:
De most hiába veszel fájdalomcsillapítót, ha addigra lejár a szavatossága, mire felhasználnád...
Élelmiszer felhalmozása: Megfelelő mennyiségű élelmiszer nélkül gyorsan végetérhet a túlélésünkért folytatott küzdelem. Alapvető élelmiszereket (liszt, rizs, bab stb.) nem nehéz tárolni nagyobb mennyiségben sem és néhány óra alatt hetekre elgendő mennyiséget tehetünk el…..
prekker 2012.09.09 22:20:14
@Dr. Furia:
Biztos emberből is lehet kolbászt csinálni.
prekker 2012.09.09 22:28:14
@Martin Blake:
Ez inkább paranoia, mint profi megoldás.
prekker 2012.09.10 10:38:52
@odeon:
Ennek a blognak egy másik bejegyzésében pont ez került szóba: Mikor kezdjük el a túlélő üzemmódot?
varositulelo.blog.hu/2012/05/10/egyedul_vagy_csoportban#more4500855

"Szerintem nem kérdés, hogy csoportban.
MI beszéltünk erről a problémáról, úgyahogy "készülünk" is erre, de pl nem alszunk felváltva, hogy tudjunk őrködni:)
Ellenben van lista (nem a vinyon vagy pendrajvon, hanem kinyomtatva) a közeli élelmiszer, fegyver és gyógyszer lerakatokról. Mert ha beüt a krach, a net megy el először.
Apropó, egy örök kérdés nálunk: mikor (milyen jelre, hatásra, eseményre) kapcsoljunk túlélő üzemmódba?
Mert ha túlreagáljuk és idő előtt megyünk be zárás után a patikába, lecsuknak és tök felesleges volt az egész. Akkor is felesleges, ha az események ugyan már egyértelműek, de te hamarabb "mész" a dolgokért, mert akkor a lehető legrosszabb, hogy a menekülés helyett egy sitten rohadsz.
Az sem jó, ha várunk és az adott lerakatot már valaki előttünk kiürítette.
No, ti mikor indulnátok el?"
Proszektúra Az Anonymous vezetői 2012.09.09 21:01:41
A HVG mai cikke szerint - gondolom az adófizetők pénzét nem kímélő látványos akcióban - elfogták az Anonymous hekkercsoport magyarországi tagozatának vezetőjét, egy 16 éves dunaújvárosi fiatalembert. Nem feltételezem, hogy a HVG-nél ennyire hülyék. Csak ők is szeretnének pár…..
prekker 2012.09.10 01:44:07
@Vincenzo90:
Nem érdekes, hogy Közgépes támadókat elfogták 2 napon belül, de semmi hír arról, aki az Alkotmánbíróság honlapját piszkálta meg fél éve?
Közgép elleni valamit elkövetők elln jobban ugranak Pintérék, mint az Alkotmánybíróságot támadókra.
Édes Néném, mindig érdeklődéssel figyeltem azokat a szelíden óvatos elemzéseidet, amelyekben a legordasabb és -cinikusabb húzásokban is képes voltál meglátni a lágyító humánum lehetőségét, és az „egyrészt-másrészt” dekázással döntetlenre menteni a menthetetlent…..
prekker 2012.09.09 20:39:51
@dr kíváncsivagyok:
Mondjuk még az is jelzésértékű, hogy a blogjának kizárólagos támogatója a KÉSZ csoport.
Az építőiparban kifejezetten fideszes cégnek ismerik őket.
Nyilván nem véletlen.
prekker 2012.09.09 20:41:07
@dr kíváncsivagyok:
De végül igaza lett az apucinak, orbán vityából valóban győző lett.
Bele is nyomorodik a nemzet ebbe a nagy és folyamatos győzésbe.
prekker 2012.09.09 22:14:23
@azbesztos:
Látom, már te is leeftásozod orbánékat:)
Még a blog indulásakor jeleztem, hogy orvtámadó szerintem akárki lehet. Ezt csak azért bocsátom előre, mert ebben a részben ha nem is akárkiről, de a mi szeretett államunkról, és az ő első pillantásra nem is támadásnak tűnő, orvtámadásáról szeretnék megosztani néhány…..
prekker 2012.09.08 02:04:26
@komplikato: Megkapja előre a kezdőtőkét a vállalkozásához !
KI kap mégy ilyet? Hány esztergályos, pék, orvos, mérnök kap ilyen kezdőtőkét mindenféle komolyabb feltétel nélkül?
Miután képtelenek volt vevőt találni a manhattani házra, a patinás Woolworth-kúria tulajdonosa úgy döntött, hogy inkább kiadja azt. Havi 150 ezer dolláros lakbérével valószínűleg nem lesz népszerű az egyetemisták körében. A gótikus francia stílusú villát még…..
prekker 2012.09.07 16:48:36
@clt: Ja, a posztíró elfelejtette beleszámolni az átalakítási költséget a 10x haszonkulcsba.
