Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varta.Bulcsu

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, csak nem akar romlani a Firefox 3 béta teljesítménye. A mostani, ötödik béta verzióról már egyenesen azt állítják, hogy például az olyan komplex webes alkalmazások is, mint amilyen a Gmail kétszer olyan gyorsan fut az új Firefoxon, mint a Firefox 2-n. Aki próbálta…..
Varta.Bulcsu 2008.04.05 11:45:01
Bármennyire is jól hangzik a "Six Degrees of Seperation"-elmélet, mely szerint a Föld minden lakója legalább hatodszintű ismerőse egymásnak, nehéz hinni benne. Az intuíciónk nem egyértelmű az elmélettel kapcsolatban. Mert bár könnyedén el tudjuk fogadni, hogy minél…..
Még a hivatalos Gmail blogban is elámultak ezen a videón, pedig ők már sok mindent láttak...
Varta.Bulcsu 2008.02.29 02:13:44
Kissé talán profilidegen, de a Subba kifinomult lelkivilágától talán mégsem annyira távolálló fotóesszé, fényszösszenet, viaszkarcolat következik. A hirtelen ötlettől vezérelt apropót az adta, hogy előkerült a sublót mélyéről egy eredeti szovjet szuvenír, egy hatodik…..
"Én nem tudom, hogy már mi kéne, hogy a Fábry megbukjon. Elképzelem, ahogy egy ventillátorral az arcába permetezi saját szarát, miközben az exhumált kutyáját bassza egy Combinokorlátba kapaszkodva az RTL Klub jogi osztályán. És mit lenne a válasz? Legalább sokan nézik."…..
Webisztán Újbeduinok a .hu ugaron 2007.11.23 14:05:00
A Webisztán rendszeres olvasói nyilván emlékeznek még arra, mikor március idusán írtam az éledő amerikai neonomád kultúráról. Az apropót az SF Chronicle cikke adta, melyre később a BBC is felfigyelt. A komolyabb hatás azonban elmaradt. A cikk rámutatott egy San Franciscóban…..
Varta.Bulcsu 2007.11.25 16:41:43
RE: BlueBunny bluebunny.freeblog.hu 2007.11.23. 18:16:11

"A századelőn az irodalmunk nagyjai kávéházban ülve alkottak. Csak még laptopjuk nem volt."
Számomra ez a pontos definíció.
Rohanó világunk különleges munkaköröket termel ki magából, erre legjobb példa ez a pár napja megjelent szigorú hangvételű toborzó. A HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. felvételt hirdet álpilóta képzésre [...] A tanfolyam célja: A légiforgalmi irányító…..
Az alábbi videókat nézve sok minden eszünkbe jut szánalmas helyzetünkről, de mindegy. Milyen leleményesek ezek a belevaló ötletes fiatalok. Fain, tudnak élni. ..
Fogadjátok szeretettel a heti vékonyka iWiW válogatásunkat. Talán jövőhéten már erősebbek leszünk. - Tényleg felmerül a kérdés, hogy minek vesz fel egyáltalan bármilyen ruhadarabot?- Picsa power- 300 vagy III.?- Medencés házibuli- Bohóc- Cica Vica..
Varta.Bulcsu 2007.08.31 23:58:44
Na vajon melyik az az idegbajos, C-kategóriás celeb, aki egy vele dolgozó cég ügyintézőjének az alábbi levelet írta, miután az egy emailben apró hibát vétett a celeb nevének leírásakor:Nevem: *** *** és maga ezt pontosan olyan jól tudja, ahogy a többi primitív barom is aki a…..
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..
Varta.Bulcsu 2007.08.22 19:11:15
"dex.ion 2007.08.22. 15:41:50
"skyline 2007.08.22. 15:36:49"

én már akkor elsüllyedtem, amikor a fésűbe tátogtam a kedvenc számomra, és anyámék rámnyitottak. 5 éves voltam. soha többet nem csináltam."

