Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr_utcai_arcos

0 bejegyzést írt és 4161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi terror! A történet egy közeli hozzám tartozóval esett meg, és még nincs vége…. Az illető a vendéglátásban dolgozik. Több szakmai végzettsége is van, több évet külföldön is dolgozott. De vágyott haza,…..
Dr_utcai_arcos 2017.01.07 16:59:02
@Fotelbetyár: ugye nem gondolod komolyan, hogy ha leírom, hogy a Frizbi műsorvezetője egy féreg, az nem ugyan olyan erősségű, mintha leírnám, hogy XY egy féreg...Tudom, a Váci úton rengeteg nagy irodaház van két betűs tulajjal. Van például és még sorolhatnánk.@droid_: ezt miből szűrted le papi? Ebből? "(Ez a cég szintén egy nagy multi, kaliforniai székhellyel van jelen a magyar piacon, hálózati eszközöket, kommunikációs technológiát tervez és értékesít)." Mert akkor komoly szövegértési problémák vannak. Bár franc tudja, tuti van olyan catering szolgálat, amelyiknek itthon és Kaliforniában is van egysége...Az itt a kurva nagy gond, hogy az ide irkáló emberek 90%-nak fingja sincs egy ilyen irodaház működéséről.
Dr_utcai_arcos 2017.01.07 19:33:02
@zpetal: Hadd segítsek:
"Nyilván valakinek a valakije a boszorkány, vagy azért tűrnek el neki mindent."
"@Sörömpőőr: Biztos, hogy van valami hátszele."
"@Zsolan: bizony van hatszele, benne is van a posztban: mas orszagokban is ugyanez a ceg szolgaltat a multinak."
vs. ""(Ez a cég szintén egy nagy multi, kaliforniai székhellyel van jelen a magyar piacon, hálózati eszközöket, kommunikációs technológiát tervez és értékesít)." Te jössz okoska törp...szólj ha kell segítség az értelmezésehez, segítek.
Dr_utcai_arcos 2017.01.07 21:25:00
@zpetal: na most jól a lelkembe gázoltál fogyatékoskám. Az hogy más hozzád hasonlóan analfabéta, még semmit nem támaszt alá.
Tisztelt Ő I!Karcsi vagyok Budapestről. Lakást adok ki albérletbe. Olvastam az "Ezek nélkül ne írd alá a lakásbérleti szerződést!" cikket: link.Abban azt írják, hogy a közös költség felújítási alapba fizetendő részét a bérbeadónak kell fizetni és nem a bérlőnek. Hadd kérdezzem meg, hogy ezt milyen…..
Dr_utcai_arcos 2017.01.06 18:48:15
@kornel72: Aha. Osztán ha a felújított házban található lakásodat 5%-al drágábban adod el amikor meggondolod magad és inkább eladod, ugye visszautalsz egy szép adagot a volt bérlőidnek? Mert neked aztán egy filléred nem volt az értéknövekedésben.
Már megint foglalt a scottpad a teremben? :( Nyáron fullra járatják bent a klímát és fázol? :( A fehérjebárban nincs a kedvenc ízű fehérjédből? :( Ugye, hogy milyen borzalmas dolgok ezek? Az afrikai gyúrósoknak szerencsére nincsenek ilyen problémáik... Rendelkeznek viszont olyan dolgokkal, amikkel…..
Az emberiség születése óta bűnös faj. Egy nép, ami nem igazán érdemli meg ezt a bolygót. Korról korra, évtizedről évtizedre újabb háborúkkal kínozzuk ezt a gyönyörű helyet, ami talán már nem is bírja olyan sokáig a terhelést. A filmművészet rövid története során számtalan megközelítésből, sokféle…..
Dr_utcai_arcos 2017.01.02 14:47:39
@Dr. Tom: Ne.Ne.Ne...kizárt, hogy valaki rajtam kívül látta még az I am Omega-t :))))!!!444
Dr_utcai_arcos 2017.01.02 16:04:19
@elismert felhasználó: másoltuk volna be a egész 101st Easy-t ;)?
