Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erol

0 bejegyzést írt és 2128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szeretem Gulyás Marcit. Igaz ugyan, hogy a politikai, ideológiai, társadalomfilozófiai értékválasztásaival a legkevésbé sem értek egyet, mindazonáltal tisztességesnek és korrektnek tartom. Most, amikor két tüntetés közt vendégül látta a baloldal három vezetőjét, el kell ismernem: őket sem…..
erol 2024.02.22 18:45:25
@G. Nagy László:
"Én bírom őket. (Majdnem mindet ismerem személyesen. Jó arcok.)"

Viccelsz? A megafos tényleg a legalja propaganda. Készült róluk egy vicces videó "Figyeljél már, papa!" címmel, nagyon jól hozza azt a primitív stílust, amit tolnak, nézd meg kurva jó. Egyébként ezek tényleg ennyire ostobák, vagy csak megjátsszák? Azt sem értem minek belőlük ennyi, nincs köztük semmi különbség.
Igazi csemege, érdemes megnézni: Kiderül: a magyar ballib oldal végre kitermelte az igazi européer politikusokat. Ungár nem, ő nem européer: az esélytelenek magabiztosságával ő megengedheti magának, hogy nem európai, hanem normális módon beszéljen. Azaz mond valamit, persze…..
erol 2024.02.22 14:57:00
@0dzsud0:
"Ez klasszikus szociológus/bölcsész, ami kb. az anti-hazafi."
Lőjük őket a dunába. A gépészeket meg hívjuk méltóságos vagy tekintetes úrnak.
bircahang Görögország elesett 2024.02.19 06:06:00
Az első ortodox ország, ahol bevezetik az egyneműek "házasságát": Görögország. Persze várható volt. Kevés kivétellel, de a görög baloldal harcosan ateista, a görög jobboldal meg szégyenlősen ateista. A szabadkőműves, fanatikusan euroatlantista, amerikaimádó görög kormányfő még örült is a…..
A ballib álomvilágban egész Kelet-Európa már nyugati szinten él, Románia egyenesen mindenkit előz, hatalmas a fejlődés. Csak Zorbánisztán szegényedik! Mert a diktatúra akadályozza a kapitalizmust, a versenyt, s akkora a korrupció, hogy már mozdulni se lehet valaki lefizetése nélkül. Bulgária…..
bircahang Másság és műbotrány 2024.02.07 12:12:00
A ballibaizmus egyik kettős mércéje a nemi orientációs kisebbségek terén nagyon működik. Egyrészt önfeledten éljenezni kell a homokságot, másrészt már csak a "pedó" szó kimondásáért is halálbüntetés jár. Érzik, hogy zuhannak, így minden fűszálba belekapaszkodnak. Az ostobaság fő jele: mindig…..
erol 2024.02.08 09:20:38
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Ne hülyéskedj már. Ha két mazohista üti egymás ujját egy kalapáccsal és ez nekik jó, nincs semmi probléma (bármilyen beteg dolog), de ha a te ujjadat ütik (és neked ez nem jó) akkor bűncselekmény. Mit nem lehet ezen érteni?
erol 2024.02.08 11:54:56
@Tapi2021: A szülők tegyenek feljelentést.
erol 2024.02.08 19:12:09
@Kérdésemvan: Szerintem Gelemerrrr hangot dúrgerni kellene, abbó' nem lehet baj.
Felháborító Zorbán diktatúrája: nem elég, hogy nem engedi az államilag finanszírozott öngyilkosságot, de még elveszi a nők alapvető jogát is, hogy ne szülhessenek! Ez akkora botrány, hogy még az emberiségellenes Társaság a Szabadságjogokért is kénytelen volt megszólalni az ügyben.…..
erol 2024.02.02 10:57:21
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Csak olyankokat "fertőz" akik amúgy sem akarnak gyereket, tehát nincs jelentősége.
