Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy atlag

0 bejegyzést írt és 383 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokáig nem hittük, hogy utasalázásban a Wizz Air képes túlszárnyalni a Ryanairt, de legutóbb saját bőrünkön is megtapasztalhattuk, milyen az, amikor az elborult agyú poggyászmérő kisiparos mindenképp le akar húzni 45 euróval. Horrortörténetek a trehányul pakoló utasokra…..
Rengeteg filmnél lehet tapasztalni, hogy mennyit számít egy jó lezárás. Néha javít, néha ront rajta, de még gyakrabban teljesen átértékeli az addig látottakat. Nem egyszer mondogattam magamban mozizás közben, hogy "a befejezésen fog itt múlni minden." És van úgy, hogy a jól…..
Ha a minisztérium alábbi közleményét szó szerint vesszük, akkor a leendő UBER-sofőröknek hivatásos jogosítványt kell váltaniuk, a budapestieknek ezen felül sárga fóliával kell bevonniuk az autójukat, taxamétert kell szerelni bele, és ha ez még nem volna elég, a hagyományos…..
A legelső vizsgálatoknál kezdődik minden. A szülészet falain végig cuki babafotók sorakoznak, a cég logója szem előtt van minden teremben, minden vizsgálóban. Megkerülhetetlen tényező az épületben a babafotók intézménye, nem lehet nem észrevenni ezt, ha mást nem azért, mert…..
Sok olyan előadó van, aki sorra tudja gyártani a slágereket és a jobbnál jobb albumokat, de rengeteg olyan előadó is létezik, akiknek csak egyetlen egyszer sikerül olyat alkotni, amit egyből az egész világ dúdol. A "one hit wonder" tökéletes kifejezés arra, amikor minden összejön…..
Mindig is tudtuk, hogy az Apple nagyon erős márkanév, ha ugyan nem a legerősebb. Ugyan már, például ki tud másik olyan céget, amelynek a hőskorszaka is tele van a maguk idejében hatalmas bukást hozó, ám mára mégis legendás termékekkel? Ahogy azt Surur a WMPoweruser…..
Ebben a történetben azt hiszem minden van, ami megkeserítheti egy szervizszolgáltatás igénybevételét: félretájékoztatás, csúszás, elfelejtés, túlárazás. Ja nem, az elkészült biciklivel végül is elégedett a tulajdonos, aki biztosan nem infarktusban fog elhalálozni. Sehol egy indulatszó, sehol egy…..
Egy ország, ahol gazdagság és szegénység szó szerint méterekre él egymástól, ahol néhol csak egy fal választja el a poklot és a mennyországot, azaz a mélyszegénységet és a tehetős városrészeket. Az alábbi képeken semmit nem változtattak – ez a valóság. Az OECD adatai…..
Szombaton minden ok nélkül több csepelit zaklattak a csepeli piacon. A botrányos jeleneteket "felsőbb utasítás" váltotta ki. Egyelőre kutajuk az okokat. Piros széldzsekiben tilos a csepeli piacra belépni?  A CSÚ információi szerint ma délben a Németh Szilárd fideszes…..
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
Miklósnak csak két hetet kellett volna Taiwanon üdülnie, hogy megjavítsák Olympus OMD EM-5 tükör nélküli fényképezőgépe LCD-kijelzőjét. Erre sajnos nem volt lehetősége, itthon viszont már a javítás lehetetlennek bizonyult: Gondolom megosztom veletek tapasztalataimat az…..
egy atlag 2014.03.24 19:57:00
@bestpixel: nem kell itt a szerecsenmosdatás. Az időjárás állónak árult gép nem az. Cseppálló? Az meg mi szakértőkém? A minősítést linkeld be az adott típusról.

Ne bazz!! Nincs hazai szerviz? Értelmes ember nem vesz ilyen terméket (semmiből sem!). Főleg nem tartós használatra.

Olympus meg a nagymúltú fototechnika...az b+. Az, hogy 5 évente egyszer kiizzadnak egy középszar vázat és egy jó üveget az mitől nagy múltú? Kapaszkodnak mint szikkadt szar a fajanszon, ennyi.