Na csak eljött szilveszter napja, vajon mi mással lehetne megünnepelni, mint zenével? Így erre a napra már nem akartam száraz tényeket közölni, sem azt, hogy kinek melyik film tetszett vagy nem tetszett a legjobban, vagy a legkevésbé. Eldöntöttem ezek helyett idén régi nagy tervemet valósítom meg,…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Blog / Kedves Despota!   Az év vége felé az emberek általában el szokták készíteni mérlegüket, ezt én is megtette, ha megosztásra érdemesnek találod, akkor, kérlek, tedd meg!   A harmincan évei közepén járó…..
A 80-as évek zenéje a gyengém, kár lenne tagadni. Talán a véremben van, mert akkor születtem, és babakoromtól ez vett körül az MTV-nek köszönhetően. És most, hogy Prince után George Michael is elment, elgondolkoztam: kik is azok a popelőadók és együttesek, akik nélkül egészen más lett volna a '80-as…..
Dr_utcai_arcos 2016.12.29 17:07:20
@szabo.kata: persze, sokan a 90-es éveben kaptak csak rá, de középiskolában Depecse volt már a 80-as évek közepén. És amikor Jugoszláviában megvettük a 101-t...a sofőr biztos szeretett minket hazafelé, mert más nem szólhatott :). Pedig volt Eddás és Pokolgépes is a buszon :D!
Bámulatos, hogy milyen ajándékötletekkel kápráztattak el bennünket, fogyasztókat, az idén (is). Csak két gyögyszemet emelek ki a tenger mélyéről, ajándékba. Az első ez a fantasztikus 49 forintos ajánlat: "99% Kedvezmény" (valószínűleg ba van kapcsolva a Word-ben az új sor…..
Luxusórát vásárolni talán az egyik legmerészebb anyagi költségekkel járó befektetés, amelyről a legtöbben csak álmodozhatunk. Mindazonáltal, ha van rá megfelelő keretünk, nem feltétlen kell bődületes összegeket költenünk rá, ha okosan navigálunk a piacon. Természetesen,…..
Dr_utcai_arcos 2016.12.29 08:42:55
Igen, persze, nyilván én voltam a fasz, hogy karácsony előtt 8 nappal úgy gondoltam, most is legyen egy online rendelési kör. Hiszen már egy csomó játék is sokkal olcsóbb a webshopban mint a boltban, ráadásul ki lehet kerülni a tömeget is, triviális. Fél szemmel már láttam híreket arról, hogy a…..
Dr_utcai_arcos 2016.12.27 13:00:48
@élhetetlen: hagyjad, mert még azt is elmeséli, hogy Arnolddal ellentétben, őt elnöknek is felkérték már, de nem vállalta, mert épp az amazontól várt egy prájm csomagot...
A mai teszt különleges, ilyen tesztalany nem terem minden bokorban. Magyarországon főleg, de még a világ többi országában is ritkaságnak számít a Xiaomi legújabb koncepció készüléke, a Mi Mix, ami az okostelefonok jövőjét képviseli egy személyben. Éppen ezért nagyon örülök, hogy sikerült szereznünk…..
Dr_utcai_arcos 2016.12.26 21:31:37
@molcsa: ja, csak ne felejtsd el levágni az árcimkét róla. Mert egyébként simán 60 dodós kínai sz*rnak fogják nézni ;).
Sokaknak az lehet a benyomása, a postát - és egyébként valamennyi csomagküldő szolgáltatót - legalább annyira váratlanul éri a karácsonyi csomagáradat, mint a Főkefét a téli hószállingózás. A megnövekedett igénybevétel újra és újra kikezdi a rendszert , mintha nem lenne…..