A ballib mitológia alapköve persze maga a "balliberális", röviden "ballib" szó. A valóságban a szó értelmetlen, hiszen a liberalizmus a lehető legjobboldalibb eszme, azaz a "balliberális" az valami "négyzetalakú kör" kategória. A bal/jobb elhatárolás ugyanis modern koncepció, hagyományosan…..
bircahang A pofáraesés 2024.01.31 12:12:00
Az igazikeresztény, igazijobboldali Ungváry sokat dolgozott. Videójában se képes rejteni lelkes remegését. Kiszemelte a Fidesz fő megmondóemberét, sokat kutatott. Nagy botrányra számított, hetekig tartó hisztériára. Aztán jött Bayer és az egészet leállította nagyon egyszerűen: azt mondta…..
  Egy éve hunyt el Tamás Gáspár Miklós, ennek emlékére a Partizán közzétett egy 2020-ban készített, eleddig kiadatlan interjút. Esküszöm: minden egyes mondatnál a falat kapartam. TGM kapcsán mindig az a kérdés motoszkált bennem, hogy egy ennyire művelt, s hitem szerint jó szándékú ember miként…..
Oroszország nem győzhet! - mondta Novák Katalin köztársasági elnök. Tudni kell, a magyar alkotmány szerint az államfői pozíció jelképes, s hatalommal nem jár. A jelképes tisztviselő nyilatkozatai pedig jelképesek. Magyarul nem számítanak. Értékük annyi, mint amikor engem megkérdez az anyósom, jó…..
erol 2024.01.26 20:49:59
@Sztálin orgnistája:
"a tortenelem folyaman a magyarokat a Nyugat mindig cserben hagyta"

Keletről ezzel szemben csupa szép és jó mondható el:
Tatárjárás, török hódoltság, 49-45-56
erol 2024.01.26 21:43:44
@Sztálin orgnistája:
Persze így is lehet, csak semmi értelme.

Béke!:)
Az év végi ünnepi időszak az egyik az évben, amikor rengeteg külföldön élő magyar látogat Magyarországra. Ilyenkor mindig érdekes olvasni, milyennek látják ők az országot, érzékelnek-e változást, és ha igen, akkor milyet. István benyomásai nem voltak túl pozitívak. ..
erol 2024.01.17 21:39:44
@2024:
1. Bp belvárosára a historizáló építészet a jellemző, ezek többnyire sárgás. okker színűek, nem szürkék.
2. Karácsony teljesen rendben van, nagy valószínűséggel újrázni fog
bircahang Pechesek a ballibek 2024.01.16 12:12:00
A nyelv rossz viccet űz a ballibekkel. Eddig minden EP-politikus, aki Magyarország ellen kampányolt, valami sajátos véletlen folytán kellemetlen nevet viselt. 2013-ben jött Rui Táváris. Kellemetlen volt a ballibeknek, hogy éppen egy ilyen történelmileg terhelt név jelent meg mellettük.…..
erol 2024.01.17 09:33:06
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Egyetértek, a nevekkel való szórakozás tényleg jó móka, pl. Semmilyen Zsolt, Szargyártó Péter, Orkbán stb.
bircahang Nem tűrik a pluralizmust 2024.01.16 06:06:00
Széky János ballib megondóember panaszkodik. Azt írja: "Lehet, hogy a mindenfajta populizmusok áttörése és az információtechnika fejlődése végzetesen meggyengíti a szabadság pozícióját az egész világon." és "(...) lassan két éve, hogy lemondtuk a családi tévé-előfizetést, miután már kedvenc…..
erol 2024.01.16 11:54:31
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "A fideszes tábor sokkal több nem-fideszes médiát követ, mint amennyi nem-ballib médiát a ballib tábor."

Ebben szerintem az is közrejátszik, hogy a nem-ballib média annyira színvonaltalan, hogy még a legelvakultabb fideszesek is kerülik.
