Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GerillaX

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami jön fogadd el, ami megy engedd el! (tuti1x2)..
GerillaX 2021.11.26 09:11:05
@HANNIBAL179:
"Ismereteink szerint az első – mai értelemben közvilágításnak tekinthető – rendszeres utcai világítást 1558-ban valósították meg Párizsban."
Jól emlékszel :)
Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el ... (andros)..
Azért, mert meglátunk egy ajtót, még nem biztos, hogy be kell mennünk rajta (Jólesz György)..
GerillaX 2021.08.17 09:14:57
jóreggelt urak!

@zsetonos Emlékezzünk! Csurog, Zsablya, Mozsor.:
tényleg 0:0-ás front söpört végig tegnap spanyolhonban, fene essen belé..
GerillaX 2021.08.12 12:53:09
@.SAS.:
a nőtenisz tipped nékem is nagyon szimpatikus,
engedelmeddel én is megcsörgetem az erszényt vele a kasszánál.. :)
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy (Thomas Alva Edison)..
GerillaX 2021.03.17 09:51:17
@bakker.: én is reménykedtem hogy lesz válaszuk rá.. de sajna nem.. el is vitte ...
Tekintsünk most el attól a belső vívódástól, ami ahhoz vezetett, hogy ez legyen a mindennapi autóm. Az azóta eltelt három év alatt nem egyszer megbántam, de tán még többször virtuálisan hátba veregettem magam, hogy nem ugrottam bele valamibe, amit sokkal jobban szerettem volna,…..
GerillaX 2009.03.18 13:41:10
@Bambano: sztem attól h nem irta bele h milyen minőségű a cucc amit belerakott,nem biztos h egyből arra kell gondolni,hogy a felujitókészlet csak vmi gagyi sz*r cucc lehet...nem,akkor nem gyártanák/forgalmaznák.
másrészt,sajnos az a nagy igazság,hogy nem véletlenül mondják a márkaszervizekre azt,amit mondanak..tisztelet a kivételnek persze..egyébként meg magam részéről inkább csinálja meg egy olyan autószerelő akit ismerek,bizok benne,és tudom h akkor adja át az autómat ha már kész és jó,vagy egy szakszerviz,ahol akár az is megeshet,h egy céglogós overállos szerelő-tanonc fog rajta legózni,nem a szaki.pedig ugye szakszerviz.na mindegy,a lényeg,nem attól függ sztem h hol csinálják,hanem h hogyan...
A szerkesztőség nagy gondolkodója, minden állólámpa örök mecénása, a crova-készlet Pege Aladárja egyszer csak eltűnt megszokott, ablak alatti helyéről.- Hol a Csikós?- Kávézik, nem?Kávézik bizony. Sokáig és lassan. Mert a koffein, állítólag, ébren tart. Így éldegélünk…..
Kiadó hogyvoltjaink vannak, kérem szépen, sorozatdömping indul az RTL-en, és nem vagyunk felkészülve rá. A Mentalistát (22 epizód) elvitte Torrente XY kolléga, a Terminátorokkal hadakozó Sarah Connor krónikáit jómagam (9+22 epizód), de kiadó még a következő 5 sorozat, ha valaki…..