Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kernelpanic

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új-zélandi eset óta tudjuk, hogy az óraátállítás egyszerűen nincs benne a 4.1-es iOS szótárában. Szeptember végén történt, hogy a szigetországban egy órával korábban keltek a szükségesnél a jólelkű új-zélandiak, az iPhone ugyanis időzavarba került. Hogy egy példával…..
Most tegyük félre a hülye akcentusukat, az egyéb sztereotípiákat és a trágyalét, amivel ebben a pillanatban is elárasztják a Deltát, hiszen az a szigetcsoport, valójában nem más, mint egy vízből kiálló óriási támadási felület, amelyet az épeszű lakók már rég elhagytak.…..
Az Apple ma frissítette a MacBook Pro termékcsaládot, lássunk, mit nyomkodhatunk ezentúl.Ahogy várható volt, az Apple behozta a képbe a Core i5-ös és Core i7-es processzorokat, ráadásul új videokártyákat szerelt a gépekbe, kivégezve a 9400M és 9600M-eket.A 13 colos modellekben…..
kernelpanic 2010.04.13 19:27:37
@Hegyi Zsolt: az a különbség, hogy a US-keyboardon a return key vízszintes, nem olyan mint az európain, meg nincs rajta az € jel, meg lehet pár billentyűvel több-kevesebb.. De ha magyar billentyűzet-layouttal szeretnéd, akkor Magyarországon kell venned szerintem.. Az Applecare worldwide érvényes, de nyilván csak ott lehet érvényesíteni, ahol van hivatalos szervíz, ami eldugott helyeken lehet macerás.. De ahol van, ott érvényes. A táp universal, azaz amerikai és eu voltage-dzsel is használható, arra kell figyelni, hogy milyen a dugasz.
Appleblog iPhone OS 4.0 - Live 2010.04.08 18:25:00
Hétkor kezdünk. Nagyonnagyonnagyon messze már ne menjetek. Kicsit messze még mehettek. Én egy olyan brióst vagy mit kérek. Amúgy az event egy kicsit csúszik, lassan ültek le a helyükre a csávókáim. Steve Jobs kijött a színpadra. Ugyanúgy néz ki, mint mostanában mindig.…..
Appleblog iPhone vs Android 2010.04.08 09:45:00
Élőben nyomjuk a helyszínről, folyton frissülünk, még enni is mást küldünk helyettünk. new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'profile', rpp: 4, interval: 6000, width: 'auto', height: 300, theme: { shell: { background: '#d7d8de', color: '#000000' },…..
Egy tajvani lap szerint az Apple még ebben a hónapban frissíti a teljes laptopcsaládot, ami egyébként is várható, mivel a MacBook Prók és a MacBook Air erősen túllépett a szokásos termékcikluson. A cikk szerint a Apple-nél az Intelre vártak, hogy szállítani tudja a megfelelő…..
Pár napja az Olimpiában ebédeltem egy barátommal. A menü mellé adott pohár szikvízzel vártuk az előételt, miközben az élet nagy dolgairól beszélgettünk: ételekről, barátnőkről, tartozásokról, nyaralásokról. Mindketten iPhone-t használunk, méghozzá a 3G-s modellt, így…..
Az iPad óta tudjuk, csínján kell bánni a jóslatokkal, mert ha nagyon elszalad a fantáziánk, akkor is csalódottak leszünk, ha racionális keretek között a lehető legjobb terméket mutatja be az Apple. Ugyanakkor javíthatatlan pletykagépek is vagyunk, akik képtelenek tartani a…..
Komolyan mondom, lassan apróhirdetés-rovatot fogok indítani a blogon. A múltkor, miután leírtam, hogy mekkora egy szar, sikerült elpasszolnom a HP 914c-m, amin annyira felbuzdult egy haver, hogy megkért rá, próbáljuk meg eladni az iPod Touch-csát is (táccsát, mi?).Szóval Tamást az a…..
kernelpanic 2009.10.06 21:06:11
@mcs: bocs, nem lattam ezt a valaszt..
aha, igazabol igen. ha regisztralt a keszulek, akkor van egy vasarlasi datum a rendszerben. minden serialhoz.
ha nincs, akkor a gyartasi datum van csak ott. azthiszem ennel tobbet nem mondhatok.. :)
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
Megkaptam kipróbálásra az ApComtól az új, két terabájtos modellt. Alapos tesztről nem nagyon lehetett szó, hiszen ez egy tipikusan olyan eszköz, amivel legalább egy hónapig együtt kellene élni a kapcsolat rejtett nehézségei miatt, és igazi kielégítésről is csak évek múlva…..
Appleblog Jön a GTA az iPhone-ra! 2009.09.01 12:33:00
Maga a Rockstar Games jelentette be hétfőn, hogy ősszel kiadják a játék Chinatown Wars alcímű fejezetét az iPhone-ra és iPod touch-ra is. Régen vártam már ennyire AppStore-os alkalmazást (meg egyáltalán), de a GTA debütálása örömteli hír.Főleg, hogy már nyomogattam ígéretes…..
Appleblog Kezemben a Snow Leo 2009.08.28 14:02:00
Na gyerekek, óriási napra virradtunk, egyrészt, mert ma utoljára kell az újpesti, másfél méteres belmagasságú pokolból dolgoznom, ugyanis költözik az Index, másrészt meg mert végre telepíthetem a Snow Leopardot. Az alábbi fotón ennek a két remek hírnek a közös halmazát…..
Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál…..
Mindenki kiéhezve várja az iPhone OS 3.0 hivatalos megjelenését, ami elvileg mára lett beígérve. Főleg azok várják nagyon, akiknek nem buherálásból és baseband sorozatszámok figyeléséből áll egy ilyen update. Azonban a feltörős kollégáknak sem kell már félni. A devteam azt…..
kernelpanic 2009.06.17 10:31:15
@Krunpli: jo, persze, nem aztmondom, hogy akkor biztos lerohad teljesen.. nyilvan inkabb mukodik, mint nem. az 1600as errort a legalis verzio is szereti, nyugi. :S