Hát igen. A nevelés. Ott (nem skyline-nál) ez a szint, és ez nem vidék/Bp. probléma. Még azzal is egyetértek, hogy a subba legyen még ge..ibb, mert magam is a belezőkarmoló előtti idők óta olvasom/tam és hírlevélként tényleg jobb volt, satöbbi.
Mindazonáltal - nem keresem vissza - valaki megfogalmazta, hogy miközben röhögünk, azért kicsit szar is. (Nem a Subba.)
Szóval azért röhögéstől elkönnyesült párás szemünket egy pillanatra emeljük el a képernyőtől és _komolyan_ gondoljuk át, hogy bazeg, igen, ez Magyarország, és egy piillanatra sajnáljuk. Legalább magunkat.
Nem tudod kizárni az esélyét, hogy a te gyereked - a te gyereked persze nem lesz ilyen, persze, persze, hogy nem, mert te majd máshogy neveled, meg blabla - szóval, hogy a te gyereked baráti/iskolai köreiben feltűnnek ilyen szellemi színvonalú valamik. Ez nem etnikum-kérdés - nem is vinném el ebbe az irányba, felesleges, mert itt nem erről van szó - , és az sem érdekel, hogy a "gyerekek játszottak", jól érezték magukat, MERT bizony, bizony, ha EZ egy jó artikulált szellemi szint (mert az! hiszen van videokamera, van internet-elérés (persze csak míg apu tartja az antennát)), akkor semmi/senki sem tudja megvédeni az én gyerkemet sem majd ettől. Ne legyetek idealisták, ti sem a sajátjaitokat, szar lesz látni, mikor két jét alatt dől össze az egész kiszabott évtizedes gyereknevelési elvrendszereetek!
Mindazonáltal, megismétlem, Subba, légy még keményebb, adj még érveket, hogy elhúzzak innen (a fenyőfa a kertben nagyon fog hiányozni, asszem, más nem).
Bas.za meg, de szomorú ez.
Na végre, megvan a kedvenc blogunk. Bár még csak két poszt, meg néhány kép, de nagyon ígéretes a kezdet. A helyszín - ha jól látjuk - a Kerepesi úti temető, illetve a mögötte lévő izraelita temető, a visszaszámlás pedig indul, várjuk az első Fókusz-riportot a témában. (Ps:…..
Subba 14000 bepelenkázott 2007.07.02 16:34:00
Az ilyen teljesen zavarbaejtő hirdetéseknél nem is az a gondunk, hogy akkor ez így hogy, hanem hogy vajon ha megvennénk, át lennénk-e verve. 1800 forint sok egy ilyen dvd-ért???..
A Magyarországos kisasztalhoz szeretnénk ajánlani az alábbi tudatos terméket. Díszítse otthonát, és ajándékozza szeretettel. Haha! Fogadjunk, hogy a vekker kínai. ..
Subba Macskatakaró 2007.05.02 23:41:00
A francba, de lehűlt az idő. Ha valaki esetleg a macskás film nézése közben fázna, van egy jó kis takaró a wiwen.       ..
Subba Régi idők zenéi: 4F Klub 2007.04.11 13:45:00
Nézzétek mit büffentett fel az internet! Emlékeztek még a 4F Klubra? Erőből irigykedünk azokra, akik megúszták a tíz évvel ezelőtti időszakot, és nem hallottak róluk. A 4F Klub tulajdonképpen semmiben sem különbözik a mostanában futó magyar együttesektől, annyi a…..
Subba Főnök a titulusom 2007.01.30 18:00:00
Ez a céltudatos, modern menedzszerasszony Rosta Marian, akinek a nevét a tízmillió magyarból már mind a tízmillió hallotta. Ő a Fővinform vezetője, reggeli rádióműsorok állandó bejelentkezője, aki mindig tudja, mi éppen a helyzet az Éles saroknál.Marian azonban sokkal több,…..
Antal Imre egyszer személyesen is találkozott az úgynevezett hardcore rappel, illetve azzal, amit néhány kisvárdai legény annak gondolt 1996-ban. Ebben az évben a Ki Mit Tud?-on indult a H40 nevű együttes is, és mit mondjunk, simán Nyomasek Bobó tűnt a legkeményebb arcnak a…..
Mindenre nyitott, diszkrét hölgy vagy? Kötetlen munkaidőt szeretnél? Esetleg részmunkaidőt? Szeretnél személyi asszisztensként elhelyezkedni? Heti egy két alkalommal hajlandó lennél mindenben főnököd kedvében járni? Örülnél, ha mindezért cserébe kiemelkedő juttatásban…..
Varta.Bulcsu 2007.01.26 19:58:55
Izgatottak matattunk levelesládánkban, amkikor láttuk, hogy a múltkor kipécézett spriccparti szervezőitől is jött levél. A fantáziára keveset bízó, érdekes képekkel is illusztrált beszámolót szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánljuk, nem mintha azt hinnénk, hogy majd most a…..
Varta.Bulcsu 2007.01.23 03:09:46