Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nohmenosztomen

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban lesz egy éve, hogy a Youtube végre megjelent a piacon régóta várt prémium streaming szolgáltatásábal, ami egyből két szolgáltatás is lett. A Youtube Music a zenekedvelők érdeklődésére tarthat majd számot, hiszen segítségével lehetőség van a hirdetések nélküli zene hallgatásra, akár videók…..
Peti a Kraft Foodsnál érdeklődött, hogy tényleg fogy-e a keksz a csomagból, és tényleg: Nagyon kedvel(t)em a Pilóta kekszet, főleg utazáshoz szoktam venni. Legutóbb feltűnt, hogy mintha könnyebb lenne a korábbinál. Mint kiderült, 10%-al csökkentették a csomag tartalmát, ami…..
nohmenosztomen 2013.03.23 02:24:30
@kovacs55: Emlékszem rá, a kis boltban lehetett kimérve kapni. A suli kezdete előtt csak bement az ember és vett magának tízóraira.És tényleg ezerszer finomabb volt mint most. A vaníliás karikával is ez volt a helyzet.

Pont most vettem Oreo kekszet kb egy órája. Eddig csak kakaósat ettem, de most megkóstoltam a vaníliásat is. Szuper mindkettő. :)
Szintén HomárFacebookról érkezett ez a gasztronómiai kuriózum. A Surjányhús tudósainak sikerült megszilárdítaniuk a folyékony halmazállapotú lapockasonkát, vagy ki tudja mire kell az a rengeteg stabilizátor: A Surjányhús KFT kötözött lapocka-sonka kicsit sok összetevőből…..
nohmenosztomen 2013.03.09 02:05:42
@igi1: Erre hajtok én is csak a siratás nélkül
retro gastro Kajla csoki 2010.09.13 06:24:00
Míg a dekadens Nyugaton a Pif képregény örvendett töretlen népszrűségnek (minden újsághoz játék járt!), addig nálunk Pif vörös nyakkendős reinkarnációja, Kajla volt a '70-es '80-as évek úttörő mozgalomának jelképe, a Pajtás újság eposzi kelléke, az akkori kisdobosok és…..
Soma a Keleti-pályaudvar mellett lakik, s tegnap éjfélkor egy levelet küldött nekünk, melyben azt kérdezi, hogy normális -e, hogy az éjszaka közepén kezdenek neki egy munkavégzésnek. Mivel a választ én nem tudom, így reméljük, hogy majd a szakértő látogatóink megmondják erre…..
nohmenosztomen 2011.08.02 08:49:01
@Zotya: Szuper a link, eddig még nem találkoztam vele. :)
Mit tehet Manka, akinek a társasház főszivattyújának zaja miatt lakhatatlan lett a lakása?Ha felrobbantja a főszivattyút, kénytelenek lesznek ténylegesen megjavítani, csak ki tudja milyen egyéb galibát okozhat. Akinek van pacifistább megoldása, kommentelje bátran!Lassan 3 hónapja…..
nohmenosztomen 2011.04.08 07:38:46
Vásárol 1-1 ilyet goo.gl/xiXNg , beszerelik a 2 végére és boldog, mert nem megy át a rezgés.
Balteus Motorola telefont szeretett volna venni a Vodafone-nál, de az összes akciós termék még karácsony előtt elfogyott. Ennek ellenére, több, mint két hete továbbra is hirdetik:2011. január 3-án, hétfőn bementem az ALLEE bevásárlóközpontban található Vodafone márkaüzletbe,…..
Share | Egy csomóan nem tudják, hogy mit jelent az, hogy TV paprika. Azt, hogy töltenivaló.   Lehet, azt sem tudja mindenki, hogy a WC „szavunk” egy angol eredetű kifejezés. Jelentése: water closet vagyis vízöblítéses mellékhelyiség.   A…..
retro gastro Retro hét a Lidl-ben 2010.02.26 06:42:00
    A Lidl áruház nagyon dicséretes módon meghirdette a retro hetet, ami a tegnapi nappal megkezdődött. Természetesen már tegnap reggel ott jártam, hogy beszerezhessem azokat az alapvető termékeket, amiket gyermekkorom óta nélkülözni kényszerülök. A retro polc a…..
nohmenosztomen 2010.02.28 07:34:36
Ez a poszt elsősorban nem arról szól, hogy lehessen-e dohányozni a vonatokon. Hanem ettől kvázi függetlenül arról, hogy hogyan hoz döntést ebben a kérdésben a MÁV Start, illetve hogy hogyan változtatja meg a döntését túl későn, majd hogyan válaszol a MÁV a sajtónak egy erre…..
LBI egy új telefonos lehúzásra hívta föl a figyelmünket: emelt díjas külföldi számról hívják a mobilokat, amit se fölvenni , se visszahívni nem szerencsés. A +3598-as számokkal legyünk gyanakvóak, kivéve ha tényleg megváltoztattuk egy cseh hölgy életét az utóbbi időben.…..