És most húzz vissza a boltod elé és szedd össze a csikkeket.
egy atlag 2014.03.25 10:57:46
@atpijkamo: ja, nagyon vicces.
be volt repedve a kijelző? Ha nem, akkor cserélni kellett volna.
Tegyük fel tényleg nagyon gatya volt a cucc, több fizikai sérüléssel. A minimum az lett volna, hogy felesbe megcsinálják.
Sajnos ezek a fillérbaszó, harács magyar kereskedők egy napra előre gondolkoznak és egy pillanat alatt tönkrebasszák egy jó márka renoméját és még fokozzák is töménytelen balfasz, bicskanyitogató hozzászólással a homáron. Az a baj, hogy túl sok üresfejű házmester próbál szerencsét ebben a szar országban.
Úgy tartják, ami Amerikának Vietnam, az a szovjeteknek Afganisztán volt. Háború idegen földön, sok milliárd rubel az államkasszából, nem kevés emberélet és végül egy csúfos vereség – valóban közel egy kaliber a kettő, csak amíg az amcsiknak ott van Hollywood, hogy ezt…..
Hogyan lehetne komolyan venni ezeket a cégeket, amikor a saját adminisztrációs hibáikból (khm, automatikusan feldrágított előfizetéssel) keletkező fantomtartozásokat csont nélkül, szinte azonnal kiadják a jóságos behajtónak, akinek csak agyatlanul zaklatnia kell az ügyfelet egy…..
A szoba tele csecsemőkkel, de egyik nővér sem jött be ebben az időszakban. Kint kávéznak és valaki szerelmi, nemi életét taglalják. Kedves Praxisblog szerkesztői, olvasók!   A soproni Erzsébet Kórházzal kapcsolatban szeretném megosztani Önökkel azokat a tapasztalataimat,…..
Csepeli olvasónktól kaptuk a következő írást: A kormány nagyvonalú osztogatásba kezdett,  újabb 7,5 milliárd forintot osztott ki költségvetés általános tartalékából. Az index.hu beszámolója szerint jut belőle iskolafejlesztésre és sportcsarnok üzemeltetésre is.…..
A három hónappal korábbi műtétnél az orvos nem követte a protokollt, és nem vette észre. Tisztelt Praxis blog!     Sajnos a bejegyzésem pont tíz évet késik, de gondolom példaértékű. Sajnos ez is a Margit-kórházról szól!      A feleségem, 14…..
"Ez itt Carol, a pincérnő, ő meg Simon, a buzi." Nézi az ember azt, amit hírszerkesztés néven művel a közmédia, és nem hisz a szemének. Itt van most az Együtt-PM látványosnak szánt, de meglehetősen gyerekes akciója a Fidesz-székháznál, aminek során fogták magukat és öten…..
egy atlag 2014.01.21 01:04:08
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: mondjuk ez kit érdekel? tíz év és kihal a korosztály aki nézte valaha. olyan mint a malév volt. lehet vele lopni ennyi. buzizás meg hazudozás megy rajta egész nap. a szakmai színvonalat meg rákay filip képviseli a viva tévéről...
egy atlag 2014.01.21 01:20:57
@bkkzol: és ez most hogy jön ide? a fidess azt mondta pár éve, hogy atomreaktort építtetni a fasiszta oroszországgal hazaárulás. erre most suttyomban bepucsít skizo viktor az orosz királynak (ha már buzizás)...ennél undorítóbb húzást még nem láttam. ezekhez képest a mostani ellenzék egy úri csapat.

ettől még lehet racionális döntés az erőmű, csak a köztévében buzizás helyett erről kéne részleteibe menően vitázni, szakértők tucatjaival győzködni a népet...lehet, hogy most kapnak még négy évet, de itt akkor kő kövön nem fog maradni az biztos. azt a mértékű lemaradást meg nyomort nem fogják tudni buzizással elfedni.

