Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cydark

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán az egyik legmegosztóbb és leghevesebb vitákat kavaró témakör az állatvédelmen belül az állatok eutanáziája. Az alapelgondolás szerint ugyanis az állatvédelem zászlajára az állatok életének jobbá tétele van kitűzve, nem pedig az ember keze által történő elaltatásuk...
Férjcserélő Gyerekes problémák 2013.04.21 21:55:57
Nem leszek népszerű ezzel a poszttal, DE... (most melyikkel leszek, de komolyan) Arra jutottam, hogy semmi sem tesz tönkre olyan hatékonyan egy kapcsolatot, mint egy gyerek (esetleg kettő). Főleg, ha adott két rendkívül önző és éretlen ember, mint mi Gáborral. Mindig észreveszem…..
cydark 2013.05.30 09:26:22
@whale: gratulálok :) reload? Gondolom a nagyobbak már azért imitt-amott besegítenek.
Ma reggel újra mentünk párterápiára. Reggel 8-ra kellett volna, de sikerült pont akkor felébredni, úgyhogy ment a nagy magyar anyázás, dugóban araszolás, sikertelen parkolási kísérletek - röpke egy órát késtünk. A másfél órás sessionről. Ez még tőlünk is sok. Gábor…..
cydark 2013.05.23 11:44:43
@miazmás: egyet értek: eljöhet az életben olyan pillanat amikor azt mondja az ember minek vagyok x-el amikor y-al sokkal jobb elég nagyok már a gyerekek és nekem is jár valami....
de ha ez nem is ez egy szerető is bejátszhat a képbe ha nem klappol minden otthon, vagy csak ki szeretne próbálni az ember valamit amit nem lehet.
s ez elég ahhoz hogy a másik felet finoman szólva is frusztrálja.
A múlt héten két ügyfelem is hasonló kérdéssel keresett meg. Egyiküknél (ha az idő engedi) jövő héten tűzöm ki az épületbővitéshez az alapot, másikuknál még csak a kiviteli tervek készülnek. Családi ház mindkettő. Szóval a kérdés: hogyan fog fűteni, ha nem lesz…..
Érdekes volt a hétfői, Lágymányosról induló diákdemonstráció. Az állami finanszírozású felsőoktatási keretszámok drasztikus megvágása, gyakorlatilag a tandíj bevezetése miatt eleve elégedetlen volt a hangulat. A követeléseket tartalmazó 5 pont elfogadása után felvetődött…..
Egy újabb példa, miért nem szabad tele tankoltatni semelyik kúton. Ha bebizonyosodik, hogy csoda történt, a Vatikán elsőként Magyarországon avathat boldoggá benzinkutat. Nem hiába vagyunk Mária országa, náunk egy Skoda 45 literes tartályába akár 65 liter üzemanyagot is bele tudnak…..
Vezetés közben gyakran elmélkedek a körülettem zajló forgalmi szituációkról. Visszatérő motívumok a fehérfurgonok, a taxisok, a női vezetők. És az elmebetegek, akik mások életére fittyet hányva cikáznak, száguldoznak. Pár hete egy ilyen jómadár teljesen kiverte nálam a…..
w Döbrögi országlása 2009.10.16 07:30:00
Abban a szerencsében volt részem, hogy élhettem a Kádár-rendszerben. Ennek annyi előnye mindenképpen van, hogy láttam valami egészen mást, és be tudok róla számolni. Igaz, hogy 13 éves voltam a rendszerváltáskor, viszont négyéves korom óta olvasok újságot. Háromféle lap…..
w 1981 2009.08.06 07:00:00
1981-ben kezdtem meg óvodai tanulmányaimat Budapesten. Akkor még a szuperbabaképzők nem léteztek, sőt az óvodai tanterv is elég laza volt. Hetente egyszer-kétszer voltak kötött foglalkozások, de az etetésünkön és délutáni altatásunkon felül az óvoda főleg úgy működött,…..
w Az aknamunka ünnepe 2009.05.05 04:20:00
Magyarország válságának szép fényes tükrei az ünnepei, amiket helyesebb szabadnapnak hívni, mert ennél szélesebb közmegegyezés nincs egyikről sem. A munka ünnepe évtizedek óta folyik össze a majálissal, ami tényleg semmi mást nem jelent, mint hogy most már elég jó idő van…..