Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ducsika

39 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az oldal elköltözött, a www.my-realy-life.blogspot.com -raHA valaki szerette az írásaim ott megtalál:)ide többet nem valószínű, hogy írok, és kb 3 hónap múlva törlöm is az oldalt:)ez van...sziasztok:) ..
Egy művet kellett elemzni, azt hiszem ez is jól sikerült, de döntsétek el ti...: Janus Pannonius : Búcsú Váradtól(egy mű értelmezése) Vázlat:I.) A vers keletkezéstörténteII.1.) Műfaja   2.) Hangnem, verselés, ritmusIII.) Janus Pannonius…..
My Life..." Én, Antigoné 2009.06.12 13:59:00
Egyes szám első szemlyű foglamazást kellett írni az Antigonéról, és kerettörténetet kellett kitalálni, hogyan meg miként meséli el Antigoné az életét... remlem tetszik:Én, AntigonéVázlat:I.) Találkozás Akhilleusszal a túlvilágonII.1.) A bonyodalom kezdete   2.)…..
Hát sziasztok ismét!Mit is mondhatnék, nagyon régen írtem, de valahogy nem volt mit mondanom.... most hogy itt az év vége sok minden megváltozik.nem vagyok már pici elsős....:D Nemsokára dolgozni fogok nyári munkát... pontosabban holnap.... ciőgyárba fogok cipőfűzőt…..
My Life..." Yesman - Igenember 2009 2009.02.06 21:09:00
Igazából csak azért, néztem meg mert baráti társaságal mentük moziba és a többség ezt akarta nézni. De ki kell jelentenem pozítívan csalódtam, ez a film fergeteges volt, ebben lehet, hogy az iz közrejátszott, hogy angolul néztük és Jim Carrey hangja nagyon tetszett. Jim Carrey-t…..
Nagy szám most nálunk az osztályba ez a szám. Tényleg nyagyon jól megoldották, hogy magyar legyen, nekem a szöveg is bejön. Infó órán állandóen ez bömböl... a tanár már unja is, de hát most eza  menő xdItt a videó: Itt a szövege is XD::Segíts!Várj még!Még…..
My Life..." Aladdin - Dzsini dala 2009.01.25 13:48:00
Ki ne imádná Aladdin, de főleg dzsinit, kisebb koromban kedvenc mesém volt. A disney minden meséje csodás, de ezt egyzserűen még most is imádom, mert Dzsini tök jó fej. Kiskoromban mindig azt szerettem volna, hogy nekem is legyen egy saját dzsinim, aki midnig a legjobb barátom lesz.…..
My Life..." Brandy - Right Here 2009.01.25 13:40:00
Ez  csajszi kinézetre nem szimpatikus, amikor először megláttam a viván a klippet nagyon nem tetszett, de aztán másodszor, harmadszor  mikor meghallgattam a szám maga megtetszett. Jó ritmusa van meg fülbemászó. A csaj még mindig nem szimpatikus, de a dala az jó, ha ilyen…..
My Life..." Esti mesék 2009.01.25 13:31:00
Ez a film hozta azt amit elvártam egy Adam Sandler filmtől. Volt benn szerelem, jó sok humor...és persze egy jó adag ADAM SANDLER. Nagyon tetszett ez a vonal, hogy meséltek valamit este, másnap pedig közvetve megtörtént. Pl.: rágógumi eső....stb.Ez a film jó kikapcsolódás…..
My Life..." Camp ROCK!!! 2009.01.20 17:55:00
Sokan úgy beszélnek erről a filmről, hogy HSM klón, pedig az alapsztori is teljesen más. Itt nem kezdenek el az egyik pillanatban énekelgetni meg táncikálni utánna meg folytatják mintha misem történt volna. Itt minden dal egy fellépésen vagy úgy hangzik el, hogy az tényleg éneklés…..
Kicsit le vagyok törve mostanság. Megrendült a bizalmam a fiukban. Dehát igy jár az akit megcsalnak. Tudom a távkapcsolatok nem arról híresek, hogy sokáig tartanak... de azért 2 hónapnál több lehetett volna.Az egész esetet az elejéről: Az történt, hogy Pesten voltam még őszi…..
My Life..." Nagydumás kiscsajok 2008.12.04 11:00:00
Ezt a filmet még régebben láttam, de nagyon aranyos. Mondjuk kicsit túl hogy is mondjam túl vontatott, persze az elején utálják egymást aztán kigondolta volna megszeretik egymást  a kiscsajjal. Szal ez a túl kiszámítható dolog nem jön be de maga a történet aranyos volt és…..
