Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fghjk

0 bejegyzést írt és 1066 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fghjk 2019.01.24 16:27:31
LOL
Itt van az ősz, itt van újra, ne vetkőzzünk már ingujjra! Inkább gyűrjük fel, hiszen kezdődik az új tanév. Ami mindig erős kihívás elé állítja a szülőket. Kezdjük azzal, hogy a nyaralás során meggyötört pénztárcából kapásból még ki kell sajtolni pár tízezer forintot...
fghjk 2018.10.02 19:01:59
@Judy Epokit: +1, nálunk is minden rendben, felhasználó+jelszót kaptunk és működik.
"Na szia, szevasz, van ez a feladat, de csak annyi az egész, hogy a negyedik képernyőre valahova egy mezőt gyorsan fel kéne rakni, érted, megvan az egész egy óra alatt, még egy kávé is belefér cigivel! Mindegy hova, tökmindegy tényleg. Mondjuk oda, középre, ott nézne ki a legjobban, kicsit a…..
fghjk 2017.03.28 10:19:43
Az elmúlt években egyre többször találkozom olyan hajmeresztő törvénymódosításokkal, amelyek komolyan elgondolkodtatnak: hová lett a társadalmi ellenállás? Hová lett az az öntudat ami emberek ezreit vitte utcára alig egy évtizeddel ezelőtt, ami miatt az én generációm is élőben láthatott égő autókat…..
A 4-es metró persze 452 milliárd forintba került, a budapesti elektronikus jegyrendszer egyelőre „csak” 28 milliárdba, de a nagyságrendi különbség arányos azzal, amilyen mértékben az Orbán-rendszer felszámolta az önkormányzatiságot, és ezen belül minimálisra szűkítette a Fővárosi Önkormányzat…..
Már számtalan fórumon (Magyarul Balóval, rádió, blog....) hangoztattam az elmúlt hónapokban, hogy a CSOK januárban egy ingyen reklám volt a kormány számára. Kezdődött azzal, hogy az új CSOK programot elméletben januártól lehet igényelni, gyakorlatban február végétől kezdett működik, és a valóságban…..
Avagy, hogyan lehetetleníti el az államaparátus a CSOK-igénylőket és az ingatlanhitelüktől szabadulni akarókat? Tetőtérbeépítésre csak akkor jár CSOK, ha minimum két lakást alakítanak ki, a használt lakások vásárlásakor pedig az esetek többségében a földhivatalok akadályozzák meg, hogy CSOK-hoz…..
fghjk 2016.03.03 20:19:12
Szívszorító jelenet zajlott le Qionglaiban, Délnyugat-Kína Szecsuan tartományában február 15-én, amikor a hétéves kínai kisfiút, Fengfenget édesanyja a tavaszünnepek után nem vitte magával Csengtuba, hanem ismét a nagyszülőknél hagyta...
De most komolyan, csak nekem újdonság, hogy van olyan cucc, amivel simán ki lehet javítani a kőfelverődés okozta sérüléseket – amelyek amúgy simán tovább is repedhetnének – a szélvédőkön? Nemrég bukkantam az alábbi videóra, némi keresgélés után pedig kiderült, a hazai autós boltokban is lehet kapni…..
Folytatódik a BKV buszépítési programja. Az eddigi tapasztalatok és az Euro VI-os motor beépítése miatt megújult buszt vettük alaposan szemügyre. A BKV, részegységekből leszállított, saját összeszerelési konstrukcióban újabb 18, opciósan további 32 darab buszt gyárthat. Az…..
fghjk 2015.12.21 19:46:58
@Comandante en Jefe: lehet h rossz a hőmérsékleteloszlás, de legalább van benne normális klíma, ami a c2-esekről nem mondható el...
A kérdést az eheti válogatás egyik szerzője teszi fel, és meg is válaszolja. Ugyan karácsony előtt vagyunk, és ilyenkor már jobb a békesség, márpedig e téma kapcsán borítékolható a vita, mégis úgy gondolom, érdekes és fontos kérdést feszeget az Élet sója blog írója.…..
A Városi levegő blog sorozatában tesztelheted, hogy mennyit ismersz fel Budapest legszebb épületeiből, apró szépségeiből. Az eddigi részekben a legszebb tetők, tornyok, homlokzatok, szecessziós házak, illetve Budapest eltűnt tornyai kerültek bemutatásra. A legszebb brazil modern épületeket pedig itt…..