Dr_utcai_arcos 2016.12.23 22:42:26
@Nancsibacsi: 10 éve nem voltak futárcégek, GPS-es nyomkövetés, fuvarszervező szoftverek. Te várjá má. Patogtatok kukuricát, hátradőlök oszt várom amíg mesész ilyen érdekeseket az ántivilágrú.
Dr_utcai_arcos 2016.12.24 19:51:03
@tellmewhy: semmi baj, ha csak write only módban vagy. De akkor ne csodálkozz, ha néha hülyének néznek.
 A tavaly decemberi első részt most követő másodikban Németországról és a német tűzfegyverekről esik szó. Ebben a részben is igyekszem a kevésbé ismert fegyverekre koncentrálni, a kisebb kalibertől indul az ismertető, az egyre nagyobbak felé haladva. Németország, korlátolt anyagi és természeti…..
Dr_utcai_arcos 2016.12.23 23:30:23
@proletair: neki minden szarra van egy elemzése, nem is értem, mi a f**ért nem tiltották még ki minden blogról...
Karácsony közeledtével úgy gondoltuk, itt az ideje egy szaloncukor tesztnek. A Túró Rudi tesztünk tapasztalata az volt, hogy mindenképp éhgyomorra kell kóstolni, mert lehetnek meglepően gyenge termékek is, amiket jóllakottan csak unottan félre löknénk, hanyagul egy szép a nagy nullát kanyarítva az…..
A karóra sokat elmond(hat) viselőjéről. Ízlésről, anyagi helyzetről, stílusérzékről mesélhetnek ezek az apró, mechanikai és dizájn csodák, ám, ahogy általában, a külsőségek alapján levont következtetéseket ez esetben is fenntartásokkal kell kezelnünk. Míg egy A. Lange & Söhne vagy egy Patek…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   A nevem R. (kérem bizalmasan kezelni) és el akarok mesélni valamit. Tudják én egy gyorsétteremben dolgozom, konkréten a keszthelyi M-ban. Kezdeném a történetemet az egyik vezető beosztású…..
Zsidózás, testüregmotozás, fenyegetés, megfélemlítés: a BKV-ügy vádlottjai az előzetes durva megpróbáltatásairől beszéltek. Az ember azt gondolná, hogy amit velük megcsináltak, az csak egy börtönsorozatban fordulhat elő, de nem a való életben, pláne nem egy jogállamban.  ..
Dr_utcai_arcos 2016.12.14 19:39:22
@mikerbiker: Hogy mennyire igazad van. Ezek a talpig becsületes hazafiak, ha csattan a kóter ajtaja, egyből profikká válnak a jogaik szekcióból.
Nem először melegeznek le, nem is utoljára, ahogy a kommentelőket ismerem, de az kétségtelen, hogy most jött a legváratlanabb helyről. Nem mintha magamra venném, nem erről van szó, csak ennyire nyíltan, a tévében még soha nem mondták. Hiába mondja a FEM3 egyik műsorvezetője, Várkonyi Andrea, hogy a…..
Dr_utcai_arcos 2016.12.14 18:59:57
@Kishableany: egy orvosit valahogy összegrundolt, de te gondolom az élet iskolájában komolyabb tanulmányokat végeztél. Idióta.
Dr_utcai_arcos 2016.12.14 19:04:37
@bonifac: aha. Bocsival nem lennél szívesen lyuksógor, de Bömös Lacival, aki a jelenlegi csajodat egy koktélért dugta gumi nélkül a Szeparéban, vele igen. Van egy ízlésed....
Szigethalmon működik egy kábeltévé, a PR-Telecom Zrt., akik valamiért úgy döntöttek, hogy hetvenezer előfizetőjüknek ha ennyi nem volt elég a Hír TV-ből, akkor szar ügy, bocs, ők most kiveszik a csomagjukból Simicska Lajos hírtévéjét és majd adnak helyette pornót. Nem mondom, hogy értékét…..
