Regisztráció Blogot indítok
Adatok
furfangos nyeszterka

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Reblogolom és kiegészítem egy hozzászólásomat, mivel nagy érdeklődésre számot tartó kérdésről szólt, és láthatóan nem jutott el sokakhoz az az információ, mely talán részben megnyugtathatja a mostanság oly' zaklatott kedélyeket.   Az ország…..
furfangos nyeszterka 2010.04.20 11:11:15
  Két keresztállítás között egy kereszttörlés. Íme, a Barikád című hivatalos Jobbik-lap aktuális lapszáma. A keresztnevemet adó, szentéletű püspököt, Gellért druszámat megszentségtelenítette a Jobbik.   Felmerül a kérdés: az, hogy egy öblös zsidózás…..
furfangos nyeszterka 2010.03.12 13:45:12
@ÉLJEN A HOLOKAUSZT!: ??
ezért vagyok felháborodva a magyarokat megtérítő szent íly gyalázása miatt. és azok teszik ezt akik kereszteket állítgatnak. értem én a kép kettős értelmezhetőségét csak nem tetszik.
Feri tényleg beváltja a rendszerváltás álmát, és megcsinálja a 10%-os MSZP-t ... Nem elég, hogy 4 éves miniszterelnöksége, pártelnöksége a 43%-os MSZP-ből egy szupercuki kis pártot csinált (30-44 közötti korosztályban 4% az MSZP) több nagy pártra elegendő platformmal,…..
  Nagyjából negyven nap van hátra az első fordulóig, s kíváncsiak vagyunk, t. kommentelőink mire számítanak a választásokon. Öt párt területi listás eredményeinek országos átlagára vagyunk kíváncsiak (tehát arra, hogy az összes pártlistás szavazat hány…..
A Blikk szerint Bartha Zsoltot azért zárják börtönbe kis időre, mert az őt alakító Rékasi Károly különböző aloe verás termékeket csempészett a Barátok közt díszletei közé. A Forever Living Products aranyfokozatú, fekete öves lovagja állítólag már amúgy is agyára ment a…..
furfangos nyeszterka 2010.03.03 11:58:18
@Ronald: Kalamárné nincs. Vagy ha van akkor nem né, hanem bá.
  Kész, vége, nincs tovább. Az Egyenlítő TV Kövér László után kis kommunánkat is a történelem szemétdombjára hajítja: Új Péter, aki jó dolgában csinált egy kis ingyenreklámot, élezheti a tollát (javasolt jelzők: szánalmas, nevetséges, hazug)  arra a postra…..
  Van valami megragadó az összeomlás előtti utolsó pillanatokban. Egyesek még fenn akarják tartani a látszatot, Jerjerrod (aki nem ismerné kedvencemet: link) úgy tesz mintha minden rendben lenne, de hát az oroszok már Pankow-nál vannak, a Halálcsillag generátorát pedig…..
furfangos nyeszterka 2010.02.18 08:50:24
@Téglagyári Megálló: nem. ráadásul már most is vannak ilyenek. visszatérnek és 4 év múlva a fidesz mehet a lecsóba. ne így legyen, de ha nem vigyáznak, így lesz.pl:
Pintér újra?
Mandiner blog Nyúl-e a Jobbik? 2010.02.02 17:41:00
  Felhívtam Novák Elődöt, a Jobbik sajtófőnökét, hogy érdeklődjek arról: jelölik-e Budaházy Györgyöt képviselőnek? Novák Előd pontosan úgy viselkedett, ahogy bármelyik párt szóvivője viselkedik, ha kínos kérdést tesznek fel neki. Azt mondta, hogy a listáról március…..
furfangos nyeszterka 2010.02.03 11:18:21
@teknős: Remek. Akkor hamarabb lesz vége, mint gondoltam. Egyébként a Miépnek is voltak komcsi szavazói. Bár ezt Te el is ismerted: "Sokkal többen"
furfangos nyeszterka 2010.02.03 11:19:34
@szamárfül: Igazad van, lehet, hogy nevet változtatok. :)
  Markoferko tumblr-blogjában találtam rá Vasváry-Tóth Tibor döbbenetes szótárára, amelyben fény derül elhazudott történelmünk és meghamisított nyelvünk valódi ősforrására! Vasváry-Tóth Tibor rockzenész, esztéta, lelkész, tudakozó-munkatárs és autodidakta…..
furfangos nyeszterka 2009.11.10 14:53:04
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
B-oldal Magyar rock himnuszok 2009.04.21 07:34:00
Nem is olyan régen több-kevesebb sikerrel összegereblyéztem, hogy szerintem mi jellemezi a rock himnuszt mint dal típust. Néhány személyes kedvenceimet is összegyűjtöttem, de mivel mindezt kizárólag külföldi bandákra koncentrálva tettem meg, és ti is sorra nyomtátok a magyar…..
Mandiner blog Kitüntető figyelem 2009.03.20 11:41:00
 Szerencse, hogy miközben mi az ideológiai sötétség borzasztó alagútjában botorkálunk, előttünk néhányan lámpácskáikkal mutatják a helyes irányt. Ha a segítség ellenére cipőcskéink nem az igazság sárga útján kopognak, akkor bizony az útmutatók megmérgesednek.…..
furfangos nyeszterka 2009.03.20 14:19:06
@rognork: Balavány nincs 42 éves. ha ő vén ínó, bár korod nem tudom Te még a tojásban sem vagy.
Akárhogy is nézzük, a világon - de legalábbis Magyarországon - a legkirályabb dolog döntéshozó fószernak lenni a Miniszterelnöki Hivatalban. Megvan a nem kevés havi fix, a ruhapénz, az étkezési utalvány, bizonyos rang fölött a szolgálati kocsi sofőrrel; de mindezeknél még…..
Nagy nehezen sikerült megérkeznünk Egerbe, reggel egy időre lezárták az M3-ast egy baleset miatt, úgyhogy már beletörődtünk, hogy ezúttal sem érkezünk pontosan, de csúszott a program, úgyhogy íme az online közvetítés az első ülésről, melyen 15 szakember fejenként öt percben…..