Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rosenkrantz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki ismeri a viccet melyben egy matematikusnak kell felforralnia egy fazék vizet. Első feladatként kap egy fazekat, ezt megtölti vízzel, majd felforralja. Ezután egy vízzel teli fazekat kap. A vizet kiönti... és ezzel visszavezette az előző feladatra. Bár egy viccet boncolgatni…..
Rosenkrantz 2010.06.28 16:10:43
Lehangoló tömegközlekedni Magyarországon – és most nem a közhelyes hibákat, csak a nekem személyesen különösen fájdalmas vonaljegy-rendszert szedem elő. A konkrét fájdalom egy körúti jegyautomatánál ért, amikor az a pénzemet elnyelte, és fizikai ráhatással sem sikerült…..
Nagyon drágán meg fogunk fizetni a Bajnai-kormányért. Könnyen lehet, hogy több évi gazdasági növekedést bukunk el. (Fotó: MeH) A hétvégén az EU vezetői a görög probléma miatt úgy döntöttek, hogy a válság kezelésére egy 750 milliárd eurós pénzügyi segélyalapot…..
Április 23.-án reggel 10 órakor ünnepélyes keretek között került sor a Magyar Tudományos Akadémia Lendület pályázatának eredményhirdetésére. A nyertesek: Fekete Csaba orvos (Tufts Medical Center, Boston, USA), Stipsicz András (Simons Centre for Geometry and Physics, New York,…..
Rosenkrantz 2010.04.25 14:59:25
Jó látni, hogy az összes létező csatornán terjed a kisfilm (80.000 felett a nézők száma, a videó feltöltése utáni második(!) napon), és a lelkes önkéntes terjesztők minden lehetőséget megragadnak arra, hogy a kormányhoz is eljuttassák azt. A kapcsolat.hu-ról ugyan negyed…..