Nyilván ezért írogat és nem vállalkozik:)
Az elmúlt napok magyar-azeri-örmény fejleményei, és különösen a legfrissebb azeri bejelentés kapcsán azt kérném: mondjátok el, hogy miért nem az az eseménysor történt itt meg, ami a legvalószínűbb, és amit itt leírok: Azerbajdzsán és Magyarország – hosszas…..
prekker 2012.09.04 18:29:15
@Circus: VAgy a Hearts of Iron sorozatot.
Az egyik legösszetettebb stratégia, csak mániákusoknak!
Most már hivatalos: az azerbajdzsániaknak eszükben sincs magyar állampapírt vásárolni. Ha a magyar kormány arra bazírozott, hogy a baltás gyilkosért cserébe majd kapunk pénzt, hát nagyot tévedett. Egy egyébként is szégyenletes történet irtózatosan ciki vége.kép:napi.hu A…..
prekker 2012.09.04 16:22:13
@Ándi bácsi:
Akkor minek tudható be a CDS felárunk? CSak nem a jelenlegi vezetés szakértelmének?
prekker 2012.09.04 16:27:51
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Erre orbán a legjobb példa: simán benyeli, ha miatta a magyar zászlót tiporják, köpködik.
prekker 2012.09.04 16:29:30
@Ándi bácsi:
Annyiban idetartozik, hogy a fizetésünkhöz kötődő kockázatot tartalmazza számszakilag.
Az elmúlt napokban egy éppen kéthetes híradófelvétel járja be az internetet. A kétperces videón az augusztus 20-i, parlamenti díjátadó ünnepség összefoglalója látható. Amiben a világon semmi érdekes nem lenne, ha nem tűnne fel néhány másodpercre Orbán Viktor miniszterelnök,…..
Ahogy az élet minden területe, a filmek is hemzsegnek a jobbnál jobb és a Világért egyre többet tevő informatikusoktól. Ebben a posztban megnézünk 10 meghatározó IT-st, akik attól függetlenül, hogy a jó, vagy a rossz oldalon állnak, nagyon jól értenek a számítógép…..
Vitaindítás céljából csatolom az alábbi videót:http://index.indavideo.hu/video/Muzeum_helyett_bevasarlokozpontban_kapott_helyett_a_hajoroncs_rakomanyaEzek a kérdések merültek fel bennem:Hol a publikáció, a dokumentáció a lelőhelyről?Ki tartja nyilván a leletek későbbi sorsát?Ki…..
prekker 2012.06.17 14:46:44
Magyar a magyarnak addig barátja, amíg tud hasonulni vele... Észrevettem, hogy a magyar azokat az embereket kedveli, akik az övéhez hasonló házban laknak, hasonló ételeket esznek, hasonló helyekre járnak szórakozni, hasonló javaik vannak. Azokkal az emberekkel, akik másféle házban…..
prekker 2012.06.13 20:03:59
@Hirmondo Helen:
ÉS ott műár nem érted a magyar beszédet? Biztos a posztolóval együtt kicsit áööö nhezebben találod a meg amagyar szavakat. Mert hogy a posztok nagy többségét nem érted, az biztos:)
Itt nem hinném, hogy irigységből írnának, hiszen többen mondták, hogy ők is átestek ezen az arcoskodós időszakon(én is). Ma már csak szánakozva mosolygok az ilyen kisembereken, mint a posztoló.
Nekem azonban nem maradtak el a barátaim, mert velük mindig is jóban tudtam lenni és ez mutatja az emberanyag minőségét....
"Mikor van vége a demokráciának?" - kérdezi Török Gábor, majd kifejti, hogy még nincs. Egyetértek vele. A Fidesz demokrácia-romboló pótcselekvéssorozata a végtelen önbizalomhiányukból fakad, abból, hogy képtelenek a valós teljesítményre, és ezt tudják. De a demokráciánkat…..
  Megtaláltuk Budapest valószínűleg legjobb ár/érték arányú reggelijét! Bár a Vármegye utcai Mandiner-főhadiszálláshoz elég közel van, eddig méltatlanul kevés figyelmet fordítottunk a Palotanegyed tengelyét adó Bródy utcai Olasz Intézet kávézójára, pedig van miért.…..
Amióta posztolunk a Sztárok a fejükre estekről, azóta megy a találgatás itt a blogon is, hogy ezek a celebek tényleg ennyire irritálóak, vagy csak megvágott, neadjisten megrendezett anyagról van szó. Csakhogy a konkurencián megjelent Csősz Bogi-interjúban a modell azt…..
Nem tudom, van-e elnevezés az állatorvosi ló ellentétére. Végül is tökéletesen egészséges állat, ember az életben sincs, valahogy modellezni kell azt is. Az azonban biztos, hogy a várostervezésben az ilyet úgy hívják Wekerle-telep. Idén éppen száz éves. Az egész ott…..