Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_belo_

1 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez volt a legkevésbé sikeres és legfeledhetőbb magyar tévésorozat Kádár János fénykorában. De egyetlen Kádár-korabeli tévésorozat sem tud olyan felejthető lenni, hogy elfelejtsék rendszeresen ismételgetni a kincstári nosztalgia tévében. Ez volt az az eset, amikor nem sikerült a propagandagombhoz…..
Kínos csend. Szinte tapintható volt a feszültség Az ügyvezető behívta Csabit, (mintha tudnám ki is az Csabi..) mint kiderült a pénzügyes kollega, akitől megkaptam volna a borítékot minden hónapban. Vagy ha épp Csabira csúnyán nézek az irodában, esetleg nézeteltérésünk van, gondolom akkor nem kaptam…..
_belo_ 2019.06.10 16:24:05
@Larry Silverstein: @dinszy: lehet kényszerhelyzet, de nem ennyi embernek. igen, lehet speciális helyzet, de egyáltalán nem törekedni a tisztességre az éppen annyira elitélendő, mint amit a cégek csinálnak.
volt olyan munkahelyem ahol egyedül én voltam rendesen bejelentve és rengeteg ahova azért nem mentem, mert csak borítékban voltak hajlandók fizetni. volt amikor már vakaróztam, hogy be kellene mennem a munkanélkülire, de végül nem kellett, mert találtam. arról nem is beszélve, hogy mindig folyamatosan tanulni kell (Lenin is megmondta! :) :) .
_belo_ 2019.06.10 16:26:19
@kolomparlole1114: én mindig magamból indulok ki és tudom, hogy nem vagyok szuperman. amit én megbírok csinálni azt bárki más is..
Ma szembesültem a blikk írásában a magyar abszurdummal. Tudom, hogy szomorú az eset, talán még igaz sem a dolog, de képtelen vagyok megállni a szüntelen mosolygást és jókedvet. Bevallom férfiasan, hogy feldobott ez a kósza hír, ami minden egyes momentumában a magyar abszurdumot és…..
Most a kézügyességé a főszerep! Ez a finomság nem tartozik a legegyszerűbb édességek közé, mert kicsit időigényes, de Tiszántúl-szerte minden lagzi fontos kelléke, ami az örömanyák szerint nem maradhat ki a jeles esemény menüjéből. Ha kreatív vagy, ez a te sütid. Mutatjuk a…..
Ha nincs esélyed előléptetésre, és beteggé tesz a munkahelyi stressz, valószínűleg itt az idő a felmondásra. Amikor David Miliband brit politikus 2013-ban abbahagyta pályafutását, sokan csak a szemöldöküket ráncolták. Hogy ez egy jól időzített, és megfontolt döntés volt-e,…..
_belo_ 2015.02.10 20:03:46
@nespresso: vagyunk egy páran :)
Az ATV híradójának tálalásában egyszerű nacionalistákként jellemezték a banderisták utódait, akik Hitler ukrajnai tömeggyilkosait tekintik példaképeiknek.  Az ukrajnai banderisták fáklyás felvonulását így konferálta fel az ATV január 2-ai, 21 óra előtti híradójában…..
Soha nincs második esély, az első benyomás a legfontosabb. Fontos, hogy hogyan jelenönk meg egy állásinterjún. Sokszor fontosabb, mint a szakmai önéletrajzunk, az amit tudunk. Jöjjön most néhány tipp a sok okoskodás helyett! Ahogy egy önéletrajz megírásánál, a megjelenés, az…..
A kertben való sütögetés mindenkit vonz. Jogosan! Nagyszerű szórakozás családnak, társaságnak sütögetni, majd bezsebelni a dicséreteket. Kezdtük a szalonna/hagyma párossal, majd egy idő után bonyolultabb kajákat is csináltunk. A filmekben meg látjuk az amcsikat, hogy sörrel a…..
Jobbegyenes Időből kiesve 2014.09.01 14:19:41
A szeptember egy kis január, túl az év felén. Újra araszolunk a dugóban, újfent megfogadtunk - ki-ki vérmérséklete szerint - valami fontosat, jobbat, hogy aztán pár hónappal később, januárban feltegyük magunknak ugyanezeket a kérdéseket.Ahogy idősebbek leszünk - előbb húsz,…..
_belo_ 2014.09.02 08:20:11
A hobbiszinten művelt BBQ két másik szabadidős tevékenységhez hasonlítható: a fotózáshoz és a horgászathoz. A fotózással való első számú analógiája az esszenciális készülékigény. Ahhoz, hogy barbecue technikával süthessünk, mindenképpen szükséges egy stabil eszköz. Bármelyik típushoz is tartoznak, a…..
_belo_ 2014.07.27 21:26:31
@Márkaséf: persze azt, hogy szétég-e vagy sem 50 használat után, kiderül.mondjuk volt olyan grill sütöm sok évvel ezelőtt ami jóval vékonyabb anyagból volt, azon nem is rácson volt a parázs sem hanem a lemezen és nem lyukadt ki. ami pedig a tapasztalatokat illeti, szerintem más egy vendéglátó hely és más egy otthoni (6-8 főre készülő. havi 1-2 használatra való) használatra készült berendezés igénye.
Tényleg nagyon jó a blog és minden hasznos ami itt van, de az, hogy nem javasolt egy ilyen offset smoker (úgy, hogy mint írod, nem is volt tesztelve) szerintem nem oké. ezért írtam, hogy elsőre sikerült és jó lett. a fa felhasználása sem verte ki nálam a biztosítékot. a felfűtésre faszenet raktam bele és kb. 20 perc alatt megfelelő parázs lett és arra már kemény fát raktam. a faigényt egy gulyás főzéshez tudom hasonlítani..
