Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bejó Gábor

7 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kommenteltek? Andropov elvtárs intézkedjen. Hajnalban, igen. Ha a KGB nem boldogul kérjen segítséget a Médiahatóságtól. Szalai, da.  Takarják ki őket, vezércikk a Pravdában, a szokásos. Bérencek, vádaskodók, írjanak amit akarnak. Daszvidánja. Nu…..
Vastagbőr Ki lesz az első? 2011.07.01 11:41:00
Csak a zavarosban lehet igazán jól halászni, az új Médiatörvény pedig tökéletesen alkalmas erre. Itt van mindjárt maga a regisztráció: "A törvény hatályba lépéskor már működő, de sem a Hivatal, sem a KÖH nyilvántartásában korábban nem szereplő internetes…..
Bejó Gábor 2011.07.01 12:19:12
@zero: a tettes mindig ismeretlen :) mert akkor nincs viszontvád... ha bukja :D
ProgBlog Mi a Fidesz? 2011.04.21 16:41:00
„A fasizmus a finánctőke legreakciósabb, legsovinisztább, legimperialistább elemeinek nyílt terrorista diktatúrája.”A fasizmus definíciója - a Komintern VB 1933. decemberi plénuma(Gondoltam, rögtön a poszt elején adok egy kis muníciót azoknak, akik le akarnak…..
Android Winamp Androidra 2010.10.28 21:33:48
Bár még csak béta, de létezik androidos Winamp player. Legalább 2.1-es oprendszer kell neki, és ha az asztali gépünkón a legújabb (5.59 beta) Winamp fut, akkor USB-n vagy WiFi-n keresztül is tudjuk a telefonunkat szinkronizálni. Az app nyilván tudja a szokásos Winamp funkciókat is.…..
Proszektúra Jupiter és az ökör 2010.10.21 20:44:00
A nap híre, hogy az ex-polgármester, ha szerencsére nem is beadta, de végre visszaadta a kulcsot. Meggyes Tamás, Esztergom távozó Fideszes polgármestere ugyanis két és fél héttel a választások után sajtótájékoztatón jelentette be, elismeri vereségét, átadja irodáját az új…..
Tétényi Éva Mérlegelés 2010.09.18 17:34:00
Közeleg október első vasárnapja, amikor szavazhatunk. Mérlegelünk, fontolgatunk. A kampány legnehezebb hete következik. Felkészültem, hogy sok(k) hatás ér majd. Bár nem lehet eléggé felkészülni. Régi ismerősök csak biccentenek felém, pedig máskor hangosan üdvözöltek.…..
Bejó Gábor 2010.10.02 13:53:53
@Petrovics László:

Kedves László!

Tök örülök, hogy figyelted, hogy mikor távozom :) Mindettől függetlenül kezd számomra egy kicsit gyanús lenni, hogy mindenről az eszedbe tudok jutni... persze megtisztelő, de... ;)
Azon gondolkodom, hogy ha benn te, akkor kint ki figyelt?
Esetleg kinn is volt ETV-s kamera, ami mindent vesz, de semmit nem ad le jellegű felvételeket készít?

