Regisztráció Blogot indítok
Adatok
W.O.T.A.N.

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kjell Månsson – Burzum (Silenos) Az utóbbi időben egymást érik a rockzenekarokkal foglalkozó könyvek. Kis túlzással már majdnem minden jelentős előadóról, legyen akár magyar, akár külföldi, kapható itthon valamilyen életrajz, karriertörténet. Néhányukról több is. A…..
Holnaptól lehet kapni a Starcraft II-t, ami azt jelenti, hogy már ma éjféltől árulják az ország több pontján, a fővárosban két helyen is lesz „midnight madness” (az Allee-ban és a budai Saturnban). Tizenkét éve vártunk erre, hiszen az első Starcraft 1998-ban jelent meg…..
W.O.T.A.N. 2010.07.26 16:24:33
@ügyfélszolgálatos:

És a zerg? Egy az egyben a tyranidákat nyúlták le. :D
Hosszú oldalakon lehetne még sorolni. Milyen jó lett volna, ha a SC WH40k játékként jelenik meg anno és kiegészítőként kihozzák szép sorban a többi sereget is (ork, káosz, marine rendházak...)
W.O.T.A.N. 2010.07.26 16:47:45
@ügyfélszolgálatos:

Én sem akarok falme wart kezdeni. Mindkettőt nagyon szeretem, a 40k-val sok éven át játszottam (Eldákat és Dark Angeleket gyűjtöttem), a SC-ról meg egy ideig le sem lehetett robbantani. Kb az volt az utolsó játék, amivel rendszeresen játszottam. Igazából azt sajnálom, hogy a Games Workshop és a Blizzard nem tudott együttműködni a fejlesztésben.

Egy kis olvasmány (angolul) a témában:
www.gamespot.com/users/subyman/show_blog_entry.php?topic_id=m-100-25848490
W.O.T.A.N. 2010.07.26 17:06:28
@ügyfélszolgálatos:
A haverom is Imperial Guardot gyűjtött. Az amerikai M113-as pszh makettjéből megcsináltuk a létező összes Rhino változatot. Valamelyik I. világháborús tankból meg Land Radiert műtöttünk. '96 körül 3-4000 Ft még elég sok volt egy GW járműért :D

Na nem offolok, mert a végén újra elkezdek 40k-val játszani... :)
Azért azt nem mondanám, hogy - a kép tanúsága szerint legalábbis - 5 darab biciklitároló lefúrása olyan horderejű esemény lenne, aminek kapcsán egymás nyakába kellene borulnunk, hogy örömkönnyekkel áztassuk el egymás Critical Massos pólóit, de maga a jelenség mindenképpen…..
W.O.T.A.N. 2010.06.15 18:42:45
@aronman:

Az Astorián, az East-Wset Busineess Centerben van a KLM egyik irodája, így talán már érthetőbb, hogy miért pont ide került.
Heti klipválogatásunkba most sok zenélős videó került, plusz eléggé a metál felé billen a mérleg nyelve. Dying Fetus, Pains Of Salvation, Cannabis Corpse, Gamma Ray, Rob Zombie: ők képviselik a keményebb műfajt, a magyarokat, illetve a popot pedig a Carbonfools, illetve a…..
A hangszerboltos (vagy egyes helyeken: gitárboltos) csávó, mint olyan. Na jó, lehet srác, ürge, szivar vagy fiú is, de egy valami sosem - a p-vel kezdődő és asi-ra végződő szó, mert a hangszerboltos csávó láthatatlan a pasi szót használó Mayo Chix márkájú ruhákat vagy…..
W.O.T.A.N. 2010.01.19 00:14:21
@SzocsO:

A "testen átmenő húrozás" és a "testen átmenő nyak" két teljesen különböző dolog. Ha nem értesz hozzá, ne okoskodj.

Esetleg nem a hozzád hasonlók miatt lesznek antiszociálisak a hangszerboltosok?
B-oldal Jazz Bass 2009.02.03 10:30:00
Valahol olvastam egy nagyra tartott bőgőstől származó mondást, miszerint: "Minden basszerosnak kell egy modern öthúros hangszer, egy nagybőgő és egy jazz bass." Ezt a Jazz Bass dolgot járnám most körbe, miért is van ennek a hangszernek ekkora jelentősége? A Fender Jazz…..
Csodálatos videót fedezett fel Sadia. Az 1938-ban készült Beautiful Budapest ugyanolyan bájos és szívet melengető, mint az 1936-os svéd útifilm (melyről időközben kiderült, hogy magyar felvételeket használt fel). Ám a Metro-Goldwyn-Mayer mozija nem csak abban különbözik a három…..
A VDSzSz Szolidaritás május 8-án 0 és 18 óra között tartja meg a korábban április 30-ára meghirdetett sztrájkját. Szakszervezetünk Országos Választmánya egyrészt a ballagókra és hozzátartozóikra való tekintettel határozott így, másrészt azért, mert a kormány részéről…..
Negyven éve jelent meg az első Led Zeppelin album. Ki hitte volna, hogy ezt megérjük? Vénülünk emberek, aki meg nem, az a tovább olvasás előtt nyomás és kötelezően hallgasson meg a Youtube-on minden olyan találatot, amin tényleg a Zep játszik, de nem élőben; aki nem teszi meg, azt…..
Elég furcsa összeállítású fellépésnek lehetnek szem, és fültanúi azok, akik valamilyen formában látni fogják a december 7-ei mumbai-i (Indiában van ez a település, régen Bombayként futott) Live Earth koncertet. Roger Waters, a Pink Floyd egykori basszusgitárosa/énekese…..
Műszaki szempontból ma már minden adott a mobilról elérhető online zeneboltok beindulásához. A zenehallgatásra optimalizált készülékekben fejlettebb audiochip és 3,5 milliméteres hangkimenet van, amelybe akár csúcskategóriás fülhallgatók is bedughatók. A letöltés sem okozhat…..