Dr_utcai_arcos 2016.12.07 21:35:01
@Dajcs Béla: ne gondold. Nekem van, egy mp alatt odaadnám a Sport 1-2-ért...
Az öltözködési kultúra bizonyos cégeknél az üzleti kódex részét képezi és gyakorlatilag meghatározó, hogy a pályázó már az interjún megfeleljen valamilyen mértékig a munkahely által megkövetelteknek. Számos tényező nehezíti az interjúra való megfelelő ruha kiválasztását. Az évszakok, azon belül is…..
Dr_utcai_arcos 2016.11.26 13:11:36
@Altaïr: eddig akárhol dolgoztam, max az ing-zakó volt. Ja, bocs, soha nem is jelentkeztem középvezetői állásra. (az eddigi legaranyosabb az volt, amikor 40+ fok volt, busszal mentem ahol 50+ és amikor beléptem az ajtón, azt mondtam, bocs, de nem szerettem volna mentővel érkezni és ott ült velem szemben 3 ember farmerben és pólóban, hogy ők kérnek elnézést, de beszart a légkondi is :) Persze, fel is vettek 3 napon belül.)
Az ókori Görögországban egy nagyon kegyetlen eszközt találtak fel a bűnösök megbüntetésére. A bronzbika egy üreges, bronzból készült bikaszobor volt, melyben elfért egy felnőtt ember. Phalarisz türannosz vezette be a szerkezet használatát, de előtte még letesztelte - a bika feltalálóján. A bronzbika…..
Dr_utcai_arcos 2016.11.21 19:00:27
@Nibelis.22: Most képzeld el, hogy valakinek sikerült. Csak, hogy kicsit vegyél vissza: moly.hu/konyvek/torrente-del-bosque-kinzasok-es-kivegzesek-tortenete
Dr_utcai_arcos 2016.11.16 20:42:50
@Szelid sunmalac: felnőtt. Megpróbálhatnád te is...
Úgy gondoljuk, hogy a 2017-es év legnagyobb tévés eseménye lesz a Ninja Warrior, amit a TV2 főműsoridejében fogunk képernyőre tűzni, ezzel is erősítve portfóliónk fő csatornájának műsorkínálatát. (Dirk Gerkens a Kreatívnak) Szeptemberben írtam, hogy a TV2-nek, ha van egy csepp esze, megveszi a…..
Dr_utcai_arcos 2016.11.14 18:41:44
@NAR: Ja, ha mondjuk egy kajakos leesik és szilánkosra törik a könyöke, mit pánikol. Van rá 3,5 éve, hogy meggyógyuljon ;).
New Yorkban eddig nem lehetett ketrecharcolni. Sok minden mást továbbra sem lehet, kurválkodni az utcán például, viszont szervezett keretek és rácsok között verekedni, na azt mostantól lehet. Állami szintű döntésről van szó, szavaztak róla a helyi képviselők, és a vér, veríték és könnyek mellett…..
Dr_utcai_arcos 2016.11.13 04:52:17
@ebella: mert te primitívnek gondolod? Nem fér bele a kicsiny kis világodba?Akkor az emberek egy kis százaléka téged meg idiótának tart.
Dr_utcai_arcos 2016.11.13 19:00:06
@szociál: Meg a legutolsó számítások szerint a világ legértékesebb brand-ja. De ugyan, ez kit érdekel ;). Nulla egész pár százalékot, háháháááá.....
Dr_utcai_arcos 2016.11.14 18:36:01
@sixx: Semmi baj, engem nem zavar, hogy alapból paraszt vagy. (Először olvas, aztán beszól...) "A professzionális kevert harcművészet az azóta eltelt 19 évben a negyedik legnépszerűbb amerikai sporttá nőtte ki magát, a UFC pedig a világ legértékesebb, 4 milliárd dollárt érő sport-brandjévé. (Igen, lehet meglepő, de a munkaadód oldaláról van.) A többit beszéld meg Tóth Gergővel.