Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mmok

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abban a hitben nőttem fel, hogy a kamát mindenki ismeri. Csak középiskolában kezdtem csodálkozni, hogy osztálytársaim hírét sem hallották. Pedig csaknem kivétel nélkül Miskolcon gyerekeskedtünk. Később egyre büszkébb lettem. Bárhol fordultam meg az országban, senkit sem…..
Állandó a vita, bemelegíteni álló helyzetben vagy elindulni? Mi a jobb a motornak és mi a jobb a környezetnek? És a pénztárcánknak? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mmok 2012.02.16 11:54:02
@tewwe: Ulesfutes? Szivargyujtos megoldas bagoert kaphato es kivaloan mukodik. Sot, azt kell mondanom, gyorsabb, mint a beepitett ford.

Diesel smaxban 10 km utan eri el a viz az uzemi hofokot. Ezutan kezd felmelegedni a levego. Olajrol nincs infom.
Ulesfutes, hosszukabat, melegbakancs, go.
Mmok 2012.02.16 12:14:33
@tewwe: Masszirozosat meg nem probaltam:) Ez egy egyszeru tescos. Puha, eszrevetlen es 7 eve mukodik hibatlanul.
Meglesz a Csendes-óceáni magyar kultúrgyarmat! Szabi küldte el a linket arról, hogy két héttel ezelőtt magyar kürtőskalácsos bódé nyílt Hawaiin, Honoluluban. Kicsit utánanéztem, és kiderült, hogy a tulaj nem más, mint az a Szadovszki Zsolt kajakos, aki 1999-ben, a szegedi…..
Mmok 2010.11.24 07:42:31
Nemrég megírtuk, hogy Roger Waterst pár napja antiszemitizmussal vádolta meg az Anti-Defamation League (Rágalmazásellenes Liga), amiért a Pink Floyd alapítója, a most is zajló turnéján egymás után vetítette a dollárjelet és a Dávid-csillagot a Goodbye Blue Sky című dal alatt.…..
Gyerekszoba Fertőz a retró 2010.08.24 14:33:00
Immár bejelenthetjük - bár már eddig is tudtuk, csak a gyerekbútorok terén nem volt annyira jellemző: elkapta az IKEA is, mint minden jó skandináv. Az újdonságok között ugyanis mostantól megtalálható a modulokból álló, tetszés szerint bővíthető Stuva bútorsorozat, amely…..
Mindannyiunk bánatára Stöki szabadságon van, így leesne az aranygyűrű az ujjáról nincs most kedve a szerdai retróval bütykölni, de hogy ne vigyen el minket a népharag, kitaláltam valamit, amivel hozunk is ajándékot meg nem is, satöbbi.Szóval kivételesen nem egy régi játék…..
Kezdem azzal, hogy én szóltam. Igaz, nagyon (túl) későn, és az is igaz, hogy nem arra az aspektusra hívtam fel a figyelmet, amelyben végül az igazi probléma keletkezett. De hogy valami nem stimmel, az már az igazolás kézhez vételekor nyilvánvaló volt a számomra. A vasárnapi…..
Mmok 2010.04.16 07:52:23
@AutosVilli: Miert kene meggyozodesbol szavazni? En megforditanam, nem ertem, hogy lehet valaki a mai felhozatal mellett meggyozodeses? :o
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
220 ezer forintot kaptam a 93-as, gazdasági totálkárossá vált Marutimért. Nekem nem tűnt soknak, de Csikós Zsolt azt kiabálta, hogy autónepper vagyok, mert az ütközés előtt max 60-at adott volna érte. Ehhez nem értek, de az biztos, hogy nekem sokat ért. Azt mondják, a vidéki…..
Főszerepben Louis CK, azaz Székely Lajos, magyar származású komikus, a Lucky Louie című HBO-sitcom egykori, és a Louie című jövőre bemutatkozó F/X-vígjáték jelenlegi húzóneve. Ez az a videó, ami miatt érdemes legalább pornóangolul megtanulni. ..
Mmok 2009.11.26 20:18:26
A következő, lxrose által írt levélről a Széchenyi Fürdő előtti mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyek esete jutott egyből eszembe, ahol a vastag oszlopra szereltek egy apró táblát, amit a másik irányból érkezőknek esélye sincs észrevenni. Ott azért kerékbilincs…..
Mmok 2009.10.20 21:18:42
@Pepe83: en ugyan nem szoktam a kintfelejtett 30-as tablanal 30-al menni, de ha leparkolok valahova miutan megfordultam, en bizony el szoktam gyalogolni az utcasarokra hogy lassam szabalyosan parkolok-e.

Plane, ha tudom hogy egesz nap fogok ott parkolni.
Mmok 2009.10.20 21:38:08
@lxrose: "...ert vannak hülye kérdések..."

ha te mondod...
A Ma Reggel még csak pár napja indult, és már most olyan szinten unalmas, mintha húsz éve belefáradt, nikotintól meg koffeintől besárgult arcú műsorvezetők nyomnák nap mint nap. Ezért kell példát venni a Klubrádióról, ami időről időre azzal dobja fel a műsorait, hogy…..
Mmok 2009.10.05 20:34:50
@RnR: Wahorn kommunista? Ez uj :)

Amugy Wahorn lehet hogy ideges, de kurvara igaza van. Ez a lenyeg.
Azok után, hogy úgy általában Suri Cruise-t szokták a világ legjobban öltözött gyerekének nevezni - ami egyébként nem igaz, csak a lányom nem kap elég nagy nyilvánosságot -, már nem is csodálkoztam rajta, hogy olykor az anyja őrült cuccokat aggat a gyerekre. Vagy legalábbis…..
Mmok 2009.09.22 22:37:23
Amiért a kerékpárosok, robogósok is, a bunkó kisebbség miatt. Bár sokan talán ezzel sem értenek egyet, többek szerint több a bunkó taxis, mint a normális. Marvin lefényképezte ugyanazt a taxit sokszor majdnem ugyanonnan, cserébe kicsiben, gondolom, hogy nehogy már sérüljenek…..
Ha a szakítás tanítható lenne, akkor a mai levélírónk minimum óraadó lenne vagy vendégprofesszor, mert ez egyszerre vicces és egyben kegyetlen, bár mit lehet tenni, ha a szerencsétlen hülye nem a szép szóból? Új szabály: hittanon se ismerkedj! Úgy látszik, hogy tinikoromban…..