Vackot küldünk, de mivel vacak, ezért nem állhatsz el, hanem majd jól megszervizeljük neked. Érdekes logika mentén próbálozik a kander.hu. A levelezést mindeképp érdemes  végigolvasni, mert nagyon szépen látszik, ahogy az udvarias határozottságból mindkét fél a befeszült…..
Régebben magam is áldozatául estem Budapesten, a XIII. kerületben a Váci út és a Lehel utca elcseszett csomópontjánál.   A Váci úton a Szent István körút felől érkezők az útburkolati jel alapján azt hihetik, balra lehet kanyarodni a Csanády utcába, holott nem, csupán egy…..
fghjk 2015.11.22 08:42:35
@Kuntakintekitekinte: @Mikrobi: +1
én is ezen a véleményen vagyok, sajnos sokaknak probléma az hogy a kresz szerinti egyenesnek ill kanyarodásnak nem feltétlen van köze a fizikai egyeneshez/kanyarodáshoz. és igen, az én rokonságomban is rengeteg kresz analfabéta van aki vezet...
@mt-03: video elején látható a tábla, igaz csak jobb oldalt, de jó előre ki van rakva
1944. április. Amerikai B-17-es egy légvédelmi találatot követően zuhan a jugoszláv Nis pályaudvara fölött...
Hát szerintünk jó lenne, de főleg passz, úgyhogy rákérdezünk  a szabályzásra.  Kedves Tékozló Homár! Nem járok hetente, de kéthetente talán betévedek a Mc Donald's-ba. Több hónapja felfigyeltem rá, hogy, akik a szendvics készítéssel foglalatoskodnak, azokon soha nincs…..
Idős néninek azt mondani, hogy 3 hónap múlva megvakul, aztán rátukmálni egy 350 000 forintos kütyüt meg egy hitelt mellé .... ilyenkor remélem igazán, hogy működik a karma police. A StandardPS Europe Holding Kft.-re keresve egyébként rendre felbukkan az azóta törölt SPS…..
fghjk 2015.10.02 09:45:36
Zé csendes beletörődéssel mesél arról, hogy neki régi ügyfélként drágább ajánlat jár a Diginél, mint egy új ügyfélnek, és csak azon morgolódik finoman, hogy erről nincs infó a honlapon. Zé! A UPC-nél ez úgy megy, hogy az ember belengeti, hogy akkor felmondja az egészet a…..
Ha Ádámnak minden vágya ilyen gyorsan teljesül, akkor nagyon szerencsés fickó lehet. Igaz, mi történik kötelező biztosítás fronton kérdésére, nem mi, hanem a Világgazdaság adott választ ma reggel, de gondolom háttérinformációnak ez is jó lesz. A régi ügyféllel szemben…..
Gergő nem hiába dolgozott 4 évig a UPC ügyfélszolgálatán és állítja magáról, hogy türelmes ember. Olyan higgadt hangon írja le a Vodafone-nal folytatott kiábrándító ügyintézését, mintha nem arról szólna, hogy az elmúlt 2 hónapban ő időről-időre lemondta a…..
fghjk 2015.09.09 09:49:28
A gyalogosok és kerékpárosok számára közösen kijelölt utak azt hiszem az épp ott közlekedő autósokat leszámítva senkinek sem a kedvenc helyei. Egymásra figyeléssel azért használjatóak, kivéve, ha váratlan és időleges további akadályok kerülnek rájuk, mondjuk egy átmeneti,…..
Kisgyerekekkel gyakran előfordulnak kisebb-nagyobb balesetek még akkor is, ha az ember folyamatos éber járőrözéssel és felderítéssel bolondítva éli a midnennapokat, polcok alatt leselkedő, ottfelejtett veszélyekre pedig eleve nehéz felkészülni. Hogy egy ilyen gondatlanság miatt…..
fghjk 2015.09.02 14:19:11
Egy levél a sok közül, amiből kiderül, hogy hiába hívja a Telenor kicsit eufémisztikusan kivezetésnek egyes tarifái megszüntetését, az ügyfelek áremelésnek élik meg. A számok ugye nem hazudnak.  Tisztelt Homárosok! Szomorúan látom, hogy még nem árasztotta el a blogot a…..
fghjk 2015.08.28 12:04:55
@Escaped: hüjeség, kádár alatt nem került semmibe a mobil