Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gusztav

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképzelhető, hogy a költségmegtakarítás eléri az RTL Klub egyik legrégebbi műsorát, a Heti hetes-t is - írta pénteken a Bors. A lap szerint a show statisztaszervezője közölte a publikum egyik visszatérő tagjával, hogy a jövő év elejétől nem lesz felvétel, ami a műsor…..
Gusztav 2011.11.05 19:25:35
@Lengabor: Tényleg hiányzik a társaságból pár "igazi" értékes ember, művész. Mondjuk meghívhatnák Szamócát vagy esetleg Kerényit is :-). Amíg egy kereskedelmi TV a saját bevételeiből csinál egy "szórakoztató" műsort, azzal semmi bajom, max nem nézem, ha nem tetszik. Az értelmes, beszélgetős műsorok készítése a közszolgálati adók feladata lenne, de ezek valahogy eltűntek az elmúlt 1,5 évben. Helyette megy az agymosás évi 66 milliárdból (ez 10%-több, mint tavaly, úgy látszik nem mindenhol kell spórolni), amit az adófizetők fizetnek.
Tavaly, amikor elindult az ESPN nevű amerikai sportcsatorna kísérleti, 3D-s adása, senki nem gondolta, hogy nem egészen egy évvel az indulás után máris azon megy a vita, hogyan lehetne ebből a buliból a lehető legkevesebbet bukva kiszállni. Az ok prózai: a 3D-s tévéket az emberek az…..
Valahol érthetetlen, hogy miért, de az NCIS című CBS-sorozat töretlen népszerűsége kezd eposzi magasságokat elérni: a héten 22 millió nézővel új sorozatcsúcsot állítottak be, és ugyan 18-49-ben ez nem jelent kiemelkedően magas ratinget (4,5), de a rekord akkor is rekord, gratula.…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.12.03 09:30:00
A Netflix őszintén hisz a legális internetes televíziózásban és 100 000 dollárt ajánl a legnépszerűbb sorozatok (pl. Glee) vadonatúj epizódjaiért a gyártó stúdióknak, amiért exkluzivitást kér cserébe.Kenneth Williams szerint a Boardwalk Empire-ban alakított karaktere (Chalky)…..
A mai nap alighanem kiütéssel győzne a legunalmasabb műsorkínálat versenyén: késő estig egész egyszerűen semmi értelmes nem megy sehol. Napicsajunk, Jessica Alba miatt azért érdemes lehet 22:00 körül az AXN Sci-fire kapcsolni, megint elkezdték adni a színésznő Sötét angyal…..
Miért éri meg a Viasat 3-nak nem benne lenni a kínálatban? Rejtély. Nagyon sokan kevesellték a DVB-T-n elérhető csatornák számát, most végre itt a felmentő fizetős csatorna sereg. Az Antenna Hungária MinDig TV Extra néven elindítja előfizetéses DVB-T szolgáltatását . Jó,…..
Mert a 10 000 biciklis egy igen nagy része próbált meg erre átkelni, a Hősökről végig az Andrássyn, a József Attila utcán, körbe a Roosevelt tér körül, át a Lánchídon és utána a több lehetséges útvonal egyikén a Moszkávra. Az Andrássy-Bajcsy kereszteződésig semmi gond nem…..
Gusztav 2008.09.23 14:19:33
Üdv mindenkinek, lenne pár észrevételem.

- Aki azon lovagol, hogy sok bunkó bringás átment a lánchídon, az jobb, ha tudja
1. egyeztetve lett a rendőrségge (
www.criticalmass.hu/blogbejegyzes/20080921/technikai-informaciok 4. bejegyzés)
2. lassan szokja meg, mert lekerül a tábla remélhetőleg

- A lámpa nélkül szlalomozó hülyegyerekek a bringások nagyrészét ugyanúgy idegesíti, mint az autósokat.
- A tömegközlekedést minimálisan tartottuk fel (www.criticalmass.hu/blogbejegyzes/20080923/koszonet-es-egy-kis-ertekeles).
- Nem volt nagyobb dugó, mint amit az autósok maguk összehoznak naponta.
- Az autósok tényleg jófejek voltak, köszönet érte.
- A piroson való átmenés sajna elég gyakori volt tegnap is, jellemzően a trendi futárnak látszó emberek gyakorolták.

Sajna 10000 emberből mindig lesznek hülyék, ami alapján majd megitélnek minket, mert általánosítani baromi könnyű.

Végezetül hatalmas köszönet a szervezőknek, fantasztikus munkát végeztek, mint mindig.