Az egyik legtipikusabb demagóg érv műsorba emelve: Leginkább a nyugati rendszer legitimálására használatos: a rendszer jó, hiszen magasabb az életszínvonal. Korábban ennek radikális alakja volt: az emberek Kubából úsznak át az USA-ba és nem fordítva, szóval aki kritizálja az USA…..
erol 2024.01.13 20:04:10
@0dzsud0:
Hát igen, ez ki lett próbálva a focival, hiába ömlik a pénz, ugyanolyan sz@r mint volt.
erol 2024.01.13 21:54:17
@0dzsud0:
Végül sikerült eljutnod a fogatlan kocsmatöltelék véleményéhez: a foci fontosabb mint az iskola, mert az legalább szórakoztató. Gratulálok.
A ballibek szerelmesek az "oligarcha" szóba. Valami nagyon sátáninak tekintik. Az ünnepi ÉS-ban személyesen Bokros messiás igyekszik indoklást adni ehhez a szómágiához. Az elején még - Arisztotelészt idézve - teljesen korrekten leírja: az oligarcha az, aki vagyont halmoz fel, majd a vagyona…..
erol 2024.01.10 11:10:39
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Elvileg igen, de ezek a tehetségtelen balfaszok csak elszórják, semmi értelmeset nem képesek felmutatni.
erol 2024.01.10 14:28:59
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Persze, fordítva van: politikai hatalommal lehet vagyont szerezni. Nekem ez sem tetszik.
  Karácsonykor látott napvilágot a Partizán különkiadása, melyben Gulyás Marci az egykori Szomszédok című teleregény néhány színészével emlékezett a legendás időkre, amikor a sorozat futott. A riporter - szokásához híven - mindent megtett azért, hogy a nosztalgiázásba némi aktuálpolitikát is…..
erol 2024.01.04 23:05:49
@G. Nagy László: Igazad van felesleges statisztikákon, százalékokon rugózni, a rengeteg adatot, mutatót mindenki úgy csűri csavarja ahogy akarja, de nincs jelentősége, kormányoktól függetlenül van egy folyamatos fejlődés, gyakorlatilag ezer éve, kisebb nagyobb ingadozásokkal.
A lényeg inkább az ember hangulata. Soha nem felejtem el amikor néhány éve egy hosszabb külföldi útról jöttem haza és a repülőtértől a belvárosig az út szélén stop soros plakátok sorakoztak. Teljesen lehangoltak, kb olyan érzés volt mit egy jó buliból megérkezni egy siralomházba, teljesen lerombolta a "végre itthon" érzést. Nekem nem a statisztikai adatokkal van bajom, hanem a vállalhatatlan arcokkal (Rezsi Szilárd, R Tóni, Tömjén, D Tomi, Szájer, Lázár stb....), a Bp. ellenességgel, a foci-mániával, a lombkorona sétánnyal, az arroganciával stb. stb.
erol 2024.01.04 23:26:43
@G. Nagy László: Én is szeretem Bp-t, ezért zavar, hogy a fidesz folyton baszogatja. A focival semmi gond, de miért kell közpénzzel támogatni?
bircahang Ballib ünnepi ciklus 2024.01.03 12:12:00
A rendes évi magyar ballib karácsonyi-újévi ünnepi ciklus egyik fontos napja Krisnás Melldöngetés Nap. Ilyenkor a krisnás szekta egynapos PR-akciót tart: összecsődít párszáz embert, akiknek ételt ad, hatalmas reklámkampánnyal. Mélyen keresztényellenes akció, persze a krisnás szekta eleve nyíltan…..
A modern liberalizmus három fő támadási iránya: a család, a nemzet, a vallás. De mindez leredukálható egy dologra: az életre. Nem véletlen, hogy minden élő és mozgó liberális szervezet idén az év emberének Karsai Dániel eutanázia-celebet nevezte ki. Nem tudom jelölték-e Oszkárra is, de a…..
erol 2023.12.27 20:27:51
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: A fenéket, miért nem mondod azt, hogy nem értesz egyet ezzel, miért kell ilyen hülyeségeket költeni?
