Regisztráció Blogot indítok
Adatok
segitoember

1 bejegyzést írt és 238 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap folytatódott az ország leghíresebb mókamesterének "one-man" showja, mindenki kedvenc Gyurija bejelentette a végleges-közeli formába öntött új adóterveket.Kicsit visszaugorva az időben, Matolcsy György tavaly novemberben végén írt egy sarkalatos törvényt, amelynek az volt a…..
segitoember 2012.05.10 21:02:45
@Vidéki:
És igen...
Egyetlen hozzászólásba sikerült beleraknia az összes érvelési hibát!
Ezért megérte fentmaradnom...
Emberek, túléltük februárt! A folyók befagytak, a gázszámlák emelkedtek, a klímaszkeptikusok heteken át tartó fiesztát tartottak.                     Namármost én kedvelem a focimeccsek közönségének társaságát. Kifejezetten…..
Orbán Viktor miniszterelnök határozott és kemény volt a Fidesz-KDNP hétfői frakcióülésén abban, hogy meg kell szüntetni az egyszerűsített vállalkozói adót, az evát; a kormánypárti frakció azonban arra kéri a kabinetet, vizsgálja meg annak lehetőségét, hogy jövőre emeljék…..
Kocsis Máté 30 évesen Józsefváros polgármestere, országgyűlési képviselő, a rendészeti bizottság elnöke, és frissen kinevezett hajléktanügyi referens. Egy ifjú lázárjani-klón: természetesen egy percet sem dolgozott. 2004: doktori oklevelet szerzett a Pázmány Péter…..
Vastagbőr Nagy segítség 2011.09.09 18:01:00
A Fidesz-KDNP ugye most tartja az őszi ülésszak előtti 3 napos frakcióülését Hajdúszoboszlón.Ma a két közkedvelt figura, a Frakcióvezető úr és a Szóvivő úr állt ki tájékoztatni az itt végzett munkáról a nagyérdeműt.Rögtön az első mondatokkal belelőttek egy tárat a…..
segitoember 2011.09.10 01:19:17
@Sarkalatos hozzászóló:
Ha ilyen biztos vagy a dolgodban, miért nem csinálsz egy ilyen "korrekt" bankot?
Özönlenének az emberek!
Én is átvinném a pénzemet hozzád...
...ha nem lenne biztos, hogy egy év alatt tönkremennél.
segitoember 2011.09.10 01:39:32
@Sarkalatos hozzászóló:
"nem áll szándékomban bankot csinálni, nem vagyok zsidó..."

az látszik.
maximum látens...
az öntelt sértettség megvan, de hiányzik a kreativitás és a munkakedv.
A Magyar Munka Terv új rendszere a munkaerőpiactól elidegenítő, alacsony bérezésű, sok ponton a két világháború közötti ínségmunka intézményére hasonlító rendszert alakít ki. A biztosítási elvű álláskeresési támogatás leépítésével növeli az…..
segitoember 2011.07.13 06:59:08
@Blogger Géza:

"Amikor jól megy a szekér, félre kel tenni azokra az időkre, amikor kevésbé megy jól, ezt sokan nem tanulták még meg."

Amikor jól megy a szekér, vagyis van átlagos embernek átlagos munkája, akkor az átlagos kereset 80%-át elnyeli az álam...

"(mindig az államtól várja mindenki, hogy oldja meg az ő problémáját - miért?)"
...ezért cserébe...
  Tóth Gy. László mai, a Magyar Nemzetben megjelent publicisztikája az Emberibb Parkolásért Mozgalomnak is becsületére válna. A kerékpárosokban megannyi kétkerekű Antikrisztust látó szervezet sajtóközleményei által képviselt utálat köszön vissza Tóth Gy. Critical Mass,…..
Hiába mondja Orbán Viktor a kereszténydemokratákról, hogy sorsuk a „szövetség vagy felmorzsolódás”, pláne hiába vádolja őket Kövér a siófoki kormányülésen kipattant abortusz vita után kispárti létből fakadó túlérzékenységgel, azért lassan kiderül, hogy…..
Szkeptikus blog Energiakarkötők 2011.02.24 07:24:00
Véletlenül bukkantam rá a Power Balance energiakarkötőkre a világháló böngészése közben. Ezek az egyszerűnek kinéző karkötők szinte mindenhol megtalálhatóak manapság, és egyre népszerűbbek. Nemrég olvashattunk róluk az igen népszerű sportgéza internetes portálon, máshonnan pedig megtudhatjuk, hogy…..
Kedves blog. Már írtam nektek apukám betegségéről és az orvosok hozzáállásáról . Most hazajött, de a történetnek nincs vége. Ki kell írnom magamból, különben felrobbanok! Köszi, hogy ennek teret adtok!   Apura rájött valami (folytatás) Aput hazahozta a mentő a…..
segitoember 2011.02.20 23:32:43
@jágör68:

