Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NagyGa1_

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar Švejk 1914.07.30. 2014.07.30 15:30:00
Reggel ½ 7-kor fel, rendezkedés, toilette, testgyakorlatok, tisztolkodás, megöntöztem a virágokat; Mari a piaczon volt, reákoppintottak az élelmi uzsorások körmeire, s most már 14 fillérért adják a burgonya kilóját, hallomás szerint be is csuktak néhány boltot, amely…..
A WikiLeaks-től kezdve a Libor-botrányon át a mostani megfigyelési ügyig, az elmúlt években egy sor olyan leleplezésnek lehettünk tanúi, amelyet gyakran csak úgy jellemeztek: „paranoid összeesküvés-elméletbe illő”. Az utóbbi időben csak úgy záporoztak a szaftosnál…..
Ha valakinek miniszterelnökösködni támad kedve (mint az "Aki király akart lenni" film halhatatlan karakterei), ahogyan ezt Bajnai Gordon önjelölése után Járai Zsigmond manővereiből is kiolvashatjuk, jól teszi, ha tanulmányozza az alábbi fényképeket.   A…..
NagyGa1_ 2012.01.18 16:55:36
@igazi hős: Nem, a Román állam a kommunista gazdasági modellbe halt bele. Úgy is mint központi tervezés.

Üröm az örömben hogy most a nyugati világ nagyobbik fele sajnos pont efelé halad megint. :\

Lásd még cukor árának alakulása az EU-n belül az elmúlt pár évben. Valaki úgy gondolta jobban tud tervezni, mintha a piacra hagyná.
NagyGa1_ 2012.01.18 19:43:29
@Complex: Ja, bocs, itt van: sg.linkedin.com/in/nagyga1
NagyGa1_ 2012.01.18 19:44:53
@igazi hős: Ok, akkor mondjuk úgy, hogy a Kádár rendszer végén mi nyugati pénzből jobban éltünk, mint Románia.

De a probléma gyökere mindkét esetben ugyan az volt: az a gazdasági modell nem működik egyáltalán.
w Szent szar 2011.04.26 06:50:00
Ha volna Orbán Viktor környezetében csak egyetlen mélyen vallásos ember, már szájon kapta volna. A szentségnek nem az a legfőbb ellensége, aki nem hisz benne, hanem aki a krumplilevesét melegíti rajta. Krisztus feltámadt! Ugyanott Wartburg eladó.   Én például legfeljebb…..
Bár nem Thaiföld, de azért a térségben történt és azért a thaiokat is megrázta az eset, ez volt a főhír mindenhol. Hétfőn este több csatornán is élőben közvetítették a manilai túszdráma végkifejletét. A NewsAsia teljesen élesben adta, míg a BBC azért beletett egy 10…..
Megrendülten adjuk közre jobb sorsra érdemes olvasónk, Alpha76 összeroppanásának gigantikus dokumentumát. Alpha76-nak eleve nem volt jó, mert egy ökör letarolta a parkoló kocsija jobb oldalát. Aztán úgy tűnt, hogy van mégis remény, mert a meglépni látszó tettes visszatért a…..
Neill Blomkamp rendezte volna a Halo mozit, a producer pedig Peter Jackson lett volna, ám a produkciót jegelték egy időre, így inkább ők ketten  egy új filmbe vágtak bele. A District 9 sikeres lett, annak ellenére, hogy a földönkívüliek nem Amerikában tevékenykednek és a…..
MedIQ A 10 leghíresebb ön-műtét 2009.01.03 20:37:11
A List Universe olyan listát készített, melyben a történelem talán leghíresebb ön-csonkításait, saját kéz által végzett műtéteit gyűjtötte össze. Egy rövid áttekintés: Dr Jerri Nielsen: Az Antarktiszon kutatott egyedül, mikor csomót fedezett fel a mellében. Magának kellett…..
"Hamarosan megnyithatja első hazai üzletét a budapesti Váci utcában a Starbucks." - írja a Világgazdaság (na persze mint azt megszokhattuk, mindezt csak másodkézből olvashatjuk ingyen). Ezek szerint mégsem a Corvin közben ülhetünk a kávézóba először Pesten, ahogy azt egy…..
"Jó harmadik negyedévet zártunk minden fontos piacunkon, erős forgalommal és bevételnövekedéssel, köszönhetően a kereső- és hirdetési üzletágunk erősségének", nyugtatta a techpiacot Eric Schmidt, magyar idő szerint csütörtök este.A Google vezérigazgatója fontosnak…..
Valószínűleg a múltkori két postból nem jött át teljesen világosan, de tényleg baj van. Ne higgyünk azoknak, akik szerint ezúttal a tech piacot nem fogja annyira mélyen érinteni a pénzügyi válság. (Még akkor sem, ha ma például a Nasdaq a Dow Jones fölött teljesít.) És…..
Ha balesetet látunk közvetlen közelről, vagy esetleg mi magunk vagyunk szenvedő alanyai, legtöbbször az ösztön és az adrenalin kerül előtérbe és KRESZ szabályai csak másodlagosak lesznek. Persze biztos sokan vannak olyanok is akik ilyenkor is meg tudják őrizni a hidegvérüket.…..