Egyébként nem értem miért jó neked ha valaki sokat szenved, és miért okoz gondot ha nem? Nem mindegy neked?
bircahang Jó az ügyvéd 2023.12.14 06:06:00
Farkasházy pert nyert egy olyan ügyben, melyben nincs igaza. Megesik ez gyakran: a jó ügyvéd csodákra képes. Persze közismert, a ballib kánon szerint az igazi demokrata mindig a magyar csapat ellen drukkol. Tök mindegy hány ítélet születik erről. Persze vannak ballibek, akik nem tartják…..
    Humor dolgában alapvetően kétféle iskola létezik. Az egyik az élet oldalán áll, és azt mondja: viccelni bármivel lehet. A másik a savanyú, az örömtelen, a karót nyelt tanárnénik világa. Ők azt hirdetik: léteznek érinthetetlen tabutémák; léteznek szenzitív területek; léteznek áldozati csoportok…..
bircahang A Pisa-átverés 2023.12.11 06:06:00
Minden idők egyik legnagyobb átverése a Pisa-teszt nevű izé. Lényege kb. mint az intelligencia teszteké: bármit képesek kimutatni, csak azt nem, amire kitalálták őket. Az intelligencia tesztek valójában egy dolgot mutatnak ki: a rejtvényfejtésben való jártasság képességét. Aki nem szokott…..
bircahang Haladó igazkeresztény 2023.12.07 06:06:00
A ballibek kettes számú kedvenc "kereszténye", Fabiny Tamás "püspök" érdekes napokat élt át. Úgy kezdte, hogy azt hitte Jézusban az igazság. De aztán sokat követte a ballib médiákat, így megvilágosodott: Jézus téved, a valóságban Karsai Dániel eutanázia-celebnek van igaza! Azóta a…..
erol 2023.12.07 20:43:16
@Tapi2021: Ez hülyeség, ha mindent betiltanánk amivel vissza lehet élni, nem sok minden maradna.
erol 2023.12.07 22:02:48
@Wildhunt: Mondjuk az tényleg szép élet lehet 80 évesen, halálos betegen, fájdalmaktól gyötörve, olyan rokonsággal akik alig várják hogy bevégezd, tényleg minden percéért kár lenne.
  A nemzetközileg brutálisan és végérvényesen elszigetelt Orbán Viktor november végén Zürichben tartott előadást a Weltwoche hetilap jubileumi ünnepségén. Stílszerűen mindvégig úgy beszélt, hogy az a svájci füleknek a lehető legkedvesebben csengjen.   A Heritage Foundation 2023-as jelentése…..
erol 2023.12.02 20:49:07
@G. Nagy László:
"Meggyőződésem, hogy a nagyobb jólét nagyobb gyermekáldással is jár"
Aha, ezért szaporodnak Afrika és Ázsia legszegényebb országai mint a nyulak, miközben Ny Eu és Japán egyre fogy.
Szerinted a magas adók miatt nem szaporodnak nyugaton? Vagy mert karriert akarnak, meg bulizni, utazni.
bircahang Racionalizmus 2023.11.28 06:06:00
A ballib, s általában a liberális logika szerint mindenhez racionális bizonyíték kell, kivéve persze a liberális alapigazságokhoz, mert azok axiomatikus igazságok. A Kolozsszaros Blogon jelent meg egy cikk a múlt héten ilyen témában. A szerző kifejti: hatalmas probléma, hogy még mindig azt…..
erol 2023.11.28 20:47:16
@GyMasa: "Ráadásul egy zuhanó repülőgépen nem találsz egyetlen ateistát sem..."

Ezt honnan tudod? Voltál már zuhanó repülőgépen és végeztél közvéleménykutatást?