ezekből (a bordatörést kivéve) ügy lett ill. az egyik még folyik. a bordatörés az saját szerzemény, azt leszartam, úgysem tudnak mit csinálni vele.

az agyvérzéssel az volt a baj, hogy diagnosztizálták, ránézésre, hogy részeg, vigyük haza. ennyi...

a bordatörést tényleg nehéz észrevenni, ha bebuszozok a balesetire és megmondom hol fáj és basznak megröntgenezni. zúzódás, az van a papíron, menjek háziorvoshoz. de ez tényleg mindegy.

egyébként én nem hibáztatattam senkit, csupán azt próbáltam éreztetni, hogy sajnos van amikor az egyik ember mást tapasztal mint a másik. sőt. általában ez van, mert ilyen az élet.
Miscellaneous Biztosra mennek 2010.11.27 16:33:00
Személyesen kell nyilatkozniuk a magán-nyugdíjpénztári rendszerben maradóknak. - áll a Parlament honlapjára feltöltött törvényjavaslatban. Aki nem kívánja az államnak adományozni nyugdíjmegtakarításait, személyesen kell megjelennie a "Nyugdíjbiztosítási Alap kezelésért…..
segitoember 2010.11.28 12:41:30
@kérődzőgiliszta:
"...csökött agyhelyeteket nehogy megzavarják a tények!"
"Arra azért ügyelj, nehogy megzavarjanak a tények!"
"Látom, téged sem zavarnak a tények"

tényleg, mennyi tény...
Egy testben, leküzdhetetlenül, megtelepszik egy másik. És senki sincs ott, ebben az egyszerre kettős és különös térben, hogy jelzést adjon róla."Megtörténik, pedig nem értem" vagy: "Elgondolni se tudom, de megesett". - Az anyaság lehetetlen szillogizmusa. (Julia…..
segitoember 2010.10.19 15:51:19
@Gabiiiiii:
"maganugyem,hova megyek es mit csinalok es mitol leszek ideges"
pontosan. magánügyed. akkor miért tukmálod?

és mi köze az ablakom alatt ordító kutyának, az étteremben síró gyerekhez? egyáltalán, életedben fordult már elő, hogy egy gyerek sírása megzavarta a vacsorádat? kötve hiszem...
segitoember 2010.10.19 15:56:44
@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke:
"de azt miért nem érti meg a szülő sosem, hogy a gyerek étvágya kb. 10 percig tart, legyen 20 és még nincs meg az a kulináris ízlésfoka hogy kiélvezzen egy ételt, meg beszélgessen, egy pohár finom bort vagy üdítőt igyon hozzá..."

ez a tisztelt felnőttek 90%-ra is igaz. mégsem tiltják ki őket. nincs előválogatás, meg tesz. mindig előfordulhat egy zajos vendég, egy harsány társaság, egy szülinapi torta, vagy valami odanemillő és huss, oda a meghitt vacsora. már persze annak, aki minden külső ingertől összefossa a bokáját...
segitoember 2010.10.19 16:17:42
@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke:
Ez nem is vita akkor, mivel ez alapján téged alapvetően a neveletlen emberek zavarnak. Az hogy neveletlen valaki pedig független attól hogy felnőtt, vagy gyerek, szülő, vagy sem.

Viszont itt a posztban két álláspont alakult ki. Minden szülő bunkó és jogokat vindikál vs. minden szingli rühelli a gyerekeket és magányosan fog meghalni.