egyébként a buzizás is az oroszoktól jön. elvtársaiktól tanulnak a kisztitkárok...
Belsőség Heti merítés 2014.01.12 08:58:56
Megbízhatóan megbízhatatlan Mindenki hitegetett, hogy mennyire jó megbízható autó ez, sajnos nem igaz. Ha csúnyán bánnak vele, akkor elromlik. Még 1,5év után is találok benne szigszalagot meg facsavart, amivel a zsugori elődök szegelték a kocsit. Mire rendberakom és eladom…..
Kósa Lajos a Blikknek nyilatkozott az RTL Klubnak adott nyilatkozatával kapcsolatban. Azt mondja, hogy egyáltalán nem számított rá, hogy az RTL le fogja adni ahogy kilép a képből. Azért állt ki a kamera látóteréből, hogy jelezzen az újságírónak, inkább beszéljenek…..
Hiába állították elő itt a Magyar Néphadsereg lőszerigényének csaknem a felét-, a nagyszámú selejt miatt a katonaság csak ritkán vette át a termékeket. Az egykori Tömegcikk (Andezit) Művek Nemzeti Vállalat déli bejárata (Fotó: Kizmus Szabolcs/Hadsz)..
egy atlag 2013.12.24 02:33:19
@Szúnyog: szerinted mihez kezdene a magyar haderő, ha valami atrocitás éri? mit segít rajta/rajtunk akár ezer bunker? egy burnuszos arab egy késsel és egy gránáttal kikergeti őket a világból...már ha igazak a hírek afganisztánból...
egy atlag 2013.12.24 02:33:39
@Az igazi Trebics: ja,ja a zatomot persze...azé' ennek olvass utána...a közvetlen atombomba találat ellen nem véd meg semmi. az
"atombunkerek" az utóhatástól védenek. másrészt léteznek kimondottan bunkerromboló fegyverek. akár kilométer mélyre lehatolnak.
szóval csak az a bunker a bunker, amiről senki nem tud. a magyar államigazgatást és erőszakszervezeteket ismerve annak örüljünk, ha egymást nem lövik agyon, nem hogy még eltitkoljanak valamit.
a másik félről meg nem is beszélek. meddig tart egy kis biológiai mérget bejuttatni...szóval hidd el, ez csak bohóckodás. néhány nagytudású játszótere.
Schobert Norbi papíron egy szerethető, sőt, tiszteletreméltó figura: sikeres vállalkozó, aki a semmiből épített fel egy saját márkát, saját franchise-t. Arra tette fel az életét, hogy az emberek egészségéért küzdjön, minden terméke erre irányul, edzéseket vezényel le,…..
Polgárda Az igazság Kishantosról 2013.11.25 12:38:35
Egy fél ország figyeli aggódva, miféle elvetemült ügy zajlik Kishantoson. Lelki szemeinkkel látjuk a földjétől megfosztott, fizimiskájában leginkább Bálint gazdára emlékeztető, jóságos parasztembert és nincstelenné lett családját, ugye? Még véletlenül sem sejlenek fel…..
1000 leütés Orbán radikalizmusa 2013.11.15 09:44:48
Orbán Viktor 1990 óta négy országgyűlési választást veszített el, e mérce szerint messze a legtöbbet bukott, legkudarcosabb politikus az országban. A 23 év alatt egy valamire fűzhető fel a politikai pályája: ez a radikalizmus. Ennek révén térhetett vissza akkor is, amikor már…..
egy atlag 2013.11.15 11:36:50
@♔batyu♔: igen sok idióta német még ma is szereti hitlert és a nácikat. azért az iskolázottabb németek már felfogták miről szól ez a világ. sajnos a mi zseb ducénk még nem.
dokumentumfilm...hol? a kuruc infón? :D
egy atlag 2013.11.15 11:47:52
@$$$=$$$: ahogy olvaslak legalább teszkó árufeltöltő lehetsz :D egyszer fogtak valami főtrollt. az is a teszkóban volt vécépucoló menedzser.
egy atlag 2013.11.15 11:52:15
@$$$=$$$: ez az új fidesz troll taktika? személyeskedő kurvaanyázásba visszük át a fidesz viselt dolgainak kitárgyalását? nehéz kenyér ez öcsi...inkább iratkozz be egy szakmunkás iskolába és tedd magad hasznossá :D