Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ozzman

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai játékot dagatt kolléga ajánlotta. Alapvetően egy html alapú fejtörő, ahol a cél az, hogy eljussunk az utolsó pályára. A játékhoz egy számítógépre, és némi logikára lesz szükségünk. Eddig a 2700 próbálkozóból mindössze két embernek sikerült csak. Jelenleg a 11.…..
Ozzman 2015.07.10 10:50:49
@cseatt: azt a... na jó, ez volt eddig a legdurvább. Tényleg zseniális, de erre nem gondoltam volna. köszi
Ozzman 2015.07.10 13:43:24
@Vacy: Hol? A titkos pályán?
Azt már eddig is tudtuk, hogy Tom Boardman a portugál versenyen kapja meg az új 1.6 turbós SEAT motort, ezt az angol pilóta személyesen árulta el nekünk a Belvárosi Nagydíj során. Más kérdés, hogy azóta nem volt időnk kitenni a videót, de ami késik nem múlik. Most azonban az…..
Az Eurosport WTCC közvetítései során már beszélgettünk Kőváry Anettel Tom Coronel kamu esküvőjéről. Még a Twittere is felkerültek a fotók, melyeken látszólag Tom és kedvese Paulien Zwart áll, előbbi öltönyben, utóbbi menyasszonyi ruhában. Később viszont kiderült, az…..
Többetekben is felmerült a jogos állampolgári igény arra, hogy megtudjátok, hogyan reagáltak a külföldi kommentátorok a Zengő Motorsport galambos matricájára. Teljes körképet nem tudunk nyújtani, de íme egy kis videó részlet, az angol Eurosport közvetítéséből, amelyben a a…..
Meglehetősen egyhangúra sikerült az első valenciai versenyen, Michelisz Norbi hetedik, Wéber Gabi pedig 17. lett. Gabriele Tarquini jól startolt, Yvan Mullert azonban nem sikerült megelőznie. Ezzel gyakorlatilag el is dőlt a győzelem kérdése, a francia elhúzott és idei harmadik…..
Ahogy adásban mondtuk, jönnek az infók Wéber Gabiról. Szerencsére nincs komoly gond, a nagy csatában a gumi felszedte a port és a gumidarabokat az ideális ív mellől, és ezért ment el a tapadás. Wéber Gabi azt is elmondta, hogy mivel Spanyolországból egyenesen viszik az autókat…..
Egészen kicsi, néha minifigura-kompatibilis, a 70-es 80-as évek hangulatát árasztó és őrült kedves autókban utazik SouKoyamada. Megalkuvás nélkül tenném a többéségét a – most már bizton állítható: soha el nem készülő – városomba. (A kisebb modellek stabilitását…..
Ebben a bejegyzésben a csütörtöki WTCC-s tesztek eredményeit fogjuk összegyűjteni. Mivel az időmérést végző cég honlapja csak a szabadedzésektől kezdve tárolja az adatokat, ezért a Live Timing képét lopjuk le, és ezt nézhetitek meg bármikor. Teszt #1, Teszt #2, Teszt #3, Teszt…..
Ozzman 2012.03.08 11:31:56
@ray bacsi: Őszintén szólva, ha idén ők lesznek a legjobb BMW-sek, vagy csak felnőnek Cornel, Engstler, D'Aste szintjére, én már elégedett leszek. De persze a legjobb az lenne ha minél több borsot törnének a Chevy-k orra alá.
Tutuka azt mondja, ez a baj. Az új City készletek már a képtelenségig kinövik elődeiket, úgyhogy azonos városon belül együtt már nem is játszhatók. Pedig de, csak még több lególiberalizmus kell hozzá: 4209 szállít 6382-t A 6642-est kis híján be lehet pakolni a…..
Múlt hétfői, a Brandenburgi kaput bemutató posztunk páratokat gondolkodára (sőt, építésre!) sarkallt arról, hogy vajon milyen magyar épületet lehetne az Architecture sorozatban kiadni. Nos, van egy jó, meg egy rossz hírem. A jó az, hogy nekünk, vásárlóknak van beleszólásunk…..
Ozzman 2012.01.17 16:04:18
@tío: Ezek zseniálisak. Mehetne gyártásba az összes.
Vannak műfajok, mint a forma 1, amelyek nem hoznak lázba. Vannak legó témák, mint a Racers, amelyek nem fogják meg a fantáziámat. Vannak kereskedelmi trükkök, mint a linceszelt készletek, amelyeket fenntartással kezelek. És vannak márkák, mint a Ferrari, amelyek különféle okokból…..
(A poszt előtt kérdés: este, vagy reggel nyissunk? Szavazz róla a facebookon, vagy kommentben jöhetnek a vélemények!)Lássuk az első ablakot! Ami rögtön feltűnik: a perforált ablakokat nem könnyű kinyitni, vigyázni kell, nehogy beszakadjon. Van egy olyan tippem, hogy még be fog. Az…..