nalam ez a hack, pontosabban a no-hack elvi kerdes, de nem vagyunk egyformak. :)
kernelpanic 2009.06.17 11:22:57
@Krunpli: hu, ezt inkabb hagyjuk, fogalmazzunk ugy, hogy eleg kozel all hozzam az alma, legyen ennyi eleg.. amugy meg egyszeruen illegalis es kesz. (de ezen persze lehet vitatkozni mennyiben, amit nem szeretnek)
@poisonborz:
en nem nezem le ha valaki hackel, szive joga, csak azt mondom en nem teszem. mindenki azt csinal a telefonjaval amit jonak/szuksegesnek tart.

bekeben elunk egymas mellett.. :)
Appleblog Az iPhone és a város 2009.06.15 16:13:00
Ezt a postot eredetileg tegnap akartam megírni, de este az ágyba zuhantam, mint valami kő, egyetlen karaktert sem tudtam kierőszakolni magamból. Egész nap San Francisco utcáit jártam, vagy harminc kilométert installáltam a lábamba, az összes fontosabb városrészt felkerestem, sőt,…..
A kérdés igazából így hangzik: miért nem takarodik haza minden csöpögő orrú pultos és pénztáros vagy miért nincs szkafanderben? A kedvenceim azok a közértes pénztárosok, akik a bejárat közelében folyamatos huzatban szenvednek, jobbára megfázva. Végülis úgyis megsütik azt a…..
Moderátor: Sziasztok, mutatkozzatok be. Magyarósi Csaba: Helló, stevejobs vagyok. Szűcs Ádám: Helló, stevejobs vagyok. Moderátor: Na várjatok, nektek tök ugyanaz a nevetek. Hogy van ez? SZA: Úgy, hogy ketten írjuk az Appleblogot a megszületése óta. Most azonban úgy döntöttünk,…..
Titokzatos okból európai, sőt világszintű szolgáltatást várt a cégtől a magát "egy szerencsétlen HP-tulaj"-nak nevező olvasónk, de aztán nagyot padlózott. Pár hetes, új gépe egyszer csak nem működött, mint kiderült, a memóriamodulok mentek tönkre. Hiába az…..
kernelpanic 2009.05.28 08:27:48
@facsipesz: én is úgy hallottam, hogy macerás Mo-n; ez vlsz azzal függ össze, hogy az Alma nincs teljesen jelen otthon, csak "közvetve", magyarul még nincs olyan hogy Apple Hungary.. Ennek ellenére elintézhetök dolgok, csak max tovább tart a szerviz pl. Hotline meg csak angolul van. (én jelenleg nem otthon élek)
Na tessék, én megmondtam, én ugye megmondtam (mondjuk volt, hogy egészen mást mondtam), a Microsoft ma hivatalosan is bejelentette, hogy érintőkijelzős mp3-lejátszót dob piacra. A Zune sorozat legújabb darabja pont úgy néz ki, mint a netet az elmúlt hetekben ellepő fotókon, és…..
kernelpanic 2009.05.27 21:45:08
@kernelpanic: ezt ezentúl el is várom, és mindenképpen posztot rendelek a Windows 7-hez amikor megjelenik, részletes tesztekkel meg minden. A blog neve maradhat, de tegyetek ki egy Microsoft logót is, mert sokszor arról is soook szó esik.
Így szeretném.
Oké, szeretem én az iPhone-t, mert jó telefon, a Legjobb a Földön, a Világon, az egész Univerzumban, beleértve az összes párhuzamos dimenziót és a Nagy Bumm előtti szingularitást, egy Koh-i-Noor, egy Bocuse d'Or, egy Cote d'Azur, de életemben most először legszívesebben falhoz…..
Szép tízes találat a jó szemű Bio Bercitől: pusztít a járvány, és már a Spar saját márkás joghurtjai is elkezdtek danoneizálódni (kezdő Homár olvasók kedvéért: danoneizálódni=sunyi módon összezsugorodni). A konspiráció az ügyben magas fokú, a cég weboldalán ugyanis…..
A Magyarországon is ismert mesterszakács kiborította a brit ORTT-ét. Új fűzőműsorában, a A Great British Nightmare, vagyis a Nagy Brit Rémálom első adásában ugyanis negyven perc alatt 115-ször hangzott el káromkodás. A konyha ördöge új műsorával arra vállalkozott, hogy…..
Vannak pillanatok az életben, amikért érdemes volt megszületni. Ezek jellemzően túlmutatnak önmagukon, és olyan nagyobb összefüggéseket világítanak meg, amiknek hála megértjük az univerzum működését, születésünk célját, a budapesti tömegközlekedést.Katarzist okoznak.Hogy…..
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..
kernelpanic 2009.05.05 12:07:19
@zapkorte: sorry, de ez nem kapitalizmus, ez valami posztszocialista-álkapitalista csökevény, ami miatt ott tart az az ország..

ahol én vagyok sincs kolbászból a kerítés, de ez elképzelhetetlen, ilyen itt nincs, és szerintem máshol sem az Elbától nyugatra..