Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerendaik

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 2008. október 4-én 15:30-kor gyülekező az Erzsébet téren, a Gödör Klub-nál. A helyszínen a hasznos tudnivalókról Novák Péter, moderátor és Bódis Kriszta, a Tarka Magyar demonstráció szóvivője, az akció egyik kezdeményezője tájékoztat. Ezt követően, 16 órakor…..
Geszti Péter a Gödör Klub egyik oszlopának támaszkodva, révedezve az eget nézi, az agya közben rendíthetetlenül kalapál, hogy a kamerának megfogalmazza, mi a baja ezzel az országgal és a politikusokkal.Geszti a révedezéssel nincs egyedül, Gerendai Károly és Bródy János is…..
gerendaik 2008.09.22 18:59:40
Kedves bloggazda!
Ha már voltál kedves és megmagyaráztad, hogy mit miért teszünk, engedd meg, hogy eláruljak néhány valószínüleg számodra is nyilvánvaló tényt (bár sajnos valamiért az ellenkezőjét szeretnéd bemagyarázni az olvasóknak, az maradjon a Te titkod, hogy miért). Egyrészt a Tarka Magyar demonstrációt több mint 50 civil szervezet hírdette meg, amelyből egy a Szeretem Magyarországot Klub (melynek mindhárman tagjai vagyunk Geszti, Bródy és én) a kezdeményező civil szervezetek felkérésére, mi a szervezés részét vállaltuk magunkra (talán mert már szerveztünk ezt azt), így például a sajtótájékoztatót is mi hoztuk össze, ezért voltunk ott és nem azért mert velünk kéne eladni az eseményt. Az azonban a sajtóközleményünkből is világosan kiderül, hogy szeretnénk egy valódi tömegeket felvonultató demonstrációt az erőszekmentesség világnapjához kapcsolódóan, mivel az erőszak és a kirekesztés sajnos ilyesztő méreteket ölt és a köztörvényes bűncselekményeket ellenzők nem hallatják csak erőtlen kisérletekkel a hangjukat. Szerintünk a miniszterelnök által életrehívott Charta nem volt alkalmas a tiltakozásunk kifejezésére, ugyanis Őt tartjuk az egyik felelősnek. Állati vicces amikor egy ország miniszterelnöke vagy főpolgármestere a civileknek tart beszédet arról, hogy meg kell állítani az erőszakot, ahelyett hogy érvényt szereznének a szavaiknak és megállítanák az erőszakot. Szóval a Tarka Magyar nem csak elítéli a tendenciákat, hanem felszólítja a felelősöket (politikusok, bírók, rendőrök, stb, nekik lennének jogszerű eszközeik, csak nem élnek vele ) szerezzenek érvényt az alkotmányban rögzített jogainknak.
Vicces, amikor kijátszod a tuti kártyádat, miszerint mi a politikai megrendelésekből gazdagodtunk meg. Elég piti, de biztosra mehetsz, hogy a többség imádja az ilyen állításokat és nem fog belegondolni, hogy mekkora baromságot is állítasz. A Geszti nem zenészként, kreatívként, szervezőként stb, hanem a kapcsolatai miatt lett sikeres, a Bródy sem alkotóként futott be hanem a liberális haverjai tették kötelezővé a szerzeményeit a szegény elnyomottaknak... én meg nyílván állami megrendelésre csinálom a rendezvényeinket (kár hogy egyre sem emlékszem, de nyilván a memóriámmal van baj) és csak a látszat kedvéért nem kérem két éve már a hatalmas majdnem 4%-ot kitevő állami támogatást. Az is vicces ahogy a Szeretem Magyarországot klubbot a Gyurcsányi aktív közreműködéssel próbálod befeketíteni, az általad is említett honlapon valóban ott a hír, hogy a klub vendége volt a miniszterelnök, csakúgy mint a szintén a nyitóoldalon található Navracsics Tibor, Dávid Ibolya, Kuncze Gábor, és még sokan mások. A Te éles logikáddal akkor ők is a klub aktív létrehozói és akkor kivel vagyunk , a Belgákkal?
Sajnos ma ebben az országban, ha nem tetszik valami, nem emelhetem föl a szavam úgy, hogy azt ne próbálja meg néhány megfejtő azonnal megmagyarázni, ezért tartunk talán még mindig ott, hogy nem hajlandóak igazi tömegek elutasítani a szélsőségesek durva megnyilvánulásait, minden más normális országhoz hasonlóan . Persze lehet, ez valaki(k)nek jó így, de mi inkább tenni akarunk ellene.

Üdv: Gerendai K

ui: A buli szine TARKA