Ma jelentették be, hogy a BTCC-ben szereplő brit Special Tuning Racing istálló jövőre a túraautó világbajnokságon is rajthoz áll. A csapat 4 SEAT Leónjából kettőt szerelnek fel a WTCC-ben használt 1,6 turbó motorral, a másik kettő pedig marad a brit sorozatban. …..
Ozzman 2011.11.24 14:03:38
@Lanti_WTCC: Esetleg ahogy valaki Zengőék honlapján felvetette, össze lehetne állni Engstlerékkel, ahogy Poulsen is tette idén. Vagy a Coronel féle csapattal. Persze kérdés, hogy ők mit döntenek a jövő évről, és persze azért a szívem mélyén mégis csak azt szeretném, ha a Zengő csapat önerőből jutna el a csúcsra. Nehéz döntés, de bízom a csapatban.
Ozzman 2011.11.25 09:35:28
@f1mate2: Zengőék nem esnének kétségbe szerintem. Beugrana Wéber Gabi vagy Kiss Norbi.
WTCC Hírblog Visszatér a SEAT! 2011.11.22 12:30:00
Egymást érik a jobbnál jobb hírek ma. Végre tudunk valamit a Volvoról, hamarosan bejelentik a Ford érkezését, most pedig a SEAT leplezte le a következő évre vonatkozó terveit. A spanyol márka két lépcsőben térne vissza a WTCC-be, jövőre még csak partnerként, 2013-tól viszont…..
Folytatjuk a két héttel ezelőtt megkezdett heti postás rohamot. Reméljük már kihevertétek a rátok öntött leveleket. Ez a kedves kis készlet a ’80-as évekből remek kiegészítője egy lego városnak, azon belül is talán egy kisebb vidéki városnak: bár a levelezés egyre…..
Ozzman 2011.10.25 13:39:15
Nemrég – egy hamarosan a blogra érkező, marha érdekes interjúban – arról kérdeztem a beszélgetőpartnerem, hogyan és mikor kezdett legózni. Nem kicsit meglepett, mikor elmondta, hogy a hatvanas évek elején játszott először, és már akkor olyan épületeket próbált…..
Ozzman 2011.09.08 13:21:06
Hogy jól fel tudjatok készülni a Kockagyár következő építőversenyére, nevezzetek a USUAL VISUAL LEGO Kreativitás Versenyére! (via Róka Koma) A Kockagyár következő építőversenye több fordulós lesz, az első körben kibontás nélkül kell összerakni egy készletet időre.…..
Talán emlékeztek még Gézára. Azóta kiderült, Géza is csak ember. Méghozzá olyan ember, aki úgy épít házat, hogy: "Gizi, ez itt a telek, amire építkezünk. Kell egy műhely meg egy garázs, az ennyi helyet foglal, a maradék lesz a ház". Miért is? Hát mert Géza a…..
Na, ha valamikor igazságtalan a címadásom, akkor most. Bár sokszor és sokféleképpen elmondtam már, hogy manapság minden túl nagy, túl realisztikus, meg hova tűnt a játékosság, ez a traktorokra pont nem igaz. A Farm vonalon feltűnt gépek bár baromi életszagúak, mégis kedvesek,…..
Ozzman 2011.05.19 10:59:01
@Llew: Pont most akartam én is belinkelni. Időtálló alkotás, hiszen majd 30 év elteltével is szinte változtatás nélkül eladható (épp csak áramvonalasabb lett) és épp olyan szerethető mint anno. Igazi LEGO.
Nincs is jobb, mint a hazai. IИDOMITUS egy remek, ráadásul a szívemnek oly kedves 4 pöcök széles furgont épített. Gyönyörű, nem is ragozom tovább. Bár nem az én világom ez a típusú legó-építészet, kétségtelenül kvalitásos épület: BadLeo ráadásul volt annyira…..
A blogon a gyűjthető minfigekkel kapcsolatos eddig posztokat itt találod!..
Ozzman 2011.04.06 10:41:56
@Baazska: Szamuráj - indián törzsfőnök csere?
Bár a harmadik minfiges gyűjthető széria megjelenéséhez készült, az új sorozat hazai megjelenése kiváló alkalom arra, hogy a blogon is feltűnjön ez a magas fuck-faktorú videó: <br type="_moz">Továbbra is hitvita jellegű…..
Ozzman 2011.04.04 16:17:11
@Llew: Én úgy tapasztaltam, hogy megfelelő szögben tartva a zacskót egész jól láthatók a kódok. Tény, hogy ha pont "merőlegesen" nézel rá, akkor nehéz észrevenni őket, de ha kicsit megdöntöd, akkor a ráeső fény segít. Persze így is könnyű benézni.
Ozzman 2011.04.05 09:05:07
@szakacsa: Az újpesti Tescoban tegnap este már volt vagy két doboznyi.