átolvastam itt mindent és az offset smokert találtam a legmegfelelőbbnek (lehet, hogy nem ez volt a cél a cikkekkel, de úgy látszik én másként működök :) )....
_belo_ 2014.07.28 06:33:11
_belo_ 2014.08.23 12:22:30
Marhaoldalas kísérleteink záró fejezetéhez érkeztünk. Ezúttal érleletlen bikaborda került a rácsra. A három lépésben végrehajtott tesztsorozat jó néhány alapkérdésre megadta a stabil választ a barbecue-zással kapcsolatban. A barbecue húsokról készült alapposztunkban…..
_belo_ 2014.08.02 11:41:20
@fttb: mármint papír nélkül...
_belo_ 2014.08.02 13:29:04
Folytatódik a felsorolás a magyar számítógépekről (főként) a nyolcvanas évekből, a Commodore-korszak előtt. Videoton TV Computer (TVC) Az Enterprise angol számítógépet tervező cég egyik korábbi projektjének licencét vásárolta meg a Videoton 1984-ben, amelyet a hazai…..
A 90-es években jóval kisebb mennyiségben láttak napvilágot a képregény adaptációk, mint manapság, ami talán azért volt érthető, mert amik ki is jöttek, azok se képviseltek valami magas színvonalat. Burton Batmanje a kivétel, de Schumacher Batman filmjei, a Marvel képregényfilmek…..
Szörnyű ez az ország. És szörnyűek vagyunk mi is. Ezer éve. Ezer éve „Idegeneket hív(unk), magyarok ellen segítségül”. Vagy legalábbis külföldi véleményt. Talán nem volt olyan korszaka a magyar történelemnek, amikor ez nem történt meg. Megy kicsiben, megy nagyban. Tegnap…..
Filmdroid Végjáték poszter 2012.05.23 14:50:40
Ugyan a Végjáték (Ender's Game) csak jövő év novemberében kerül a mozikba, de máris közzétettek egy posztert a filmhez. Orson Scott Card népszerű regényét Gavin Hood adaptálja, az 1985-ben megjelent könyv besöpört egy Hugo-díjat és egy  Nebula-díjat is. ..
_belo_ 2012.05.23 20:32:22
Nehéz ellenállni annak a pletykának, miszerint ami Schmitt Pálról kiderült, az csak a jéghegy csúcsa. Az terjed szájról szájra, mintha Orbán Viktornak lenne egy vaskos mappája, amelyre az egykori párbajtőrvívó nevét írták fel. Akadhat benne háromperakárhányas karton, egy…..
_belo_ 2012.01.13 12:40:07
@nyehehe: "Olyan pofátlanul loptatok, "

nem értem, hogy ha régen minden pénzt elloptak mit megtermelünk és a motsatniak nem lopnak, akkor hol az a pénz? :) Most akkor maradni kellene egy csomónak! :) nem?
A kérdés nyitott, de tény, hogy a Tesco-s ruhák árban igencsak versenyképesek. Ráadásul a csakis ott elérhető F&F márka mindent megtesz, hogy a fent említett előítéleten változtasson. Bevallom őszintén, mivel én nem vagyok egy "nagybevásárlós" típus, a márkával…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
_belo_ 2011.09.12 11:04:10
@Debra01: márpedig van választás.. nemrég kétszer is váltottam munkahelyet, tehát kétszer is végigjártam elég sok leendő munkáltatót..
Tényleg több helyen ufo-nak néztek, hogy amikor előjött a zsebbe fizetés, akkor felálltam és eljöttem. minimálbéres ajánlat nem is volt, de két nagy internetszolgáltatónál is zsebbe ajánlották a fizetés nagy részét..
A megoldás egyszerű: gerinc kell az emberbe!
A zsebbe fizetés nagyon kiszolgáltatottá tesz. Nem szabadna senkinek sem belemennie. Aki belemegy az nem csak magával, hanem a többi munkavállalóval is kiszúr!
Erre kellene nagyon az apeh-nak ráhajtania!!!
  Nyaralni indulsz? Vagy ebben a randa novemberi időben csak bekuckóznál otthonra és olvasnál valami jó kis csajosat, avagy egy nehezebb világirodalmi remeket? Régóta köztudott, hogy ez a fajta kikapcsolódás jót tesz az idegeknek, sőt, esetenként a ráncokat is kisimítja.…..
_belo_ 2011.07.26 20:28:13
Vasárnap feltörték a Népstadion melletti kerékpárpálya bringaraktárát, az ott található mintegy ötven bicikli és motor közül egyetlen egyet vittek el. Az eltulajdonított gép Nagy György sebességrekord-vadász egyedi kerékpárja volt. A Schwinn-Csepel támogatásával készült…..
Nagyon erős kontent, üresgyomorra nem ajánljuk...
_belo_ 2011.03.28 20:17:14
@gun_withthewind: dugdosni akarod? van ám ízlésed :D
Idáig hallik a popcorn ropogás, sorban érkeznek az előzetesek, én pedig azon agyalok, hogy a Drive Angry-re szívesebben beültem volna. Aztán megjelenik a szokásos 16-os, sárga karika (a besorolás egyébként pg-13, wtf?) és záporoznak a meteoritok, robbanások fülsüketítő zaja árad…..
_belo_ 2011.03.20 15:55:19
Kedves Olvasók! Ahogy látom, nagyon mennek az érvek pro és kontra, lehet-e félmeztelenre vetkőztetni fiatal lányokat egy-egy vizsgálaton. Elárulom, hasonló sztori nem csak iskolaorvosnál eshet meg egy tudatlan fiatallal. Két évvel ezelőtt albérletbe kellett költöznöm 17 évesen.…..