A sorozatot nagyon szerettem annak idején, ugyhogy nagy izgalommal vártam a filmet, Carrie figurája nagyon szeretni való és érdekes látni, hogyan oldja mindig meg  ahelyzeteket. A film 5 évvel a a soroztban abbahagyott rész után játszódik, a lányok nem változtak meg. Carrie még…..
My Life..." Rég jártam erre..:( 2008.12.04 10:32:00
Mostanában sokminden összejött nehéz volt leülni a géphez és írni. Voltam Pesten még az őszi szünetben... és kicsit zűrös volt. Ott megismerkedtem egy sráccal... aztán amikor hazajöttem tartottuk a kapcsolatot és most kb egy hete már járunk :):) Végre vanm szerelem meg happy…..
A Barátok köztben nekem ez a csajszi nem volt szimpi olyan nagyképűnek tűnt a nyilatkozataiból. Amikor Dósa Matyival énekelt duetett /fantomot/ ott nagyon nem tetszett a hangja fájt a fülemnek a magas hang. de ez egész jó, még nem tökéletes de alakul :):) A klip is tetszik olyan tök…..
My Life..." TELEREGÉNYEK :) 2008.11.04 15:32:00
Böngésztem a neten és egy zenekarra bukkantam akiknek érdekes és vicces a dalszövegük Ez pedig a SATÖBBI és a szám pedig  a TELEREGÉNY:) sose hallottam még róluk de nagyon arik:Hetek óta várlak én Egy koravén facsemetén Hetek óta várlak én De te nem jössz már felém Meg…..
A FOB mindig is a polgárpukkasztó zenéiről volt híres. Mindig is szerettem a fiúk stílusát csak az elmúlt időben gagyi zenét játszottak, de végre a felüdülés és egy baromi jó zene. A fiúk most kitettek magukért. A klip a szokásos provokatív stílusú...de egyszerűen imádom…..
My Life..." Emo versről... 2008.10.29 14:10:07
Szeritnem mindenkinek saját joga eldönteni hogy nézzen ki miylen divatot képvisel mit érez akik ezt a verset írták szerintem nagyon bunkó emberek lehetnek már bocs de hadd tudja már mindenki saját maga  hogy mit akar magával kezdeni... ha ki akarja vasalni a haját hadd vasalja, ha…..
My Life..." Madonna... :D 2008.10.29 14:02:00
Madonna:Mit is mondhatnék róla hatalmas karriert épített, gyönyörű és még hangja is van..:)egy kedves barátnőm részéről igen soakt megtudok róla, mivel Madge a kedvence sőt inkább a példaképe.. Mindent tud róla amit tudni lehet . Madonna sokakat megbotránykoztat vannak akik…..
My Life..." Freezer - Büszke 2008.10.29 13:52:00
Szöveg: Nem lépsz hozzám közel Már gondolatban sem játszod el Nem mosolyog úgy mint Te senki más Miért kell néznem mégis valaki mást? Visszalopnék én ha tudnék minden órát De nincs erőm, hogy kiálljak még egy próbát Néha rám tör még az összes szép emlék, De Nélküled…..
Hát mit mondjak baromi régen sikerült magamról életjelet adnom ...:(:( bocsika ennek az volt az oka, hogy gólyabál, meg tanulás meg minden tökre elfoglalt voltam és nem volt időm géphez jönni. A hétvégén Harkányba voltam utánna meg 2 napot Pesten nagyon elfáradtam, Pest fárasztó…..
Már itt volt az ideje, hogy pár sort írjak nagy kedvenceimről Bereczki Zoliról és Szinetár Dóráról. Zoli hangját bárhol felismerem mégha olyan magasan énekel is mint a csináljuk a fesztiválban a Tragedy-t... :) Egyébként nagyon passzolnak egymáshoz és imádom ahogy együtt…..
Ez a film egy tipikus csajos film, ami a barátságról szól és arról, hogy nem kell mindenkinek ugyanolyannak lenni, mert anélkül is remekül megérthetik egymást. A történet maga nem valami nagy de élvezhető, főleg a vége ahol már énekelnek meg minden :):)Szerintem ez a film ugy vol…..
A mamám egy hete kórházban volt mert egy kisebb baleset érte, kiment  a bokája és felment  a vérnyomása ami idős embereknél nagyon veszélyes. Bent volt a kórázban és már már ugy volt hogy jól vn nmsokára hazajöhet, ehelyett leállt aszíve 15 mp-re és meg kellett…..