Vagyis itt tombol a neveletlenség és jóérzésű ember ezt nem bírja elviselni, nemhogy még részt is vesz benne.
 Amilyen erővel Kolontárra zúdult a vörös iszap és maró lúgja, olyan erővel bontják le a jogállamiságot és intézményrendszerét Magyarországon. Csak nézek ki a fejemből, hogy mi van??? A menedzserek bibliájával még 16 éves koromban ismerkedtem meg, akkor olvastam el az…..
segitoember 2010.10.13 09:59:03
@nick rivers:
Nem vagyok képes elhinni hogy létezik a naivitásnak ez a foka...
 Levelet hozott máma a posta, a hillandknowlton.com-ról. Nem tudom, hogy mióta tartja fontosnak a madarasteszkó PR-ügynöksége, hogy értesítsen a vállalat dolgairól, de érdekes mód, amíg nem írtam a lápos balhéjukról, addig eszükbe se jutottam. Hmmm…. Nyilván…..
Kettős Mérce Ezek hülyék! 2010.09.20 08:07:00
 Valami történész társaság kezdeményezi, hogy Szabó Ervin nevét vegyék el a FSZEK megnevezéséből és a helyére valaki mást rakjanak.  Az indok az, hogy Szabó Ervin kommunista volt. Agyrém. Nem csak azért agyrém, mert egy történész társaság nem tudja mi a…..
Kedden írtam egy felhívást, általános iskolás szülőkhöz meg gyerekekhez, Álljunk együtt bosszút az általános iskolán! címmel, hogy jelentsék nekünk, hogyan zajlott az évnyitó. Erre futott be az alanti levél, a legjobb anya-lánya-írás, amit valaha olvastam, megható és vicces…..
segitoember 2010.09.01 16:31:55
@FeroxX:
Apu azért iszik, mert te sírsz!
segitoember 2010.09.01 16:48:48
@FeroxX:
Mi nem jött be?

"...nyilván az anyuka egy naiv hülye picsa volt, ha olyan pasinak volt képes gyereket csinálni, akit nem tudott annyira kiismerni, hogy tudja, hogy ennek nem szabad szülni, együtt lenni vele..."

"... én nem tudom rózsaszín szemüvegen át nézni anyámat, amiért a saját hibája (hogy összejött az alkesz apámmal) miatt gürizik kétszer annyit, és nyomorgunk..."

vs.

"Apu azért iszik, mert te sírsz!"

rakd össze!
Kedves szerkesztők, olvasók!   Tegnap olvashattuk az index.hu oldalon, hogy eltűnt egy idős bácsi a váci kórházból. Azért írok most nektek, mert kísértetiesen hasonló dolog történt az édesapámmal másfél évvel ezelőtt.   Édesapám 85 éves múlt nyár elején. 2008…..
segitoember 2010.08.25 22:14:30
@nullnick:

Szerintem a cselekvőképesség talán nem értelmezhető a témában, azonban:
"17. § (1) Gondnokság alá helyezés nélkül is cselekvőképtelen az, aki olyan állapotban van, hogy ügyei viteléhez szükséges belátási képessége - tartósan vagy a jognyilatkozata megtételekor átmenetileg - teljesen hiányzik."

JOGilag...
Tekintsük át a tegnap esti bejelentés óta történteket. Steve Jobs ugye közölte, hogy a hiba valóban létezik, de ez iparági sajátosság, a legtöbb okostelefon képes elveszteni a jelet érintésre, ha gyenge a térerő, ráadásul az iPhone 4 sem produkál lényegesen több hibát, mint…..
Kezdjünk bele, este hét óra, itt a várva várt konferencia. Mi lesz? Ingyen burkolat? Visszahívás? Akciós cellux?  A rendezvény az iPhone 4 antenna songgal indul, amiben arról énekelnek, hogy bár elő lehet csalogatni a térerő-eldobós jelenséget, hétköznapi használat során…..
segitoember Játék B+ 2010.07.16 18:38:00
Egyszer régen (rengeteg szabadidőmben) csináltam egy szivatós kis játékot flash-ben. Nemrég valaki megtalálta és addig nyúzott, hogy áruljam el a megoldást, hogy megpróbáltam, de sajnos már én is elfelejtettem.  A játék neve B+ és kirakom, hátha valaki megoldja. Ahogy…..
Igen, tudom hogy tegnap megint volt a tévében, de egy Zslive elég volt. Ellenben a magyarokat megihlette ez az alkotás és a Youtubeon máris fent van egy best of válogatás. Az elkápráztató színészi játék mellett a díszletekre érdemes még figyelni. Minden hajó ugyanazt a belsőt…..