:)
A választási program lassan összeáll. A főbb pontokat megosztom az érdeklődőkkel. Célom, hogy a mindennapi dolgok menjenek rendben. Ha a város jól működik, a közösség is gyarapodik. Polgármesteri programom vezérvonalát a Duna Stratégiára felfűzött értékalapú biztonság…..
Bejó Gábor 2010.09.06 16:18:58
@Petrovics László: ha a "dömösi médiavámpír" ír, azt észre fogod venni, kedves László...
Bejó Gábor 2010.09.07 07:45:04
@Petrovics László: kedves László, igen, úgy tűnik, hogy az van kialakulóban, legalábbis a Hídlapot és az ETV-t elnézve, természetesen Éva ellen, de meg nem lepődünk ezen :)
további jó munkát neked!
8ker Javítva 2010.09.13 08:52:00
 A Szabó Ervin tér, Reviczky és Ötpacsirta utcák silány minőségű burkolata lassan-lassan kijavításra kerül. A magas sarkú cipők veszélyére figyelmeztető matricák talán segítettek kicsit, és a mélyebb gödröket kipótolták.Ilyen volt tavasszal:Ilyen lett nyár…..
A Magyar Televízió információink szerint augusztus elsejétől vezeti be fokozatosan az új műsorrendet, amely hatékonyan tudja képviselni a kétharmados csendes forradalom eszmeiségét. Ennek jegyében információi k szerint megszűnik a Kultúrház, és egy új kulturális műsort kínál…..
Bejó Gábor 2010.07.29 14:45:55
www.youtube.com/watch?v=7tLiB8LHkaw - ennyit Obersovszkyról, ő is képes a mozgássérülek helyén parkolni... mert sietett. No comment.
  A lehető legjobban jött ki a saját magának feladott leckéből Orbán Viktor: az LMP-nél tett látogatása után elment a Jobbikhoz is, a találkozók után pedig teljes nyugalommal elmondta saját álláspontját az adott párt politikájáról. Mivel az országos politikában sem az…..
A debilitás-dementia vonal új gyöngyszemét olvashatjátok, egészen frissiben bukkantunk rá. Meglehetős ideig azt hittem, hogy paródia — de nem, ez maga (mega) a költészet!Frankovics György: KárpátokA Kárpátok közt húzódik hazáms, lássátok magyar vagyoknem…..
Bejó Gábor 2010.07.01 22:12:01
Nem a középkorban vagyunk: ma már nem a politikusokat kell megvédeni az igazságszolgáltatástól, hanem pont fordítva. (Fotó: igazmondó.hu) A Magyar Gárdát a bíróság tavaly nyáron feloszlatta, egy őszi kormányrendelet pedig a betiltott szervezeteknek az egyenruháját is…..
Örülünk, Vincent? Selyemzsinór 2010.05.04 15:23:00
...mostantól fogva a legszemélyesebb magánügyem, hogy veled leszámoljak. üzeni a neves pártpublicista Géberjénbe, valami helyi köpönyegforgatónak, aki belelépett az ő mimóza lelkébe.Hamar kifullladt ezek szerint a választás éjszakáján vállalt szerénység és alázat. A…..
  Az Országos Választási Bizottság tegnapi ülésén egyes jelöltek esetén felfüggesztette, másoknál fenntartotta a mentelmi jogot. Hogy miért döntöttek a felfüggesztések mellett, az kiderül a határozatok indoklásából: Az Országos Választási Bizottság úgy foglalt…..
...a közpénzen élősködő árulókról, a szemfényvesztőkről és a közeledő bukásukrólFognak ők még bokázni,horváth misi, horányi,a torkukra fujtják majdárulásuk, mind a bajt,mit gyújtottak fejünkre,orvul nyúlva zsebünkbe,szocik verte sebünkrealjasul a sót…..
Blogszabadság Holnap 2009.09.14 22:15:24
Eljött a szeptember 15.Majd beszámolok ezekről.  ..
Kedves MÁV-figyelő! Nem tudom küldtek-e már róla infót, de Esztergomban kisiklott egy Desiro. A kép nem túl jó, még hajnalban készült és csak telefonnal. Üdv: sl ..
Bejó Gábor 2009.08.29 22:22:01
Az alternatív civil hírügynökségek lehetősége. Baj lesz? Mi a twitter? Az, amire használjuk. Egyre növekvő népszerűségének is vélhetően ez az egyik alapvető oka, a potenciális sokcélúsága. Ha lehet például az egy szakmát művelők, azonos hobbival foglalatoskodók…..
Uj Péter nyilatkozta a Délmagyarnak, hogy 3-4 millió forintot bukni az annyit jelent, hogy azt valahonnan ki kell gazdálkodni, tehát életveszélyes a helyzet. Szerencsére még nincsenek ilyen nagy pervesztések, bár éppen most van egy erős konfliktus: Kiszel Tünde és Puruttya között…..
Június 23-án megvolt az első forduló az 1 millió 100 forintos kérdésben. Nagy előrelépés nem történt (azon kívül, hogy az ügyvédúúúr 11 oldalas keresetét kibővítette egy kilenc oldals beadvánnyal). Szeptember vége fele folytatjuk. Kis színes a…..
Azt már a Képviselő Funky is leszögezte, hogy Meggyes Tamás esztergomi polgármester a magyar politika szórakoztatóbb szereplői közé tartozik. A világ egyetlen embere, aki Deutsch Tamás stílusát véli követendő példának most viszont egy kicsit talán tágan értelmezte a…..
Bejó Gábor 2009.06.04 20:15:20
@Ajtony: Egy igazán apró dologról feledkeztél meg: a felesége is igazolja, aki "első kézből" tapasztalhatta meg mindezt.
Blogszabadság Ez lesz az ötödik? 2009.06.03 20:19:00
Akár fogadhatnánk is rá!  Hosszas vajúdás után ma megszületett a riport Meggyes Tamás esztergomi polgármester, fideszes országgyűlési képviselő feleségével.  Kui Rózsa az elmúlt tíz évről és egy tanú kihallgatási jegyzőkönyvről is beszél benne. A jegyzőkönyv…..