Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dooky

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években lassan beletörődtem, hogy megöregszem (megöregedtem). Még a CS profilomra is kiírtam, hogy 25 alatt nem fogadok vendéget, kivéve ha nagyon szépen megmagyarázzák a requestben, miért pont engem akarnak a hosztjuknak, ha fiatalabbak, mint 25. Nyilvánvalóan látszik az…..
Néhány izgalmas adatot böngésztem ki a lenti infografikából. 3 couchsurfer 4 kontinenst és 51 országot utazott be taxival adománygyüjtés és világrekord felállítás célból. Ugyan a taxi számla vagy a begyüjtött pénz volt a magasabb? A Déli-sarkvidéken 44 CS tag fogad…..
ami először feltűnt a nevetséges alakú melle és a szörnyű anyja volt, aki ma valamiért transzvesztitának öltözött – némán ültünk a mikrobuszban és a szemüveges baszatlan csaj végig arról győzködött, hogy menjek külföldre az egyetem után, mert milyen jó az, ha az…..
Eszter 8 éves kislánya hosszas gyűjtögetés után fényképezőgépet akart venni, így anyukája elkísérte a Media Marktba, ahol a vasorrú bába volt a pénztáros és jól elzavarta az apróval fizetni akaró szegény kislány. Az indok, hogy nem köteles elfogadni 50 db-nál többet…..
A logikai játékok közül a kedvenceim közé tartoznak az olyan hurokrendezgető játékok, mint a Loops of Zen, az Entangled vagy a Colourshift. A műfajban a Grid volt eddig a mindent vivő favoritom, mert ügyesen megfejelte a játékmenetet egy fényforrással – csak azokat az elemeket…..
  A Starlight rendkívül addiktívan csináltat velünk 3D-s összevisszaságból kétdimenziós rajzokat. A feladat egyszerű, az egeret mozgatva olyan nézőpontba kell jutnunk, hogy megjelenjen a csillagok által ábrázolt kép. A három nehézségi szint közül a könnyűt csak azoknak…..
Nagyon meglepődtem, mikor kipróbáltam a JamLegend nevű játékot. A Super Crazy Guitar Maniac Deluxe 2 nagy rajongójaként (a 3. rész nekem nem jött be annyira) azt gondoltam, hogy ahhoz képest semmi sem elég jó, egy ilyen zenére pengetős ritmusjáték flashben már úgysem tud újat…..
dooky 2009.10.23 19:21:02
www.youtube.com/watch?v=uw0L_jvQqa8

Ez az amirol horvath66 beszel:)
Norbert levele egészen közszolgálati: a Digi Kft. nevében hívták fel azzal, hogy időpontot kérnek hangolás céljából, ám hamar kiderült, hogy a telefonálók nem a Digi alkalmazottai voltak. Mivel szerelők csak akkor érkeznek, ha az ügyfél hívja őket, valószínű hogy csalók…..
dooky 2009.10.15 08:41:23
zombihentelős játékok annyi fajtája jelent már meg korábban a blogon, hogy sokáig azt hittem, nem lesz olyan, ami meg tudna lepni. Hála az égnek, tévedtem. A More Zombies ugyanis vicces sztorit, túléléses és védekezéses játékmódot, sőt időre gyilkolást is tartalmaz, szépen…..
Fizetős játékot ritkán teszek ki, de a Zigmond III-at muszáj posztolnom, annyira jól összerakott program. Játéktechnikailag nem nagy kunszt, mert egy Sokoban-szerű logikai ládatologatós játék, viszont a kivitelezése nagyon baba. A grafika, a kezelőfelület az órával, a főhős…..
Éééés, ezzel a pillanattal lezártam a szavazást az I. KMK Játékpályázat műveire, már csak az eredményhirdetés van hátra, illetve természetesen a nyerteseknek a díjeső. Úgy tűnik, a KMK látogatóinak véleménye egyezik a véleményemmel, mert kottára azt a rangsort…..
Itt a Wx3 Lab másik, szerintem remekül sikerült játéka, a Planet Defender. A stílusát tekintve leginkább a lövegtornyos stratégiákra hajaz. A grafika ismételten nagyon tetszetős, a zene is rendben van. A fejlődési rendszer egy kicsit gyenge, de azért van. Az idegenek több hullámban…..
A Bang! Heroes az ugrálós-lövöldözős műfaj egy jobban sikerült darabja, nagyon aranyos vadnyugati grafikával és zenével. Az ellenfelek is ötletesek, viszont a pályák eléggé egyhangúak, ezért kap csak négy pontot. Az elmaradt postokért pedig elnézést, ma intézkedem, hogy több…..
Postafordulta nélkül szupergyorsan megérkezett Sir Morik válasza az angol-magyar rendelési incidensre. A Homár nem érti, hogyan kerekedhetett ebből egyáltalán bármilyen ügy, nem tökmindegy milyen nyelven rendel a vendég, amíg fizet? Ezek szerint nem: Szeretném a másik fél…..
"Nem is olyan szar, ha tudod, hogy másnak legalább annyira" sorozatunk újabb tagja azt mutatja meg, hogy a szerencsétlen Magyarország elé állandóan bezzegpéldának állított Írországban még rosszabb banki ügyfélnek lenni, mint itthon. Egy példa nem példa, de azért jól…..
Tavaly karácsonykor csapott le először a plakáthekker, egy jóízű Gyurcsányozással, majd jött a húsvét és az apa nélkül maradt tojásos kislány. Októberben újabb társadalmi célú üzenetként bukkant fel a NEM anyu dekoltázsát reklámozó DM plakáton, és most mrbay megküldte…..
Most jól megkapta a puhapöcsű Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, örvendetesen megalázta őket a Fővárosi Bíróság, illetve a Füstirtók Egyesülete, ami Félix Péter egykori HVG-s újságíró civil akciócsoportja. A sztori lényege, hogy a Füstirtók lelepleztek egy nagyszabású,…..
Világválság ideoda, azért lehet mindig az élet napos oldalát nézni:Az alábbi képet ma lőttem a Margit körúton. Szerintem különösebb kommentárt nem igényel :)ölelKukiapó..
A Homár legutóbb a Szigeten csodálkozott, hogy milyen jól bírja a gin tonikot, de talán a Morrisonsban sem ártana meg pár pohár, ha ott ugyanúgy nem látni, miből mennyit kevernek a tonikba és ha ezt megemlíti a vendég, beindul a biztonságiakkal fenyegetés. Kedves Nagybajszú…..