Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pingvinmadár

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint tudjátok a Játékok a Polcról oldal az esetek 99%-ában játékokkal foglalkozik, így alapvetően nem nagyon szoktam írni direktben filmekről vagy sorozatokról. Eddig összesen két alkalommal és utoljára 2020-ban csináltam ilyet, először a Rebels-el utána pedig a Clone Wars-al összefüggésben. Ma…..
pingvinmadár 2022.02.13 22:37:55
falSzöveg Ocho Macho: Jó nekem 2013.11.22 16:20:00
Külön öröm, amikor egy sz@rul levett Manu Chao klón miatt kell szégyellnem, hogy szombathelyi vagyok. Pedig Manu Chao zenéjét és szűkebben vett hazámat is szeretem, talán ezért is esik olyan rosszul, amikor egyesek Szombathely hírnevét megpróbálják a béka hátsó fertálya alá…..
Az a helyzet, hogy imádok Top10-eket csinálni. Egyáltalán nem is olyan könnyű műfaj, mint amilyennek elsőre tűnik....elég sokat el lehet agyalni egy jó, gondolatébresztőnek szánt listán. Ezen belül G.I.Joe top 10 –eket is nagyon szeretek csinálni, mert olyan mély a merítési lehetőség, hogy igazán…..
Rózsaszínű álmok napi 300 méter autópályaépítésről és a vasvillák kemény valósága kísérte az első magyar sztráda születését...
Egy nagyon érdekes történetet szeretnék ma nektek kibogozni. Kevesen tudják, de a Kenner 1984-ben lényegében készített egy történeti folytatást a Return of the Jedi korszak utánra, hogy tudjanak mihez, miből játékokat készíteni. Tudomásom szerint erről a témáról más még nem írt cikket magyar…..
Idén már tizedik alkalommal rendezték meg a Fishing On Orfűt a Mecsek lankáin, ebből az alkalomból pedig több újítással is készültek a szervezők. Ezek szerencsére szinte mind jól sültek el, és így összességében a fesztivál még mindig megmaradt annak az alternatív zenei erdei iskolának, aminek…..
A Készhelyzet fináléjában a hóhért akasztják majd - de ezt a jelenetet a tévében nem lehet látni, csak nálunk, hoppá. Én röhögtem párszor rajta, Hajós tehetsége továbbra is vitathatatlan...
pingvinmadár 2017.05.23 14:15:26
tizenegyker Kitérő a halálba 2016.05.04 09:35:47
Egy motoros életébe került az Albertfalva kitérő kereszteződése. Az a kereszteződés, melynek átépítésének, jelzőlámpásításának már meg kellett volna valósulnia, legalábbis Vitézy Dávid egykori BKK-vezér egykori ígérete szerint. Május 3-án 19:30-körül történt a tragédia. A történtek kibogozásánál…..
A Szomszédok gyermekkorom kultikus sorozata, amely a fél országot a képernyő elé szegezte kéthetente csütörtökönként. Az igazság az, akkoriban csak egy-egy epizódot láttam belőle, de később pótoltam a mulasztást, és mind a 331 részt végignéztem és a szappanopera rajongója…..
pingvinmadár 2015.04.11 19:40:31
Már 2008 előtt is téptem a hajam, amikor a Best of Gyurcsány sorozathoz próbáltam előtte-utána megszólalásokat levadászni a parlament.hu-ról. Azzal még nem volt különösebb bajom, hogy az oldal külalakja még 2014-ben is a World Wide Web hőskorát idézi a 90-es évek…..
A mindig király Zefranktől. ..
pingvinmadár 2013.05.23 18:18:53
- Úgysem találod ki, mi a foglalkozásom! Még senkinek sem sikerült.- Kereszténydemokrata politikus?- WÁHÁHÁHÁÁ. A hentestermetű, diótörő állkapcsú német fickó akkorát röhög, hogy majdnem ránk zuhan negyven palack minőségi rosé. Aztán megmondja, hogy fodrász Londonban. A…..
Május végén jelentette be a tajvani illetőségű VIA, hogy új termékkel rukkol elő, egy minimális fogyasztású a Mini-ITX alaplap-szabványnak megfelelő aprócska PC-vel. Az APC névre keresztelt, asztali használatra tervezett masina bármilyen Neo-ITX-konform házba beépíthető (de…..
Mivel az edzéseknél (az I/O boxban) írok amolyan szösszeneteket, így nagy a kísértés, hogy blogolni már ne is blogoljak semmit. Bevallom hulla is vagyok a dologhoz, így lehet kicsit puritán lesz a poszt, kicsit sárga, kicsit kurta, de legalább a miénk.  Hírek röviden: 1. HCA…..
pingvinmadár 2011.10.26 09:26:24
Breaking news, fantasztikus hírek! Ma reggel a tükörben felfedeztem, hogy bizonyos szögből nézve, megfelelő fényviszonyoknál kezd egy hupli kirajzolódni a tricepszemen. Ez azért hihetetlen és fantasztikus, mert még "bombanő" koromban (azaz kb 9 hónappal ezelőttig, mielőtt…..
malackacicóskodások 2x11+1 2011.09.28 22:55:00
Ma sikerült csak fotoapparátot szereznem, így egy nappal elcsúszott a második 11-es bemutató. Elnézéstbocsánat. Szóval képek. Most:                       és 23 nappal ezelőtt:        …..
malackacicóskodások A hetedik 2011.09.13 10:47:00
Rájöttem, hogy erről a címről nem maradhatok le, így muszáj gyorsan barkácsolnom egy bejegyzést. Valójában már tegnap este akartam írni, mindenki (és legfőképp önmagam) megnyugtatására, hogyaszondja, nem hagytam ám abba a programot csak azért, mert az 5. napon rajtakaptak egy…..
Az a helyzet, lassan ott tartunk, hogy egy jól időzített faviccben több a humor-potenciál, mint a Showder klubban. Tény, hogy a kezdések mindig gyengére sikerülnek - bár úgy emlékszem a tavalyi ennél jobbra sikerült - de ez most kritikán aluli volt. Nem értem, hogy miért a…..
Amikor tavaly először tűnt fel a lúzer Sziget-utáló karakter, nagyot szólt, mert egy jól eltalált szerep volt, amihez egy tehetséges színészt is találtak. Az emberek imádták, itt az addicton is nagyon jó pontszámot kapott a Reklámszemle rovatban. Nyerő csapaton ne változtass -…..
A múltkor, amikor csak hirtelen felindulásból írtam egy reklámdilemmás kérdést, megígértem, hogy erről a kampányról még részletesebben is fogunk beszélni. Már csak azért is megkerülhetetlen a UPC új kampánya, mert az ügynökségváltást követően ez az első anyag, ami…..
Az Engadget bloggerei egy olyan telefont tartottak a kezükben, mely a következő iPhone, az iPhone HD prototípusa lehet. Egy San Jose-i bárban vesztette el korábbi tulajdonosa, egy 3G-s tokban. Sok információjuk nincs a mobilról, annyi bizonyos, hogy a mobilban van egy elülső kamera is…..
pingvinmadár 2010.04.18 10:57:44
Augusztus 20-án nosferatoval B-oldal munkanapot tartottunk, melyhez én kb. annyit tettem hozzá, hogy 1) kifejeztem a tűzijáték felé érzett eszméletlen utálatomat; 2) 30-40 percenként elaludtam. Hatékonyság! Ennek ellenére behúztuk az új Tarantino filmet a közeli kinóban. Akik még…..